'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

güle güle kullansın annişler pastaaam

sagol pastaaaaamm annanem ayıldı bayıldıı pek bi mutlu oldu erken verdım onunkini kızlar bu arada kanal d de bana ne gıysem yakısırda gelınlıkler var bu hafta fatıhte bugunku yarısmacıı kır gudunu ıcın cok tatlı modeller denedıı

kuzu sen ne zaman baslıcaksın gelinlik bakınmaya

kuzularııımm brabantia 5'li servis seti Tantitoni shopta 58.41 Tl 99 Tl'den düşmüş..
İyi bir markamı bir de settekiler yeterli olurmu?
çinde üretiliyomuşş kararsız kaldım.. sizlerden alan,evinde kullanan varmıı??

canım ben 4 lüsünü tek fark spagetti maşalı olanı 30 tl ye westwingden aldım ben brabantiayı çok kaliteli bulduğum için aldım canım patates ezicimi çelkik korkmazdan almıştım spatulayada şimdilik gerek duymadım :))))))

nazım hediyeler çok güzelll valla ne düşünceli gelin ve evlatsın helal olsun sana canım yaaa

bu arada fotoları burdada beklyorm bende istiyorum görmekk kiiii

Bnm dee adımm İnci olucakmışş minniiiimmm ama koymamışlarrr:))) Olsaydııı süperr olurduu ama belkimmm kızımaa koyarımmm

Kuzencimmmmm

Brabantia çok kaliteliii ben almadımm hiçbi şeyy o markadann çok fazla incik cincikk aldımm o yuzdenn bir de durmadannn amip gibi çoğalıyorlarrr ama kuzumm fırsatı kaçırmaa all ben de brabantia almayı planlıorumm ilerleyen zamanlardaaaaa

pelommmm benim izimden bende nilin izinden gidiyoruz hayde bakalım bak gülden pelomda onay verdi bencede almalısın ama ben nedense patates eziciyi çelik aldıydım bu brabantiaların yıllarca garantisi var ekmeklik bahartlıklar ve saklama kavanozlarımı o markdan 190 tl ye set aldıydım

kuzu sen ne zaman baslıcaksın gelinlik bakınmaya

ay bak suandaa heycan yaptım pastam sevgılıcıkle bakmaya baslasam heycandan ölür heralde diimi süpriz yapsammı gelınlık21den randevu alıp benımkıyle gitsem ayyy mıdem bi garip oldu suan heycandannn

Yapıcam yagmurcum ıremden aliim kalan resımlerıde karısık bısıler yapıcaaamm album olaraak bide arkadaş listemi düzenlemem lazım

hımm herkes görmesin diye mi düzenlicen canm:44:

eklıcem bebegım senın futuraflarınıda yeriiim senıde yeriiimm güzelliiikkkk

daha erken degil mi pastam yaaa

ben subat gibi baksam diyorum ama o da gec mi olucak sizde karar veremedim hiç :44:

oy oy oy senın kızın nası bısııı olurr pelimimm yaaaa İnci bebek Kayınannımın ısmı oldugu ıcınde sevıorum ama oncedende cooook severdııım ismii

bişi diymmi fatih ve kadiköyde var gelinlik 21 çok hoş bir model 1600 1250 ye inmiş bugün arkdşm bahsediyordu kardeşi evlenyorda baya indirim olmuş çok memnunlar bugün oranının adını çok duydum bide ayşe firidini duydum

bide forumdaki birkaç kız kendileri kumaş alıp gitmişler nazım oda uygunmuş

bende yazın provaniastan ve gelinlikçilerden randevu almayı düşünüyorum çok eğlenceli denemek istiyorum özellikle akayı

pelommm çiğdem kendi topikinede seninkinede bernardo çekinden bahsetmiş şehir fırsatı yine bernardo çeki dağıtıyormuş bebişim

bu arada araba alma olayın hala gündemde yaa helal olsun kuzuma gel beraber kavuşalım iphonlaraaaa

Buuu çeyizz adamaa neler yaptırıyorr ya huu, daha dune kadar hiçbir şey bilmeyenn bana bakk sennn Sayendee diorummm kuzucukummmm:109:

Miniiiimmm ben senin sevdiğinn modelii bliorumm ve hattaa bakk gecen gun ne buldummmmmm tammmm da istediğinn gibi birşeeyyyy

Fotoğrafaaaa daaa bayıldımmmm

Ayyyy kuzummm çok sağ ollll solediğinn içinn hemenn bakıorummmmm

arabaa hala gundemdee gizommmm sevdammm bitmedi

hımm herkes görmesin diye mi düzenlicen canm:44:

evet 2 kere konusup ekleyen kişilerde var listemde onları falan silerim

Pastam evet daha cok erken agustos gıbı falan 3 5 denemeye baslarım artık begendıgım bısı olmassa dıktırırım bılmıorum ay heycanlandım mınık gelınlıgımı ben dıkıceem kınada en sonda gıynıcem yada en basta makedonyada çintiyan sordum bızım kınada gıydıgımız çintiyanı 200 euroyla 500 euro arası degısıyomus sırma yada gumus işlemeler oluyomus okadar butcem olmadıgı ıcın alamadım

pelin resim harikaa ki yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…