'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

FUAR'a az kaldı ,YAĞMUR'A da oynatmaya az kaldı DOKTORU NERDEEEE(PAŞAM yani:)

aman oynatma kuzumm

sibeliimm günaydın
güldenim çağlam iyiyim sizler nasılsınız :)

iyiyim tatlııımm...

pazartesi tatil olursam ve tahlil sonuclarım ii cıkarsa bugun benden mutlusu yok kuzucumm

kuzumm inşallahh iyi çıkıcak tatlımm kötü şeyleri kov aklından..
inşallahh pazarteside tatil olur bebemm

gündüzün bir saati gecenin iki saatinden iyidir .. hayırlı cumalar yağmurcum

çağlam inşallah izinli olursun bebeğim ve aşkınla muuusssmutluu bi tatil geçirirsinn

inşalaaaaaaaaaaaaaahhh paşammm gelio büyük ihtimal pazartesi salı burda olcaaak, olmalıyım olmalıyım onunla olmalıyımmmm

şarja takmalıyım kendimi bir an önce yani hayat enerjisi depolamamız gerekiyo

çaaaalaaamm gözünn adyınn yaa hadi bakalmm
yaa seninkii bölee uzun seyiree gitmioo dimi cnm hep bölee kısa kısa g,d,p gelio sanırım ??

çaaaalaaamm gözünn adyınn yaa hadi bakalmm
yaa seninkii bölee uzun seyiree gitmioo dimi cnm hep bölee kısa kısa g,d,p gelio sanırım ??

yok kusummm henüz öle büyük seyirimiz cıkmadı ama cıkarsa gider tabi 2 sene öncesine kadar hep öle seyirlerdeymiş 3 ay 6 ay falan gidiomus ama şimdilik öle seyir denk gelmiyo bakalım belki yazın İngiltereye gidebilir 3 aylıgına ama o da kesin değil

ücretli seyirleri oluyo aslında öyle seyirler cıksa da gitse keske... uzun gitse hiç önemli değil beklerim cunku geldiginde aldıgı ücretle hayalimdeki dugunu yaparız hersey daha kolay ve cabuk olur bizim icin

o tarz birşey cıksa gitmek istiyo aslında ama cıkmadı döndüğünde daha cabuk ve kolay kavuscagımı bildigim icin beklerdim 3-4 ay sorun değildi belki cıkar yine de bilmiyoruz

kuzum benim yaa inşallahh herşey gönlünüze göre olurr..

anladımmm cnmm uzun seyirlerde fazlaa ücret alındıgını biliodum mesleği bu kuşuumm mecburr beklencekk biliosunn rahat bi hayat hayalleri gerçekleştirmek için para lazım tabiki herkesee :) benim çevremde bikaç kişi var bölee eşi denizci olup onunla gemide kalan seyire giden sizde böyle muhabbet varmı cnm ? gerçi bu duurum sivil denizcilerdee var diee biliorum belki subaylardada vardırr ama ?

kuzum benim yaa inşallahh herşey gönlünüze göre olurr..

amin kuşum inşallaaaaaaahh

kuzum o sekilde giderse beklerim cunku donusunde rahat ederiz tabi bi seferlik evlenene kadar evlendikten sonra gitmesin yani lazım değil parası pulu ama simdi lazım

yok kuzum subaylarda maalesef öle bişey askeriyeyi biliyosun hayatta izin vermezler

aynen cnm evlenince daha zor olur beklemek ya bana göre sivil denizcilerde varda bu subaylarda yoktur die düşünmüştüm cnm saten benimkidee şırnağaaa gitcek gibi 14 ay şarkı bi tamamlasa 10 yıl rahat etcezdee işte off puff belirsizlikler hep işte

bizimkinin durumu da belli değil... ama ben cok dua edicem ve istanbulda kalıcak gemisi insallah kuzucugumdan ayrılmıcammm

ilerde kendi işimi kurup evden calısmak gibi dusuncelerim var o zaman gidersek gideriz ama o zamana kadar yanıbasımda durucak böörtlemim işten gelince saclarını oksıcak dizlerine yatırcak onu kurabiyesi

hem eger o uzagımızda olursa böğürtlenli kurabiyemizi de doğuramam babası uzaklardayken doğsun istemiyorum :2: hayırlısı artık hakkımızda kuzucummm inş siz evlenmeden de sark görevini tamamlar enişte bey rahat edersin evlendikten sonra gitmen zor olur kuzumm

kuzular o kadar yoğunum ki bi internete giremedim.

nasılsınız bakalım??? burda çok yoğun çalışmalar içindeyim yurtta da internet kağnı gibi girip de bi muhabbet edemiyorum sizinle

kuzular o kadar yoğunum ki bi internete giremedim.

nasılsınız bakalım??? burda çok yoğun çalışmalar içindeyim yurtta da internet kağnı gibi girip de bi muhabbet edemiyorum sizinle

hoşgeldin canımmmm

kolay gelsinnn az kaldı tatile cıkıcaksınız sanırım dayan biraz daha kuzum

oyyy oyyy yesinlerrr küçükk kurbaaalarınızıııı vallaa onlar içinde zor bizim içindee zorr kuşumm yaa bu mesleklerr );
bendee duaa ediyrumm 1 ayımız kaldı şurda mayısda belli olcakk bkalmm hem gitsin bitirsinn diorummm evlenmedenn hem gitmesin burda kalsın istiorummm dengesizzz duygularımmm iştee
hayırlısı neyse o olsun hepimiizinn adınaaa bebekimm yaaa

Son düzenleme:

sen ne güzel anlatıyorsun böyle kuzu yerim seni

amiiiiiiiiinnn kuzummm öle olucak inşallah ayrı kalmak da zor haklısın ama tatillerde falan gelir anlamazsın bile nasıl gectigini belki canım yaa

sen ne güzel anlatıyorsun böyle kuzu yerim seni

ben de seni yerimmm kiii çok özledikkkk kuzummm seniii yaaa

kızlar sonuclarım geldiii

sekerim 107 cıkmıs... yasına göre yuksek biraz dikkat etsin demiş doktor

yaa cok ciddi bişey midir ki

2 ay sonra yine kontol etcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…