canım inşallah bu güzel dileklerin için sağol allah bu dünyada herşeyi kararında versin ki bize yetinmeyi bilelim önemliside bu galiba
Rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin kuzularımm..
Enişteciklerimee güzell bol kazançlı işlerr, iyi mevkiiler nasip etsin.. tabii bizlerede öylee
ayyy canım benim :) inşallah
sabahki mülakatın sonuçları 16 shında belli olacak. eğer geçmişse 22 nisan da direksiyon sınavı olacak, araç kullanımı.. onu da geçerse 26 nisanda eğitimi başlıyoooo
bugün saat 4 te ki görüşmesi de kendisi başvuru yapmadığı halde dün aramışlar teklif etmişler görüşmeye gelir misiniz diye.. British American Tobacco' dan :)
sabahki mülakatın sonuçları 16 sında belli olacak. eğer geçmişse 22 nisan da direksiyon sınavı olacak, araç kullanımı.. onu da geçerse 26 nisanda eğitimi başlıyoooo
bugün saat 4 te ki görüşmesi de kendisi başvuru yapmadığı halde dün aramışlar teklif etmişler görüşmeye gelir misiniz diye.. British American Tobacco' dan :)
sabahki mülakatın sonuçları 16 sında belli olacak. eğer geçmişse 22 nisan da direksiyon sınavı olacak, araç kullanımı.. onu da geçerse 26 nisanda eğitimi başlıyoooo
hadi bakalım hayırlısı. ne üzerine iş arıyor;:) inş olumlu haberlerle telefon acar size
inşallah sagol bitanem.. ben de size dua ediyorum, bütlere kalmadan geçer bitirir inşallah okulunu enişteecanım hadi inşallah dua ediyoruz çalışmaya başlasında yapsın ilerisi için atılımlar
olucak olucak inş eniştemden iyisini mi bulcaklarrmııışş
hadi inşallah kuzum..
hangisi hayırlıysa o olsuunn.. Rabbim gönlünüze göre versin..
inşallah sagol bitanem.. ben de size dua ediyorum, bütlere kalmadan geçer bitirir inşallah okulunu eniştee
ağzından balll damlıyooo yemin ediyorum inşallah canım yaa 48 saatir uykusuz kaldı ve şu anda son vizesinde biz son düzlüklere yaklaştık vallla heee garip oluyoo insan bende onla beraber okudum gibi bişi acaip heycanlıyım :)))))))
minnağım nazım ben galiba sana yazamadm pek geçmişi okuyamamıştım ama kurbişin müdür olmuş maşallah kuzum inşallah iyi yerlere gelir :)))) seviniyorum böyle haberlere
arkadaşım gelicek kuşlarıım, ben gidiyim de acıcık yemek yapıyım
öptüm hepinizi
Kızlar selamm:)
Nuraycımmm ilaç mümessili olcakk gibi doğdu içime.. İnşallah hayırlısı olsun kuzumm, hep mutlu olun...
Miniiiimmmm yaa akşam Can Bonomo'yu izliorum youtube dan senin kurbağa ne kadana benzio onaa, tıpkısının aynısı sankimm
Gizoşummmm inşallah en hayırlı zamanda evlenin canımmm
canım ek çalıştıgım söylenemez. sıkıldım bunaldım artık.. didinmekten ellerimin hep boş kalmasından.. rabbim ne hayırlıysa onu nasip eder inş. siz nezman evleniyonuz.d
olucak olucak inş eniştemden iyisini mi bulcaklarrmııışş
berfınımmm fındıgım ıyım kusum nasıl olimm zaman gecırıorumsen nerelerdesin bakalım nası gıdıo sınava calısma?
dua ettim bn inş geri dönmez gittiği yerlerden:)ilaç sektörü canım.. hoş bir de sigara firmasından teklif geldiiki zıt kutup
andırıyooo dımııııı kusuuuumm belkıde ben can bonomoya o yuzden hayranımdıır
canım ek çalıştıgım söylenemez. sıkıldım bunaldım artık.. didinmekten ellerimin hep boş kalmasından.. rabbim ne hayırlıysa onu nasip eder inş. siz nezman evleniyonuz.d
dua ettim bn inş geri dönmez gittiği yerlerden:)
Andırmakktaa ne sen duaaa ette kurbağaaanın önünü kesmesnler bonomo bonomo can bonomo dieee miniiiiiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?