'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

oooh oda güzel canım AŞK yanımızda olduğu sürece yer farkeder mi canım yaa

hiiiiççç, ne önemii varrr minumuşkammmmm tekrardannn hayırr olsunn diorummmm, dahaa banaaa sarılmadann ruyanaaaa bilee girdimmmm kuşikkkk sevildiğimi hissettimmm

lahmacunnn yiyiinn deeee pizzaaaaa

hiiiiççç, ne önemii varrr minumuşkammmmm tekrardannn hayırr olsunn diorummmm, dahaa banaaa sarılmadann ruyanaaaa bilee girdimmmm kuşikkkk sevildiğimi hissettimmm

lahmacunnn yiyiinn deeee pizzaaaaa

hemdeee çokkkçaaa seviliyooosun kiii evet uzunca bı suree pizzaya yer yok hayatımızdaaa benim kurbaamı uff etti pis pizza hemde dominosssmuuuuuşşşş

hemdeee çokkkçaaa seviliyooosun kiii evet uzunca bı suree pizzaya yer yok hayatımızdaaa benim kurbaamı uff etti pis pizza hemde dominosssmuuuuuşşşş

İzninleeee oha demek istiorumm miniiimmmm dominosstann pizzaa yemekk yokk bende aşkitosunumaaaa yasaklıyımm o zamansaaaaaaaa

nişanada mı davetiyee oluyomuuşş yaahhh
bi yaşıma daha girdimki beeeen haziranda arkdaşım nişanlanıyoo ddavetiye yollamışşş kaldımm bölecee

dominos muu
ben öss hazırlıkta yurtta kalıyodum, yemekleri çok kötüydü her akşam lahmacun söylüyoduk yurda. yanında haydari, ezme, salata .
her gece lahmaç partisi veriyoduk

nişanada mı davetiyee oluyomuuşş yaahhh
bi yaşıma daha girdimki beeeen haziranda arkdaşım nişanlanıyoo ddavetiye yollamışşş kaldımm bölecee

canım nişanı evde aile arasında değilse, bir mekanda yapılacaksa birsürü kişiye nasıl ulaşıp günü, saati, mekanın adresini vs. versinler ki?
davetiye bastırıyolar işte

canım nişanı evde aile arasında değilse, bir mekanda yapılacaksa birsürü kişiye nasıl ulaşıp günü, saati, mekanın adresini vs. versinler ki?
davetiye bastırıyolar işte

ilkk defaaaa gördümm mantıklıı benceeee bendeee yapıciğimmmmm

ilkk defaaaa gördümm mantıklıı benceeee bendeee yapıciğimmmmm

tatlım ne zaman düşünüyosunuz nişanı?
sanırım bu ay belli olacaktı sözlünün iş için gideceği şehir..
ay dün tosbaaamla konuştuk, annesi demiş ki haziranın 15 inden sonra gider miyiz nuraylara tanışma-isteme için baban soruyo da :26:

evett canımmm bu ay belli olucakk hattaa bu haftaa içi ben 25 mayıs biliyodumda bu hafta içi belli olcak heycanlaa bekliyoruz bakalım sonraa kesinleşiceek
eee canımm sizinki ne zaman kii ? :26:
sen ne dedinn tosbaaan bölee dinceee

kuzenler bizde kahvaltıydı yemekti derken hep takıldık bebek var bide ölürüm ona çok foto çektim bütün aile görmek istiyor sevdiceği yakında herkesle tanıştırcağım

nazlım hayrolsun pelomumu ziyarete gittik yahu ne ilginççç rüyaaa

kızlar herşey yolundadoır inşallah ben bugün ders çalışmalıyım kpss ve aöf dün not açıklandı notlar 70 civarı 35 40 alsam finalden geçiyoreee

Misafirlerin gitmeye niyeti yok pc mi bile istila ettiler :) daha fazla dayanamicim ve askimin yanina kacicim artik cikmadan kizcelerime bakayim dedim

en sonunda ben de tupperlandiiiiiimm tabiki solediklerinizi aldim ek olarak aldiklarim da oldu hele pembis bi setim var ki resmen asik oldummmm yaaaa..
Tanidik oldugi icin katalog fiyatindan degil de gelis fiyatindan aldim ama yinede tuttu baya gizoss ceyiz orucumu bi bozdum tam bozdum yaniii ama olsunnn boortlemime saglikli seyler yedirmek icin kesinlikle deger diorummm :)

bende yuhaaaa dedım pelimimkooomm şaştım kaldım afallaaadım vay canına şimdi yandım domınoooss uzak olsun hepıcımızzdeeennn

Nurayıııımmm dedınmı sızınkılereee pekii isteme olayınııııı

Gizimmm tebrık ederım kuzum halledersın sennn fınallerıı guvenıyorum sanaa

evet yavrum araştırmalarım sonucu moneta almaya karar verdim.
evimisterde satılıyordu ama stok bitti.
diğer topicten bi arkadaş moneta'yı aramış evimister'de satışlar devam edecek demişler.
ben de evimister'de stok olunca alacağım, gelsin bana kadar bi de İstanbuldan buraya getiremem.
şimdilik acelesi yok.
size gürallardan aldığım çay takımını göstermeyi unutmuşum ekleyeyim,2 takım aldım:

çağlam bumudur pembiş olanlar yeni renkli şeker kaplar çıkmış çünkü benimde listemde bu ikili pembişler var, aldıklarını mutlu günlerde kullan canım güzel güzel yaptığın yemekleri ve zeytinyağlıları saklayasın birde topikçiğinede paylaşa fiyat olrakata aydınlat bilmeyenleri canım ahhh ahhh bende ay sonunda kapıda ödemeli gürallardan bardaklar aldım westingden çok iyi oldu orucu bozmamız balım

nazlım sağol inşallah iyi olur herşey

bendee ara araaa bakıyorumdaaa sıcaktaa daa pek çekilmiyoo bee gizimm derss umarımm sen çalışabiliosndurrrr
yaaa bu aradaa sizz benimm ilkk gözz ağrılarımıı görmedinizmiii kiiiiii
nieee bişii demeedinizzzzz ilkk cicilerimmm onlarrr amaaa benimmmmmmmmm

Çaaağlaaaammm tupperlarını gülee gülee kullann kurabiyeemmmm

Biii minniiiiiiğğğğ gördümm sankiiğğğğ

Sibelimmmmm gözümdenn kaçmışşş inceledimmmm şimdikkk, ilk göz ağrıları bambaşkadır, candıııırrrrr... Mutluluklaaaa kullann cnm bnmmmm

kızzlaaaaarrr bende sizeee odamınn yeni uyesiniii gösteriyimm gecen haftaaa markafonidenn almıstımmm Chiccy Deco Life cicisiiiiiiiii

sibelcim bilmiyorum ne zaman olur ama ramazandan sonra olur diyorduk biz aşkla.. ağustos sonu eylül başı gibi
nazlıcım daha söylemedim bizimkilere.. kesinleşsin de bir öyle söylerim.. hem zaten önce tanışmaya geleceklerini söylicem.. tanışmada onlar söylerler birdaha ki gelme niyetlerini.. bir hafta sonra da (babam kabul ederse tabi) gelir isterler

pelimmmmm eminim çok yakışmıştır odana çok sevdim canım çok güzelmiş kiiiiiii

sibelim ilk çeyizcikler bambaşkadır pelom doğru demiş hoş günlerde kullan devamını getir nazım sen nurayım topik açın hattaha

orkidecim çok güzel çay bardakların gürallardan bende bu hafta westwingden çok şey aldım topikime ekledim çokta uygunlardı

pelommm odanın yeni üyesini sevsinler canım oda senin gibi çok tatlı minnoşum zevkli arkadaşım benim

kızlar bende gelinlik modelleri nişanlılıklar hepsine baktım artık bakmıycam kararımı verdim sade şeyler beğeniyorum belkide hiç yakışmıcak ama nişanlılığımı altı saten üstüde tül olcak etekleri ama burdaki modeller gibi olur alt, renk olarakta pastel tonlar bunlarda size fikir olsun kokoşmu değilmi hiç bilmiyorum giymedende anlamam ama alt etekler böyle olsun fazla kabarık değil ya işte kafam bir dünya kızlar aradığım gibi birşey yok yani onun altı bunun üstü onun taşsızı bunun tüllüsü derken...

Eki Görüntüle 404072 Eki Görüntüle 404076

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…