'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evett kuşuum yaaa 2 gündür araştırıozz ama yaa şimdi tencerennde seramiğimi varr ben sadacee tavalarda gördümm çünkiii :26:
ki tefaldee beğenmiştimm benimkii tefal almaa ne alırsan al dedi fransız malı cartt curtt oldugu içinnnmiş
korkmaz yada hisar alıcaz bizdee

bu aradaa dünn morhipodannn bunlarrı aldımmm bendeeee ilkkk kezz aldımmm farklı duyguymuşş
inşallah kırılmadann çatlamadan patlamadan elimeee ulaşırlarrrrr

ilkk gözz ağrımm bunlarrrr benimmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:

kuzum hisarın seramiği varmı bilmiyorumm..:44:
ama korkmazınkiler için çok olumlu şeyler okumadım :26::26:
oyy yerim ben seniinn ilk göz ağrılarınııı çok güzeller balımm..
güzel günlerde ağız tadıyla kullannın inşalllaahhh
güzelce sarmışlardır kuzum bişi olmadan gelir Allah'ın izniyle

ayyy ne zormuşş kararsızlıkk herkess bişi diooo
almadı ozaman hisarınnn tencere setini alıyımmm tavalarımıı seramikk alıcaammm artıkk
kuşuumm benimm saoll inşş ilk göz ağrılarımmm benimm bşicikk olmasınn

kuzum benimde çelik tencelerim hisarr memnun kalırsın diyolarr..
korkmazın çelikleri de iyidir..
ben korkmazın seramik diye sattıklarının aslında seramik olmadığını okudum onu söylemek isteedim..
kafan karışmasın çeliklerle ilgili..

sağolll bebişimmmm böylee yapcam ben ya dediğmm gibi iştee hisaar tencerelerimi alıyımm
tavalarımıdaa seramikk

Günaydııınnn bebişkolarrrr

bugünnn calısıormm diee bi ben uzgun değilimm sanırımmm cunkuu cooookkk amaa coooooookk işim vaaaaarrr

kuşlar yazıklarınıza bi göz attım..
orkidem oval setten ben de alıcam kuru gıdalar için
bütün saklama kapları, baharatlıklar, mutfak gereçleri vs. tupper düşünüyorum..

siboşuum seramik tencereden de istiyoruum ama markalar hakkında bi bilgim yok. orkidem araştırıyodu, o bize söylesin hangisini alalııımmm

aynennn canımmm birileriii yazsınnnn kopyaa çekelimmmmmm

güünaaydınnn bebekleeerrr

günaydıınn beybiii

Günaydııınnn bebişkolarrrr

bugünnn calısıormm diee bi ben uzgun değilimm sanırımmm cunkuu cooookkk amaa coooooookk işim vaaaaarrr

kuzencim günayydıınn..
kolay gelsin balımm..
valla ben isyeaaaaaannnn modundayım ne yazıkkii

kuzucummm hoşgeldinn..
evet orkideciimm bizi bilgilendir napalım ne alalımm..

ben kahvaltıya kaçıyorum..
çalışan, işleri yoğun olan arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum..

kolayy gelsinnn kuşuuuuummm hepimiz çalışıyoruzzzz
Giizooommmm veee Çağlaammm calısmıooo
hepimizeeee kolayyy gelsinnn bebiklerrrrr, bugünküü modumm buuu:126::126:

kuzencim günayydıınn..
kolay gelsin balımm..
valla ben isyeaaaaaannnn modundayım ne yazıkkii

Günaydınnnn kuzenkolarınnnnnn karameliiiii tektanesiiii

Teşekkürrr edeerimmm tatlımmmm hepimizeee kolay gelsinnnnn

benn o moddann seni cıkarmasını blirimm kuzencimmm

miniiiiiiiiiiiiiiimmmmm gününn aydın olsunnn sultanımmmmmmm

Son düzenleme:

miniiiiiiiiiiiiiiimmmmm gününn aydın olsunnn sultanımmmmmmm

aşkımmmmmmmm seninde günün aydııın olllsuuuunnn bugun sevgılıcııımmm izinlii ama olay cıkar dıye erken bulusmayalım dedık kös kös oturuoruuummm şimdii evdeee Ya pelimim sımdı aklıma geldı bılıomusun makedonyada sana msj attıgım aksam senı gordum ruyamda benı bı koprude beklıyodun uzaktan bısıı yollamıssın yanımdada gizem var onla bırbırımızı yuzyuzede tanıdıgımız ıcın beraber gelmısız uzaktan sana bakıyoruz sen gelmıyosun dıyorum gızeme ya buraya kadar geldık hadı yanınada gıdelım , yanına bı gelıyoruuuz ınanılmaaaz uzunsuuunnn ama ole bole bı boy yoook yanı bana dıyosunkı sen cıdden cok mınıkkksın yaa bacam kadarsın dıyosun sabah ıreme anlattım bı yerın acık kalmıs senın dedı ama gülerek uyandııımm

Sibeliim Yagmurum ınss en kısa surede katılıcamda bayramı seneye beraber kutlarız artık İyiyimm Yağmur beklıyorum işte su kutlamalar falan bıtsınn diyee aksam ustu sevgılıcıkle bulusucaazz sen nasılsın?

rüyan hayrolsun kuşum
hmm ooh çağlam da enişteyle buluşcak sende size bizlerin yerine de gezin bol bol cnm
iyiyim şükür bitanem sadece bugün boş oturmak koyuyor adama ya sessiz sakin kös kös asıl biz oturuyoruz ki

Aaaaaaaaaa çok şaşırdımmm hayrolsunnn inşallahhh ben bilee merakk ettimmm miniiiiiiiiiimmmmm, uzun olmakk falan ne acabaaa? turtaaammm bnm yaaaaa beni deee görürmüşş rüyasınndaaa oyhhh kurbann olurumm sanaaaa:109::124:

sevgilicikleee guzell guzel eğleninnn kuşummmm amannn dikkat edin yalnızzz

uzun ve varlıklı ömürmüş kusum ama sanamı banamı bılmıyorum ama ne farkeder dımııııııı sen benmi var bebilopum beniiimmm valla guvenemıyorum buralara kesın olay cıkar dıyee dedı aksam bulusalım barı ortalık durulur aksamada belkı romantık bi lahmacun partisi verırız

bu ara gezmeye fln gıtmek ıstemem pek cok harcama yaptı yıldonumunde kuzenı fln onlarda evde oluruz hepberaber oyun fln oynarız fılm ızlerız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…