'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gizemimmm, ben de şık bir salonda nişan yapacak olsaydım şöyle bişey giyerdim, prensesler gibiiiii

ama sade düz bir elbise giyicem sanırım..
bide çeyiz topiğini biraz biriksin aldıklarım öyle açayım :) olanların fotoğraflarını çektim ama hep hazırda bekliyoo

bu arada küçük bir şehirde oturmanın zorluğunu yaşıyorum. iş bulamıyorum

Son düzenleme:

tatlım senin çeyiz başlığınnda gördüm tabi ki bu cicişleri ben de kesin kararımı verdim o an

ben de büyük nişan yaparsam böyle istiyorum ama yakın zamanda evlenecek arkadaşım da bu tip gelinlik istiyordu. giyindim ama kaldıramadım, en az 1.75 boy lazım onlara dedi. ama nişanlık kısa da olabileceği için şöyle diz boylarında yapılabilir, çok da hoş olur.

gerçi yavrum ben senin boyunu çok bilmiyorum ezbere konuştum biraz.

tatlım senin çeyiz başlığınnda gördüm tabi ki bu cicişleri ben de kesin kararımı verdim o an

ben de büyük nişan yaparsam böyle istiyorum ama yakın zamanda evlenecek arkadaşım da bu tip gelinlik istiyordu. giyindim ama kaldıramadım, en az 1.75 boy lazım onlara dedi. ama nişanlık kısa da olabileceği için şöyle diz boylarında yapılabilir, çok da hoş olur.

canım benim boyum kaldırır herhalde bunları çünkü bütün arkadaşlarım uzun boylusun böyle model giy die tuturyorlar albüm yaptım sevgilimle boyum aynı ben altına babet giyinicem gibi canım bakadabilirsin albümüme

benim nişan açık havada olursa yani ramazan bitiminde o direk askere gitmezse nişan kesin yapcaz ama askere giderse aile arasında olabilir ama ama acelede istemiyorm eylül sonu gibi askerden izine gelirmi geldiğindemi yaparız kafam çok karışık benim ailem düğün istiyor nişan istiyor yapcaklar herhalde ama işte zaman ne zaman ramazan giriyor araya ki bende açık havada istiyorum

nurayım bu elbiseyi hemen ekliyorum bakıyorumda sende benim gibi kırmızı halıları takiplerdesin canım dua edicem inşallah sende işe girersin balım

cnm maşallh boyun posun yerinde Allah nazardan saklasın çok da tatlısınız.

eylülde de pek ala açık hava nişanı olur çok sıkma canını, nasıl olsa sizin mutlu gününüz olacak her şekliyle zaten mutlu da olacaksın detaylarla yorma kendini.

dimi ya sıkmıyım kendimi hattaha uzunca bir süre şöyle şeylere bakmak nedense istemiyorum

annemle sevgiliciği bu mekanda tanıştırdım nişanımında hep burda olmasını istemişimdir 3 alternatifim var paylaşayım hemen nasıl sence orkideciğim

mekanın bir deniz gören tarafı var iki iç tarafı var üçte çarşıyı gören taraf boydan boya iskelenin üstünde

Son düzenleme:
gizoşuum daha önce de görmüştüm burayı. çok güzel canım.. eylül gibi de uygun olur bence hava şartları

kızlar bu paylaşacağım mekan çok güzel burda foto çekilmek istiyorum ismi anadolu klübü ve balo salonundan terasına restaurantına kokteyline herşey olabiliyor bu mekan uçsuz bucaksız büyüklükte ve cumhuriyet yıllarından beri adanın köken ailelerine hizmet veriyor

burda istediğim tarzı balo salonunda ve 2 adet restrntta düğünüde dahil herşeyi yapabilirim, teras kokteylik, havuz başı büyük düğün nişan olur yani bu mekanda o kadar çok alternatif var kiiiii

ah istanbuuull istanbul

yok gizoşum onlar değil böle üst üste uclu ister al koluna piknige gittik ister kemerinden cıkar ayrı ayrı kullan herkes bayıldı bende dayanamadım aldımmm işte bu kuzum

diğer aldıklarımla beraber uygun bi zamanda topikte paylasıcam artıkk

pelimiiim sağol kusummm pek bi mutlandım bugunn yaaa ben de tupperlandım diyee

ayırca aşkımlan çin yemeee yimeğeee gittik bugun halimizi gormeniz lazımdı... cubukların arasından kayan noddlelarla bogustuk bir de ünlü bir spor spikeri mi ne vardı karsı masada.. askım da bu ne ya bu adam resmen fosilmiş tv insanları genc gosteriyo askım yasasın dugundeki goruntulerde gobegi kamufle edicem demek oluyo bu dedi dayanamadım kahkahayı patlattım adam da dahil herkese bize dönüp baktı tüüü tam rezalettik bugunnn

gizoşum tatlım mekana bayıldım resmen. elinde böyle imkanlar varken mutlaka değerlendirmelisin.
şöyle maviye pembeyi çok yakıştırırım, güzel bir konsept olacaktır.
e size de yakışır yani

çağlacım bak bu aldığın pembişlerden hiç görmemiştim.
inşallah bikaç güne onaylanacak üyeliğim alacağım ben de.
hatta aklımdakileri yazayım:

antartika set
şık servis sanırım adı yemeği sıcak tutan termos özellikli ürün.
peynir dünyası
ekmek dünyası
oval set.
senin aldığını da eklerim

miss gibi de olduuuu

bence de miss gibi olmusss

termos özellikli olanlardan ben de daha sonradan ekleyebilirim bir de eğer tarzıma uygun bir ekmeklik bulamazsam ekmek dünyasını alıcam ama onlar artık dugunden sonra bile olabilir ihtiyacıma gore

peynir dunyasının orta boyunu ben de aldım... benim için cok onemliydi cunku bende peynir takıntısı var zaten cok severek yemem taze oldugunda ancak bir gün gecti mi o dolapta durduktan sonra yiyemiyorum tadı ve kokusu değişmiş gibi geliyo o yuzden ilk duydugumda benim olmalı demiştim ve deee olduu

gizoş kıyafetlerin heps birbirinden hoş valla cok guzeller... benim de nişan-söz dertlerim kalmadı cok sukur atlattım bitti ama bu yaz gidilcek cok dugun cıktı basımıza onlar icin kıyafetler kombinler ayarlamam gerek ... hiç bitmez mi ne giycem derdi yaa

orkide canım insalllah orası olur blryerde daha var onuda bir ara paylaşacagım, tupperlern iyi terch olmus canım bende antartika, tini mini ve peynir dünyasını alcam herhalde

çaglaa bu pembiş çok güzel tuperevi facebook sayfasna bakayım orda mutlaka yorum vardır çok şekermiş, noddle severim yaaaa acılı ekşiii sarmısaklı sos yiyip kokmusumdurda şirketteklerle beraber ama ama ben çubuk kullanamıyorm çatal mecburen çaglam becerkszm ben
canım senin bişeyler alman şart o zaman nişanlısın ve gitmen gerek bende yandım bu ay 2. Düğün çıktı napcam ben böyle bilmiyorum bu ara hep düğün var bulmak lazım kıyafetler hattaha magaza gezmek lazım

günaydınnnnnnnn
peloşummm cicinn süperr bayıldımmm çok hoşş duruyoo güle gülee kullan sendee bebekimm
çağlacımmm tupperlarındaaaa şekermişş heleeee rengiiii
gizemcinn elbiselerdeeee çook hoşş yaaa avantajlısın ozaman boy varsa sende bendee olmadıgı içinn ell kadar bişicikk oldugum içinn heeepp diktircemmm ben büyük ihtimallee

çeyiz için topik tabisi aççaaaamm amaa azıcıkkk biriksinnn
hisarın seramik tenceree yoooomuuşş kii burdaa dün seti aldıkkk kızlarrr aşkıtooomm evineee götürdüüü
resmini eklerimm bugün netten buluyımdaa bakalımm beğenceksinizmiiiii

Son düzenleme:
iştee kızlarrrr bizimm aldığımızz bu nette 412 yazıyoo biz 550 ye aldık
tavasıdaa hediyeymişş güya işte

vee şuan üzüldümmm benn neden boluda yaşıyorum diee lanet edicem resmen
nette gördüm şimdi hisarınn seramikk tencere seti
altın sarısı istememişştim ama olsaa alırdımm püfff

Kııızzzlaaaaaaaaarrrr günaydınnlarrrrrr Odamınnn yeni cicisiiii için yaptığınız tüm yorumlar için teşekkürr ederimmmm:)) Annem sahiplenip balkona koymak istese de hala diretiyorummm odamda kalıcakk o dieee

Gizooooooommmm elbise modelleri güzelll ama itiraf edicemmm sen oyle taşlı bişi giysen çok eğreti durucakmış gibime geldi, hani tarzının dışında ya sanki başka biri olurmuşsun gibime geldi:) zaten sende ayırmıssın birininn altı birininnn üstüüü birinin taşı birinin tülü dieee bendee öyleyimm kuzummmm şimdiye dek hiç bir elbiseyi bi bütün olarak beğenemedim (pronovias modelleri dışında) gizomm bu aradaaa nişann ve sen kuzumm demek sonundaa ailelere yenildinnnnn kıyamaammmm

Nurayımmmm cnmmm dua ediorumm senin içinnnn, inşallah gönlüne göre bir iş bul kuzumm... aslında iş bulmaktan ziyade "huzur" bulmak onemliiii, işyerindee huzurr olmadığıı zaman ayaklarda geri geri gidio çünküüüüü(

Çağlaaammmmmmm sevdiceğininn benzetmesineee bayıldımmm fosilll

Sibeeliiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm Hisarınn tombik setinden almıssınnnn cnm bnm güle güleee kullaaannnnn çokkk sevimlii o tombikk setlerr yaaa seviyorummm.. Bu aradaa Bolu ne kadarr pahalıı çeşit bile yok üstelikkk inşallah gönlüne göre yemek takımı bulabilirsinn cnm bnmmmm

canım valla inan benim hiç tarzım değil gelinlik 21 de bunlar artık kendime göre diktirrim provaniasta beğendiğim gelinlikleride orda diktirenler varmış nişanlılık olarak pudra tonları alt öle tül olsunda üst kısmı sade olcak tabiki akşam sana esas beğendiğim düz krem renk göstercem canım :)))))))) ama ama bu tüllü şeleride sevmeye başladım taşsız olsun belki üstü kayık yaka dantel olur bilinmez

balım yeniliyorum dedem diyor ki düğün isterm ben torunumun düğünüde görmek istiyorum nasipse diyor nişan olayı bu yaz olurmu bilmiyorum ama herkes nişan istiyor be pelommm mekanlardan ikisini koydum nasıl sence canım

bu arada provanias candır onu çok çok seviyorum hattaha ordan birkaç model beğendim üst kızmı straplez olmucak ona ayar yapcam sadece diktirrim belkide sevgilicik bir gelsin bir gezintiye çıkcam onla inşallah sıkılmaz heee

balım ne doğru sölemişsin huzur esas önemli olan bende bazen huzursuz oluyorum herkes benim baktığım gibi bakmıyor huzur bozan etkenler bendede malesef mevcut

sibelcim bende teflon seti alcam ama bahama çeyiz setiyle 1790 gelcek tencere demlik düdüklü teflon tencere ve çatal kaşık bıçak takımı , gerçekten bolu pahalı imiş kuzum acele etme bence sevgilinin tayini bir belli olsun ona göre bir uygulama yapın canım

pelom ben iphone haziran sonu alcam kesin karar verdim alacaklarım lens almam lazım saydam hipermetrofm çünkü :))))))) saat almam lazım iphone kardeşe doğum günü hediyesi almam lazım bunlar haziran ayı hacamalarm hee bide bol miktarda altın düğünler var malum off ki ne off pelommmmmm iphon istiyor bu kızzzz

evett peloşummm burasıı çookk pahalı bi yerr sateenn yaa vee şuan kahroldumm resmenn ben hayır fiyattan değil sarı tombiklerr adınaa üzüldümm yaa geri iade etsek netten alsak mı ki ya alırlarmı bilyorumm vee aşkımm kredi karttan geçti yaa
bunu benim almamm lazım diyorumm bu seferlık ben alıyım dedi tamam dedimm
akşamm bi sorucammm bakalımm geri alırlarsaa tıpıışşş yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…