sibelim ilk çeyizcikler bambaşkadır pelom doğru demiş hoş günlerde kullan devamını getir nazım sen nurayım topik açın hattaha
orkidecim çok güzel çay bardakların gürallardan bende bu hafta westwingden çok şey aldım topikime ekledim çokta uygunlardı
pelommm odanın yeni üyesini sevsinler canım oda senin gibi çok tatlı minnoşum zevkli arkadaşım benim
kızlar bende gelinlik modelleri nişanlılıklar hepsine baktım artık bakmıycam kararımı verdim sade şeyler beğeniyorum belkide hiç yakışmıcak ama nişanlılığımı altı saten üstüde tül olcak etekleri ama burdaki modeller gibi olur alt, renk olarakta pastel tonlar bunlarda size fikir olsun kokoşmu değilmi hiç bilmiyorum giymedende anlamam ama alt etekler böyle olsun fazla kabarık değil ya işte kafam bir dünya kızlar aradığım gibi birşey yok yani onun altı bunun üstü onun taşsızı bunun tüllüsü derken...
Eki Görüntüle 404072 Eki Görüntüle 404073 Eki Görüntüle 404074 Eki Görüntüle 404075 Eki Görüntüle 404076 Eki Görüntüle 404077 Eki Görüntüle 404078
sibelim ilk çeyizcikler bambaşkadır pelom doğru demiş hoş günlerde kullan devamını getir nazım sen nurayım topik açın hattaha
orkidecim çok güzel çay bardakların gürallardan bende bu hafta westwingden çok şey aldım topikime ekledim çokta uygunlardı
pelommm odanın yeni üyesini sevsinler canım oda senin gibi çok tatlı minnoşum zevkli arkadaşım benim
kızlar bende gelinlik modelleri nişanlılıklar hepsine baktım artık bakmıycam kararımı verdim sade şeyler beğeniyorum belkide hiç yakışmıcak ama nişanlılığımı altı saten üstüde tül olcak etekleri ama burdaki modeller gibi olur alt, renk olarakta pastel tonlar bunlarda size fikir olsun kokoşmu değilmi hiç bilmiyorum giymedende anlamam ama alt etekler böyle olsun fazla kabarık değil ya işte kafam bir dünya kızlar aradığım gibi birşey yok yani onun altı bunun üstü onun taşsızı bunun tüllüsü derken...
Eki Görüntüle 404072 Eki Görüntüle 404073 Eki Görüntüle 404074 Eki Görüntüle 404075 Eki Görüntüle 404076 Eki Görüntüle 404077 Eki Görüntüle 404078
tatlım senin çeyiz başlığınnda gördüm tabi ki bu cicişleri ben de kesin kararımı verdim o an
ben de büyük nişan yaparsam böyle istiyorum ama yakın zamanda evlenecek arkadaşım da bu tip gelinlik istiyordu. giyindim ama kaldıramadım, en az 1.75 boy lazım onlara dedi. ama nişanlık kısa da olabileceği için şöyle diz boylarında yapılabilir, çok da hoş olur.
gerçi yavrum ben senin boyunu çok bilmiyorum ezbere konuştum biraz.
canım benim boyum kaldırır herhalde bunları çünkü bütün arkadaşlarım uzun boylusun böyle model giy die tuturyorlar albüm yaptım sevgilimle boyum aynı ben altına babet giyinicem gibi canım bakadabilirsin albümüme
benim nişan açık havada olursa yani ramazan bitiminde o direk askere gitmezse nişan kesin yapcaz ama askere giderse aile arasında olabilir ama ama acelede istemiyorm eylül sonu gibi askerden izine gelirmi geldiğindemi yaparız kafam çok karışık benim ailem düğün istiyor nişan istiyor yapcaklar herhalde ama işte zaman ne zaman ramazan giriyor araya ki bende açık havada istiyorum
nurayım bu elbiseyi hemen ekliyorum bakıyorumda sende benim gibi kırmızı halıları takiplerdesincanım dua edicem inşallah sende işe girersin balım
cnm maşallh boyun posun yerinde Allah nazardan saklasın çok da tatlısınız.
eylülde de pek ala açık hava nişanı olur çok sıkma canını, nasıl olsa sizin mutlu gününüz olacak her şekliyle zaten mutlu da olacaksın detaylarla yorma kendini.
kızlar bu paylaşacağım mekan çok güzel burda foto çekilmek istiyorum ismi anadolu klübü ve balo salonundan terasına restaurantına kokteyline herşey olabiliyor bu mekan uçsuz bucaksız büyüklükte ve cumhuriyet yıllarından beri adanın köken ailelerine hizmet veriyor
burda istediğim tarzı balo salonunda ve 2 adet restrntta düğünüde dahil herşeyi yapabilirim, teras kokteylik, havuz başı büyük düğün nişan olur yani bu mekanda o kadar çok alternatif var kiiiii
Eki Görüntüle 404140 Eki Görüntüle 404141 Eki Görüntüle 404142 Eki Görüntüle 404143 Eki Görüntüle 404144 Eki Görüntüle 404145 Eki Görüntüle 404146 Eki Görüntüle 404147 Eki Görüntüle 404148 Eki Görüntüle 404149 Eki Görüntüle 404150 Eki Görüntüle 404151
çağlam bumudur pembiş olanlar yeni renkli şeker kaplar çıkmış çünkü benimde listemde bu ikili pembişler var, aldıklarını mutlu günlerde kullan canım güzel güzel yaptığın yemekleri ve zeytinyağlıları saklayasın birde topikçiğinede paylaşa fiyat olrakata aydınlat bilmeyenleri canım ahhh ahhh bende ay sonunda kapıda ödemeli gürallardan bardaklar aldım westingden çok iyi oldu orucu bozmamız balım
Eki Görüntüle 403913 Eki Görüntüle 403914
nazlım sağol inşallah iyi olur herşey
gizoşum tatlım mekana bayıldım resmen. elinde böyle imkanlar varken mutlaka değerlendirmelisin.
şöyle maviye pembeyi çok yakıştırırım, güzel bir konsept olacaktır.
e size de yakışır yani
çağlacım bak bu aldığın pembişlerden hiç görmemiştim.
inşallah bikaç güne onaylanacak üyeliğim alacağım ben de.
hatta aklımdakileri yazayım:
antartika set
şık servis sanırım adı yemeği sıcak tutan termos özellikli ürün.
peynir dünyası
ekmek dünyası
oval set.
senin aldığını da eklerim
miss gibi de olduuuu
Kııızzzlaaaaaaaaarrrr günaydınnlarrrrrrOdamınnn yeni cicisiiii için yaptığınız tüm yorumlar için teşekkürr ederimmmm:)) Annem sahiplenip balkona koymak istese de hala diretiyorummm odamda kalıcakk o dieee
Gizooooooommmm elbise modelleri güzelll ama itiraf edicemmm sen oyle taşlı bişi giysen çok eğreti durucakmış gibime geldi, hani tarzının dışında ya sanki başka biri olurmuşsun gibime geldi:) zaten sende ayırmıssın birininn altı birininnn üstüüü birinin taşı birinin tülü dieeebendee öyleyimm kuzummmm şimdiye dek hiç bir elbiseyi bi bütün olarak beğenemedim (pronovias modelleri dışında ) gizomm bu aradaaa nişann ve sen kuzumm demek sonundaa ailelere yenildinnnnn kıyamaammmm
Nurayımmmm cnmmm dua ediorumm senin içinnnn, inşallah gönlüne göre bir iş bul kuzumm... aslında iş bulmaktan ziyade "huzur" bulmak onemliiii, işyerindee huzurr olmadığıı zaman ayaklarda geri geri gidio çünküüüüü(
Çağlaaammmmmmm sevdiceğininn benzetmesineee bayıldımmm fosilll
SibeeliiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmHisarınn tombik setinden almıssınnnn cnm bnm güle güleee kullaaannnnn çokkk sevimlii o tombikk setlerr yaaa seviyorummm.. Bu aradaa Bolu ne kadarr pahalıı çeşit bile yok üstelikkk inşallah gönlüne göre yemek takımı bulabilirsinn cnm bnmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?