pastam pastam kusura bakma ama bii yiyiiiiim seniiihoşbuldum bebegııımmm nurayım kusum gunayyydııııınnnnnn gel senıde bi yiyiiimmm
artık kim kimi yer bilemiyoruuummm
benn geldimkiii :26::26:
Nasılsınız kuzucuklarımm??
benn geldimkiii :26::26:
Nasılsınız kuzucuklarımm??
hiç bakmammm yiyebilirsinnn kii
Hellööööööööööööööööööööööööööööö gelinciklerimmmmmmmmmm
Sabah sabah ne guzel muhabbetler yaaa:))) İçim açıldıı pazartesi sendromu falan bitti kızlar sayenizdeee:76:
Nurayımmmm takımlarınn çokk hoşşşş kiiiiiiii
Ben Çağlamaaa katılıorumm, arkadaslarrr içinn ayrı takım da alıcamm yemek için. Gerçi ayrı dediğimm muhtemelen mitter olcakk. Fiyatlarını gidip sormam gerek su züccaciyeye. Taksite girmek istemiorummm artıkk(
Buu ay bittiğimm aydır arkadaslarrrr((
ayın 2sinde kuzeniminn, 3ünde annemin, 14ünde yıldönümüm ve 29unda abiminn doğum günü varr... Maaşım batak oldu
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssyeeeaaaaaaaaağğğnn diee buna denir ya hu
Nazlııııımmmmm, miiiniiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm tam 1 sene sonraaa bugüüüüüüüüüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnn:123::124::123:
HOŞGELDİN Kİ
Ben iyiyim kuzum sen nasılsın ki?:44:
işte bi kuzucuk daha geldiiii hoş geldiii
über süperizzzz çok şükürr sennnn
ay benım melegııımmmkız cok ozledım ya cıddeennn ordan kkya gırdım ama yazamadım pelıne feysten msj attım isyeeaaann içerikli
hayııııırrrrr pelimimkoooommm tam 24 nısanda yappcaaazzz son kararımız buuuyaniii şafaaaakkk 359 :123: obaaaa vur patlasın çal oynasın loçkalaarr bende bıtıgımmm kusum he bu ayy benı batırdııı herseyyy
iyiyimm canımmm çok şükürr..
evet bende kuzucukumkiii
iyiyim canımm iş güç devamm..
kızçeleriimmm süpürgeden bahsetmişsiniz.. bende rowentanın dikey süpürgesini beğendim.. 2200 W 18V ama 500 Tl civarıydı..
bence etmez gibi geldi siz ne düşünüyosunuz?? :44:
kendiside bu :44:
Eki Görüntüle 402895
bunun daha güçlüsü de var bebikom.. alacağımız zaman yine konuşuruz. ben de istiyorum çünküüü :)
spring dreamgeçen gün markafoniye gelmişti.. 199 tl'ye
dediğin gibi başka modeller çıkar diye beklemedeyim ben de.. bide bi nişanlansak daha bi hevesle başlıcam araştırmalara.. şimdilik sizin topiklerinizi, aldıklarınızı takipteyim
benim günlük yemek takımım da şu: güral poselenin
Eki Görüntüle 402825
çay takımım jumbo:
Eki Görüntüle 402826
Eki Görüntüle 402827
misafir yemek takımı alınacak, çkb hem günlük hem misafire alınacak, yine günlük yemek takımı 6 kişilik alınacak. pasta takımı, kahvaltı seti. tenceree.
şimdi heyecanlandım işte
tavalarım var benim tencerem olmasa da :)
Eki Görüntüle 402828
Hellööööööööööööööööööööööööööööö gelinciklerimmmmmmmmmm
Sabah sabah ne guzel muhabbetler yaaa:))) İçim açıldıı pazartesi sendromu falan bitti kızlar sayenizdeee:76:
Nurayımmmm takımlarınn çokk hoşşşş kiiiiiiii
Ben Çağlamaaa katılıorumm, arkadaslarrr içinn ayrı takım da alıcamm yemek için. Gerçi ayrı dediğimm muhtemelen mitter olcakk. Fiyatlarını gidip sormam gerek su züccaciyeye. Taksite girmek istemiorummm artıkk(
Buu ay bittiğimm aydır arkadaslarrrr((
ayın 2sinde kuzeniminn, 3ünde annemin, 14ünde yıldönümüm ve 29unda abiminn doğum günü varr... Maaşım batak oldu
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssyeeeaaaaaaaaağğğnn diee buna denir ya hu
Nazlııııımmmmm, miiiniiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm tam 1 sene sonraaa bugüüüüüüüüüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnn:123::124::123:
ay benım melegııımmmkız cok ozledım ya cıddeennn ordan kkya gırdım ama yazamadım pelıne feysten msj attım isyeeaaann içerikli
hayııııırrrrr pelimimkoooommm tam 24 nısanda yappcaaazzz son kararımız buuuyaniii şafaaaakkk 359 :123: obaaaa vur patlasın çal oynasın loçkalaarr bende bıtıgımmm kusum he bu ayy benı batırdııı herseyyy
hehe özlenmez miiiii ballı pastammmm vala bağımlılık gibin oldukkk
yaaaaaaa senin coktan bir yıldan dustu o zamannn tickerın da yarın dusuyoo kuzuuuudarısı basımaaaa şu 1 year canımı sıkıyo orda
pelimimmm ben de yakında batıcamm bi batıcam tam batıcam o daha cok koyucak sanırım
ayyyy günlük takım annemde varr veereee işte bunları kullanıyor pasta ve kahvaltılarda nurayım altın yaldızlı çizgi dediğim buydu çağlam bak böle bişi hoş olur herbişeye uyar nurayım 199 tl miydi bunun fiyatı
jumboların ve tavalarında çok hoş
pelommmmmm benmde bittiğim ay arkadaşın düğünü kuaför harcamlarım anneler günü sevdiceğin doğum günüsü ve haziranın ilk haftası kardeşcağımızın doğum günüsü bittim kiiii benn
kredi kartımı bitirip iphone alcam ayda 100 tl öderim artık istiyorum karar verdim alacağım
ay kızlar ben anneler gunu hedıyesını makedonyadan hallettım, ohrıd golunden mıdye ıcınde ıncıler cıkartılıyo işlenmiş halı bızım burdakıler gibi ama işlenmemiş hali cook guzel ben naturel olanlardan aldım anneme tek incili kolye annaneme bütün incili kolye kayınannimede ismide inci oldugu ıcın broş aldım incilibide sokakta demirden 1 dk içinde isimli kolye yapıolardı ordada isim yazdırdım inci annemee onu yarın verıcem ama broşu anneler gununde verıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?