'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nazlım, şimdi sordum reklam firmasında yaptırmış.. böyle afiş falan hazırlayan bir yermiş.. ama fotografcılarda yapar belki sor bi sen..
bak bi fotograf buldum ama çok dandik

ben çok severim fotoğraf çektirmeyi de çekmeyi de .. heleki aşklaaaaaa
canım siz de bi kafede yapın aynı planınızı.. pasta yaptırın. 1000 yazılı :) baş başa.. ooh mis :)

ben çok severim fotoğraf çektirmeyi de çekmeyi de .. heleki aşklaaaaaa
canım siz de bi kafede yapın aynı planınızı.. pasta yaptırın. 1000 yazılı :) baş başa.. ooh mis :)

bizim hiç gittiğimiz sabit cafe yok avm genelde:s
nebiliyim kasılıyorum ben ya ama çekmeyi çok severim
ne o öle herkes bakcak cafede ya

bizim hiç gittiğimiz sabit cafe yok avm genelde:s
nebiliyim kasılıyorum ben ya ama çekmeyi çok severim
ne o öle herkes bakcak cafede ya

ah kuşum baksınlar nolcak ..
her zaman gitmediğiniz bir yer daha iyi olur hem sizin için :)
bulunduğunuz yerde güzel bi pastane de olabilir..
garson getirir pastanızı.. üfler kesersiniz. fotografınızı da çekeerr
hiç çekinme bence. ayıp bişey değil ki. bakan baksın. sen de onlara bak

ben çekinirim yahu
dalga geçer millet aa 1000de bile kutluyorlar falan baakarlarsa rahatsz olur kavga ederim ben hee

sen bilirsin yağmurcum..
ama benim için hiç tanımadığım insanların söyledikleri çokta tıııınnnn :)
ne biliyomuş onlar bakıyım gerekirse 1.haftayı kutlarım, onlara neymiş.. bu yüzden ben fazla takmam .. bakışlarından çok rahatsız oluyosam da sesli sesli söylenirim

ben direk kavga ederim işte
hayatta gelemem dalarım çok pis bakarım önce
du bakalım daha 38 gün var

vaayy eee o saattler arasındaa naptınız kuşumm anlatt yaaaa

wowww miniğimm nicee nice seneleree sizinde baya uzunmuşş maşalahh diorumm
resimdeki afişmi kitap gibi bişimi annamadım gerçi benn :26:

tablo gibi bişi kusumda çözemedim bende kartonla yapmayı düşündüm ama burdan karşıya kadar taşırken kötü olur bayaa afiş hoşuma gitti yaaa

Nurayım cok guzel yaa cok hoşlaştım artık resimle bişi yapmam diyodum ama buda eksik kalmasın

bizim 1000.günümüz annikomun dogum gunune denk gelmıstıı ikisini bi arada kutlamıstık 50.ayada özel bişiler yapmak istiorum bole kutlamalar aşkı sıcak tutar. Bide bende ınanılmaz cok severım foto cekmeyıde cektırmeyıde

çekmeyi çokkk seviyorum çektirmekte biraz düşünürüm kasılıyorum poz verirken ben

bende bebeklıkten berı bi futuraf çektirme aşkı var fotooşipşak gibiyim

aslında her karede aşkımla resmimiz olsun istiyorum ama kasılıyorum o var işte(
zaten basından ben çektirmem dedim resim vermedim şimdi ben desem de çok katı çektirmiyor uyuz yaa boşwer sözlenince çekeriz diyor benim dediğim lafı o bana diyor yaa

kuşum sen 'etraftan birileri bakıyor mu acaba' hissinden dolayı mı kasılıyorsun acaba.
ben etrafımı pek görmem :) 4 sene allaha emanet gezdik aşkla :) babam veya bi tanıdık görmedi çok şükür.. yoksa hiç kim geliyo kim geçiyo farketmiyorum bile :)) belki de görmüşlerdir :26:

her gunun anısıı kalmalı ya bence ne bilim ben en az 1 tane cekıyorum her bulusmada daha dun artık pc yavasladı dıye gene flasha aldım 500 küsür fotoyu diğerlerini saymıorum bile kurbikte artık yeter falan der oda cekmemden şikayetçii

ben çok etrafımı görürüm zaten iilişkim bundan da biraz etkileniyor ayy biri görcek gördü mü hep ağzımda yani...
kimse görmedi daha ama bakalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…