'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

10kisilik yapmana gerek yokki kucuk bisi yap nerde olursa olsun yenir yani sonucta herhafta biyerde bulusuonuz, bende kucuk bi pasta yapip suslicem tasima acisindanda kolay olcak hala napcz bilmiorum zten supriz olcak bana guldnim kusum senin sayende cok fena guweniyorum kendime heheh yapar yapmaz eklicem bebiim hemenceciikk

Kaçıncı sene 24 Nisanmıydı?:44:

tatlımm sen mutfak konusunda beceriklisin zaten bana ihtiyacın yokki kendine güvenmen içinn..
senden tarifler alıcaz biz

ewet sali gunune geliyo 4.sene bitiyo 5.senemize giriyoruz 48.ayimiz puzzleda 50.ayimizda yapicam

SİZE O ZAMAN NİCE NİCE SENELERE NAZLIM
BAK AKLIMA NE GELDİ PUZZLE PUZZLE DİYE DİYE BENDE 41.AYDA YAPTIRIYIM EĞER KISMET OLURDA BİRLİKTE OLURSAK
41 KERE MAŞALLLAH DİYE RESMİMİZ VE NAZAR BONCUĞU NASIL FİKİR

ooo pastacı kızlarr

ben cıkoleta yapmıstım kızlar böörtlemimeee....

kalıplara dokup dondurmustum sonra tek tek paketledim yaglı kagıtlara sarıp... tek sorunu erimeden sarmak ve yine erimeden vermek oluyo onlardayken vermiştim ben hemen dolaba koymustuk

çeşit çeşit çikoletalar olmustuuu hapur hupur yedi sonra onnarı benimmm prensimm

bir dahankineee deeee notlu kurabiyeler yapıcam , şans kurabiyeleri diye geciyo

fortune cookies diye yazınca tarifleri cıkıyo.... kurabiyelerin içinde notlar saklı

sonracımaaa bir de aşka gel diye bir oyun gördümmm onu da evlendikten sonraki ilk ay dönümümüzde alabilirim kiiii

onada bakarız
çağlam o oyunu bende görmüştüm evet evet bende evlenince düşünmüştüm şimdi olmaz

aaminn kizlar Allah ask dolu yillar nasip etsin hepimizee guzel fikir yagmur zamanlamada guzel olur heem

aaminn kizlar Allah ask dolu yillar nasip etsin hepimizee guzel fikir yagmur zamanlamada guzel olur heem

o oyun nasi pastaamm

kuzum sevdicekle oynanıyooo, ilk basta bi form dolduruyosun oraya sevgilinin gercekleştirmesini istedigin hayalini yazıyosunnn sonra oyuna baslıyosunuz zar atıp ilerleyip kalp puanlar topluyosun aralarda sana sanırım sorular soruyo ne kdr iyi tanıdınla alakalı bir de böle öpüşüp koklaşmanızı istedigi kısımlar oluyo

sonracımaa en cok kalp puan toplayan kazanıyo ve digerinin hayalini gercekleştiriyo öle bişeydi sanırımmm

berfooo hoşgeldinnn bakalım hmenn

wuu bi çağla gördüm sankiii:):):)

nasılsınb bebik.. nasıl gidio lazer? bn koltuk altınada başladım. kampanya vardı. 100tl 5 seans.:)

iyiyim canım sen?? lazer de genitale 2 seans gittim 3.ye hala gidemedim 1.5 ay oldu ve baya cıktılar eski halime dondum resmen sadece cılızlar eskiden tek farkı o normal mi bilmiorum arkadasım bende cıkmadı diyo ama benim 1 ayda uzamaya 1.5 ayda eski haline donmeye baslıyo bakalım 3. seansdan sonra nolcak

bacak ve koltuk altı icin 2 ay oldu onlarda eski formuna donduler haftaya onların 2.seansına gidicem anlamadım ya umarım param bosa gitmiyodur bitene kdr gidicem buyuk rahatlık da böle ayda bir cıkıcaksa kötüüüüü

bu arada bu kapmanya butun modellerde gecerli mi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…