Kiana hosgeldin beyaz esyayi almak bile buyuk is bizde hicbise yok daha beuaz esyalar pahali bizimki ankastre olcak bide ucuyo fiyatlarhangi birinin altindan kalkicaz bilmiorum
tugcecan hosgeldin sen de hayirli olsun bi nisanli daha oldu topikte sonunda :))
bugünn topiğee gelenn geleee maşallahh herkess hoşgelmişş sefalar getirmişş
2 sattirr ders calısıyorumm beynimm yorulduuu
hoşbuldukkk...
sen de mi nişanlısın canım?
Evet canim yedi ay olcak nisanlanali bu cumartesi :))
tarih belli mi sizin 2013 un hangi ayi dusunuyosunuz ?
selam kızlar... çalıştım ve evime geldimmmm.. napıyosunuz... nası geçti gününüz .. ben bugün platonik yani hani geçenlerde anlatmıştım ya çocukluk arkadaşım aşkımı gödüüüümmmm
Tuba hoşgeldiinnn.. Gülden bende
hayırlısı olsuunnn canımm.. kesin bi tarih varmı aklınızda
hayatcım geçenlerde anlattığın aynı iş yerindendi sonra senin sevgilin olduğunu öğrenince bidaha bakmamıştı bu arada senin çalıştığın bina değişmişti sonra tekrar karşılaşmıştınız, facebookta birbirinizi eklemiştiniz ve havadan sudan konuşmuştunuz... bu mu canikom? bunu hatırladım ben :26:
yeni gelincikler hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
hayatcım geçenlerde anlattığın aynı iş yerindendi sonra senin sevgilin olduğunu öğrenince bidaha bakmamıştı bu arada senin çalıştığın bina değişmişti sonra tekrar karşılaşmıştınız, facebookta birbirinizi eklemiştiniz ve havadan sudan konuşmuştunuz... bu mu canikom? bunu hatırladım ben :26:
yeni gelincikler hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
bende 3 gündür nişanlıyım canım. :)
valla belli değil açıkçası. iş durumlarına bağlı.
siz hangi ayı düşünüyorsunuz?
9 haziran insallahhhh canim
10 aydır birlikteyiz, söz nişan yok henüz. Zamanı kestiremiyoruz bir türlü. Erkek tarafı hızlı da bizim taraf naz yapyor =)
Keyfimiz yerinde , zaman konusu sıkıntı değil ama tarih belli olsa önümüzde daha hızlanırız. peki senin nasıl şimdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?