'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar günaydın

Minigim uyumayıp nerelere gdyosn bebegim iyikde uyudun hayatm vallla orda uyurdn kurbagnda rüyanda görrddn bebegm yorma kendni ki sen

Çaglam canım annen arkadasnla gttgni sölemstr bide senin o gün moralin bozuktu geldgnde bensz gezyorsn dye trip atarsa arkadasınla çıkmann moralne iyi geldgni anlatrsan zaten anlıcaktır

Bende gece çok gezerm arkdslarmla yemek yerm ama benmkinin gözetmi altındaym o askere gdnce vay hallime insallah cep tel kullanr yada rahat konusablr orda yoksa bana iş ev arası mekik dokumak düşer

Zaten dyor ben askere gdnce sende annenle çeyiz gezmelerne gdersn aradgmda benm blmedgm yerlerde olma emi aklım kalır üzülrm dyor

Pelom nazlımla bulusmaya son 2 günmü kaldıı

Günaydınnn kızlaarrrr

Gizomm 3 günümüzz kaldı kısmetseeee Pazarrr günüüü miniiiiimleyimmmmm

Bugünn müşavirimmm geliyor kızlaaarrrr.. Yoğun olabilirimm hiç olmayabilirimm Ne olcağım belli değil kısacaaaa, şimdilikk buralardayımmmmmm amaaa

Günaydın kızlarrrrrrr
Ohh sabah aşkımı gördüm 10 dk.da olsa gelmişti
Pelincim Allah kavuştursun
Nazlıcım tebrik ederim diploma için
Çağlam diyorum size gördüm dün resimleri biliyorsun banyo yapıcaktım hemen çıktım cnm ama mutluluğunuz daim olsun inş.

Günaydınn Yağmurr evett nazlımaa kavuscamm inşallahh..

Aşkımıı daa Allah kavustursunn banaaa

çok şükür iyiyim ben sabah sabah aşkoşumu gördüm alnıma bi kondurdu geldim işime
sen nasılsın ezgicim?

oohh misss ne güzelll çok sevindim iyi olmana. bende ruhsal olarak çok iyiyim ama fiziksel olarak çoookk halsizz ve uykusuzumm.
bugün yıldönümümüz. aşkım bana öyle güzel şeyler yazdıki akşam çok duygulandım ve mutlu oldum.delim benim facedende birsürü şey yazmış herkesin içinde utandım birde banaa sonsuz aşk kolyesi almışşşşşşşşşşşş

Günaydın bebiklerrr

Çağla'cım kocamann maşallah diyorum, Allah nazarlardan korusun siziii

Pelin'cim Allah kavuştursun kuzummm

Yağmurrr sende hepp böyle mutlu ollll

sağol cnm..havadandır bahar havası çarpıyor
ooo nice nice beraber aşklı seneelere ezgicim güle güle kullan..
sen ne aldın peki dün bakıcaktın?:44:

yagmurcum, tubacımmm coook tesekkur ederim kızlarrr

ezgoşuuummm nice mutlu mutlu senelere kuzum inşallaaahhh

gizoşum inşallah rahat biyere düşer seninki de rahat olursunuz... iletişimsizlik zor oluyor... hala ses yok benimkinden seyirden daha donmedi sanırım bekliyoruz pasayı

peloşummmm limonataam kolay gelsinnnn

İnşallaahhh Yağmuuurr, amiinnn..

Ezgicimmm merhabaa canımm galiba sohbett edemedk hiç, benn Pelinnn:))

Neredensnnn tatlımmmmm?

merhaba Pelincimm:) evet canım konuşamadık hiç.İstanbuldanım ben. sen nereden canım?

sağol cnm..havadandır bahar havası çarpıyor
ooo nice nice beraber aşklı seneelere ezgicim güle güle kullan..
sen ne aldın peki dün bakıcaktın?:44:

yağmurcummmm çok sağoll.ben alamadım birşey malesef ama halletcem en kısa zamanda :44: benim halsizliğim havadan ziyade regl olcam ondan canım malesef daha olmadan pert oluyorum ben

kuzuuummmmm çok sağoll..içini ferah tut senin gibi tatlılığa kızamaz enişte görünce eriyiverir

ayy canım h.sonu bende yaşadım o ağrıları ama pzartesi oldum şimdi çok rahatım 3gün öldüm 2 de olduktan sonra uhh atlattım darısı başına

Günaydın bebiklerrr

Çağla'cım kocamann maşallah diyorum, Allah nazarlardan korusun siziii

Pelin'cim Allah kavuştursun kuzummm

Yağmurrr sende hepp böyle mutlu ollll

Sağ ol Tubiiiiiğiiimmmmm, aminn canımmm
Neee güzell canım benimm, ellerinizz ve kalplerinizz hiç ayrılmasınnn, Allah sizi nazarlardann korusunnn
Sonsuzz aşkk kolyesiii uuuu çok güzell düşünmüşkiiiiiiiiii
Aşkınıızzz daimm, sonsuzz olsunn canımmmmm

merhaba Pelincimm:) evet canım konuşamadık hiç.İstanbuldanım ben. sen nereden canım?

Ezgicimm demek sendee istanbuldansınnn büüssüürü gelincikimizz oldu istanbuldann Ben de Edirnedeyimm canımmm

2013 mayıs haziran ayı gibi düşünüyoruz kısmetse inşallahh :)) 1 sene daha bekarım planlandığı gibi olursa herşeyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…