Pastaam , guldencimmmm hosgeldiniz kizlarrr
guldencim benm.hic biseyim yok iviz zivir disinda... Napicam bakalim para biriktiriorum ne zaman almaya baslamak lazim sizce kizlar bu konu kafami cok karistirio ?
Bu arada sizlerin tahmini de olsa artik tarihler konusulmuyo mu bakalim sekerler kimse bahsetmioo
kızlar selamlar nasılsınız
çağlam bende senin gibi yapcam son zamanlar özellikle elektrnkler hepsi bir anda olcak almıyorum bıraktım kendi harcamlarımı yapıyorum bide para biriktirince sorun olmuyor
çağlam ve nazım para biriktirin hatuncuklar çat die alınıyor herşey ben aldım nevresimleri yığdım ama pişman oldum desem yeridir gerek yokmuş şimdi annem benm birikimin haricinde hesap açtırdı azar azar orda birikim olcak yani evde eşya yer kaplıcağna bankada para yer kaplasın bence:))))))
tarihe gelince haziranda mezun olup ağustosta askere giderse 10 kasımda yıl dönümümüzde istiyorum tam 7. sene biter herhalde o gün yoksa o işe girse herşey hazır yani belki yıldırım hızıyla olur bişiler
bide kpss ataması olursa biz bu yaz evlenebiliriz yani kızlar heran gidebilirim gurbetleri o atanırsam seni burda bırakmam giderim dior ki bende onu oralara yalnız göndermem
KAYNADIM FOKURDADIM HATTA
YAHU NE OLUYOR BANA YAAAA
s.a kızlar nasılsınız
biev bıçak seti hakkında bi bilgi olan varmı
s.a kızlar nasılsınız
biev bıçak seti hakkında bi bilgi olan varmı
tubacım hangi sektörde iş görüşmesi vardı böceğininBenimkinin de bugün görüşmesi var 2 tane.biri sabah oldu, biri de saat 4 te. 2 zıt sektör Allahım haklarında hayırlısını versin.
ömrümü yedi hiç düşünme eski nişanlını canım ne şakası öyle şaka mı olurmuşşakanın da bi sınırı var, bi saygı çerçevesi var.
Madem şaka adı altında ağzımıza geleni sayalım herkese.çok kızdım o adama ben ya. Onun için akıttığın göz yaşlarına inanamıyorum .. Neyine ağlıyorsun canım. Kaşına gözüne mi? Huyu suyu sevilmez bir insanın ? Yazık etme kendine.
çağlam, gizemim, nazlıımm ben de sizin gibi düşündüm en iyisi para biriktirip sonra ne lazımsa almak. Ama çalışırsam inşallah bir mikta biriktirip bir miktarda azıcık taksite girmeyi düşünüyorum.
yağmuuş canım inşallah gönlünüze göre olur.
telomer siz naptınız:) düğün nezaman inş:)
hoşgeldin canm amin sağol inş.
Kartlaşcaz ya daha 1,5 sene ya ömürden ömür gidiyor 1,5 sene daha ayrı
Oda kısmetsek eğer tabi
canım sineray ı hatırlıyor musun.. 2014 e kaldı hayallerimiz diyor hep üzülüyordu. Baksana 2012 gelini olacak
Rabbim ne zaman yazmışsa o zaman olacak biz ne yaparsak yapalım..
Kul kurar kader gülermiş :) kaderde ne zamansa artık.. Tek duamız gönlümüze düşen kaderimiz olsun
gizemcim hoşgeldin ki
Ooohadi bakalım sende hızlısın he bu yaz mıBöle oldum ama çok sevindim hayırlısı
tubacım hangi sektörde iş görüşmesi vardı böceğininbenimkinin de bugün görüşmesi var 2 tane.biri sabah oldu, biri de saat 4 te. 2 zıt sektör allahım haklarında hayırlısını versin.
ömrümü yedi hiç düşünme eski nişanlını canım ne şakası öyle şaka mı olurmuşşakanın da bi sınırı var, bi saygı çerçevesi var.
madem şaka adı altında ağzımıza geleni sayalım herkese.çok kızdım o adama ben ya. onun için akıttığın göz yaşlarına inanamıyorum .. neyine ağlıyorsun canım. kaşına gözüne mi? huyu suyu sevilmez bir insanın ? yazık etme kendine.
çağlam, gizemim, nazlıımm ben de sizin gibi düşündüm en iyisi para biriktirip sonra ne lazımsa almak. ama çalışırsam inşallah bir mikta biriktirip bir miktarda azıcık taksite girmeyi düşünüyorum.
yağmuuş canım inşallah gönlünüze göre olur.
canım zaten okul geçen yıl bitseydi bu yaz yada geçen yaz evlencektk atama hemen olursa hemen evlencez çünkü memur mühendisler iyi alıyolar nasipse atanır ve gideriz zaten :))))
rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin kuzularımm..
Enişteciklerimee güzell bol kazançlı işlerr, iyi mevkiiler nasip etsin.. Tabii bizlerede öylee
iyim hamdolsun sen nasılsın canım:)a.s hogeldin berfin nasılsın?
hadi bakalım hayırlısı. ne üzerine iş arıyor;:) inş olumlu haberlerle telefon acar sizecanım işe girmesini bekliyoruz biz de sevgiliciğin.. bugün görüşmesi var. dua et bize :)
hayallerimizde ki gibi giderse herşey,
yaz sonu nişan , 2013 mayıs eylül arası bi tarihte de düğün yaparız :)
hb minaak:) naslsnnurayım berfınım hosgeldınızznurayııım bunca duaya enıste göğe cıkabılır soylım guzel haberlerlee gelsın ınsallaah yaaaa
Rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin kuzularımm..
Enişteciklerimee güzell bol kazançlı işlerr, iyi mevkiiler nasip etsin.. tabii bizlerede öylee
nurayım berfınım hosgeldınızznurayııım bunca duaya enıste göğe cıkabılır soylım guzel haberlerlee gelsın ınsallaah yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?