cok kibar kusuum, bana sevgililer gununde hediye ettikleri incide bole tek ama kafesli. Yanliz fotodaki yerde yanilmiosam telefndan gordugum kadariyla hep hayalimde olan yerlerden biri ayanikola buyukadada :)
gizim cok heycanli dimi:) biz ayarlamadan aniden tanistigimiz icin strese grmedim hic ama babanesiyle tanisirken cok stres yapmistim, kayinannimle konusarak yatistirmistim stresimi seni oglumda bende begenmisim sevmisim kendin ol sewilmicek biri degilsinki falan demisti:) bende onun laflarini sana soyluyorum kusum sevilmicek bisiymisin kiz seen kendin ol yeter
guldenimmm iyim sen naposun bebimm? Pastaamm bende özel yaptrcam buyuk ihtimalle eger dayimin sagligi el werirse o yapicak ins
canım gelinlikleri dügünfotografcısı.com dan ve gelinlik 21 den takip ediyorumvuvvv aşka gel dye oyunmu varmıs hemen bakmaya gidiyorum vayyy nelerde çıkıyorr
Diger oyuna gelincede şimdi saydek gibi kaldım kafamda acabalarlaaaa allla allla nasıl oyundur o evlennce olann
nurayyyım sen bu gelinlilkleri nerelerden buluyosunnn
Nazlımmmm o gelinligl acaip merak ettim senin paylastıgın yüzüklerde begenmstm pamukum paylassanaaaa gelinligiii seviyorum zevkni
kuşum fatmagülü izlemek için çıkmıştım şimdi hemen ekliyorum linki..kusum tlfndan giriorum, nurayim paylasirmisin kusum sana zahmeet 2tane boydan wardi
ay orası bodrum değil miydiiiiiicanım korkuyordum biraz yatıştım babaneside onlarla yaşadığı için bende korkuyorum ki benimki babanesni başında taşır o modda sarılırım öperim babanesine benmde babanem olsun ama
ayyy nazım ayanikolaa dedin fatmagülde bodrum die yutturuyolar güzelim ayanikola oteli :))))))))))ama cidden onların adada çekim yaptığını bilmesem kaldıkları yeri bodrumda biryer sanardım taki adanının denizi vee ayanikolanın iskelesini görene kadar orda resim mikemmel olurrr
ay çok iyi çağloşuumm inşallah bize de uyguna gelir istediğimiz modelleroyy oyy kuzucuklar toplanmıss toplanmısss
ben de geldimmm nabersiniz bakalımm
nurayimummm biz gidip bakalımm eğer beğenirsek hemen sana dönerim kuzummm annişle konustuk yatak odamı da onlara yaptırabilirimmmm
cok kaliteli ve güzel bi koltuk takımı yapmıs komsumuza 2500 e anniş magazada 10000 den asagı alamazsın dedi bakalım bize de uygun fiyat vericek mii
Günaydınlaaarrrrrrr
Bugünn yineee yoğunumm kızlarrama nefeslenmekk içinn arada gelmeye calıscamm:))
Umarımm herkes iyidirrrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?