oooh oda güzel canım AŞK yanımızda olduğu sürece yer farkeder mi canım yaa
uzun ve varlıklı ömürmüş kusum ama sanamı banamı bılmıyorumama ne farkeder dımııııııı sen benmi var bebilopum beniiimmm valla guvenemıyorum buralara kesın olay cıkar dıyee dedı aksam bulusalım barı ortalık durulur aksamada belkı romantık bi lahmacun partisi verırız
bu ara gezmeye fln gıtmek ıstemem pek cok harcama yaptı yıldonumundekuzenı fln onlarda evde oluruz hepberaber oyun fln oynarız fılm ızlerız bakalım
uzun ve varlıklı ömürmüş kusum ama sanamı banamı bılmıyorumama ne farkeder dımııııııı sen benmi var bebilopum beniiimmm valla guvenemıyorum buralara kesın olay cıkar dıyee dedı aksam bulusalım barı ortalık durulur aksamada belkı romantık bi lahmacun partisi verırız
hiiiiççç, ne önemii varrr minumuşkammmmm tekrardannn hayırr olsunn diorummmm, dahaa banaaa sarılmadann ruyanaaaa bilee girdimmmm kuşikkkksevildiğimi hissettimmm
lahmacunnn yiyiinn deeee pizzaaaaa
hemdeee çokkkçaaa seviliyooosun kiiievet uzunca bı suree pizzaya yer yok hayatımızdaaa benim kurbaamı uff etti pis pizza hemde dominosssmuuuuuşşşş
nişanada mı davetiyee oluyomuuşş yaahhh
bi yaşıma daha girdimki beeeen haziranda arkdaşım nişanlanıyoo ddavetiye yollamışşş kaldımm bölecee
canım nişanı evde aile arasında değilse, bir mekanda yapılacaksa birsürü kişiye nasıl ulaşıp günü, saati, mekanın adresini vs. versinler ki?
davetiye bastırıyolar işte
ilkk defaaaa gördümm mantıklıı benceeee bendeee yapıciğimmmmm
tatlım ne zaman düşünüyosunuz nişanı?
sanırım bu ay belli olacaktı sözlünün iş için gideceği şehir..
ay dün tosbaaamla konuştuk, annesi demiş ki haziranın 15 inden sonra gider miyiz nuraylara tanışma-isteme için baban soruyo da :26:
aşkımmmmmmmm seninde günün aydııın olllsuuuunnnbugun sevgılıcııımmm izinlii ama olay cıkar dıye erken bulusmayalım dedık kös kös oturuoruuummm şimdii evdeee Ya pelimim sımdı aklıma geldı bılıomusun makedonyada sana msj attıgım aksam senı gordum ruyamda benı bı koprude beklıyodun uzaktan bısıı yollamıssın yanımdada gizem var onla bırbırımızı yuzyuzede tanıdıgımız ıcın beraber gelmısız uzaktan sana bakıyoruz sen gelmıyosun dıyorum gızeme ya buraya kadar geldık hadı yanınada gıdelım , yanına bı gelıyoruuuz ınanılmaaaz uzunsuuunnn ama ole bole bı boy yoook yanı bana dıyosunkı sen cıdden cok mınıkkksın yaa bacam kadarsın dıyosun sabah ıreme anlattım bı yerın acık kalmıs senın dedı ama gülerek uyandııımm
Sibeliim Yagmurum ınss en kısa surede katılıcamda bayramı seneye beraber kutlarız artıkİyiyimm Yağmur beklıyorum işte su kutlamalar falan bıtsınn diyee aksam ustu sevgılıcıkle bulusucaazz sen nasılsın?
kuşlar yazıklarınıza bi göz attım..
orkidem oval setten ben de alıcam kuru gıdalar için
bütün saklama kapları, baharatlıklar, mutfak gereçleri vs. tupper düşünüyorum..
siboşuum seramik tencereden de istiyoruum ama markalar hakkında bi bilgim yok. orkidem araştırıyodu, o bize söylesin hangisini alalııımmm
kuzenler bizde kahvaltıydı yemekti derken hep takıldık bebek var bide ölürüm ona çok foto çektim bütün aile görmek istiyor sevdiceği yakında herkesle tanıştırcağım
nazlım hayrolsun pelomumu ziyarete gittik yahu ne ilginççç rüyaaa
kızlar herşey yolundadoır inşallah ben bugün ders çalışmalıyım kpss ve aöf dün not açıklandı notlar 70 civarı 35 40 alsam finalden geçiyoreee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?