'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canımm nasılsıınn??
kuzuumm yaa valla ben yavaş yavaş alıyorumm sonradan çok sıkışmamak içinn..
bilmiyorum kuzum benim ne zaman olur kim bilirr.. kpssden sonra diye niyetleniyoruz ama bakalım kısmeett

kesinlikkkleee öylee yaa hanı boyle cok cok asık oldugum bısı olur alırım zaten benıng ıcın basladıgım para bırıktırme olayı devam edıyo annanemde ustune para koydu bende hala koyuyorum işede basladıgımmdaa daha iyi olcaak

KAYNADIM FOKURDADIM HATTA
YAHU NE OLUYOR BANA YAAAA

noldu kız cıdden

tubacım hangi sektörde iş görüşmesi vardı böceğinin benimkinin de bugün görüşmesi var 2 tane.biri sabah oldu, biri de saat 4 te. 2 zıt sektör allahım haklarında hayırlısını versin.

ömrümü yedi hiç düşünme eski nişanlını canım ne şakası öyle şaka mı olurmuş şakanın da bi sınırı var, bi saygı çerçevesi var.
madem şaka adı altında ağzımıza geleni sayalım herkese. çok kızdım o adama ben ya. onun için akıttığın göz yaşlarına inanamıyorum .. neyine ağlıyorsun canım. kaşına gözüne mi? huyu suyu sevilmez bir insanın ? yazık etme kendine.

çağlam, gizemim, nazlıımm ben de sizin gibi düşündüm en iyisi para biriktirip sonra ne lazımsa almak. ama çalışırsam inşallah bir mikta biriktirip bir miktarda azıcık taksite girmeyi düşünüyorum.

yağmuuş canım inşallah gönlünüze göre olur.

s.a kızlar nasılsınız

biev bıçak seti hakkında bi bilgi olan varmı

hoşgeldin canm amin sağol inş.
Kartlaşcaz ya daha 1,5 sene ya ömürden ömür gidiyor 1,5 sene daha ayrı
Oda kısmetsek eğer tabi

telomer siz naptınız:) düğün nezaman inş:)

canım işe girmesini bekliyoruz biz de sevgiliciğin.. bugün görüşmesi var. dua et bize :)
hayallerimizde ki gibi giderse herşey,
yaz sonu nişan , 2013 mayıs eylül arası bi tarihte de düğün yaparız :)

hoşgeldin canm amin sağol inş.
Kartlaşcaz ya daha 1,5 sene ya ömürden ömür gidiyor 1,5 sene daha ayrı
Oda kısmetsek eğer tabi

canım sineray ı hatırlıyor musun.. 2014 e kaldı hayallerimiz diyor hep üzülüyordu. baksana 2012 gelini olacak
rabbim ne zaman yazmışsa o zaman olacak biz ne yaparsak yapalım..
kul kurar kader gülermiş :) kaderde ne zamansa artık.. tek duamız gönlümüze düşen kaderimiz olsun

aynen öyle canım inş.canım ya mucize istiyoruz sıkıntısız yapsın,herseyi az sıkıntıyla halledelim ama işte dua ediyoruz
Enişte içinde hayırlısı hadi bakalım

nurayım berfınım hosgeldınızz nurayııım bunca duaya enıste göğe cıkabılır soylım guzel haberlerlee gelsın ınsallaah yaaaa

gizemcim hoşgeldin ki
Ooohadi bakalım sende hızlısın he bu yaz mı Böle oldum ama çok sevindim hayırlısı

canım zaten okul geçen yıl bitseydi bu yaz yada geçen yaz evlencektk atama hemen olursa hemen evlencez çünkü memur mühendisler iyi alıyolar nasipse atanır ve gideriz zaten :))))

otomotiv - elektrik canımm. şuan görüşmede hatta :18: amin canımm cümlemizin hakkında hayırlısı inşallah..

Rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin kuzularımm..
Enişteciklerimee güzell bol kazançlı işlerr, iyi mevkiiler nasip etsin.. tabii bizlerede öylee

canım zaten okul geçen yıl bitseydi bu yaz yada geçen yaz evlencektk atama hemen olursa hemen evlencez çünkü memur mühendisler iyi alıyolar nasipse atanır ve gideriz zaten :))))

aynen öyle canım okumak işte tahsil aah ahh
Kafasını benimki taşlara vursun hatta ailesi vursun ama nerdeeeeeeeeeeeeeee

a.s hogeldin berfin nasılsın?
iyim hamdolsun sen nasılsın canım:)

canım işe girmesini bekliyoruz biz de sevgiliciğin.. bugün görüşmesi var. dua et bize :)
hayallerimizde ki gibi giderse herşey,
yaz sonu nişan , 2013 mayıs eylül arası bi tarihte de düğün yaparız :)
hadi bakalım hayırlısı. ne üzerine iş arıyor;:) inş olumlu haberlerle telefon acar size

nurayım berfınım hosgeldınızz nurayııım bunca duaya enıste göğe cıkabılır soylım guzel haberlerlee gelsın ınsallaah yaaaa
hb minaak:) naslsn

Rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin kuzularımm..
Enişteciklerimee güzell bol kazançlı işlerr, iyi mevkiiler nasip etsin.. tabii bizlerede öylee

canım inşallah bu güzel dileklerin için sağol allah bu dünyada herşeyi kararında versin ki bize yetinmeyi bilelim önemliside bu galiba

ayyy canım benim :) inşallah
sabahki mülakatın sonuçları 16 sında belli olacak. eğer geçmişse 22 nisan da direksiyon sınavı olacak, araç kullanımı.. onu da geçerse 26 nisanda eğitimi başlıyoooo
bugün saat 4 te ki görüşmesi de kendisi başvuru yapmadığı halde dün aramışlar teklif etmişler görüşmeye gelir misiniz diye.. British American Tobacco' dan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…