'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çağla nedir bu oyun olayı banada söyle

yagmur kardeş hayırlısı inş:)

balon etek asla sevmem..
bunu beğendim galiba 1 saattir durup durup buna baıkıyorum.. normal de ne tarz beğendiğimi biliyosunuz yine de ekliyim , bununla alakası yok..
noluyoo bana :26: aşık mı oluyorum

Eki Görüntüle 395450

Nurayimmm dun aksamm gordum o evi gercekten cok sirin :) annis de bi mobilyaci bulmus cok uygun fiyata tay tuyunden mobilya yapiomus ve istediginiz tarzda resmi goturup kumas secmeniz yetrliymis :) unite falan da yapiomus boortlemimle buraya da bi bakicaz sanirim ins istedigim gibi bi dekorasyon cikartabilirim ortaya

kuzum gelinligi ben de pek begenemdim sanki cok karmask gibi geldi bian

Son düzenleme:

canım bi gidip bakın mobilyacınıza eğer memnun kalırsanız bana da söyle biz de bakarız gidip :)
gelinliğin alt kısmı evet içe pek sinmiyo karman çorman gibi.. ama o üst kısmı heleki eteğe inen kısmın duruşu vurdu beni sanırım

bende kumas oynamalarini sewmom kusum isleme ve dantenlle hareketi seviyorum, benim hayalmdeki gelinlik albumler bolumunde bi sarisin hatunda war cepten link atamiyorum inci kolyesine kadar hayalim öyle benimdee

cok kibar kusuum, bana sevgililer gununde hediye ettikleri incide bole tek ama kafesli. Yanliz fotodaki yerde yanilmiosam telefndan gordugum kadariyla hep hayalimde olan yerlerden biri ayanikola buyukadada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…