10kisilik yapmana gerek yokki kucuk bisi yap nerde olursa olsun yenir yani sonucta herhafta biyerde bulusuonuz, bende kucuk bi pasta yapip suslicem tasima acisindanda kolay olcak hala napcz bilmiorum zten supriz olcak banaguldnim kusum senin sayende cok fena guweniyorum kendime heheh yapar yapmaz eklicem bebiim hemenceciikk
10kisilik yapmana gerek yokki kucuk bisi yap nerde olursa olsun yenir yani sonucta herhafta biyerde bulusuonuz, bende kucuk bi pasta yapip suslicem tasima acisindanda kolay olcak hala napcz bilmiorum zten supriz olcak banaguldnim kusum senin sayende cok fena guweniyorum kendime heheh yapar yapmaz eklicem bebiim hemenceciikk
ewet sali gunune geliyo 4.sene bitiyo 5.senemize giriyoruz 48.ayimizpuzzleda 50.ayimizda yapicam
ewet sali gunune geliyo 4.sene bitiyo 5.senemize giriyoruz 48.ayimizpuzzleda 50.ayimizda yapicam
ooo pastacı kızlarr
Ben cıkoleta yapmıstım kızlar böörtlemimeee....
Kalıplara dokup dondurmustum sonra tek tek paketledim yaglı kagıtlara sarıp... Tek sorunu erimeden sarmak ve yine erimeden vermek oluyoOnlardayken vermiştim ben hemen dolaba koymustuk
çeşit çeşit çikoletalar olmustuuu hapur hupur yedi sonra onnarı benimmm prensimm
Bir dahankineee deeee notlu kurabiyeler yapıcam , şans kurabiyeleri diye geciyo
fortune cookies diye yazınca tarifleri cıkıyo.... Kurabiyelerin içinde notlar saklı
sonracımaaa bir de aşka gel diye bir oyun gördümmm onu da evlendikten sonraki ilk ay dönümümüzde alabilirim kiiii
o oyun nasi pastaamm
berfooo hoşgeldinnn bakalım hmenn
wuu bi çağla gördüm sankiii:):):)
nasılsınb bebik.. nasıl gidio lazer? bn koltuk altınada başladım. kampanya vardı. 100tl 5 seans.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?