'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

cok kibar kusuum, bana sevgililer gununde hediye ettikleri incide bole tek ama kafesli. Yanliz fotodaki yerde yanilmiosam telefndan gordugum kadariyla hep hayalimde olan yerlerden biri ayanikola buyukadada :)

evet kuzum büyükada :)
sana face.den link atıyım da bak bu çiftin fotoğraflarına

kızlar hepinizi ada sahilernde bekliyorum hattaha makinamla foto çekmlerne eşklik etmeyede varım bu çok samimi blr davet elimdeki her imkanı kullanır oralara kolaylıkla girmenzde saglarım

Anadolu klübü ve splendid otel tarihi yerler blde ayayorgi kilisesnin manzarası canlar bizim evin önü blle hem tepe hem ful manzara denizzzzzz

Ben dıs çekimi nişanda adada yaparsm muhakak paylascgm canlar

şimdik eve gdyorm haftasounu ailesyle tanısablrm ama korkuyorum oda mewzun oldgmdamı olsa dedi annemde pazartesi benle tanstr dyo karar verdk ben babamla o mezun olsun drek tanstrcm nedense o dplomasnı elinde istyooo oda beni babasyla tanıstrck şimdi soru şu bu çocuk pat dye yapıyo herseyi yahuu cumrtesi hadi blze gidelm derse smdlk geçiştirdm ama korkuyorum tırnak yiyen smileym özetim olsun:18:

vuvvv aşka gel dye oyunmu varmıs hemen bakmaya gidiyorum vayyy nelerde çıkıyorr

Diger oyuna gelincede şimdi saydek gibi kaldım kafamda acabalarlaaaa allla allla nasıl oyundur o evlennce olann

nurayyyım sen bu gelinlilkleri nerelerden buluyosunnn

Nazlımmmm o gelinligl acaip merak ettim senin paylastıgın yüzüklerde begenmstm pamukum paylassanaaaa gelinligiii seviyorum zevkni

gizim cok heycanli dimi:) biz ayarlamadan aniden tanistigimiz icin strese grmedim hic ama babanesiyle tanisirken cok stres yapmistim, kayinannimle konusarak yatistirmistim stresimi seni oglumda bende begenmisim sevmisim kendin ol sewilmicek biri degilsinki falan demisti:) bende onun laflarini sana soyluyorum kusum sevilmicek bisiymisin kiz seen kendin ol yeter

canım korkuyordum biraz yatıştım babaneside onlarla yaşadığı için bende korkuyorum ki benimki babanesni başında taşır o modda sarılırım öperim babanesine benmde babanem olsun ama

ayyy nazım ayanikolaa dedin fatmagülde bodrum die yutturuyolar güzelim ayanikola oteli :))))))))))ama cidden onların adada çekim yaptığını bilmesem kaldıkları yeri bodrumda biryer sanardım taki adanının denizi vee ayanikolanın iskelesini görene kadar orda resim mikemmel olurrr

cok guzel gecicek bence gizim ya uzun zamandir istedigm bi yer ora yildonumu icin bokingten baktim ama yer yoktu, suskunlara sardigmdan beri izleyemiorum fatmagulu simdi nasi pahalanir orasi yaaa

oyy oyy kuzucuklar toplanmıss toplanmısss

ben de geldimmm nabersiniz bakalımm

nurayimummm biz gidip bakalımm eğer beğenirsek hemen sana dönerim kuzummm annişle konustuk yatak odamı da onlara yaptırabilirimmmm

cok kaliteli ve güzel bi koltuk takımı yapmıs komsumuza 2500 e anniş magazada 10000 den asagı alamazsın dedi bakalım bize de uygun fiyat vericek mii

guldenimmm iyim sen naposun bebimm? Pastaamm bende özel yaptrcam buyuk ihtimalle eger dayimin sagligi el werirse o yapicak ins

canım gelinlikleri dügünfotografcısı.com dan ve gelinlik 21 den takip ediyorum
adalar davetini hemeeenncik kabul ediyorum şimdiden..
yerim seni saydek'imm oyun acıcık ayıp bi oyun söyleyemiyoruz :26:

kusum tlfndan giriorum, nurayim paylasirmisin kusum sana zahmeet 2tane boydan wardi
kuşum fatmagülü izlemek için çıkmıştım şimdi hemen ekliyorum linki..
işte minnakımızın bahsettiği gelinlik ve inci takısı :
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=24580&attachmentid=392625

ay orası bodrum değil miydiiiiii
bodrum diye yedim hapur hupur

ay çok iyi çağloşuumm inşallah bize de uyguna gelir istediğimiz modeller

yerim tam nikahlik gelinlik yaaa ask bu olsa gerek, gelinlikle buyuk bi ask yasiyoruumm sagol nurayimm pastam dogru diyosun hem cuk diye oturur ewee esyalaar

bennn çok beğendimmmm nazım ayyyyyy çokkk güzel bana yakışmaz öyle bişi ama sana çok yakışır kuzum kuğu gibi olursun valllaaaaa inci kolyede hoşmuş haniii

Günaydınlaaarrrrrrr

Bugünn yineee yoğunumm kızlarr ama nefeslenmekk içinn arada gelmeye calıscamm:))
Umarımm herkes iyidirrrr..

Günaydınlaaarrrrrrr

Bugünn yineee yoğunumm kızlarr ama nefeslenmekk içinn arada gelmeye calıscamm:))
Umarımm herkes iyidirrrr..

ben iyiyim şükür sende iyisindir inş.
bende reklam ilan işleriyle uğraşıyorum sabahtan beri kafam şimdiden kazan gbi oldu onu oraya şunu buraya yapmaktan poff..hepimize kolay gelsin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…