'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

masallah

geçmiş olsun tekrar tatlımmmmmmm

çok sağol kuzucummmmmmm

hoşbulduk nuraycım çok memnun oldum

nazım dişçiden ve komserlerden korkuyorsun ne etcez senle geleyimmi senlen kuzum:))))))))

çağlam yağmurun topikinden yazmıyım burdan cevap vereyim

hayatım gel kirli çıkılara katıl onları okuya okuya bende yapayım diyorsun ve altın hesabı yaptırıyorsun kendine ben çok mutluyum her ay 5 6 gram atıyorum kenara

yaaaa gelllseneeee Giziim elimden tutaaarrsıııınnnn

nazişkom hiç acımıycak kiii, korkma bak gizoşta geliyo senle
çağlam ben de senden yiyorum şimdiii, oooh ekşi de ekşiii pekte severiim

ben de bi çalışmaya başlasam da tekrar altın zengini günlerime dönsem keşkeeeeee
nazlım sana da dua ediyorum, hemencik gönlüne göre güzelll bi işin olsuuunnn

amiiiiinn lokumummmmm inş bian evel buluruz işimizi gücümüzüüü

ay pastam ben seni yerim yaaaaaaa kıyamam hiç korkmaaaaa ben de izni bekliorum dişçi için... kanal tedavim var biri de kırıldı arkadan ona da napcak bilmiorum komple bi bakım yapılcak surekli izin almıyım diye izni beklemeye karar verdim

nurayım yaaaaaa bugun de herkes benden yiyoooooo ezgim de yiyomuss ben de bi dişçime gidiyim de yicem inşallah bu sene yiyemedim sert seyler

gizoşum ne kadar o gram altınların fiyatları?

bende sabah yedim kızlar inşallah gönlünüze göre iş bulursunuz

yok kuşum ya benim işim uzun bayaa tellerim var her ay cekıyorum bu dişçii olayını dişçicicim dediği gibi cidden telli duaklı bi gelin olcam galbaa

kolaylıklar gelsin canım benim. telli duvaklı gelin demek he çok iyimiş bu

çağlilişkoooo kuzuuum.. nişanında magnet dağıttın mı sen.. diğer topiciğimize göz atıyodum, magnet falan araştırmışız da .. ben de dağıtıyım anacım, eksik kalmıyım

ya bu arada neden birleşmiyomuş topiklerimiz hepimiz mi mesaj atsak rica etsek acaba

yok kelebeimmm yetişmedi benim magnoşlar

magnet ya da kurabiye yapcaktım darısı kınaya artık kınamda yapıcam bişeycikler

tubacımmm hoşgeldinnn

Son düzenleme:
bu arada evet topiği birleşmemesine cok üzüldüm ben de

2014 gelinlerini birleştirdiklerini hatırlatabiliriz olmaadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…