Günaydıınnn canlarrrrr
Gizoommm evreneee msjlarınn ulaştı galbaa balımm, telepatiiyi bende cok sevıoorummmmm
günaydııııııııııııııınn
ezgimmmm kuzuuumm gecmiş olsun cokkkkk babacıgınaaaa.... beni de bu sabah babacıgım bıraktı işe ohh ne güzel bişee
gizoşuuuuuuuuuummm bence cek falan takın set almıssınız zaten
inş.aminnn...
hmm...hediye için çok geç kalmıssın canım ama yaa:S
artık iş çıkışı bişiler bakarsın hemen karar verebiliyorsan ne güzel alırsın hemencecik
Günaydıınnn canlarrrrr
Gizoommm evreneee msjlarınn ulaştı galbaa balımm, telepatiiyi bende cok sevıoorummmmm
evet canım malesef...öğle tatilinde koşa koşa gitcem bakcam artık. komik olcak ama yüzük alabilirimbizimki osmanlı yüzüklerini çok seviyor taşsız olanlarını çok beğeniyor.
buarada çağlacım kuzucum daha iyisin bugün dimi
canım anladığım kadarıyla sende de benim gibi resmiyete dökülmemiş işler? doğru mu anladım?
bende sevmiyorum ama bizimkinde bir osmanlı hayranlığı var deli ediyor beni.bizimde aramızda taktığımız yüzükler var birda onun ekstra siyah yüzüğü var çıkarmıyor hiç muhakkak birini takıyor parmağına..bende senin gibi alyansı her zaman takamıyorum ama taşlı yüzüğü her yerde takıyorum.alyansıda sadece babamın yanında falan çıkarıyorum
iyiyimmmm bebikkimmmm
deniz iyi geldi... artık takmama kararı aldım son kez kesin ve net...
zaman ne gösterirse o olacak kendimi yırtmak bosuna... odak noktamı değiştiriyorum bundan boyle hakkımda hayırlısı
heh şöyle kuzucukk yaaaa.tebrike diyorum süper bir karar almışsın
yok cnm dökülmedi geçen yıl onlar istedi gelmek bikaç kere annem erken dedi şimdi de annem istiyor artık zamanı geldi diyor bakalım yaa böle işler yaklaştıkça ben tuhaf oluyor kaçasım geliyor yaa herşeyden bilmiyorum ya ne olcak biticek
aldıgım karar kalıcı olsun da kuzummmm umarım yine atmaz tepem sakin kalabilirim
mayıs ortasında klima actı burdakiler de usuyoruz diye
hey allahımmmm
hasta etcekler kuzumu
2014 gelinleri nası birleşti o zaman...
cok ilginçç
neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?