'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Buuu topiccteee herkess guzellll kurabiyemkoommmmmmm

tekrardaann nazarr değmesnn dioorummm biziimm adamlarr sanslııııı çıtırr hatun buldularr şansları yaverr gittiii kurabiyeemmm

çokk öpüüormm vee bendee uyuyoorumm bebikkcaannnn iyiii geceleeeeeeerrrr

aaaa erken uyuyanlarr sansına küsmedii evrene okadar msj yollamışsınızkii resmen dürtülür gibi uyandım wc mutfak arası mekik dokuyup bıde bakım kızcelere dedımkıı ne göreyım pastaaamm albümlenmişş tam yenılesı bi albüüm yapmıs ıcınede benım hayalımolan kız kulesini serpiştirmiş daha nooolllsuuunn

kız kulesi cıkmamıs kuzum yaaa onları eklememiş

leziz tiramisumuz komik notumuz

ve koca kafalı nişanlucuğumlan ben varım

sabaha karşı 5 gibi mesaj bana ulaşmış olacak ki, biri dürtmüş gibi uyandım
bidaha da uyuyamadıııımmm..

gizoşuum, yağmuşum nasılsınız

hoşbulduk canlarrrr

günaydın herkeseeeeee musmutlu birgün olsun inşallahhhh nasılsınız gelincikler? ben biraz garip duygular içerisindeyim:26:

günaydın canım. bugün hem iyi birşey için heyecanlıyım hem kötü. bugün babam ufak bir operasyon geçiricek canım çok önemli birşey değil Allah a şükür ama yinede içim pır pır ediyor :18: güzel heyecanım ise yarın yıldönümümüz 5.yılımıza giriyoruzzzzz. herhalde 30 yılda geçse ben hep heyecanlanıcam

ayyy kızlar uluslararası telapati yeteneğim var arkaşm hollandaya gelin gitti ona burdan evlencek arkdşmla ilgili sorular sordum düğün parçası felan 5 gündürde cevap dönmedm

sabahta herkese anlattm hemen mail yazdım bide evlencek arkadaşa düğün için davetiye yolla dedim felan organze ediyorm arkdşmzda türkiyeye gelcek çok mutluyum iş yerindendi:)))))))

sabah sabah kızı düşündm kullaklarını çınlattım bir mail düğün ne zaman tam tarih istiyorum vee hediyeee ne olmalı die düşünüyorum dedi

ben 09:23 o 09:23 bu kadar olur gönderdğm anda mailimi güncelledim vee musmutlu bir gizzz uluslararası telapatim kalbimden geçenlerin olması allahıma çok şükür böle minicik şelerle mutlu oluyorum etrafımda hep ince düşünen en önemliside başkalarını düşünen insanlar var

kızlar hediye ne alabilirz arkadaşımıza nişanda set taktık düğünde setmi olsun yoksasetle aynı paraya çek felanmı taksak bir fikrinz varmı

hmm..hayırdır ne operasyonu canım söylenilecek birşeyse tabi..Allah şifa versin ezgicim.
Aa ne güzel nice nice senelere sevdiğinle inş.

bizimde 14 mayıs 2009 tanışma ilk görme
16 ağustos 2009 birlikteliğe başlama günümüz/ yani bu durumda yarın bizimde 33 ayımız bitiyor 34e merhaba diyeceğiz
benimkide hep der bana daha bu sabah söyledi için hep heyecan dolu kıpır kıpır Allah heyecanımızı bitirmesin inş.gün geçtikçe arttırsın

vayy gizemcim çok ince düşünmüşsünüz set takarak ayyy ben bile o kişi adına çok mutlu oldum hemde çok bana takılmayacağı için setlere özentim başladı bu ara ya
GİZEMCİM,nişanda set taktıysanız bu sefer faklı birşeyler düşünün hepberaber ama çok güzel bişi yapmışssınız sizi tebrik ederim hayatım

günaydııııııııııııııınn

ezgimmmm kuzuuumm gecmiş olsun cokkkkk babacıgınaaaa.... beni de bu sabah babacıgım bıraktı işe ohh ne güzel bişee

gizoşuuuuuuuuuummm bence cek falan takın set almıssınız zaten

Amin canım. babam 2 ay önce büyük bir ameliyat geçirmişti şimdide dikiş atılacak artık tamamen kurtulacak inşallah.

sizede maşallah hep böyle daim olsun heyecanımız. çok güzel bu duygular yaa daha önceki yıldönümlerimizde ben bursadaydım üniversitedeydim. bitaneciğim hep sürpriz yapıp sabah erkenden bursaya gelirdi yarın akşamda yemeğe gidicez. ama kızlar ya ben hediye almadım hala :26:

sağol kuzummm benimmmmm..gizoş bencede çek alın değişik olsun

Günaydıınnn canlarrrrr

Gizoommm evreneee msjlarınn ulaştı galbaa balımm, telepatiiyi bende cok sevıoorummmmm

inş.aminnn...
hmm...hediye için çok geç kalmıssın canım ama yaa:S
artık iş çıkışı bişiler bakarsın hemen karar verebiliyorsan ne güzel alırsın hemencecik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…