'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yaa cidden öyle ama ben de bi sefer küsmüştük o zaman bile çekmişim. görsen suratlar 5 karış ama sonra o fotoğrafa bakıp bakıp ne çok eğlendik. hala görünce gülüyorum..
facebookta dedikoducu akrabalarım olmasa hepicüğünü yüklicem de işte
ailelerimiz tanışsın da sonra gelsin fotoğraflar

sizede...
nebiliyim bende isterim ama işte kasılmak söz konusu aslında seviyorum ama ne yapıyım ya yapım bu

ben çok etrafımı görürüm zaten iilişkim bundan da biraz etkileniyor ayy biri görcek gördü mü hep ağzımda yani...
kimse görmedi daha ama bakalım

işte bu elinde değil biliyorum.. ama her an bişey olacakmış korkusu da o anı yaşamıza engel oluyordur :18:

yağmurum, hani 'ben de aslında çok fotoğraf çekilelim istiyorum' dediğin için söylüyorum; 1000. gününüz anısına biraz boşvermeye çalış etrafı
sonuçta ayıp bişey yapmıyosunuz..
sen etrafında fotoğraf çekilen insanlarla dalga geçiyor musun? eminim hayırdır bunun cevabı.. kimse de sizle geçemez.
kendini bilmeze de rastlarsan gül geç. kavgalık bişey değil ki canikom bu. belli ki aşk ona hiç uğramamış

du bakalım yapıcaz bişiler yaa ayy heyecanladım hee
inş.hepimiz çok mutlu oluruz yavrularım ya

bizdede var yaa küsken foto gülmüyoruz ama gene vermişiz pozu mesela ogunu hıc unutmuyorum resme baktıkca olayıda hatırlayıp guluyorum rüya yuzunden tartısmıstık cocukmusuz ya hos hala cocuguz dunde aradı telefonu acar acmaz bundan sonra mustafa cecelı dınlemek fln yook mevzu cıkarırım dıyoo meger ruyasında mustafa cecelı benı servistenmı ne ındırmıs benım kurbikte agzını yuzunu dagıtmıs

yagmurcum huyun buysa zaten yapcak bişi yokk daha rahatladıgınız zaman cekılırsınız bol bol anılar bırıktırırsınız

Gelincikolarmmm ben yeni gördüm ama bunlarıııııı Çookk özür dilerimmmmm..

İyiyimmm hatunlarımm bombaaaa sizz nasıssınıızzzz nurayımmm ve peliminnnn minimusuuuuuuu?
Bilmece gibi oldu ayoll

ayy cokta sevımlı olmuuussss pelimiiimmmm artıkım minimusuyum ben hemde pelimimim yerim hunharcaa iyiim bende kuzum biraz enerjı fazlalıgım var buda bunalımın farklı boyutu sanırım

ayy cokta sevımlı olmuuussss pelimiiimmmm artıkım minimusuyum ben hemde pelimimim yerim hunharcaa iyiim bende kuzum biraz enerjı fazlalıgım var buda bunalımın farklı boyutu sanırım

Evetttt seniii hunharcaaa öpebilir ve yiyebülürümmmmm Nollcakk içimdekii minimuuuuşş sevgisi bilemioooormm

Okudumm ben onu okudumm o da bunalımınn baska türlüsüymş annemm Bennn dünden bu yana biraz daha iyiyimm diebilirimmm atlatcaz evelallah inşallah

peki ya bendekii pelimiik sevgisine ne demelii acebaaa ay kus sorma odamın seklını degıstırdım sımdı cılgınca kendıme iş cıkarıyorum atlatalım artık yaa

Foruma ilk mesajı kafam karmakarışık şekilde yazmak istemezdim ama maalesef öyle.
2012 sonu veya 2013'ü planlıyoruz. isteğimiz 2012 ama 2013 daha büyük bir ihtimal olarak görünüyor.
Yaptığımız en büyük iş beyaz eşyayı almak oldu.
Alınca biraz rahatladık gibi.ufak tefekler halloluyor.
Ama daha çoook iş var çoookk...

çok çok çook iş var hemdee kianaacımm , Hoşgeldin aramıza birbirimize destekle atlatıcaz inş bu dönemidee

çok teşekkür ederim )

huzurlu ve sakin geçmesi için önden her leyi planlamaya, kararlaştırmaya çalışıyoruz ama gerek evler, düğün mekanları, mobilyalar vs.. o kadar yüksek fiyat ki ve içimize sinmiyor ki şimdiden telaşa düştük bakalım...

kesınlıkle oyle insanın içi gidiyo ama sınırlar var malesef diğerleride içe sinmiyo bakalım sonumuz nasıl olcak canım ne zamandır berabersiniz söz nişan varmı aranızda ?

10 aydır birlikteyiz, söz nişan yok henüz. Zamanı kestiremiyoruz bir türlü. Erkek tarafı hızlı da bizim taraf naz yapyor =)
Keyfimiz yerinde , zaman konusu sıkıntı değil ama tarih belli olsa önümüzde daha hızlanırız. peki senin nasıl şimdi ?

bende inşallah 2013 gelini olucam kızlarr. gönül bu sene evlenmek ister ama iş sorunu oluştu 2 haftadır.
bu arada geçen cumartesi nişanım oldu. bakalım hayırlısı artıkk.

Aramızaa hoşgeldin kiana:)

Ne güzel beyaz eşyayı halletmişsiniz bence de bu buyuk bir iş:)

Büyükten küçüğe doğru gideceksiniz siz anlaşılan:)

Yaşın kaç, neredensin?

Ben Pelin bu aradaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…