güle güle kullansın annişler pastaaam
nazlıcım bu saana 3.cü cevabım ama inş.görürsün araya yazıalr girmezse anneler güle güle kullansın kuşum
sagol pastaaaaammannanem ayıldı bayıldıı pek bi mutlu oldu erken verdım onunkini kızlar bu arada kanal d de bana ne gıysem yakısırda gelınlıkler var bu hafta fatıhte bugunku yarısmacıı kır gudunu ıcın cok tatlı modeller denedıı
hoşbuldum yagmur dıye yazdım bugun ama kopyalamayımı unuttum acabaa :44: tesekkurler cnmm
kuzularııımm brabantia 5'li servis seti Tantitoni shopta 58.41 Tl 99 Tl'den düşmüş..
İyi bir markamı bir de settekiler yeterli olurmu?
çinde üretiliyomuşş kararsız kaldım.. sizlerden alan,evinde kullanan varmıı??
Eki Görüntüle 402978
Bnm dee adımm İnci olucakmışş minniiiimmm ama koymamışlarrr:))) Olsaydııı süperr olurduu ama belkimmm kızımaa koyarımmmpelimim ya kesınlıkle cok kalıtelı duruyoo ıncı kolyee farklı bı havası varbabalar gununde masrafım pek olmuyo benım yaa onun babası antalyada benım babuşada genelde gömlek alıyorum takım gıyınmeyı cok sevdıgı ıcınn
kuzularııımm brabantia 5'li servis seti Tantitoni shopta 58.41 Tl 99 Tl'den düşmüş..
İyi bir markamı bir de settekiler yeterli olurmu?
çinde üretiliyomuşş kararsız kaldım.. sizlerden alan,evinde kullanan varmıı??
Eki Görüntüle 402978
Bnm dee adımm İnci olucakmışş minniiiimmm ama koymamışlarrr:))) Olsaydııı süperr olurduu ama belkimmm kızımaa koyarımmm
Kuzencimmmmm
Brabantia çok kaliteliii ben almadımm hiçbi şeyy o markadann çok fazla incik cincikk aldımm o yuzdenn bir de durmadannn amip gibi çoğalıyorlarrrama kuzumm fırsatı kaçırmaa all ben de brabantia almayı planlıorumm ilerleyen zamanlardaaaaa
kuzu sen ne zaman baslıcaksın gelinlik bakınmaya
ay bak suandaa heycan yaptımpastam sevgılıcıkle bakmaya baslasam heycandan ölür heralde diimi süpriz yapsammı gelınlık21den randevu alıp benımkıyle gitsem ayyy mıdem bi garip oldu suan heycandannn
Yapıcam yagmurcum ıremden aliim kalan resımlerıde karısık bısıler yapıcaaamm album olaraak bide arkadaş listemi düzenlemem lazım
canım ben 4 lüsünü tek fark spagetti maşalı olanı 30 tl ye westwingden aldım ben brabantiayı çok kaliteli bulduğum için aldım canım patates ezicimi çelkik korkmazdan almıştım spatulayada şimdilik gerek duymadım :))))))
nazım hediyeler çok güzelll valla ne düşünceli gelin ve evlatsın helal olsun sana canım yaaa
bu arada fotoları burdada beklyorm bende istiyorum görmekk kiiii
ay bak suandaa heycan yaptımpastam sevgılıcıkle bakmaya baslasam heycandan ölür heralde diimi süpriz yapsammı gelınlık21den randevu alıp benımkıyle gitsem ayyy mıdem bi garip oldu suan heycandannn
Yapıcam yagmurcum ıremden aliim kalan resımlerıde karısık bısıler yapıcaaamm album olaraak bide arkadaş listemi düzenlemem lazım
pelommmm benim izimden bende nilin izinden gidiyoruz hayde bakalım bak gülden pelomda onay verdi bencede almalısın ama ben nedense patates eziciyi çelik aldıydımbu brabantiaların yıllarca garantisi var ekmeklik bahartlıklar ve saklama kavanozlarımı o markdan 190 tl ye set aldıydım
pelommm çiğdem kendi topikinede seninkinede bernardo çekinden bahsetmiş şehir fırsatı yine bernardo çeki dağıtıyormuş bebişim
bu arada araba alma olayın hala gündemde yaa helal olsun kuzuma gel beraber kavuşalım iphonlaraaaa
hımm herkes görmesin diye mi düzenlicen canm:44:
Buuu çeyizz adamaa neler yaptırıyorr ya huu, daha dune kadar hiçbir şey bilmeyenn bana bakk sennnSayendee diorummm kuzucukummmm:109:
Miniiiimmm ben senin sevdiğinn modelii bliorumm ve hattaa bakk gecen gun ne buldummmmmmtammmm da istediğinn gibi birşeeyyyy
Eki Görüntüle 402991
Fotoğrafaaaa daaa bayıldımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?