pasttttttttttaaaaaaaaaam yerim seni yeriiiiiiiiiiiiimmm yerimmmmaşallah size
Allah bozmasın kuzummm ne güzel bir kutlama olmuss
Miiiniiiiimmmmm 10binlerceee kezz soledimmm evet blioorummm ama çok çokk güzelsinnnnnn
Feysstenn begenmiştimmm burdan baktm bir kez daha carpıldımmmmm
Hep böylee olunn canımınn içiiiiiiiiii
bende yılmadan bıkmadaann diiceemm kii sen asıll kendinee baaak bebekkk suratlııııımmmÇok tesekkur ederim pelimiiimmm o sizin güzel bakısınızdannn emin ol Allah bizleri kem gözlerden , fesatlıklardan korusunnn
Oooo bebekk suratlııı seniiiiiiiiiiiii
Nazarrr değmesnn fıstığımm benimmmm
Sen burayaa gell bir de burada cekildiklermzden albumm yaparızkiiiiiii
hamlasın benı bebek suratlımmmayısın 3. yada 4. haftaaasıııı minnakkk düşer yollara pelimimkosunaa kavuşur diyorum vee o kavuşmadaki fotolardan 3 5 albüm olustururuz dıyorum gelebilicek olan başka gelinciiimizz yokkk muu acebaaa ?
ayyyy günlük takım annemde varr veereee işte bunları kullanıyor pasta ve kahvaltılarda nurayım altın yaldızlı çizgi dediğim buydu çağlam bak böle bişi hoş olur herbişeye uyar nurayım 199 tl miydi bunun fiyatı
jumboların ve tavalarında çok hoş
kuzum bu takımı kaça aldık bilmiyorum.. annem almış haberim yok yani..
199 tl dediğim bernardonun spring dream adlı günlük yemek takımının fiyatıydı..
kuşlar bir kaç gün önce arkadaşıma gelinlik bakmaya gittik eylülde düğünü var..
ben de sordum mayıs 2013 için ne zaman bakmam gerekir diye.. ocakta gel dedi
Allah mutlu bahtıyar etsın arkadasınııı balııımm darısıı bizeeozaman o dönemlerde giderizz kuzum benım arkadasımda 6 ayda anca yaptırdı ama cok pimpirikli onun için sanırııımm :44:
amiinn kuzum
ilk gelincik sensin. senden iki hafta sonra da ben gidiyorum8 mayıs
bu arada 8 mayıs yıldönümümüz, 21 mayıs sevdiceğin doğum günüsü..
biz apayrıyız
uzaktan ne yapabilirim?
mektup mu yazsam
kızlarrrrr nazlım ben hemen aqua verdeyi araştırdım gidilebilir yer oldu hattaha ağva tree topsa gitmek isterken verde die tuturcam kiii çok beğendim belki güzel bir süpriz olabilir
nurayım bende 14 mayıs benmkinin doğum gününde uzaktan yürütcem ve mektup yazıp hediyesini yollucam hiç mektup yazmamıştım duygularımı kaleme dökmemiştim hep sözde kalıyodu çok güzel olcak hatırası olcak hemde belki o gelir ama belki bende gidebiliriminşallah sizde kavuşursunuz istanbula 1 haftalık gelme gibi bir durumun varmı burda akraba felan varmı
nazlım seneye bu zamalar kurbişinle evinizdemi olcanızzz
kızlarrrrr nazlım ben hemen aqua verdeyi araştırdım gidilebilir yer oldu hattaha ağva tree topsa gitmek isterken verde die tuturcam kiii çok beğendim belki güzel bir süpriz olabilir
nurayım bende 14 mayıs benmkinin doğum gününde uzaktan yürütcem ve mektup yazıp hediyesini yollucam hiç mektup yazmamıştım duygularımı kaleme dökmemiştim hep sözde kalıyodu çok güzel olcak hatırası olcak hemde belki o gelir ama belki bende gidebiliriminşallah sizde kavuşursunuz istanbula 1 haftalık gelme gibi bir durumun varmı burda akraba felan varmı
nazlım seneye bu zamalar kurbişinle evinizdemi olcanızzz
seni gidiii romantiiikk baltatlım akrabalarım çok istanbulda.. arkadaşlarım da.. 13 senem geçti orda büyüdüm.. halamlar, teyzemler vs. ama babam yollamıyo iştebir sevgilim olduğunu öğrendiği için orda..
bir iki gündür biraz daha yumuşak gerçi. aman maşallah diyim
tek umudum istemeden sonra artık bir ayağımın orda olacak olması..
hem haziranın 15 ine kadar gelebilsem de benimki eğitimde olduğu için çok zor görüşebilmek.
okul yılları ne kadar değerliymiş şimdi çok iyi anlıyorum.. hep onunlaydım.
şimdi ayrılık düştü bize
mektup olayına gelince de kuzucuum bizim 4 senedir yazdıklarımızı bir araya getirsem kitap olur .. hatta biliyo musunuz öyle bi düşüncem var :)
seneye 8 mayıs ta hem evlenicez allahın izniyle hem de birlikteliğimizin 5.yılına giricez. tüm yazılarımızı kitap şeklinde bastırmayı düşünüyorum
ona da düğün hediyem olurkitaplığımızın baş köşesine koyarız
kızlaaaarr çok aciiiiiiiiiiiiiiill şu işe bir el atınnn
yarın sabah kahvaltıya annemin bir arkadası gelicek yanında arkadasıyla o bayanda tupperware temsilcisi.. bu kadar cabuk gelceklerini bilmiodum yaa valla da yarın sabah geliolar
tupperlarıma karar vermem gerekiyoooo bilenler yazsın olmazsa olmazları salata kurutucusu vs gibi seyler istemiyorum gercekten yeri doldurulmaz olan cok önemli ve kullanıslı parcalar nelerdir kuzularımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?