'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evt canım ist.den katılıyorum bende yarışmaya
az önceki soğuk hava yazından sonra istanbuldan olduğunu anlamıştım zaten. donduk bu sene dondukkk

istanbuldan daha soğukk bi yerdeyimm canım ben maleseff BOLU dağının eteklerindeyimm maleseff
siz soğugu burda görünn

gunaydin kizcelerimmmmm
pastammm tebrikler enisteye kuzummm cok sevindimmm

sibelcimmmm aynen burasi da oyle hele gecen iki gun resmen kis geri gelmisti bugun de hava kapali ama hava azcik yumusamis

pastaaam seni hamlaarııımmm

Günaydııınn hatunlarımmmm napayysınız bakeemm

merhaba canlarımm

YAĞMUURR canım pelin benim durumum için öyle söyledi. normalde ev almaya kalkarsan bütçen neye yeterse onu alırsın tabiki. ama koskoca arsayı alıp birde üstüne 70 m2 ev verecekti mütahit. uyanıklığa bakar mısın?
seninde kocaman evin, altta kocaman 4 dükkanın, bahçen olsa ve sırf çoluğun çocuğunda ev bark sahibi olsun diye yıllarca emek vererek kendi yaptığın evi yıktırmak istesen, sana da buna karşılık 70 m2 ev vericem deseler zoruna gider.. elbette kendi malını savunmak için onunkinin eksi özelliklerini söylersin.
yoksa kendi çabasıyla bir ağaç dikene bile sonsuz saygımız var. senin alınmana pelin de alınmış olabilir üzüldüm.. hepimiz birbirimizi biliyoruz burda.

Son düzenleme:

NURAY, neyse ben birşey demiyorum arkadaşım doğrudur tabi...
Sen üzülme canım boşverr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…