gizimm cok tatli reklam dimi :) pastam arada kacirdim galba ne iznii
eveeet ben de çok seviyorum o reklamı. hatta soldan en baştaki gelinliği çok beğenmiştimkızlarrr ben ikeanının gelinli damatlı reklamını gördüm ve sanırsam ilk kez gördüm eski bir reklamda olabilir gelinler damatlar var çok eğlenceli geldi yüzüm gülerek izledim aklıma buradaki gelincikler geldi bulursam paylaşacağım
canım ya neden yokmuş izinUyuz patron ya izin vermedihayallerim suya dustu yaaa suya dustuuuu off
eveeet ben de çok seviyorum o reklamı. hatta soldan en baştaki gelinliği çok beğenmiştim
canım ya neden yokmuş izin
Bilmiorum kuzumm vermedi isteiyi aksamlar dedi cikti bise solemeden tatil falan yok iste
çağlam.. kaçta çıkıyosun işten, aşkınla akşama güzel bir program yapıp bütün günün acısını çıkarın canım
bencede kusum nurayimin dedigi gbi yap ask sarjlanmasi sart sanaaa
Günaydınnlarr bebiklerimmmmm
Bugünnn çanakkaleye gidiorum yinee:)) 3 gibi arkadaslar alıcak bni sirkettennnn, patron gelmeyecek diee seviniodumm erken cıkarım dedimm kendi kendimee diğer patron geldi bu seferdee
siz siz olun anonim şirketten uzak durun canlar
Çağlammm bebişimmm üzüldümm çokk( Keşkeee patronnlar halimizdenn anlasa yaaa ( bizimkiler izin verir, hiçç sıkıntı olmazz ama insan izin isteyene kadar çatlıo sırf ben o durumu sevmiorum zatennnn ((
aslında a.ş.lerin resmiye daha önem vermesi gerekiyor ama nerdeee..
ohh iyice eğlen bakalım
Aynen öyle... Ya bizim burada Amerikan, Alman firmaları var onlar bile bizim resmi bayramımızda calısmıyor biz calısıyoruz. Gerçekten çok ilginç...
Hatta 1-2 tane kapısından bile girmeyeceğim firma var onlar da tatil yapıo ayar oluyorum
Memur olmak vardı şimdi
3 gün tatil, ohh misss
aşkım evdeyken calısmak cok koyucak valla kızlar ne hayallerim vardı
yasak değil mi suç değil mi ama resmi tatil bu nasıl vermiyor anlamıyorummm acayip uyuz oldum...
benimkiyle de tartıstık sanırım iice devrelerim yanmış dün daha kötüydüm yani bir an hersey boş ve anlamsız geldi işi bırakıp öle cıkacaktım
niye tartıştınız canım ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?