her gunun anısıı kalmalı ya bence ne bilim ben en az 1 tane cekıyorum her bulusmada daha dun artık pc yavasladı dıye gene flasha aldım 500 küsür fotoyudiğerlerini saymıorum bile kurbikte artık yeter falan der oda cekmemden şikayetçii
her gunun anısıı kalmalı ya bence ne bilim ben en az 1 tane cekıyorum her bulusmada daha dun artık pc yavasladı dıye gene flasha aldım 500 küsür fotoyudiğerlerini saymıorum bile kurbikte artık yeter falan der oda cekmemden şikayetçii
ben çok etrafımı görürüm zaten iilişkim bundan da biraz etkileniyor ayy biri görcek gördü mü hep ağzımda yani...
kimse görmedi daha ama bakalım
işte bu elinde değil biliyorum.. ama her an bişey olacakmış korkusu da o anı yaşamıza engel oluyordur :18:
yağmurum, hani 'ben de aslında çok fotoğraf çekilelim istiyorum' dediğin için söylüyorum; 1000. gününüz anısına biraz boşvermeye çalış etrafı
sonuçta ayıp bişey yapmıyosunuz..
sen etrafında fotoğraf çekilen insanlarla dalga geçiyor musun? eminim hayırdır bunun cevabı.. kimse de sizle geçemez.
kendini bilmeze de rastlarsan gül geç. kavgalık bişey değil ki canikom bu. belli ki aşk ona hiç uğramamış
du bakalım yapıcaz bişiler yaa ayy heyecanladım hee
inş.hepimiz çok mutlu oluruz yavrularım ya
oyy inşallahh canlarımmm
şimdi çıkıyorum ben, arkadaşım çağırdı onlara gitcem.. hazırlanıyım.
öptüm cicişlerimi
yaa cidden öyle ama ben de bi sefer küsmüştük o zaman bile çekmişim. görsen suratlar 5 karış ama sonra o fotoğrafa bakıp bakıp ne çok eğlendik. hala görünce gülüyorum..
facebookta dedikoducu akrabalarım olmasa hepicüğünü yüklicem de işte
ailelerimiz tanışsın da sonra gelsin fotoğraflar
pelinimmm hoş geldiiin, nasılsın ne var ne yok
pelimimmmmmmm hoşgeldinn kuşşşik
Gelincikolarmmm ben yeni gördüm ama bunlarııııııÇookk özür dilerimmmmm..
İyiyimmm hatunlarımm bombaaaasizz nasıssınıızzzz nurayımmm ve peliminnnn minimusuuuuuuu?
Bilmece gibi oldu ayoll
ayy cokta sevımlı olmuuussss pelimiiimmmmartıkım minimusuyum ben hemde pelimimim yerim hunharcaa iyiim bende kuzum biraz enerjı fazlalıgım var buda bunalımın farklı boyutu sanırım
peki ya bendekii pelimiik sevgisine ne demelii acebaaa
Evetttt seniii hunharcaaa öpebilir ve yiyebülürümmmmmNollcakk içimdekii minimuuuuşş sevgisi bilemioooormm
Okudumm ben onu okudumm o da bunalımınn baska türlüsüymş annemmBennn dünden bu yana biraz daha iyiyimm diebilirimmm atlatcaz evelallah inşallah
Foruma ilk mesajı kafam karmakarışık şekilde yazmak istemezdim ama maalesef öyle.
2012 sonu veya 2013'ü planlıyoruz. isteğimiz 2012 ama 2013 daha büyük bir ihtimal olarak görünüyor.
Yaptığımız en büyük iş beyaz eşyayı almak oldu.
Alınca biraz rahatladık gibi.ufak tefekler halloluyor.
Ama daha çoook iş var çoookk...
çok teşekkür ederim)
huzurlu ve sakin geçmesi için önden her leyi planlamaya, kararlaştırmaya çalışıyoruz ama gerek evler, düğün mekanları, mobilyalar vs.. o kadar yüksek fiyat ki ve içimize sinmiyor ki şimdiden telaşa düştük bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?