aaa guzelmis pastam ceyize oyun kosesine koyariz hahah findikim hosgeldiinnn
iyiyim canım sen?? lazer de genitale 2 seans gittim 3.ye hala gidemedim 1.5 ay oldu ve baya cıktılar eski halime dondum resmen sadece cılızlar eskiden tek farkı o normal mi bilmiorum arkadasım bende cıkmadı diyo ama benim 1 ayda uzamaya 1.5 ayda eski haline donmeye baslıyo bakalım 3. seansdan sonra nolcak
bacak ve koltuk altı icin 2 ay oldu onlarda eski formuna donduler haftaya onların 2.seansına gidicem anlamadım ya umarım param bosa gitmiyodurbitene kdr gidicem buyuk rahatlık da böle ayda bir cıkıcaksa kötüüüüü
bu arada bu kapmanya butun modellerde gecerli mi ??
bizim oyun kosesine alcagımız bir oyun daha vaaaronu da zamanı gelince bilaare paylaşırımm sizlerle özel olaraktan amaa
aaminn kizlar Allah ask dolu yillar nasip etsin hepimizeeguzel fikir yagmur zamanlamada guzel olur heem
Hahahah tamam pastam merakla beklicimbizim oyun kosesine alcagımız bir oyun daha vaaaronu da zamanı gelince bilaare paylaşırımm sizlerle özel olaraktan amaa
s.a kızlar nasılsınız
buraya size bi indirimi haber vermek içni geldim:)
Ar-Yldz Fiore Parlak 89 pr Kutulu atal Kak Bak Seti atal Kak Bak Takmlar firsatmagazasi.com
üye olduktan sonra bu takımı 199 alıyorsunuz.
dün mağazasına gidip sordum. indirimli haline 560 dedi.
tavsiye ederim. şiddetle::::)
a.s berfin hoşgeldin
s.a yagmur nasılsın. ne zaman evleniyosunuz:)
şükür diyelim..
bi bilsem bende bilmiyorum ki aramız eskisi gibi olursa bu dönemi atlatrsak sanırım ekim 2013 ev tesliminden sonra aama kader nasip
ya sen?
bnde bemmm beyazım:) bekle bakalım ne olcak.dkız bana da boslukların olmus demişti 2.seansta ama ben pek bosluk goremiyorum suan görücez artık ne olcak
sen beyazsın daha kolay sonuc alırız dediler epesmer arkadasım benden daha ii sonuc alıyo valla sinir oluyorumm
isteme nezman olcak:)
canım şu sınavı bi atlatayım ondan sonra düşünürüz.
bnde bemmm beyazım:) bekle bakalım ne olcak.d
bizde senle tüy kardeşi olalım
nevresim kardeşim hiç selam vermioo
yaaaa çağlanın oyunundan ben de istiyoruuuummm
yaaaa çağlanın oyunundan ben de istiyoruuuummm
siz yeter ki oyun isteyin ben daha size ne oyunlar bulcaam
ben de bi oyun görmüştüm ama utandım açıkçası :26:
bir kadın bir erkek'te .. zar atıyosun falan
trendyol ya da markafoniye gelmişti..
ama baktım google dan şimdi aşka gel den alalım hepiciğimiiizzz
belki benim dedigim öbür oyundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?