iştee kızlarrrr bizimm aldığımızz bu nette 412 yazıyoo biz 550 ye aldık
tavasıdaa hediyeymişş güya işte
Günaydııınn kızçelerimm nasılsınıızz??
Gizemcimm inşallahh gönlünden geçtiği gibi bi elbise bulucaksın tatlımm.. Bu resimdekilerde hoş...
Pell'iimmm canımm kuzenim çok güzelmiş odacığının yeni eşyasıı... Hoşgelmişş..
Sibel canım vallahi sen gösterene kadar benimde haberim yoktu seramik seti olduğundann.. Bu arada teflon setin benimkinden rengi gri benimkinin..Güle güle güzel günlerde kullan tatlım..
Kızçelerim atladığım bişey varsa kusurumabakmayınn şöööyle bir göz gezdirebildim sadece..
Bu arada herkes iyi dimi?? En başta sorcağım sonda geldi aklımaa:26:
teşekkür ederim kızlarrrr o pembişlere herkes bayıldı hatta tupper almaya niyeti olmayanlar bile aldı diyebilirim cok sekerler gercekten... aldıklarımın bir kısmı vardı elinde hemen verdi kutuya koyduk rengarenk ole guzel gorunuyolar ki
evet gizoş malesef gitmemiz gerek heryere beraber bu yaz artık kacarım bahanem yok... 29 mayısta benim kuzen evleniyo ona bişeler ayarlarım da 9 haziran askımın kuzeni evlenio ona almam gerek kıyafet, sonra temmuzda yine benimkinini arkadası evleniyo ramazan sonrası bir dugun daha var... daha da cıkar yani
siboşummm güle güle kullan ceyizciklerini... kuzum sizin tain doguya cıkmazsa hala evlenebilme ihtimali var mı bu yıl?
nurayım iş konusuna uzulme hayırlısı de... keske istanbulda olsaydınız cok daha rahat olurdu iş bulman ama ordada öle gecici bişeler bakabilirsin nasılsa cok durmıcaksın evlenip bu tarafa gelceksin
hoşgelmişseeeenn kuuuuşşşşşş
vallaa canımmm bendee sabah nette gördüm kaç gündür burda soruyoruz yok diyolarr nası bi memleketse işte töbeee töbee
sağoll bebeğimm güzel günlerdee kullanalımm inşallahne güzel yaa seninkidemiii tombikkkkk sen kaça aldın canım :26:
sendee gülee güleee mutluluklaa kullan tatlışkommmm
canım valla inan benim hiç tarzım değil gelinlik 21 de bunlar artık kendime göre diktirrim provaniasta beğendiğim gelinlikleride orda diktirenler varmış nişanlılık olarak pudra tonları alt öle tül olsunda üst kısmı sade olcak tabiki akşam sana esas beğendiğim düz krem renk göstercem canım :)))))))) ama ama bu tüllü şeleride sevmeye başladım taşsız olsun belki üstü kayık yaka dantel olur bilinmez
balım yeniliyorum dedem diyor ki düğün isterm ben torunumun düğünüde görmek istiyorum nasipse diyor nişan olayı bu yaz olurmu bilmiyorum ama herkes nişan istiyor be pelommm mekanlardan ikisini koydum nasıl sence canım
bu arada provanias candır onu çok çok seviyorum hattaha ordan birkaç model beğendim üst kızmı straplez olmucak ona ayar yapcam sadece diktirrim belkide sevgilicik bir gelsin bir gezintiye çıkcam onla inşallah sıkılmaz heee
balım ne doğru sölemişsin huzur esas önemli olan bende bazen huzursuz oluyorum herkes benim baktığım gibi bakmıyor huzur bozan etkenler bendede malesef mevcut
sibelcim bende teflon seti alcam ama bahama çeyiz setiyle 1790 gelcek tencere demlik düdüklü teflon tencere ve çatal kaşık bıçak takımı , gerçekten bolu pahalı imiş kuzum acele etme bence sevgilinin tayini bir belli olsun ona göre bir uygulama yapın canım
pelom ben iphone haziran sonu alcam kesin karar verdim alacaklarım lens almam lazım saydam hipermetrofm çünkü :))))))) saat almam lazım iphone kardeşe doğum günü hediyesi almam lazım bunlar haziran ayı hacamalarm hee bide bol miktarda altın düğünler var malum off ki ne off pelommmmmm iphon istiyor bu kızzzz
cnmm bence geri verme, siyahını aldın değil mi? siyah pek çok şeye uyum sağlarr. ama altın sarısından sıkılabilirsin belki de cunku ara bir renkk bence güzell seçiiimmmmmevett peloşummm burasıı çookk pahalı bi yerr sateenn yaavee şuan kahroldumm resmenn ben hayır fiyattan değil sarı tombiklerr adınaa üzüldümm yaa geri iade etsek netten alsak mı ki ya alırlarmı bilyorumm vee aşkımm kredi karttan geçti yaa
bunu benim almamm lazım diyorumm bu seferlık ben alıyım dedi tamam dedimm
akşamm bi sorucammm bakalımm geri alırlarsaa tıpıışşş yanii
modelll çok hoşş gizommm ama parlak bii görüntüsü var ben şifon seviorumm gizomm yaaa mesela üstteki modeller gibiiiipelom bak burda aqualitynin bir paylaştığı model var bak istersen çok şık ve sade canım buda beğendiklerim arasında
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...tirmek-icin-sabirsizlandigi-gelinligi-10.html
gülden balım inşallah gönlümüze göre olsun
kızlar böle birşeyde olabilir büyük ihtimal provaniasta beğendiğim gelinliklerdende olabilir gibi sanki 1250 ye felan yapılır bu gibime geliyor yahuuu Eki Görüntüle 404483
gülden balım inşallah gönlümüze göre olsun
kızlar böle birşeyde olabilir büyük ihtimal provaniasta beğendiğim gelinliklerdende olabilir gibi sanki 1250 ye felan yapılır bu gibime geliyor yahuuu Eki Görüntüle 404483
Bliorumm gizom tarzın olmadığınıııpudraa tonu gerçektenn çok hoşş olur pudraa tonlarını sevioorumm gizommm zevkler bir her zamanki gibi
meselaaa bu ve buna benzerr seyleri seviorumm benn gizoşumm
Eki Görüntüle 404481 Eki Görüntüle 404482
gizomm mekanlardan deniz kenarındaa olannn aynı zamandaa annenlee sevgiliciği tanıstırdıgın mekann favorımmm
cnmm sendee lenss kullanıosuunnnn demekkkk bende kullanıorumm astigmat var gizommm lenss masraflı bişiii ama ben lens takmadığım zaman özgüvenimi yitirmiş gibi hissediorummm, evde sadece gözlük kullanıorummm.
buuu kızdaaa iphone istiyorrr, araba istiyorrrrr istiyordaa istiyorr gizommm kendimee bi sponsor bulmam gerek
cnmm bence geri verme, siyahını aldın değil mi? siyah pek çok şeye uyum sağlarr. ama altın sarısından sıkılabilirsin belki de cunku ara bir renkk bence güzell seçiiimmmmm
modelll çok hoşş gizommm ama parlak bii görüntüsü var ben şifon seviorumm gizomm yaaa mesela üstteki modeller gibiiiiabimin düğünü içinde kendime o tarz bişilerr istiorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bu aradaaa annem 2dirr arkadaslarınaa kahve falı baktırıyoorrr ve ikisinde deeee nişan cıkıyorr kızlarrr abimi nişanlıoruzzz galbaa sonundaaaaaaaaaaaaa
bu çok güzel çok zarif bi model tatlımm..
bende aynı bu tarz istiyorum
çoookkk güzelllllll bebegiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmgülden balım inşallah gönlümüze göre olsun
Tamammm kuzummmm dahaa neee cukk olmusss işte kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigüldnimmmm ohhh beleşeee gelmişş dahaa nee
pelincimm evett siyah aldımm canımm ben saten kmplee kırmızı siyah düşünüyorummm herşeyimiiiii
aaa bunlarda benim beğendiğim hattaha bu pudrayı diktiredebilirim kii pelom o en sonuncusu model olarak kumaş değişicek yani onunda üst kısmını beğeniyorum straplez giymiceğim içinlens zor ve masraflı benimde özgüvenim eksik bu konudada aynıyız iş yerinde bile sevgilicik ve arkdşların zorulya bilgisayar karişısındayım die gözlük takıyorum
pelom en yukarda paylaştıklarım abinin nişanında olur ama kız ne giycek oda var balım yani daha sade bişide olabilir düğünde böle bişi giyinirsin
bu arada hayde abin artık gitsin beee pelommmm
bende böyle istiyorum canım inşallah güzel birşey yaptırrım pudrası olcak :))))))) belki beni boğar hafif bir esmerliğim var ama modeller böyle olsun
siboşumm inşallah hakkınızda hayırlı olan olur kuzummm sıkma canını gitmez oralaraa
gizoş gelinlik cok sekerrrtemmuzda evlencek olanın gelinligi de pronovias modeliymiş sakaryada mı izmitte mi ne biri varmıs ve iddialıymıs aynısı dikiorum diye... 1250 ye dikiolar su an onun gelinligini askımla dugune gidince bakıcam gelinlige begenirsem ben de gidicem oraya, taa oralara provaya gitmek zor olcak ama degerse gideriz
kuzucummm güldenimmmmbence de aaaal hepsi bi ayrı seker zaten ama bunun yeri baska takıp koluma pikniklere gidiciiiim böörtlemimle
pelosumm yeni cicin hayırlı olsun odanaya ben de dugunde lens takıcam mecbur ufff :26: hiç sevmiorum kullanmayı ama yapcak bişe yok umarım aksama kadar dayanırım cok rahatsız olmadan
çoookkk güzelllllll bebegiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
Tamammm kuzummmm dahaa neee cukk olmusss işte kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gizomm ben bu modellerden abmin düğünü içinnn istiorumm zaten kuzumm nişan için ağırr olabilirrr ya da biricikkk yengecimleee görüşürümm ona gore seçerizzz berabercekk:)
esmersinn ya yakısırrr gizoşummmmm ne giysenn yakışırr bebegimmmm
gizoooommmm annemm buradaki Henna Gelinliğinn sahibi ilee kankaaa çıktıııı ben Henna'yaaa bakıcamm sanırımm beğendiğimm 1-2 model vardıııııı
canım çok gelinlikçi var aslında provaniasın modelini yapan ben sevgilim gelsin akaydan başlayıp nişan kıyafeti bakmak için küçük bir araştırma yapcam gelinlik21 de provanias yaptıran birkaç kişi memnun olduğunu söledi en olamdı kumaş tatmin etmezse satın alınır yani aquality gelinlik diktiriyor onun sonucunuda gelinlik için beklyorm ve tabiki minenesin gelinliğini yaptırdığı tunaliz moda evinede bir uğrayacağım
ufak ufak araştırmalar iyidir çağla ki benim tarih bile belli değil siz bence yazın çok çok araştırmalara girin canım
hennanın keşan tarafındadamı mağazası varmıymış vuvv bende kadiköydekini biliyorum vayy anneye bak sen bence pelom abinin düğününde tecrübe edersin yengen oralarda diktirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?