kızlar sonuclarım geldiii
sekerim 107 cıkmıs... yasına göre yuksek biraz dikkat etsin demiş doktor
yaacok ciddi bişey midir ki
2 ay sonra yine kontol etcek
kuzum dünya sağlık örgütüne göre 100 kabul ediyolar sınırı...
ailede şeker hastası olan varmı tatlım..
özellikle baba tarafında...
eğer dikkat edersen bi sorun olmaz canımm..
sen bozma moralini o kadarda yüksek değil..
anne tarafında olmayan yok seker kolestorel var genelde baba tarafında yok ama gidip gidip annemin genlerini mi almıısım ya
yasına göre yüksek takibe alıcam demiş doktordikkta etsin abur cubur yemesin demiş, yaaa ben o zaman hiç kilo alamam artık
gerçi seker yüzünden de alamıyo olabilir demiş ama anlamadım öle kilo almamı etkilicek kadar da kötü değil nie böle vahim konusmus cozemedim
kuzucumm şeker hastalığını kız çocukları baba tarafından alır.. ben böyle biliyorum..
bende anlayamadım tatlım başka bi yerde yine yaptırsan tahlil..
kuzum malesef izin almam gerekio böle seler icin göze batabilirim
ben son zamanlarda cok stres oldum ondan olmus olabilir mi acaba... doktor simdilik dikkat etsin böle giderse ilerde seker hastası olma ihtimali yukselir demiş zaten kesin seker hastası olur dememiş ama yasına göre bünyesine gore yüksek bas donmesini ve kilo sorununu o yapıo olabilir demiş :44:
çağloşum çokta yüksek değil nolur üzülme sakın..
şekeri birazcık azaltmaya çalış.. çayı kahveyi şekersiz iç mesela. yavaş yavaş alıştır kendini..
benimde şekerim düşük. bu daha çok tehlikeli. ama hiç kafama takmıyorum çok şükürde bişey olmadı sadece bazen başım ağrıyo, dönüyo ama geçiyo.. dikkat etmek gerek biraz.
bir ay dikkat etsen emin ol testinde değerin de düşücek
caglam bebim stres yapma hic pastamm. Bu bas donmesi goz kararmasi bendede cok olmaya basladi bu ara ayaga kalktgmda fln bikac sanie gelemiorum kendime diyetten sonra basladi bu sekerle alakasi warmidirki bebekler
pastammm doktor seker yüzünden bası donuyodur demis anneme.... bunyesine fazla onun bu rakam demiş tanıyo beni zaten.. biliyo aile doktorumuz
ama senin yeme duzenin değiştiği için de olabilir kuzum... sen de bir kan verip baktır istersen
nurayımm neden tartıstınız ki cok önemli bişeymiş gibi durmuyor üzme tosbaaanı bence daha fazla
meseleyi anlatırsam suçlu olduğum ortaya çıkar
neyse affettim seni tosbaaa yazıyım ben
bitiricem zaten diyeti yawastan spora basliciz ablikoyla:) nurayim affet enisteyi kiyamamis hemen msj atmis bak:) pastaaam sen pasta oldugundan cok sekerli ciktin benceeee
bitiricem zaten diyeti yawastan spora basliciz ablikoyla:) nurayim affet enisteyi kiyamamis hemen msj atmis bak:) pastaaam sen pasta oldugundan cok sekerli ciktin benceeee
affettim :)
oyyy evet yaa pasta olduğu için şekerli olcak tabi
yi bizi diyet pastacik:)) bu arada kediler bacaklarimi mahftti ya yildonumunde elbise giyerim diodumda artik giyememyirtik kot blazer ceket we topuklu giyim diorum ne dersiniz bebekler? Bide sacimi farkli yapim diorumda duz yaptircam toplasammi ? Iwana gibi sac kuyruk cok begendi denirmi bana
yok kusum degil daha, patrona dugun war diyip izin aldi ins bi sorun olmaz bisi cikartmazlar ama banada izin al ewden dedi yemege falan gideriz sanirsam ama umarim cok abrti bi yer olmaz kotla rezil olmam hahahsüpppeeer olur..
programınız belli mi canikom
yok kusum degil daha, patrona dugun war diyip izin aldi ins bi sorun olmaz bisi cikartmazlar ama banada izin al ewden dedi yemege falan gideriz sanirsam ama umarim cok abrti bi yer olmaz kotla rezil olmam hahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?