Buuu çeyizz adamaa neler yaptırıyorr ya huu, daha dune kadar hiçbir şey bilmeyenn bana bakk sennnSayendee diorummm kuzucukummmm:109:
Miniiiimmm ben senin sevdiğinn modelii bliorumm ve hattaa bakk gecen gun ne buldummmmmmtammmm da istediğinn gibi birşeeyyyy
Eki Görüntüle 402991
Fotoğrafaaaa daaa bayıldımmmm
pelimiikooooomm evet evettt böyle ıstıyoruuum kuyurukuuum daha uzun olur ama model buu kesınlıkleeefuturafta cıdden cok guzelmıs boyle pozlarda istooooruuum bennndee
ağızdan öpmeli poz ben de istiyorum ondan
yeriim yaa çizelgemii az kalmış evlenıyoruum ben yaaaaaaaaaaauuuğğ
ay yuppiiiiiiiiiii yarın izinliyiiiiiiiiiiiiiiimmm
gerci niye seviniyosam oturup ceviri yapıcam ama olsun evde olmak gibisi yok hem belki askım da gelir
biz değilmişiz ne oluyor bizim şirkete bu sene ya resmi mesmi dinlemediler bu seneeeeeeeeeeeeee
önceki senelerde veriolar mıydı canım
bizde de mormalde dinlemiolar bayram haricinde tatil falan ama bu bir mayıs ya olaylı gecio cevizlibagı gecen nevruzda yakıp yıktılar allahtan haftasonuna denk gelmişti buralar bole gunlerde karısıyo diye izin verdi kimsenin basına bi hal gelmesin die
yoksa vermez bizim patronda
veriyorlardı tabiii ya
bizim bura z.burnuda karısıyor hatta çapada..
tramvaylar bile
ay ne guzelll pastaaammmm dınlenmıs olursun en azındannnAlbumu yapoorum sımdı onunla ugrasıyorum yuksek gb oldugu ıcın eklemedı cogunu o yuzden facebooktan tekrar kaydetıp duzenledım biraazzdan hazır olcak albumum
ay ne guzelll pastaaammmm dınlenmıs olursun en azındannnAlbumu yapoorum sımdı onunla ugrasıyorum yuksek gb oldugu ıcın eklemedı cogunu o yuzden facebooktan tekrar kaydetıp duzenledım biraazzdan hazır olcak albumum
Eklediiiimmm
Zaten ağvayı ekledım Yagmur makedonyayı hem dıdıklemem lazım hem cok yuksek gb onlar profsyonel makınayla cektım cok ugrasmam lazım sonra eklıcem onu
nazımm inanmıyorum gittiğiniz yer harika eve gidip hemen araştırcam bayıldım tek kelimeyle o güzel yeri bu iki aşık insan daha güzel yapmış maşallah canım inan çok çok beğendim ayyy yerim ben seni güzellik
Nazlııımmm canıımmmm bayıldımkiiii sizeee
maşallah size kuzucuumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?