'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

pasttttttttttaaaaaaaaaam yerim seni yeriiiiiiiiiiiiimmm yerimmm maşallah size

Allah bozmasın kuzummm ne güzel bir kutlama olmuss

pastaaamızın bıraz pestılı cıkmıs olsada genede oda guzel olmustu cok cok tesekkur ederızkı kurbaaayllaaa berabeer aşk dolu bi kutlama oldu cıdden cok eglendık

Miiiniiiiimmmmm 10binlerceee kezz soledimmm evet blioorummm ama çok çokk güzelsinnnnnn

Feysstenn begenmiştimmm burdan baktm bir kez daha carpıldımmmmm

Hep böylee olunn canımınn içiiiiiiiiii

Miiiniiiiimmmmm 10binlerceee kezz soledimmm evet blioorummm ama çok çokk güzelsinnnnnn

Feysstenn begenmiştimmm burdan baktm bir kez daha carpıldımmmmm

Hep böylee olunn canımınn içiiiiiiiiii

bende yılmadan bıkmadaann diiceemm kii sen asıll kendinee baaak bebekkk suratlııııımmm Çok tesekkur ederim pelimiiimmm o sizin güzel bakısınızdannn emin ol Allah bizleri kem gözlerden , fesatlıklardan korusunnn

Oooo bebekk suratlııı seniiiiiiiiiiiii

Nazarrr değmesnn fıstığımm benimmmm

Sen burayaa gell bir de burada cekildiklermzden albumm yaparızkiiiiiii

Oooo bebekk suratlııı seniiiiiiiiiiiii

Nazarrr değmesnn fıstığımm benimmmm

Sen burayaa gell bir de burada cekildiklermzden albumm yaparızkiiiiiii

hamlasın benı bebek suratlımm mayısın 3. yada 4. haftaaasıııı minnakkk düşer yollara pelimimkosunaa kavuşur diyorum vee o kavuşmadaki fotolardan 3 5 albüm olustururuz dıyorum gelebilicek olan başka gelinciiimizz yokkk muu acebaaa ?

654832691134. Gözzzleee seni beklemekteyiimmm miniiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Evetttt buu kervanaaa katılmakk isteyenn baskaları daa varsaaa soluoorummm kapımm tum gelincikolarmmaaa acıııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkk:13:

kuzum bu takımı kaça aldık bilmiyorum.. annem almış haberim yok yani..
199 tl dediğim bernardonun spring dream adlı günlük yemek takımının fiyatıydı..

kuşlar bir kaç gün önce arkadaşıma gelinlik bakmaya gittik eylülde düğünü var..
ben de sordum mayıs 2013 için ne zaman bakmam gerekir diye.. ocakta gel dedi

Son düzenleme:

Allah mutlu bahtıyar etsın arkadasınııı balııımm darısıı bizee ozaman o dönemlerde giderizz kuzum benım arkadasımda 6 ayda anca yaptırdı ama cok pimpirikli onun için sanırııımm :44:

Son düzenleme:

amiinn kuzum
ilk gelincik sensin. senden iki hafta sonra da ben gidiyorum 8 mayıs

bu arada 8 mayıs yıldönümümüz, 21 mayıs sevdiceğin doğum günüsü..
biz apayrıyız
uzaktan ne yapabilirim?
mektup mu yazsam

yazzz balım cok romantiiikk minik bi hedıyede yollarsın

kızlarrrrr nazlım ben hemen aqua verdeyi araştırdım gidilebilir yer oldu hattaha ağva tree topsa gitmek isterken verde die tuturcam kiii çok beğendim belki güzel bir süpriz olabilir

nurayım bende 14 mayıs benmkinin doğum gününde uzaktan yürütcem ve mektup yazıp hediyesini yollucam hiç mektup yazmamıştım duygularımı kaleme dökmemiştim hep sözde kalıyodu çok güzel olcak hatırası olcak hemde belki o gelir ama belki bende gidebilirim inşallah sizde kavuşursunuz istanbula 1 haftalık gelme gibi bir durumun varmı burda akraba felan varmı

nazlım seneye bu zamalar kurbişinle evinizdemi olcanızzz

tatlım akrabalarım çok istanbulda.. arkadaşlarım da.. 13 senem geçti orda büyüdüm.. halamlar, teyzemler vs. ama babam yollamıyo işte bir sevgilim olduğunu öğrendiği için orda..
bir iki gündür biraz daha yumuşak gerçi. aman maşallah diyim
tek umudum istemeden sonra artık bir ayağımın orda olacak olması..
hem haziranın 15 ine kadar gelebilsem de benimki eğitimde olduğu için çok zor görüşebilmek.
okul yılları ne kadar değerliymiş şimdi çok iyi anlıyorum.. hep onunlaydım.
şimdi ayrılık düştü bize

mektup olayına gelince de kuzucuum bizim 4 senedir yazdıklarımızı bir araya getirsem kitap olur .. hatta biliyo musunuz öyle bi düşüncem var :)
seneye 8 mayıs ta hem evlenicez allahın izniyle hem de birlikteliğimizin 5.yılına giricez. tüm yazılarımızı kitap şeklinde bastırmayı düşünüyorum
ona da düğün hediyem olur kitaplığımızın baş köşesine koyarız

Son düzenleme:

kurbışe senle yüzmeyi özledim diye diye en son kapalı havuza gidelim demiştik verdeyi tercih sebebinden biride o oldu fiyatlar ucuk bıraz ama deger dıyosun yaniii , seneye bu zaman Allah'ım ızın verırse 6 gunluk taze bı gelin oluciiiimmm kuzucuuuguuummm

seni gidiii romantiiikk bal super olur vallahiiiiii

kızlaaaarr çok aciiiiiiiiiiiiiiill şu işe bir el atınnn

yarın sabah kahvaltıya annemin bir arkadası gelicek yanında arkadasıyla o bayanda tupperware temsilcisi.. bu kadar cabuk gelceklerini bilmiodum yaa valla da yarın sabah geliolar

tupperlarıma karar vermem gerekiyoooo bilenler yazsın olmazsa olmazları salata kurutucusu vs gibi seyler istemiyorum gercekten yeri doldurulmaz olan cok önemli ve kullanıslı parcalar nelerdir kuzularımmm

çağlacım, buzdolabı saklama serisini al canım.. adı şeker kaplar. sanırım 3'lü satılıyordu.. bunda hem kahvaltılıklarını muhafaza edebilirsin hem de maydonoz gibi çok çabuk kötü olacak sebzeleri haftalarca tap taze koruyabilirsin.. veya eko kaplar ı tercih edebilirsin. aynı işlevi görüyor..
peynir saklama kabı çok güzel.. büyük boyu var bende.. aynı anda bir kaç çeşit peyniri tadları ve kokuları karışmadan saklamana yardımcı olur..
ve tabiki vazgeçilmez tini mini hanım serisi.. bunun litrelerine göre istediklerini alırsın.. ben de mesela 8 lt olanları da var. buz dolabındaki sebzelik bölümünü çıkarıp yerine bunları koymayı düşünüyoruz bu da canım yazın özellikle karpuz kavun gibi çabucak bozulacak meyveleri günlerce saklamana yardımcı olur. pasta kurabiye saklamak için ideal..

ilk edapta bunlar geldi canım aklıma.
misafirinizde sizi bilgilendirir gerçi.
yağdanlıkları da çok iyi hiç bir şekilde dışarı yağ sızmıyo..
herbişeyciği çok iyi yahu :)

Son düzenleme:
uykum kaçtı çünkü 9 30 gibi komik bir saatte uyumuşum afern bana tatilim ve erkenden yatttım

çağlam nurayın dediklerine aynen katılıyorum şeker kaplar ve eko tabaklar ve kaplarım var canım bide ekstradan su seti almıştım oda balıklı felan die teması hoşuma gitmişti kurabylermi koycam ona ben

nurayımın dediklerine ek olarak antartikayı eklemek isterim ki buzdolabının dondurucusunda bir kurtarıcı niteliğinde hayatım antartika 5 li set olarak satılıyor 2 adet 400 ml ve 2 adet 800 ml kaplar var ve bir adette 1,3 litre şimdi 400 ml kaplar çok gereksiz bunu nilde sölemişti onun yerine 2 adet daha 800 ml almıştı elinde imkan varken değiştir emi canım
bu antartika benim eksiklerim arasında mesela

nurayım tini mini yok peynircide yok onları almak çok istiyorum

çağlam yağdanlığını günnur çeyizine almıştı çok tavsiyesi oldu nille bize bende tupperı çok kaliteli buluyorum canım bu sölediklerimiz birinci etap ihtiyaçlar

nurayımm gizoşuuuummm teşekkür ederim kızlaaar

o zaman

şeker kaplar
eko kaplar
tini mini hanım
antarktika
peynir dünyası ( bunu zaten hep istiodum )
bir de yağdanlığına bakıyorummm

herkeslere de günaydııınnnn

günaydınlarrrrrrrrrrr

çağlacım sana yardımcı olması açısından benim de aldığım bir ürünü ekleyeyim. kendisi bir sebzelik

hakkında pek çok olumlu görüş alınca ben de aldım:

MEGA STAR 9.4 LT

Karpuz, kavun gibi meyveleri, her türlü yeşillikleri saklamada
geniş hacmi ve ızgarasıyla ideal bir üründür...
Kapak, ızgara ve gövde olmak üzere 3 parçadır.
Kapak dört köşesinden kaldırılarak açılır.

Fazla miktarda sebze ve meyveyi birarada saklamamızı sağlar.

Yeşilliklerinizi saklamak için çok uygun bir saklama kabıdır.
Salamurasından çıkarıp buzdolanında asma yaprağınızı aylarca muhafaza etmektede son derece başarılı..
Dilimlenmiş karpuz, kasa ile satın aldığınız kiraz, üzüm vs. için doğru tercih..
Et ve tavuk gibi gıdaları saklamak için de uygundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…