'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben her yere yetişiyorum benim için farketmez yağmurcum ama topik sahibine sormak lazım. önemli olan gönüller bir olsun

ben her yere yetişiyorum benim için farketmez yağmurcum ama topik sahibine sormak lazım. önemli olan gönüller bir olsun

yok ezgicim neyse kapatılmasın ben öyle bir söyledim hepimiz aynıyız diye ama ayrı evreler var madem herkes topiğinde kalsın arada uğraşırız birbirimize hatta komşu topikimize önemli değil GÖNÜLLERİMİZ BİR OLSUN aynen

Son düzenleme:
unutmıcam inşallah bi eve gidiyim dee

gizoşummm gizoşumm fıstıklı helvammmm altın konusunda sana uyacagım sanırım arastırdım kısa vade icin almayın diolar ama ben mart gibi falan bozdururum

sence yeterince uzun bi vade mi yoksa kısa mı altın icin?

tamam cnm inş.hadi bakalım
gizem bugün giriyor çıkıyor çok yoğunmuş birsey yazamıyor mailleşmiştik de ordan biliyorum

telli miniğinizz geldii cenem agrıo resmen nası sıktı acımasızz dişçiciikk dişçiden sonrada elde kalıbın diplomasını almaya gittim hocalarımla konustum iş içinde onumuzdekı hafta randevuyla gıdıceem bideee nezmandır gözüme kestirdiğiimm hafiften sivri burunn ten rengi kapileriiiimii aldııımm bugun kendımee diplomaa hediyesiii ettim onu

9- 9 bucuk gibi falan olur heralde ezgimmcanımmm

tamam kuzucumm canımmm bebişimm

hadi geçmiş olsun canım bunuda atlattın.diploman hayırlı olsunn hediyeni güle güle kullan iyi yapmışsın

gelincikler ben çıkıyorum artık evime gidicem oradan da hemen hazırlanıp spora gidicem ohh rahatlıycam akşam görüşürüz çooookk öptümm

canım benim uyy uyyy bana uyyy bu konuda asla pişamn olmazsın güzel yatırım yap o kadar kısa değil ben ev alırken bozdurcam ne zaman olcak ama içimden bir ses senin birikimin bozulmucak diyoreeesen o parayı koy kenara altın fonunda biriksin ihtiyacın oluncada çekersin hattaha, kirli çıklardaki hatunlar 3000 tl yee 30 gram alıyor mesela 1 gram 100 tl den, 104 e çıkınca 1 günde bile 120 tl kar ediyorsun onu çekiyorlar harcıyorlar başka birşey yapıyorlar kirli çıkılar topiği bişiler öğretti bana yani

hattaha annişine ver o takipte bulunsun senin annende benimkisi gibi çoğu şeyde aynı bundanda anlıyordur bence, annem benim için bir altın fonu açtı bide kendi emekliliğinden farklı bir bankada tl fonu iki fonda ayrı ayrı birikiyor bide benim bireysel emekliliğim ve maaşımın interaktif hesabıından her ay aldığım 1 2 gram altınım var damlaya damlaya göl oluyor

bide arkadaşlarla biriktiriyoruz her ay birine 100 tl veriyoruz oda birikimde güzel yöntem

minişim diplomasını alıp birde kendini ödülllendirmişmi maşallah sana canım nazarlardan korusun allah seni

canımcımm hayırlı olsun diplomannnn

caglam, albümünü yaparsan yarın bakabilicem sanırım.. simdi de telefondan yazıyorum ama donuyo falan cok zor burdan yani..

caglam, albümünü yaparsan yarın bakabilicem sanırım.. simdi de telefondan yazıyorum ama donuyo falan cok zor burdan yani..

ay ne güzel organize olmussun kuuzum yaaaa....

hesap mı acıyım yani kuyumcudan alıp kendim biriktirmiyim mi diosun... daha mı ii oluyo ole :44:

masallah sana vallaaa

pastoşummmm hayırı uurlu olsun diplomacıgın kusummmmm

nurayım baban evde sanırım ... kimsecikler de yok zaten baska zaman yaparım artık o zaman :44:

ben bekliyorummmmmmmmmmmmmm

canım pastam biriktir biriktir ama hesap açtır evde birikmez binbir türlü iş var bankaya yatır daha iyidir kuzum

çağlammm fotoları bir ara koy lütfen bende istiyorum

donuk pudra canım pelom cevap vermiş arzu kaprol ama satışta değil şu sıralar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…