bende kazen e onu söylemiştim ama cvp vermedigamzelim senin açtığın yerden devam edin diyor pekiii ama
Vallaa yağmurr yoğun baskı sonucu actınn şimdi gidip bakıcaammm ama tek ben değilim gizomm daa soyluodu hep sana zamanındaa ac dieeee. arkadan konusulcakk bişee yookkk kii
yahu zaten kötü anlamda demedim geçen senin toipiğinde konuştuk ya açmazsam arkamdan konuş diye pelin o yüzden dedim anladın canım
gizem açıcağımı biliyor zaten ondan sana takılıyım dedim ben topiğine bak hatırlarsın
Hııı evet eveett hatırladımm simdikkkk
kızlaaarrrr babamın operasyon bitmiş çok iyimiş maşallahayy çok sevindim
çağlaaamm, okuyup çıkmıştım az önce.. malum babamla kovalamaca oynuyoruz. her kapı çalışını o sanıp pat diye kapatıveriyorum bilgisayarı
akşama inşallah burda oluruuum yaaa.. evet evet olmalıyıımmm
ei, ezgi adın sanırım yeni mi geldin, hoşgeldin ben de nuray
yağmuruuuum hemen bakıyorum çeyizciğineee
kıyamam ben sana kuzum benimmmmmm
babanın durumlarını biliorummm merak etmeee olamazsan da bilahare hallederiz merakta bırakır mı seniiii arkadaşınnn
o arkadaşım benim canııııımmmmmm
sende benim canımsınnnnnnnnnnn
ooyy. en sevdiğim kurabiyeemmm
ay ben bebek yeleği örüyoruumyeni öğrendim örmeyi. çok kolaymışş, annem yardım ediyo bazı yerlerinde ama
bebek yelegi miiiiiiii
ay masallah sanaerken basladın kuzummmm hemen bi yeğen yapmayı mı planlıyosun sen de yoksaaa
yok canım hemen yapar mıyım, büyük konuşmıyım da en az 1-2 sene geçsin de sonra düşünmeye başlarız heralde
halamın torunu oldu, annem ona birsürü ciciler aldı ve ördü. heveslendim ben de örcem diyebitince fotoğrafını çeker koyarım buraya..
diyorum kötü olursa bunu da duru'ya(torununun ismi) yollarız.. güzel olursa benim bebeğime saklarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?