'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hiç bakmammm yiyebilirsinnn kii

ay benım melegııımmm kız cok ozledım ya cıddeennn ordan kkya gırdım ama yazamadım pelıne feysten msj attım isyeeaaann içerikli

hayııııırrrrr pelimimkoooommm tam 24 nısanda yappcaaazzz son kararımız buuu yaniii şafaaaakkk 359 :123: obaaaa vur patlasın çal oynasın loçkalaarr bende bıtıgımmm kusum he bu ayy benı batırdııı herseyyy

HOŞGELDİN Kİ
Ben iyiyim kuzum sen nasılsın ki?:44:

iyiyimm canımmm çok şükürr..

işte bi kuzucuk daha geldiiii hoş geldiii

über süperizzzz çok şükürr sennnn

evet bende kuzucukumkiii
iyiyim canımm iş güç devamm..

kızçeleriimmm süpürgeden bahsetmişsiniz.. bende rowentanın dikey süpürgesini beğendim.. 2200 W 18V ama 500 Tl civarıydı..
bence etmez gibi geldi siz ne düşünüyosunuz?? :44:
kendiside bu :44:

Son düzenleme:

hehe özlenmez miiiii ballı pastammmm vala bağımlılık gibin oldukkk

yaaaaaaa senin coktan bir yıldan dustu o zamannn tickerın da yarın dusuyoo kuzuuuu darısı basımaaaa şu 1 year canımı sıkıyo orda

pelimimmm ben de yakında batıcamm bi batıcam tam batıcam o daha cok koyucak sanırım

miiiiiihhh çok pahalı kuzummm yaa ben buyuk supurgeme bile o kadar vermicem yani

pastam ben tickerımı degıstırmeyı unuttum aksama degıstırırım artıkımm pelimimomun kuzentoşuu loçkaaamm hoşgelmişeeennn bebiiikooommm ben bı kahvaştı yapım gelıoorum sankı 1 yıldır evde yokmusum gbi koşturuyo herkes etrafımda dur bı turk kahvaltısı hazırlayalım sana dedı ablam beni öldürücek gülmekten

ayyyy günlük takım annemde varr veereee işte bunları kullanıyor pasta ve kahvaltılarda nurayım altın yaldızlı çizgi dediğim buydu çağlam bak böle bişi hoş olur herbişeye uyar nurayım 199 tl miydi bunun fiyatı

jumboların ve tavalarında çok hoş

pelommmmmm benmde bittiğim ay arkadaşın düğünü kuaför harcamlarım anneler günü sevdiceğin doğum günüsü ve haziranın ilk haftası kardeşcağımızın doğum günüsü bittim kiiii benn

kredi kartımı bitirip iphone alcam ayda 100 tl öderim artık istiyorum karar verdim alacağım

Hasretinleee yandııı gönlümmmm yandıı yandııı gönlümmmm minumimkoomm

beybiiiiii çizelgeni hemencikk değiştirrrr, süperr bi haberrr ben kaçırmış olmalıyımmmmm

kurabimkommmm ooyyy ben nerelereee gidemmmm, nee edemmmm yandımm yandımm eridimm bittim kül oldummm

annişinn hediyesinii bu akşamm halletcemm inşallah mudodann bişiler bakıcammm o da Allah bilir gider bnm çeyizimeee koyarrr deliiii yaaaa

off off off anneler gunu var bir deee yaa

anneye hediye kaynanaya hediye teyzeye de almak lazım off ya sonra babalar gunu babaya kayınbabaya eneeem bittim benn

Giizoooooooooommm mayısss ayıııııı bitmekk bilmeyecekk sanırımmmm bir de 31 çekiyorr ya huuu

nasıl gececekkk bu ayyy şimdilikk düğünn yok gibi gözüküyorrr olsa da annemm halletsinn vallaa

gizoşummmm al iPhone yakışırr sana kuzummmm, bennn kredi çekersem araba içinn bi kısım da iPhone içinn ayırırım belkimmmm

Daha önceee çok gereksizz gözükenn bi telefon markasıydı bnm içinn iPhonee ama sevgiliciğinnkinii kullandıkçaa daha bii sevdimmmmm istiorumm daaa istioorummmmmmmmmmmmmm

ay kızlar ben anneler gunu hedıyesını makedonyadan hallettım, ohrıd golunden mıdye ıcınde ıncıler cıkartılıyo işlenmiş halı bızım burdakıler gibi ama işlenmemiş hali cook guzel ben naturel olanlardan aldım anneme tek incili kolye annaneme bütün incili kolye kayınannimede ismide inci oldugu ıcın broş aldım incili bide sokakta demirden 1 dk içinde isimli kolye yapıolardı ordada isim yazdırdım inci annemee onu yarın verıcem ama broşu anneler gununde verıcem

Miinniiiiiiiiiimmm inciyeee bayılırımm yaaa gelinliğimde de takı olarak inciii istiorummmm:)) hatta suanda da boynumda incii kolyemm varrr cok seviyorumm, sade ve gizli bir güzelliği var çok zarif duruyor:))) çok güzel seçimlerr yapmışsınnnn turtaammmmmmm aynııı sen gibiiii

offff doğru anneler günü de varrr, evrenn beyin annesine de almak lazımmm bişilerrr... aman allahımmmm

masrafff artıyorrrr

pelimim ya kesınlıkle cok kalıtelı duruyoo ıncı kolyee farklı bı havası var babalar gununde masrafım pek olmuyo benım yaa onun babası antalyada benım babuşada genelde gömlek alıyorum takım gıyınmeyı cok sevdıgı ıcınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…