Günaydınnlarr bebiklerimmmmm
Bugünnn çanakkaleye gidiorum yinee:)) 3 gibi arkadaslar alıcak bni sirkettennnn, patron gelmeyecek diee seviniodumm erken cıkarım dedimm kendi kendimee diğer patron geldi bu seferdee
siz siz olun anonim şirketten uzak durun canlar
Çağlammm bebişimmm üzüldümm çokk( Keşkeee patronnlar halimizdenn anlasa yaaa ( bizimkiler izin verir, hiçç sıkıntı olmazz ama insan izin isteyene kadar çatlıo sırf ben o durumu sevmiorum zatennnn ((
neden böylesin noldu izin vermediler diye mi küstün hayata dedi ben de hayır o değil cok sıkıldım bunaldm niye calısıyorum ki zaten hiçbisey istedigim gibi olmıcak dedim cok sinirliydim ne dedimi de bilmiodum zaten
o da elimdekilerle mutlu olmayı öğrenmemi, istediklerim olmadığında her seferinde böyle hayata mı küseceğimi elinden sekeri alınmıs cocuk gibi mi davrancagımı sordu
demek ki mutlu olman için benim varlıgım yetmiyo falan dedi...
yanlıs anladı yani beni......
bizim bakıs acılarımız bazen cok farklılasıyo ya, anlamıyo beni... ben bu kadar didinip ugrasıyosam gece gündüz bişeye yaramalı
emeğimin karsılıgı istedigim sekilde dönmüyosa ne anlamı var ki... ben extra bişeyler yapmaya calısıyorum ama o sadece odedigi krediyi bahane ediyo bana ailesini ikna edicekmiş etmeye calıscakmıs gibi goruncegi yerde bana elindekilerle yetinmeye calıs diyo
neden cunku onun gelinlik dugun ev dekorasyonu gibi hayalleri yok onun tek derdi nikahı basıp beni karısı yapmak
ne kadar sığ insanlar şu erkekler
pelinim iyi yolculuklar prensesiim
çağlamişte biz de dün böyle bir konu yüzünden tartıştık.. onlar bizim gibi aman ayakkabım şöyle olsun, çiçeğim böyle olsun, koltuğun rengi şundan olsun diye düşünmüyo..
o güne dair tek düşünceleri işte nikah kıyılacak, düğün olacak, hadi herkes evine
canım benim kıyamamki sanaa...
erkekler böyle ne yazıkkii.. çok yüzeysel bakıyolar olaya.. amaç söylediğin gibi evlenmek sadece nasıl şekilde olduğunun önemi yok..
ama ben seninkinin evlenmek için evlendiğini düşünmüyorum aksine seninle birlikte olmak bi ömrü beraber geçirmek tek amacı..
o yüzden sana öyle demiştir kuzum..
gunaydin asklarimm, pastaaaaammm skma canini olan sana oluyoo balimpelimim bol eglenceler kuzucukuumm :*
aynen ... onun icin ayrıntıların pek bi önemi yok sonuc odaklı bakıyo surec odaklı değil
elbette kuzum biliyorum onun tek derdi benle aynı evde olmak bir ömürü paylaşmak evlenmek için evlencek bir adam olsa şimdiye kadar 100 kere evlenirdi, ben de aynı duyguları paylasıyorum sorun yok ama keske biraz daha ayrıntıların benim icin olan önemini kavrayabilse
kendi acısından bunları önemsiz gördüğü için atlatanabilecek detaylar oldugunu dusunerek kafayı yormuyo...
o zaman da iş ben sana yetmiyo muyum lara gidiyo... sevmiyorum lafı buraya bağlamasını ben onun gibi dusunmek zorunda değilim neden anlamıyo ki
tamam suanki durumda isteklerimin olması cok zor ama ailesini ikna etmeyi deneyebilir en azından dimi? onu da yapmıyo onun yerine beni ikna etmeye calısıyo
evet bana oluyooo ama ona da oluyoo hiç hevesim kalmıyo o böle yapınca
inadım tutarsa kötü, şeytan diyo vazgec evlenme ne zaman yaparlar isteklerini o zaman evlen... bakalım o zaman ne yapcak sevgili ailesi
kuzucuumm anlıyorum senii..
ailesinin maddi durumu kötümü?
acaba ondan dolayı sıkılıyoda kendini yetersiz hissediyoda o yüzdenmi seni vazgeçirmeye çalışıyoo..
belki seni rahat ettirememe ne biliyim hayallerini gerçekleştirememe korkusunu taşıyodur kafasında, yetmiyorum düşüncesi vardır..
ne derler bilirsin dervişin fikri neyse zikri oymuş.. o yüzden sürekli konu oraya bağlanıyo olabilir tatlımm..
erkekler bişeyin tasasını ne yazıkki bizim gibi dillendirmiyolar.. bi de kadınları anlamak zor derler.. bence tam tersii..
erkeklerin birde yapıları gereği estetik güzellik vs. gibi şeylere önem verenini görmedim kuzum..
o yüzden bizim isteklerimiz onlara abartı gibi geliyo.. :26:
kuzum yıpratma kendini... Nazlımında dediği gibi olan sana oluyo.. herşey olucağına varıyo.. sen istediğin kadar çalış didinn yıpran uğraşş yine olucak neyse o oluyo..
biliyorum zor... ben sana söylüyorum ama kendim yapabiliyomuyum.. hayırr
yok işte balım ailesinin maddi durumu iyi cok sukur ama CİMRİLERRR hem de cok... kayınvalidem cimrilikten kendine kıyafeti bile zor alır öle diyim sana, habire biyere para yığma derdinde olan tipler vardır ya öyle biri...
kayınpederim yardım etmek istedi ama ona da engel oldu... benimki bikere konusmus baya kavga etmişler ondan sonra o da vazgecti
ailesi bizimkilere dugunu yapıcaklarını sölediler şimdi laf değiştirmişler ben benimkine soruyorum benim öle bişeden haberim yok olsa da senin istedigin dugunu yapmazlar dio bilio ailesinin huyunu... o da vazgecmiş durumda
yediremiyorum ben de kendime yani kusura bakmasınlar hem ben onlardan kendi paralarını istemiorum nişanlımın onlara vermiş oldugu para var onu geri istemesini istiorum ama annesi onu da vermek istemiyo cok garp cok tuhaf insanlar ailesi bu para konularında inan cozemedim
yediremiyorum ben de kendime... ben gece gunduz calsııyorum ya bişiler yapıcam diye bir de ona bak bikere konustu tamammm neden cunku caglayı ikna edebilir
kusura bakmasın o zaman ben de yapmıcam bişey ceviriyi falan da bırakıcam, hem bedenen hem beynen yoruyo beni ne gerek var hasta edicem kendimi bu gidişle
gercekten bırakıyorum artık... ne halleri varsa görsünler... o dugun olmazsa dediklerim yapılmazsa evlenmiyorum bende
hodri meydan cok sıktılar canımı artık
çok enteresan kuzumm yani kusuruma bakma sevgilinin ailesi ama inan anlam veremedim...
benim babamında eli sıkıdır..ama sonuç olarak ben onun çocuğuyum bişi istediğimde yapar..
kaldıki bu düğün evlatları için son yapmaları gereken şey..
seni düşünmeseler bile kendi düşücekleri pozisyonu düşünerek hareket etmeleri gerekir..
ayrıca sevgilinde çalışıyo biliyolar evleniceksiniz ne demek parasını almak yaa..
çok üzüldüm kuzum gerçekten..
iyice düşün taşın tatlımm.. enine boyuna tart.. sonra al karşına sevgilini adam akıllı konuşun..
öfkeyle kalkıp zararla oturma.. yanlış anlama senin üzülmeni inan hiç istemem..
ve bir süreliğine ara ver çeviri yapma.. dinlen güzelce.. hem belki erkek arkadaşında o durumda farkına varır..
çağlam önce bi nişanlınla konuş canım ya
düğün bu bir kere olacak istediğim gibi yapmayacaksan yapana kadar bekleyelim de. aileni kıramıyorsun da bir ömür beraber olmak istediğin kişiyi kırıyorsun de.
ne diyim ki o kaynanana. kendi kızı yok tabi anlamaz ki
ben geldim ki
çağlam üzülme lütfen ya ne kadar desekte boş gerçi hangimiz yapabiliyoruz ki şu ÜZÜLMEMEYİ!
güldenim, senin blogun mu var?
mor hayaller :)
bahar tasarım da arkadaşın sanırım şu evine ayıla bayıla baktığım
ben geldim ki
çağlam üzülme lütfen ya ne kadar desekte boş gerçi hangimiz yapabiliyoruz ki şu ÜZÜLMEMEYİ!
hiç elalem ne der diye dusunen bir kadın değil kuzum... umurunda değil baskaları zeerre kadar o kadar rahat biri ki anlatamam rahatlıktan ölecek baska seyden değil!
biz bu konuyu adam akıllı konusamıyoruz eninde sonunda ben yetinmeyen o ise sadece evlenip mutlu olmayı isteyen baska seyde gözü olmayan taraf oluyo
sekilci oluyorum ben.... o ise kraldan cok kralcı aklı sıra beni ve bizim mutlulugumuzu benden cok dusunmus oluyo yani sinir oluyorum o tavırlarına
mücadele etsin istiyorum ama o sırf bunların cok da gerekli olmadıını dusundugunden yapmıyo işte
olsa da anlamazdı bebikimmm
kızına gelince ister oğluna gelince vermezdi... hep öle olmuyolar mı
öle diyorum ama o zaman da belki de yıllarca daha onu yapabilcek konuma gelemicez beklicek miyiz diyo
ailesi lütfetmezse tabiki yıllarca bekleriz... beklesin o zaman banaaneee
üzgünmüyüm onu bile bilmiyorum suan hissettiğim tek şey öfke sanırım
Hızlı ve güçlü kırışıklık giderme özelliği
Taban: SteamGlide PLUS
Sürekli buhar çıkışı: Evet
Sürekli buhar çıkışı: 50 g/dk
Buhar püskürtme: 170 g
Dikey buhar: Evet
İyonik derin buhar: Evet
Püskürtme: Evet
Sivri buhar ucu: Evet
Güç: 2600 W
Kullanım kolaylığı
Su haznesi kapasitesi: 335 ml
Su doldurma ve boşaltma: Ekstra geniş doldurma deliği
Damlama önleyici: Evet
Yumuşak tutma yeri: Evet
Otomatik kapanma: Evet
Kablo sarıcı: Kablo klipsi
Güç kablosu uzunluğu: 2,5 m
Kablo özgürlüğü (dönüş): 360 derece kablo özgürlüğü
Kireç önleme
Musluk suyu kullanılabilir: Evet
Kireç temizleme solüsyonu: Çift etkili kireç temizliği
Teknik spesifikasyonlar
Ütü ağırlığı: 1,6 kg
Gerilim: 220 - 240 V
399du asıl fiyat saturn veya teknosa mağazlarda indirimli 349 en düşük gördüm nettede 290-300den aşağı yok çakma satılabiliyormuş philpse sordum güvenemem zaten ondan ben 279a 6 taksit aldım ki dün akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?