'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kızlaaarr herkese selammmmm:)))

1 saattr facete geyiğe daldım işler yine kaldı iyi mi yaa

Nurayımmm affet tospağayı üzmeynki birbirnizi

Bebişlerr ben yarın belki Çanakkale'ye gidicemm:) Arkadaş gidiomuşş arabasıylaaa bende yuksek ihtimal gidiorum oley oley oley diorumm

kızlarrr ben ikeanının gelinli damatlı reklamını gördüm ve sanırsam ilk kez gördüm eski bir reklamda olabilir gelinler damatlar var çok eğlenceli geldi yüzüm gülerek izledim aklıma buradaki gelincikler geldi bulursam paylaşacağım

eveeet ben de çok seviyorum o reklamı. hatta soldan en baştaki gelinliği çok beğenmiştim

Uyuz patron ya izin vermedi hayallerim suya dustu yaaa suya dustuuuu off
canım ya neden yokmuş izin

çağlam.. kaçta çıkıyosun işten, aşkınla akşama güzel bir program yapıp bütün günün acısını çıkarın canım

6 da cıkıyorum canım ama o saatte iş yerinin o tarafdaki rezil trafik yuzunden gitcegimiz yere 2 saatte ulasırız ...

olur saat 8 zaten pazartesileri yogun geciyo yorgunda oluyorum hiçbişey anlamıcam yani altı üstü bir gün verse ne olur ki zaten sirkettekilerin cogu izin alıp gidicek cocugumun gösterisi var diye

bastan ver tatili ne olur sanki

bencede kusum nurayimin dedigi gbi yap ask sarjlanmasi sart sanaaa

evet kuzum sart gercekten iyice terelellilerim geldi yani

Günaydın kızlarrrrrrr
üzülme çağlam bizde çalışıyoruz heryer çalışıyor sanırım ya çocuk bayramı diye sanırım sanki resmi değil

Son düzenleme:
Günaydınnlarr bebiklerimmmmm

Bugünnn çanakkaleye gidiorum yinee:)) 3 gibi arkadaslar alıcak bni sirkettennnn, patron gelmeyecek diee seviniodumm erken cıkarım dedimm kendi kendimee diğer patron geldi bu seferdee

siz siz olun anonim şirketten uzak durun canlar

Çağlammm bebişimmm üzüldümm çokk( Keşkeee patronnlar halimizdenn anlasa yaaa( bizimkiler izin verir, hiçç sıkıntı olmazz ama insan izin isteyene kadar çatlıo sırf ben o durumu sevmiorum zatennnn((

aslında a.ş.lerin resmiye daha önem vermesi gerekiyor ama nerdeee..
ohh iyice eğlen bakalım

aslında a.ş.lerin resmiye daha önem vermesi gerekiyor ama nerdeee..
ohh iyice eğlen bakalım

Aynen öyle... Ya bizim burada Amerikan, Alman firmaları var onlar bile bizim resmi bayramımızda calısmıyor biz calısıyoruz. Gerçekten çok ilginç...

Hatta 1-2 tane kapısından bile girmeyeceğim firma var onlar da tatil yapıo ayar oluyorum

Memur olmak vardı şimdi

3 gün tatil, ohh misss

aşkım evdeyken calısmak cok koyucak valla kızlar ne hayallerim vardı

yasak değil mi suç değil mi ama resmi tatil bu nasıl vermiyor anlamıyorummm acayip uyuz oldum...

benimkiyle de tartıstık sanırım iice devrelerim yanmış dün daha kötüydüm yani bir an hersey boş ve anlamsız geldi işi bırakıp öle cıkacaktım

aah ahh o memurlar zaten

niye tartıştınız canım ya?

niye tartıştınız canım ya?

neden böylesin noldu izin vermediler diye mi küstün hayata dedi ben de hayır o değil cok sıkıldım bunaldm niye calısıyorum ki zaten hiçbisey istedigim gibi olmıcak dedim cok sinirliydim ne dedimi de bilmiodum zaten

o da elimdekilerle mutlu olmayı öğrenmemi, istediklerim olmadığında her seferinde böyle hayata mı küseceğimi elinden sekeri alınmıs cocuk gibi mi davrancagımı sordu

demek ki mutlu olman için benim varlıgım yetmiyo falan dedi...

yanlıs anladı yani beni......

bizim bakıs acılarımız bazen cok farklılasıyo ya, anlamıyo beni... ben bu kadar didinip ugrasıyosam gece gündüz bişeye yaramalı

emeğimin karsılıgı istedigim sekilde dönmüyosa ne anlamı var ki... ben extra bişeyler yapmaya calısıyorum ama o sadece odedigi krediyi bahane ediyo bana ailesini ikna edicekmiş etmeye calıscakmıs gibi goruncegi yerde bana elindekilerle yetinmeye calıs diyo

neden cunku onun gelinlik dugun ev dekorasyonu gibi hayalleri yok onun tek derdi nikahı basıp beni karısı yapmak

ne kadar sığ insanlar şu erkekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…