aaaa erken uyuyanlarr sansına küsmedii evrene okadar msj yollamışsınızkii resmen dürtülür gibi uyandım wc mutfak arası mekik dokuyup bıde bakım kızcelere dedımkıı ne göreyım pastaaamm albümlenmişş tam yenılesı bi albüüm yapmıs ıcınede benım hayalımolan kız kulesini serpiştirmiş daha nooolllsuuunn
günaydıınnnnn
ya yaa ama mesaj buraya gelene kadar sabah oldu ve şansıma küstüm
sabaha karşı 5 gibi mesaj bana ulaşmış olacak ki, biri dürtmüş gibi uyandım
bidaha da uyuyamadıııımmm..
gizoşuum, yağmuşum nasılsınız
ben çok iyiyim şükür birtanem sen nasılsın?
Kurabiyemm ve miniiimm malesef insanlar çok garipp://
Miniiiimmmm direkte soyledi abim, annem altınlarımızı hazırlıcak biliosun evlenicez yakın zamanda dieee, ama adam pişkin yapçak bişey yok. Şimdilik güzellikle hallolsun istiyoruz olmadı mahkeme yollarına basvurcaz ve hiç hoş olmıcak..
Ezgicimm aramıza hoşgeldinn tatlımmmm
yeni gelinimiz gelmiş hoş gelmiş ezgi
pelomm ne mesaisi bu balım nasıl döncen eve
çağlam filizler köftedemisin yoksa:)))))))))))))ohhh kafanı dağıt denize karşı arkadaşnla iyi vakit geçirmeler canım sana
nazlım tez vakit iş bul ve güzel güzel çeyizlerini kendi maaşnla almaya devam et canım inşallah
günaydın canım. bugün hem iyi birşey için heyecanlıyım hem kötü. bugün babam ufak bir operasyon geçiricek canım çok önemli birşey değil Allah a şükür ama yinede içim pır pır ediyor :18: güzel heyecanım ise yarın yıldönümümüz5.yılımıza giriyoruzzzzz. herhalde 30 yılda geçse ben hep heyecanlanıcam
ayyy kızlar uluslararası telapati yeteneğim var arkaşm hollandaya gelin gitti ona burdan evlencek arkdşmla ilgili sorular sordum düğün parçası felan 5 gündürde cevap dönmedm
sabahta herkese anlattm hemen mail yazdım bide evlencek arkadaşa düğün için davetiye yolla dedim felan organze ediyorm arkdşmzda türkiyeye gelcek çok mutluyum iş yerindendi:)))))))
sabah sabah kızı düşündm kullaklarını çınlattım bir mail düğün ne zaman tam tarih istiyorum vee hediyeee ne olmalı die düşünüyorum dedi
ben 09:23 o 09:23 bu kadar olur gönderdğm anda mailimi güncelledim vee musmutlu bir gizzz uluslararası telapatim kalbimden geçenlerin olması allahıma çok şükür böle minicik şelerle mutlu oluyorum etrafımda hep ince düşünen en önemliside başkalarını düşünen insanlar var
kızlar hediye ne alabilirz arkadaşımıza nişanda set taktık düğünde setmi olsun yoksasetle aynı paraya çek felanmı taksak bir fikrinz varmı
hmm..hayırdır ne operasyonu canım söylenilecek birşeyse tabi..Allah şifa versin ezgicim.
Aa ne güzelnice nice senelere sevdiğinle inş.
bizimde 14 mayıs 2009 tanışma ilk görme
16 ağustos 2009 birlikteliğe başlama günümüz/ yani bu durumda yarın bizimde 33 ayımız bitiyor 34e merhaba diyeceğiz
benimkide hep der bana daha bu sabah söyledi için hep heyecan dolu kıpır kıpır Allah heyecanımızı bitirmesin inş.gün geçtikçe arttırsın
günaydııııııııııııııınn
ezgimmmm kuzuuumm gecmiş olsun cokkkkk babacıgınaaaa.... beni de bu sabah babacıgım bıraktı işe ohh ne güzel bişee
gizoşuuuuuuuuuummm bence cek falan takın set almıssınız zaten
Amin canım. babam 2 ay önce büyük bir ameliyat geçirmiştişimdide dikiş atılacak artık tamamen kurtulacak inşallah.
sizede maşallahhep böyle daim olsun heyecanımız. çok güzel bu duygular yaa daha önceki yıldönümlerimizde ben bursadaydım üniversitedeydim. bitaneciğim hep sürpriz yapıp sabah erkenden bursaya gelirdi yarın akşamda yemeğe gidicez. ama kızlar ya ben hediye almadım hala :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?