'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

oyy benım bebeklerımın canı sıkkkınmııışş kıyamam sizeee giziim benm sevgılıcık posta oldugundan cep tlfnu sokmadı ıcerı bende koğuşu arıodum geceleri gunduzlerıde o arıodu sureklı. ınş eniştede rahat bı yerde olurda sıkıntı cekmessınızz tatlımm

minişim, nazlışım
naptınız dün anlatıverde içimiz açılsıın..

ya çok özlüyorum ben sevgilimi
Gökhan Türkmen - Dayanamam 2010 'Biraz Ayrılık' Albümünden - YouTube

Gönül sözüm ruhum özüm canım kanm yar
Hem gecem hem de gündüzüm aşım yaşım yar
Bir an olsun senden uzak, viran olsun hayat mayat
Neye yarar sensiz hayat ben dayanamam
Canim acır yokluğuna
Yarım kalır uykularım
Neye yarar şarkılarım
Gel dayanamam...

ne guzel sarkııdır buuu nurayımmm

uyuyakaldı dıye annesı kızmış kurbaamaa demıs ben nazlının yerınde olsam ınadına gelmezdım oda içerlenmişş bende kızgın konuşmayınca çiçekledi benii akşam benzin'e gittik bostancıda, kuzenının sevgılısı askere gidiyo veee onunda bırlıgı ANKARA cıktı ee tabı ankaradan konu acılırda askerlık hıkayelerı anlatılmazz mı hiiiiç ? o anlattı bız dınledık gece 3te saati 6 olarak gormus saatı hadi kalkın kahvaltıya gıdelım dedı hazırlandık ettık bı baktık saat 3:25 sonrada uyku tutmadı 6ya dogru cıktık kahvaltı yaptık sonra onlara gittik annesıyle dugun hakkında falan konustuk buyuk ıhtımalle kokteyl yapıcaam ben :44: bu ayın 14ündede sanırım binanın yıkılıp yıkılmıcana karar verılcekmıs eger yıkılmassa kayınannım oraya gelmez ama babanede o evı sattırıp baska yer aldırmaz oyle ortada kaldık bakalım 14undekı toplantıya gore karar verılcek artık

çiçeklerini gördüm kuzucum .. çok güzellerdi
ev işi bizim de sizinle aynı.. dün mütahit, sevgiliciğimin babasıyla görüşmüş. ve evleri 70 metre kare yapacakmış şaka gibi. koskoca arsaya sırf fazladan daire yapmak için afedersiniz tuvalet kadar ev yapacak adam. pışıııııkkk

Bebişlerrr ben geldim kiiiiiiiiiiii:)

Miniiiiimm harikaaaaaaa zamann geçirmişsinizzzz kocamannn maşallahhh

Nuraymm 70 m2 miiiiiiii Şaşırmış mı o muteahhit kendiniii?

Bebişlerrr ben geldim kiiiiiiiiiiii:)

Miniiiiimm harikaaaaaaa zamann geçirmişsinizzzz kocamannn maşallahhh

Nuraymm 70 m2 miiiiiiii Şaşırmış mı o muteahhit kendiniii?

valla canım dalga geçmiş resmen.. dedim 70 metrekareyse evler bütün apartmanı size vercek demekki

valla canım dalga geçmiş resmen.. dedim 70 metrekareyse evler bütün apartmanı size vercek demekki

Ayoll 70 m2 dediğin nedir bi yatakodası gerisini saymaaa

Ben bi dee küçük evde zaten yaşayamam ruhum daralırrr :S sende oylesndir nurayımm valla daral gelir orda bana nefes alamam..
misafirliğe bile gidiorum bazen o duvarlar ustume ustume gelioo..

canım ben de hiç küçük evde yaşamadım. şimdi ki evimiz mesela dubleks.
ondan önce de hep büyüktü. yani normalde değil bildiğin büyüük temizliği bile daha kolay bütün eşyaları çek ortaya sil süpür yerlerine it :)
küçük evde eşya da sorun. hem dediğin gibi heralde bi salon yapacaklar orda yatıp kalkacağız. yemeğide orda pişireceğim
kabul etmemiş zaten babası.

kutu gıbı evlerı sevıyorum ama cokta kuckte benımde ruhum daralır yaa bıde coluk cocuk olcaak kım nerde yatcaak

Pelimimmmmkomm güzel gecti valla özlemişim çokk kurbişii Nurayıma söledim mutlu haberi anında görüntü show gbi benım kurbaamı müdür yapmışlar otelee mesul müdür olmuşş benle artık ona gore konus diyoo banaa Nurayımda dıyo sende artık müdür aşkısın oda ona göre konussun yeriiim

Aynen öylee kuzucummm zatenn ben o muteahhitin muteahhatliğinden şüphe duyuyorum yanii 70 m2 yi okudugumdan beri.. günde ortalama 3 tane 4 tane muteahhitlee muhattap oluyorum ama böyle bişi ne duydum ne gördümm. tamam istanbul buyuk sehirr ama 70 m2 evde kim yasıcakmıss ki Stüdyo daire bile daha kullanışlı ve buyukturr

Huuuhuuuuuuuuuuuuuuu Eniştoşaaaaa çok çokk tebriklerrr bu daa ikinci kocaman maşşallahh annemmmm
o zamannn artık gündüzz calıssınnn kiiiii hayatı duzenlii olsunnnn olee mı olcakms miniimmmm

ı ıhhh pelimimkooomm sanırım bız evlenene kadarda ole olmucak geceden sorumlu müdür oldu işte baykuş ettiler benım kurbaaamı yaa

Günaydın herkese
Dün akşam evlerden konuşulmuş ama PELİNİMİN dediği bana dokundu biraz "70 m2 nedir ki anca yatak odası" ws.ws....
Bizim girdiğimiz ev 65 m2 oda brüt yani net 42m2 ben dediğim zaman senin olsun da boşwer eviniz olcak diyordun ama şimdi çok küçük görmüşsün konuşman nebiliyim öle hissettim HE SENİ SEvİYORUM KÖTÜ BİRŞEY DEMİYORUM FİKRİN SAYGI DUYARIM DA İKİLEMDE OLUNCA SÖYLEMEK İSTEDİM ama şimdi okuyunca bana öyle dememiştin burda dalga geçer gibi demen beni üzdü ki EVET ÇOOOOK KÜÇÜK HEMDE ÇOK ama olsun KUTU MUTU inş.bizim olcak onu bulamayanlarda var diyorum ÇOK ŞÜKÜR
BENİM ANNEM 30 senedir hala kiracı bunu düşününce belki bana iyi geldi
yoksa belki herkesin şartları daha iyidir o yüzden tabiki büyüğünü ister ama öle işte anlatmak istedim size işte öyle kuzularım

günaydınnn herkeseeeee havaa ne kadarr soğuk yaa oralardada öylemii sanki kııışşş ya

gunaydin kizcelerimmmmm
pastammm tebrikler enisteye kuzummm cok sevindimmm

sibelcimmmm aynen burasi da oyle hele gecen iki gun resmen kis geri gelmisti bugun de hava kapali ama hava azcik yumusamis

Cnm ikilem değill nolursunn yanlıss anlamaa ben sizinn evinizi 90 m2 die hatırlıorm üstelikk
Tabiki dee ev olsun senin olsun yeterkiii..
İstanbulda ev sahibi olmanın ne kadar zor oldugunu çok çok iyi biliorumm, yaşam şartları, pahalılık, ulaşım zorluğuu bunların içinde bir dee ev sahibi olmak gercekten MUCİZE.
seni kırdıysamm özür dilerim affet beni

Yok özür dileme lütfen...AFFETMEK ALLAH A MAHSUS ÖYLE DEME AMA SORUN DEĞİL
Ama üzüldüm işte okuyunca şok oldum hatta o cümleleri görünce
Yok bizim olucaksa eğer o ev tam 42 mt brüt 65m2 ......
Neyse herkesin bakış açısı uzatmaya gerek yok zaten denecek bişi yok ki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…