İyi dielim iyi olsun guldencimmm isteee sen nasilsin kuzummm nasi gidio calismalar :)
Gizos canim ben de para biriktirmek mantikli dedim bekliorum iste ama sksmaktanda korkuyorum takside girip birseyleri cikarabilsem aradan iyi olurdu ama hem birikim hem taksit de zor iste
hakkinizda da hayirlisi olsun cok beklemeden kavusursun ins sevdiceginee
yagmuss uzulme bizde ayni dertten beklioruz :) borcla evlenmeyelim die ama imkansiz bosa beklemis olcam ayni kapiya cikicak galiba :/
kizlar ins sizin sevdiceklerde iyi haberlerle doner is konusunda dualarim sizlerle umarim.bise atlamamisimdir telden takip zor oluyo :)
tekrardan hoşgeldiniiizz tatlişleer
KASAP döner,SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER!!!
haaaha o ne kızzhesap dedinde ben bi gidim solaryum pakedi alim
Öyle işte ANLAYANA KUZUM İÇİMDEN GELDİ BİRDE SESLİ SÖYLEMİŞİM TEMSİLCİLERDE GÜLÜYOR KİM DÜŞTÜYSE ELİNE YANDI KURTULAMAZ DİYORLAR
ANAM YANACAKSIN KALACAKSIN BAŞIMIZA YA YETER YAHU KARA BÖCÜK OLCAN HE NEYSE GİT GİT AL BAKALIM ÇOK OYALANMADAN GEL
ilk paket bitti zaten biraz daha kararırsam eminönünde saat satcam zencilerle üş milyon beeeş milyon diye diyeeefobimi yenmek için zenci olmaya karar verdim hahahaha
kuzum yaa sesli güldüm vallaaa...
bende çok beyazıım yaa yazın ilk zamanları çok sinir bozucu oluyo
bende istiyorum ama zararı olursa diye korkuyorumm :26::26:
ilk paket bitti zaten biraz daha kararırsam eminönünde saat satcam zencilerle üş milyon beeeş milyon diye diyeeefobimi yenmek için zenci olmaya karar verdim hahahaha
bende kendımı ole hayal ederken cok guldummkuzuum abartılmadıgı sürece bi sakıncası yok aslında , zararını genelde çılgınca kararmaya calısanlar görüyoo. Benim ilk amacım sırtımda minikçik sivilceleri kurutmaktı ama cok cabuk kararan bı ten rengım var hemen aldım rengi yuzumdekı sıvılcelerde kurudu cok sukur az az gırıyorum cok sıkta gırmıyorum kremlerı ıhmal etmıyoruum bolece zarardan cok yararını görüyorum kuzum
gözümün önüne bir sen geldin bide zenci halin çok sertttt
nazımmm birgün ada sahillerinde toplaşalım ne dersin mayıs gibi tembel gelinciklerr haydee bakalım :)))))))))
hmm kuzumm düzgün bi yerede gitmek lazım..
söylediklerini düşünücemm
ayy çok severim sevinirimdee süper oluurrr...
ama tabii hepimize uyan bigün bulmak zor olur
gözümün önüne bir sen geldin bide zenci halin çok sertttt
nazımmm birgün ada sahillerinde toplaşalım ne dersin mayıs gibi tembel gelinciklerr haydee bakalım :)))))))))
yaa ben gelemem ki ama haziranın ikinci haftasına kadar nefes almadan ceviri yapmam gerekiyo
yaaaaaaaaaaa pastaaaammmm hepbirlikte oluruzz ne güzeell hazirana erteleyelim gelebilcekseeennn((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?