'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar sonuclarım geldiii

sekerim 107 cıkmıs... yasına göre yuksek biraz dikkat etsin demiş doktor

yaa cok ciddi bişey midir ki

2 ay sonra yine kontol etcek

kuzum dünya sağlık örgütüne göre 100 kabul ediyolar sınırı...
ailede şeker hastası olan varmı tatlım..
özellikle baba tarafında...
eğer dikkat edersen bi sorun olmaz canımm..
sen bozma moralini o kadarda yüksek değil..

anne tarafında olmayan yok seker kolestorel var genelde baba tarafında yok ama gidip gidip annemin genlerini mi almıısım ya

yasına göre yüksek takibe alıcam demiş doktor dikkta etsin abur cubur yemesin demiş, yaaa ben o zaman hiç kilo alamam artık

gerçi seker yüzünden de alamıyo olabilir demiş ama anlamadım öle kilo almamı etkilicek kadar da kötü değil nie böle vahim konusmus cozemedim

kuzucumm şeker hastalığını kız çocukları baba tarafından alır.. ben böyle biliyorum..
bende anlayamadım tatlım başka bi yerde yine yaptırsan tahlil..

kuzucumm şeker hastalığını kız çocukları baba tarafından alır.. ben böyle biliyorum..
bende anlayamadım tatlım başka bi yerde yine yaptırsan tahlil..

kuzum malesef izin almam gerekio böle seler icin göze batabilirim

ben son zamanlarda cok stres oldum ondan olmus olabilir mi acaba... doktor simdilik dikkat etsin böle giderse ilerde seker hastası olma ihtimali yukselir demiş zaten kesin seker hastası olur dememiş ama yasına göre bünyesine gore yüksek bas donmesini ve kilo sorununu o yapıo olabilir demiş :44:

çağloşum çokta yüksek değil nolur üzülme sakın..
şekeri birazcık azaltmaya çalış.. çayı kahveyi şekersiz iç mesela. yavaş yavaş alıştır kendini..
benimde şekerim düşük. bu daha çok tehlikeli. ama hiç kafama takmıyorum çok şükürde bişey olmadı sadece bazen başım ağrıyo, dönüyo ama geçiyo.. dikkat etmek gerek biraz.
bir ay dikkat etsen emin ol testinde değerin de düşücek

kuzum zaten sekersiz icerim yani kocaman kupaya bir tane seker atarım bazen de hiç atmam artık onu da atmıcam... öğleden once ve sonra cok abur cubur yiyodm onları kessin demiş doktor yerine leblebi fındık vs vs yesin demiş ole yapıcam artık abur cubur yerine fındık fıstık yicem

inşallah düşürebilirim su stresten de kurtulmam lazım tabi

benim de basım donuyo iste... sanırım yuksek olunca da yapıo bas donmesini.. üzülmemem lazım zaten bir de buna üzülürsem yandım demektir herseyim fırlar

biz gıcık tosbağayla kavga ettik
bana en son sus yeter başka birşey duymak istemiyorum yazdı.. (mesajla kavga ediyoruz bide)
ben de bişey yazmadım
üç dört mesajın ardından baktı ki benden ses yok,
özür dilerim sus dememeliydim yazmış

üff ne desem şimdi.. tamam önemli değil pis böcek mi desem
yoksa sussam mı

caglam bebim stres yapma hic pastamm. Bu bas donmesi goz kararmasi bendede cok olmaya basladi bu ara ayaga kalktgmda fln bikac sanie gelemiorum kendime diyetten sonra basladi bu sekerle alakasi warmidirki bebekler

caglam bebim stres yapma hic pastamm. Bu bas donmesi goz kararmasi bendede cok olmaya basladi bu ara ayaga kalktgmda fln bikac sanie gelemiorum kendime diyetten sonra basladi bu sekerle alakasi warmidirki bebekler

evet kuşum.. tansiyonun, kan şekerin düşüyodur bi an.. ben de özellikle yazın hele ki ramazanda, ayağa kalkıyorum bir süre hiç bişey görmüyorum ..
dikkat edelim bebikler

pastammm doktor seker yüzünden bası donuyodur demis anneme.... bunyesine fazla onun bu rakam demiş tanıyo beni zaten.. biliyo aile doktorumuz

ama senin yeme duzenin değiştiği için de olabilir kuzum... sen de bir kan verip baktır istersen

nurayımm neden tartıstınız ki cok önemli bişeymiş gibi durmuyor üzme tosbaaanı bence daha fazla

meseleyi anlatırsam suçlu olduğum ortaya çıkar
neyse affettim seni tosbaaa yazıyım ben

bitiricem zaten diyeti yawastan spora basliciz ablikoyla:) nurayim affet enisteyi kiyamamis hemen msj atmis bak:) pastaaam sen pasta oldugundan cok sekerli ciktin benceeee

bitiricem zaten diyeti yawastan spora basliciz ablikoyla:) nurayim affet enisteyi kiyamamis hemen msj atmis bak:) pastaaam sen pasta oldugundan cok sekerli ciktin benceeee

affettim :)
oyyy evet yaa pasta olduğu için şekerli olcak tabi

ay yerim sizi yaa valla yerimmmmm

biraz diyet bi pasta olmaya karar verdim artık sekerimi dusurmem lazımmız baksanıza

yi bizi diyet pastacik:)) bu arada kediler bacaklarimi mahftti ya yildonumunde elbise giyerim diodumda artik giyemem yirtik kot blazer ceket we topuklu giyim diorum ne dersiniz bebekler? Bide sacimi farkli yapim diorumda duz yaptircam toplasammi ? Iwana gibi sac kuyruk cok begendi denirmi bana

süpppeeer olur..
programınız belli mi canikom

süpppeeer olur..
programınız belli mi canikom
yok kusum degil daha, patrona dugun war diyip izin aldi ins bi sorun olmaz bisi cikartmazlar ama banada izin al ewden dedi yemege falan gideriz sanirsam ama umarim cok abrti bi yer olmaz kotla rezil olmam hahah

yok kusum degil daha, patrona dugun war diyip izin aldi ins bi sorun olmaz bisi cikartmazlar ama banada izin al ewden dedi yemege falan gideriz sanirsam ama umarim cok abrti bi yer olmaz kotla rezil olmam hahah

yoksaaaaa bir evlenme teklifi mi geliyooorrrr :119:
mutluluğa boğulun siz o gün he mi oooyyyyy

aslinda tam özel bi gun olur ama sanmiyorum hic kusum ni$ana yakin bi dönemde yapar heralde teklifi :)) walla izinde bi sorun olmasinda hcbisi istemiorum baska askerdeyken bile cikip geldi ayri olmayalim diye smdi ayri gecirirsek cok koyaar valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…