'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

pelimiikooooomm evet evettt böyle ıstıyoruuum kuyurukuuum daha uzun olur ama model buu kesınlıkleee futurafta cıdden cok guzelmıs boyle pozlarda istooooruuum bennndee

şu modele bakın bideeee....ama ben gelinliğimi biraz da ha kabarık isterim kızlar bende nişanlığımı balık model istiyorum biraz kuyruğu uzun ama bakalım aşkoş giydirmem kıskanırım dio ya heryerin ortada olcak dio toto moto bakalım straplez de olamaz gögüs iri peh:44:

Son düzenleme:
ay yuppiiiiiiiiiii yarın izinliyiiiiiiiiiiiiiiimmm

gerci niye seviniyosam oturup ceviri yapıcam ama olsun evde olmak gibisi yok hem belki askım da gelir

biz değilmişiz ne oluyor bizim şirkete bu sene ya resmi mesmi dinlemediler bu seneeeeeeeeeeeeee

önceki senelerde veriolar mıydı canım

bizde de mormalde dinlemiolar bayram haricinde tatil falan ama bu bir mayıs ya olaylı gecio cevizlibagı gecen nevruzda yakıp yıktılar allahtan haftasonuna denk gelmişti buralar bole gunlerde karısıyo diye izin verdi kimsenin basına bi hal gelmesin die

yoksa vermez bizim patronda

veriyorlardı tabiii ya
bizim bura z.burnuda karısıyor hatta çapada..
tramvaylar bile

ay ne guzelll pastaaammmm dınlenmıs olursun en azındannn Albumu yapoorum sımdı onunla ugrasıyorum yuksek gb oldugu ıcın eklemedı cogunu o yuzden facebooktan tekrar kaydetıp duzenledım biraazzdan hazır olcak albumum

veriyorlardı tabiii ya
bizim bura z.burnuda karısıyor hatta çapada..
tramvaylar bile

vermeleri lazım aslında yaa :44:

evet kuzummm bi guncuk de olsa hafta ici evde olmak harikaaa

merakla bekliyoruz kuzumm

hadi hadi merakla sabırsızlanıyoruzzzzzzzzzzzzzzzz:18::18::18:
ağvayı da unutma emi

Eklediiiimmm

Zaten ağvayı ekledım Yagmur makedonyayı hem dıdıklemem lazım hem cok yuksek gb onlar profsyonel makınayla cektım cok ugrasmam lazım sonra eklıcem onu

nazımm inanmıyorum gittiğiniz yer harika eve gidip hemen araştırcam bayıldım tek kelimeyle o güzel yeri bu iki aşık insan daha güzel yapmış maşallah canım inan çok çok beğendim ayyy yerim ben seni güzellik

tatlımm cok cok tesekkur ederııııımmm super yer gercektennn Acqua Verde Bir İstanbul Masalı , göksu nehrinin karsısında internet sitesinde sorun vardı ama düzelmiştir belki tatlım banada sor bişi takılırsa aklına heryerini didik didik ettim

pasttttttttttaaaaaaaaaam yerim seni yeriiiiiiiiiiiiimmm yerimmm maşallah size

Allah bozmasın kuzummm ne güzel bir kutlama olmuss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…