'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

KADERDAŞIM
Yine seninkilerin durumu iyi bitanem iyi şartlarda düğün yaparsın sen ama ben hiçbişi istediğim gibi olmıcak ayrıca bişey olucak mı orası da meçhul aman beni boşwerelim içiniz kararır

kizlar ins sizin sevdiceklerde iyi haberlerle doner is konusunda dualarim sizlerle umarim.bise atlamamisimdir telden takip zor oluyo :)

İnşallah canım sağol

haaaha o ne kızz hesap dedinde ben bi gidim solaryum pakedi alim

Öyle işte ANLAYANA KUZUM İÇİMDEN GELDİ BİRDE SESLİ SÖYLEMİŞİM TEMSİLCİLERDE GÜLÜYOR KİM DÜŞTÜYSE ELİNE YANDI KURTULAMAZ DİYORLAR
ANAM YANACAKSIN KALACAKSIN BAŞIMIZA YA YETER YAHU KARA BÖCÜK OLCAN HE NEYSE GİT GİT AL BAKALIM ÇOK OYALANMADAN GEL

ilk paket bitti zaten biraz daha kararırsam eminönünde saat satcam zencilerle üş milyon beeeş milyon diye diyeee fobimi yenmek için zenci olmaya karar verdim hahahaha

ilk paket bitti zaten biraz daha kararırsam eminönünde saat satcam zencilerle üş milyon beeeş milyon diye diyeee fobimi yenmek için zenci olmaya karar verdim hahahaha

kuzum yaa sesli güldüm vallaaa...
bende çok beyazıım yaa yazın ilk zamanları çok sinir bozucu oluyo
bende istiyorum ama zararı olursa diye korkuyorumm :26::26:

kuzum yaa sesli güldüm vallaaa...
bende çok beyazıım yaa yazın ilk zamanları çok sinir bozucu oluyo
bende istiyorum ama zararı olursa diye korkuyorumm :26::26:

bende kendımı ole hayal ederken cok guldumm kuzuum abartılmadıgı sürece bi sakıncası yok aslında , zararını genelde çılgınca kararmaya calısanlar görüyoo. Benim ilk amacım sırtımda minikçik sivilceleri kurutmaktı ama cok cabuk kararan bı ten rengım var hemen aldım rengi yuzumdekı sıvılcelerde kurudu cok sukur az az gırıyorum cok sıkta gırmıyorum kremlerı ıhmal etmıyoruum bolece zarardan cok yararını görüyorum kuzum

gözümün önüne bir sen geldin bide zenci halin çok sertttt

nazımmm birgün ada sahillerinde toplaşalım ne dersin mayıs gibi tembel gelinciklerr haydee bakalım :)))))))))

hmm kuzumm düzgün bi yerede gitmek lazım..
söylediklerini düşünücemm

nazımmm birgün ada sahillerinde toplaşalım ne dersin mayıs gibi tembel gelinciklerr haydee bakalım :)))))))))

ayy çok severim sevinirimdee süper oluurrr...
ama tabii hepimize uyan bigün bulmak zor olur

ahahahha inanılmaz sert hemde sevgılaaam canımaa minnneeett valla giziiimm zaten ada aşkım depreşmeye başlaadıı resmenn arkadasımda gecen eylülde cekıldıgımız bı fotoyu koymus onada dedım ada vaktiim geliyo benim daha fazla dayanamıcaam Nillişede söyleyelım haftasonu izninde geleliiimm bide bu sene hıdrellez parkormandaymışş giden var mı?

kızlar 2ay kullandığım telefonum vardı ya çekmecede duruyordu bunu nasıl satabilirim sizce 0 gibi ama garantisi bitmek üzere sadece e72 almıştım o kalmıstı bir akıl verirmisiniz?????kıyamadım pembe diye ama boşa duruyor annemde pembe diye kullanmıyor sizce nasıl yapıyım?

yaaaaaaaaaaa pastaaaammmm hepbirlikte oluruzz ne güzeell hazirana erteleyelim gelebilcekseeennn ((((

haziranda gelirim kuzuuum ama hangi haftası bilmiorumm haziran içinde bi hafta sonu mutlaka gelebilirim ama olmadı siz mayısta görüşün haziranda bir daha görüşürüz nolcak kiii

ayyy lütfennn gelin kızlar ne olursunuz hattaha o hafata sonuna karar verelim iş güç koymayalım rededlim planları harika olur ayayorgiede yemek yer foto çekilirz :)))))))) waffle yeriz felan ohhhhh midemize çalışalım bid ebol bol yürüyelim ohh olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…