'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hadi inşallah kuzum..
hangisi hayırlıysa o olsuunn.. Rabbim gönlünüze göre versin..

canım hadi inşallah dua ediyoruz çalışmaya başlasında yapsın ilerisi için atılımlar

olucak olucak inş eniştemden iyisini mi bulcaklarrmııışş

berfınımmm fındıgım ıyım kusum nasıl olimm zaman gecırıorum sen nerelerdesin bakalım nası gıdıo sınava calısma?

inşallah sagol bitanem.. ben de size dua ediyorum, bütlere kalmadan geçer bitirir inşallah okulunu eniştee

ağzından balll damlıyooo yemin ediyorum inşallah canım yaa 48 saatir uykusuz kaldı ve şu anda son vizesinde biz son düzlüklere yaklaştık vallla heee garip oluyoo insan bende onla beraber okudum gibi bişi acaip heycanlıyım :)))))))

minnağım nazım ben galiba sana yazamadm pek geçmişi okuyamamıştım ama kurbişin müdür olmuş maşallah kuzum inşallah iyi yerlere gelir :)))) seviniyorum böyle haberlere

arkadaşım gelicek kuşlarıım, ben gidiyim de acıcık yemek yapıyım
öptüm hepinizi

giziimm sagol kusum mesuul müdür oldu kurbaam büyümüşte iş adamı olmuuşş zibidii

ben geldimmmmmm
bizde mayısı bekliyoruz 2012 mayıs ama evlenmek için deil
mayıstan sonra kesinleşcekk bzimdee yaa :18::18::18:

Kızlar selamm:)

Nuraycımmm ilaç mümessili olcakk gibi doğdu içime.. İnşallah hayırlısı olsun kuzumm, hep mutlu olun...

Miniiiimmmm yaa akşam Can Bonomo'yu izliorum youtube dan senin kurbağa ne kadana benzio onaa, tıpkısının aynısı sankimm

Gizoşummmm inşallah en hayırlı zamanda evlenin canımmm

andırıyooo dımııııı kusuuuumm belkıde ben can bonomoya o yuzden hayranımdıır

olucak olucak inş eniştemden iyisini mi bulcaklarrmııışş

berfınımmm fındıgım ıyım kusum nasıl olimm zaman gecırıorum sen nerelerdesin bakalım nası gıdıo sınava calısma?
canım ek çalıştıgım söylenemez. sıkıldım bunaldım artık.. didinmekten ellerimin hep boş kalmasından.. rabbim ne hayırlıysa onu nasip eder inş. siz nezman evleniyonuz.d

ilaç sektörü canım.. hoş bir de sigara firmasından teklif geldi iki zıt kutup
dua ettim bn inş geri dönmez gittiği yerlerden:)

valla pazartesi gnüü şakayla karışık restleştik 24 nisan 2013te nikahı kıydık kıydık yoksa avcunu yersin ancaaa dedim Hakkında hayırlısı olsun bebegııımm sıkma canını peste etmeee sınava tam gaz calısmaya devaam eeett

Andırmakktaa ne sen duaaa ette kurbağaaanın önünü kesmesnler bonomo bonomo can bonomo dieee miniiiiiiimmm

bende önünü kesenleri keseriiim pelimimmkommm fizik olarak benzemıolar kuşiik kurbiğin fiziği üçgen omuzları falan genişcene ,can'ım bonomom daha bi zayıfçıkk ordan kurtarıyoruz

İyi dielim iyi olsun guldencimmm isteee sen nasilsin kuzummm nasi gidio calismalar :)
Gizos canim ben de para biriktirmek mantikli dedim bekliorum iste ama sksmaktanda korkuyorum takside girip birseyleri cikarabilsem aradan iyi olurdu ama hem birikim hem taksit de zor iste
hakkinizda da hayirlisi olsun cok beklemeden kavusursun ins sevdiceginee

yagmuss uzulme bizde ayni dertten beklioruz :) borcla evlenmeyelim die ama imkansiz bosa beklemis olcam ayni kapiya cikicak galiba :/

kizlar ins sizin sevdiceklerde iyi haberlerle doner is konusunda dualarim sizlerle umarim.bise atlamamisimdir telden takip zor oluyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…