'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

umarım 2013 yılında güvenebileceğim , sevebileciği ve eski nişanlımı unutup yeniden evlilik hayalleri kurabilecek bi gelin adayı olurum bende ((

iyiyim ben cnm şükür sen nasılsın?
karşılaşamıyoruz yaf

canımm bende iyiyim çok şüküürr..
ya sorma giremiyorum hiç işlerden
sizlerle sohbet etmeyi özledim sizi özledim ama işte iş..
akşamlarıda ders çalışıyorum canım o yüzden açamıyorum forumu..
hayat iş-güç nasıl gidiyo? eniştemle aranız nasıl kuzum?? herşey yolundadır inşallah..

çok şükür kuzum iyi gidiyor..
bende iş bakımından çok yoğunum yaa...
kendi adıma konuşayım bende seni özledim sohbet etmeyi yahu

YA KIZLAR BİRŞEY SORCAM FATOŞ YANİ (MORGANNA) VE GÜLÇİN YANİ (TURKUAZ)UĞRAMIYOR EPEYDİR EĞER BEN YOKKEN GELİYORLARSA SİZLERİ ÖZLEDİM gelinde muhabbet edelim unuttum sanmayın

HEPİMİZ İÇİN HAKKIMIZDA HAYIRLISI İNŞ.
Şimdi nasılsın? Arıyor mu o taraf?:44:

ailesi zaten hiç aramadı, ne ailesi ne kardeşleri.... sanırım istemiolarmış beni yani bu düşünce gelio aklıma... en azından bi ailemi arıyabilirlerdi ama yookk.. oğlumuza kız mı yok dediler eminim..

kendiside en son geçen hafta mesaj atmıştı hala ses yok

en son bizde yazlık lastikleri vardı onu istedi gönderdik , ses kesildi ((

çok şükür kuzum iyi gidiyor..
bende iş bakımından çok yoğunum yaa...
kendi adıma konuşayım bende seni özledim sohbet etmeyi yahu

anlıyorum canımm yaa Allah kolaylık versin hepimize..
saol canımm bende özlüyorum sizlerii.. canım çok sıkılıyoo..

biraz açtığın konuyu okudum.. hakkında hayırlısı olsunn..
boşver üzülme öyle bir insandanda ailesindende sana fayda gelmezmiş..
daha iyi insanlar karşına çıkıcaktır eminim.. sen yüreğini temiz tut yeter..

hani ben onlar bi saygısızlık yapmadım herhangi bi lafım olmadı bi aramaları gerekmezmiydi??

hani ben onlar bi saygısızlık yapmadım herhangi bi lafım olmadı bi aramaları gerekmezmiydi??

evet haklısın aramalılardı..
belki eski nişanlın olanları anlatmıştır.. yüzleri tutmamıştır.. :26::26:
ya da olayları kendi açısından anlatmıştır :26: onlarda seni haksız görüp aramamışlardır..
bilemiyoruzki canım burdan böyle ahkam kesmek kolay işte içinde değiliz.. sen daha iyi biliyosun daha iyi tanıyosun..

yuh demek istedim ama demicem Allah böyle insanlardan uzak etsin...
GEÇİCEK GÜZELİM DEĞMEDİĞİNİ SENDE GÖRMÜŞSÜN YA ODA BİRŞEY VARSIN ARAMASIN ARAMAMASI SENİN YARARINA OLCAK BOŞWER..
BUNUN ÖBÜR DÜNYASI DA VAR!!!

aileme hiçbişey anlatmadım ,hatta seninle ilgili kimseye kötü bişey demedim demişti
bende kötü bi hareketim sözüm olduysa söyleyebilrisin dedim, çünki kendimi biliyrm.

geçenlerde ortak bi arkadaşa demişki omrumu_yedinin seveni olsaydı ameliyat kapısında annesi tek başına beklemezdi
ben ameliyat olsam 300 kişi bekler kapıda demiş :)))

Basim catlio ya uykusuzluktaan oluyorummmmm kazanla cay ictim bana misin demedi offf

pastam kuzuuum bende seni ham yaparimmmm guldennn hsgeldin kuzuuu

yagmus nbr fistikk

omrumu yedi konunu biliorum ins kiymetini bilecek bir adam cikar karsina canim... Para pul mevki hepsi bos karakter lazim once bir erkege iste...

aklım almadı cnm ya ailesinin aramamasını, ama bunların 12 yıllık gelinleri var kadın hiçbişekilde hiçbiriyle görüşmüo çocuklarını bile göndermio,

6 ay nişanlı kaldım kadını görmedim bile

hep o kadını kötülüolardı bakalım o neler yaşadı, çok ii bi aile olsalardı gelinleri niye görüşmemek istesin dimi ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…