'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sağol kuzummm benimmmmm..gizoş bencede çek alın değişik olsun

limonataaaaaaaaaaaaamm hoşgeldiiiiiiiiiinn

nurayımmm kelebeiiiimmm söz tepsisini unuttum aksam yaa

bu aksam gidince eklicem kuzummm buralarda ol kızceler görememiş albumu bidaa yapar icine koyarım olmadı

inş.aminnn...
hmm...hediye için çok geç kalmıssın canım ama yaa:S
artık iş çıkışı bişiler bakarsın hemen karar verebiliyorsan ne güzel alırsın hemencecik

evet canım malesef...öğle tatilinde koşa koşa gitcem bakcam artık. komik olcak ama yüzük alabilirim bizimki osmanlı yüzüklerini çok seviyor taşsız olanlarını çok beğeniyor.

kızlar sette çok güzeldi nişanda ben gidememiştim zonguldaktaydım ama

ablamla konştum şimdi uygun bir dille evleri var ama anneleri babaları yapmış ikisininde evi var ama kirada yaşıcaklar diğer evden gelen kira geliriylede seney ev alırlar o yüzden gizom ev almayı düşünüyoruz dedi bende mesajı aldım

çek mantıklı geliyor askere giden arkadaşlarımıza yine çek yapıyoruz yada ihtiyacı olan ne varsa alıyoruz:))))))))))

pelom arkdşmda çok mutlu oldu aynı anda çok çok mutluyum yaa onu çok seviyorum birde ben onlarlaykn çok ayrı mutluydum ama bütün hepsnden ayrıldım mühendislerle çalşmyorm yazılımdan ayrıyım ki buda hollandaya gitti evlendi eniştemiz yabancı damat

evet canım malesef...öğle tatilinde koşa koşa gitcem bakcam artık. komik olcak ama yüzük alabilirim bizimki osmanlı yüzüklerini çok seviyor taşsız olanlarını çok beğeniyor.

bende erkeğe alyans dışında yüzük yakıştırmıyorum yaa nebiliyim belki siyah takıyorlar ya belki olablilirde oda bi nebze yani
benimki bir ara istiyordu yooook dedim bize alyans gibi aramızda söz yüzüğü almıştı eşek onu takıyor hiç çıkarmaz ama ben hep takamıyorum ancak işte falan oda alyans gibi olanı değil altın yüzük almıştı taşlı onu az kaldı hiç çıkarmayacağım günlerde gelcekkkk

canım anladığım kadarıyla sende de benim gibi resmiyete dökülmemiş işler? doğru mu anladım?
bende sevmiyorum ama bizimkinde bir osmanlı hayranlığı var deli ediyor beni.bizimde aramızda taktığımız yüzükler var birda onun ekstra siyah yüzüğü var çıkarmıyor hiç muhakkak birini takıyor parmağına..bende senin gibi alyansı her zaman takamıyorum ama taşlı yüzüğü her yerde takıyorum.alyansıda sadece babamın yanında falan çıkarıyorum

buarada çağlacım kuzucum daha iyisin bugün dimi

iyiyimmmm bebikkimmmm

deniz iyi geldi... artık takmama kararı aldım son kez kesin ve net...

zaman ne gösterirse o olacak kendimi yırtmak bosuna... odak noktamı değiştiriyorum bundan boyle hakkımda hayırlısı

Kızlaaaarrr öpüormm hepiniziiii

gizomm ne dusunceli şirketsinizz ya huu çeklerr setlerr hu huuu maşallah

yabancı damat fikrii dee çok değişikk geldiii ne kadar hooşkiiii farklı kulturr gelenekk ve hollandaaaa arkadasın cok mutlu olsunn gizooommmmm

yok cnm dökülmedi geçen yıl onlar istedi gelmek bikaç kere annem erken dedi şimdi de annem istiyor artık zamanı geldi diyor bakalım yaa böle işler yaklaştıkça ben tuhaf oluyor kaçasım geliyor yaa herşeyden bilmiyorum ya ne olcak biticek

heh şöyle kuzucukk yaaaa.tebrike diyorum süper bir karar almışsın

ay canım bizimkilerde erken olduğunu düşünüyorlar.annem değilde halam falan öyle söylüyor.annem bir an önce yuvamı kurmamı istiyor.bizde babama açamadık hala konuyu bir yandan aşkımın ailesi sıkıştırıyor, bir yandan biz çok istiyoruz evlenmeyi...off

kuzular malesef bugünde gamzelimden haber geldi 2 konu birleştirilemiyormuş
bu arada çeyiz toipiğimi hemencecik açtım pelinim arkamdan konuşmadan buyrun beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…