'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Hoşbuldum bende

Ben öZde. Ankara dayım ben. 25 yaşım.
Bir anda gittik aldık beyaz eşyayı, benip payıma düşen mutfak çeyizlikleri falan onlar hep tamam (toz bezim bile hazır =)
Ama çıkarttığımız bütçeye göre daha çok masraf var tabiki...

Kiana hosgeldin beyaz esyayi almak bile buyuk is bizde hicbise yok daha beuaz esyalar pahali bizimki ankastre olcak bide ucuyo fiyatlar hangi birinin altindan kalkicaz bilmiorum

tugcecan hosgeldin sen de hayirli olsun bi nisanli daha oldu topikte sonunda :))

Fırın almadım ama onu da minik istiyorum. Arçelik lal serisi küçük ev aletlerim benim,1 -2 ay sonra lal serisinin fırını çıkaacakmış, onu bekliyorum bende.

Beyaz eşya çok avantajlı oldu bizim için, pazarlığa bile gerek kalmadı,çok uygun oldu. Cookie_Dough teşekkür ederim bu arada

bugünn topiğee gelenn geleee maşallahh herkess hoşgelmişş sefalar getirmişş
2 sattirr ders calısıyorumm beynimm yorulduuu

hoşbuldukkk...
sen de mi nişanlısın canım?

selam kızlar... çalıştım ve evime geldimmmm.. napıyosunuz... nası geçti gününüz .. ben bugün platonik yani hani geçenlerde anlatmıştım ya çocukluk arkadaşım aşkımı gödüüüümmmm

hayatcım geçenlerde anlattığın aynı iş yerindendi sonra senin sevgilin olduğunu öğrenince bidaha bakmamıştı bu arada senin çalıştığın bina değişmişti sonra tekrar karşılaşmıştınız, facebookta birbirinizi eklemiştiniz ve havadan sudan konuşmuştunuz... bu mu canikom? bunu hatırladım ben :26:

yeni gelincikler hoşgeldiniz sefalar getirdiniz

hoşbuldukk canımm...

ayy kuzum ya sorma bu başka bi platonik o anlattığım değil gerçi bunuda anlattım diye hatırlıyorum iki tane platoniğim var ya ama iş yerindeki platoniğim ağır basıyo ama o umutsuz vaka ...

Bunuda hemen anlatayım bu çocukluk arkadaşım lisedeyken bana teklif etti ama ben kabul etmedim birlikte büyüdük ve ben bu kişiyi ex kişiden ayrılmadan önce iki kere rüyamda gördüm ikisindede evleniyoduk.. sonra evlerine oturmaya gittik bi kere bugünde dolmuşta karşılaştık işte ayak üstü konuştuk... çok fazla bişey hissetmiyorum ona karşı ama rüyalar aklımı karıştırıyor işte...

ayy ben delimiyim yaaaa .... kendi kendime böyle terapi yapıyorum işte yoksa o ex insanı düşünürüm ve bu beni deli eder....

Off yine kendimi duygusal moda bağladım iyi mi ? Üzülmeye bu kadar çok mu hak etmiştim acaba... gönlümün kimseye kaydığı yok kaymayada niyeti yok sadece başka şeyler düşünmemek için hayaller kuruyorum o kadar.. biraz yüzümü güldürüyo hepsi bu ... yoksa ben bi erkeğe bi daha güvenebişleceğimi sanmıyorum ... bi daha aşk yaşayacağımı sanmıyorum....

Gönlüne Keder Düşmüş Kimene? Sen Şükret O Kederi Verene.. ALLAH Yolu Birdir Bilene.. Secdede Can Vermeyi Bizlere De Nasip Eyle..

Benim en büyük Aşkım RABBİM olsun ...

bizimde 20 gün sonra 4. senemiz doluyo 5. yıla dikey geçiş yapıyoruz Biz kendi aramızda söz yüzüğü taktık o yüzden söz değil nişan yapıcaz ama dediğin gibi kız evi naz evi nişanı düğünden 6 ay önce yapmaya izin çıktı annemden o yüzden kasıma kaldı nişanımız, yoksa şuanda nişan hazırlığı içinde olucaktım bu ay düşünüyoduk sevgilicimle.. Neysem inş 2013 nisan-mayıs-haziran'dan birinde düğünümüz olcak gelgitlerdeyiz

tugce, nişanlın 341.dönemde mi askere gitmişti? sanki öyle hatırladım seni bi an :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…