'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Vallaa yağmurr yoğun baskı sonucu actınn şimdi gidip bakıcaammm ama tek ben değilim gizomm daa soyluodu hep sana zamanındaa ac dieeee. arkadan konusulcakk bişee yookkk kii

Vallaa yağmurr yoğun baskı sonucu actınn şimdi gidip bakıcaammm ama tek ben değilim gizomm daa soyluodu hep sana zamanındaa ac dieeee. arkadan konusulcakk bişee yookkk kii

yahu zaten kötü anlamda demedim geçen senin toipiğinde konuştuk ya açmazsam arkamdan konuş diye pelin o yüzden dedim anladın canım
gizem açıcağımı biliyor zaten ondan sana takılıyım dedim ben topiğine bak hatırlarsın

Son düzenleme:

Hııı evet eveett hatırladımm simdikkkk

çağlaaamm, okuyup çıkmıştım az önce.. malum babamla kovalamaca oynuyoruz. her kapı çalışını o sanıp pat diye kapatıveriyorum bilgisayarı
akşama inşallah burda oluruuum yaaa.. evet evet olmalıyıımmm

ei, ezgi adın sanırım yeni mi geldin, hoşgeldin ben de nuray

yağmuruuuum hemen bakıyorum çeyizciğineee

kıyamam ben sana kuzum benimmmmmm

babanın durumlarını biliorummm merak etmeee olamazsan da bilahare hallederiz merakta bırakır mı seniiii arkadaşınnn

kızlarrrrrrrrrrrrrr sanırım bu topicten bir arkadasımızın ceyiz nevresimi istanbul figürlüydü kahve tonları yanılmıyorsam o hangi markanın ??????? cok begendim bende almak istiyorummmmmmmm

bebek yelegi miiiiiiii

ay masallah sana erken basladın kuzummmm hemen bi yeğen yapmayı mı planlıyosun sen de yoksaaa

yok canım hemen yapar mıyım, büyük konuşmıyım da en az 1-2 sene geçsin de sonra düşünmeye başlarız heralde
halamın torunu oldu, annem ona birsürü ciciler aldı ve ördü. heveslendim ben de örcem diye bitince fotoğrafını çeker koyarım buraya..
diyorum kötü olursa bunu da duru'ya(torununun ismi) yollarız.. güzel olursa benim bebeğime saklarız

ay çok merak ettiiiiiiiiiiiiiiimmmm

ben de büyük konusmak istemiyorum o konuda ama aynı fikirdeyiz hatta 4-5 de olabilir o seneler

duru bebeğe maşallah Allah analı babalı byütsünnnn

Nurayımm ne hamaratsıınnn seeennnn Kobacaann alkışş sanaaa

Duru ismi de çok güzel canımm Ömrü de duru gibi olsun inşallah...

Donu_pudra'cım dediğin nevresim gizomunn çeyizindee vaarrr, özel tasarım o nevresmler cnm Arzu Kaprol tasarımı mıydı neydii:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…