'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hürroşu izliyooorummm patacıkk bende burdayım yoksaaamm Yarın sabah önce sevgiliciğee gidiyoorumm ordanda yeniçiftliğee gidioorumm bebekler loplopumudaa götürücem yanımda ordanda gireriimm emmelakin şimdiden haber veriiim sizee

oyyy çağlammm oyy diyorum kocaman maşallah seni kaçırılcak kızlar listeme ekledim gitti

konya fotoların ayrı güzel hayatım elbisene bittim bitttim

oyyy çağlammm oyy diyorum kocaman maşallah seni kaçırılcak kızlar listeme ekledim gitti

konya fotoların ayrı güzel hayatım elbisene bittim bitttim

teşekkür ederim kuzummmmmmmm sana da masallahhh kiiiiiiii kocaman kocamannn

o elbisem en sevdigim elbiselerimden biri zaten o kadar yolu gittikten sonra azcık burusmus haliyle yolda giderken koltukta cenin pozisyonunda uyudugum icin

Kızçeleriiiimmmmmm arkadaslarımlaaa felektenn bir gecenin dibinee vurdumm vee geldmmm

Çağlaaammm fotoları yine yeni yenidennn baktm ve birkezz dahaa vuruldummmm maşallaaah sanaa tekrarrr kurabiyeeemmmmm hemdeee nişastalıııı mmmm cok severm kiii

Miniiiiimmm teli duvaklıımmmm aşkıımmmmmm hediyenii gülee güleee kullann kiiiiiiii diploman daa hayırlıııı olsunn minnak 21 kurcazzz sanaaa

Kızlaarrr sevdiceğimm bu akşamm Ankara'yaa gidiyorr onu gorememenin huznu var içimde ( Pazar gunu geliceekkk, dün akşam da gorusmemiştikkk.. Bu şehri onsuz sevmıorum, özledim bileee..

Son düzenleme:
kuzumm çok güzelsin, enişteylede çok tatlısınız maşallah size 41 kere tütütü

teşekkür ederimm bebikimmmmmmm o senin güzlliginnnn

size de maşallahhhhh bissürü bissürüüüüüüüüüüü

oohhh bugun de sıra sendeydi yani kuzumm sıradan felekten gun calıyoruz vallla

yiirrrimm seni yokk içerimmm pelimonataaaaaamm sana da yüzbinmilyonyüz kere maşalllaaaaaaahh

ya ben size bişe sorcam kızlar aklıma takılıo...

benimki beni dun aksam aramıs... gemide oldugu ve teli cekmedigi geminin telefonundan arıyo uydu telefonu o da ve sadece savit hatları arabilio cepleri değil... dün arayıp benim evde olmadımı ogrenince bozulmus azcık annem ole dedi

bugun de aramadı bekledim arar die

acaba bana kızdı mı ki ya? hattı dusurememiş de olabilir ama bilemiorum :44:

canımmm üzülme geçer ki zaman hemencik...iyi geceler gelinciklerimmm

Miniiiimmiinn pastoşuuuuuuuu

İç benii yuz bin milyon baloncukkkkk olayımmm

Bebegimmm bozulcakk bişi yokkii aslında.. hani tabiki çıkabilirsinn ama ne biliim... sen o uydu telini arayablıo musun kurabiyeemm? hani bozulmussaaa ondan olabilirr.. bana haber verebilirdi diyebilir kendi kendineeee. Bi teekk o geldi aklımaa hemm bu kadar buyutulcekk bişi değilkii di miii eniştem kızmazz kii sanaaaa Yarın da kavusuosunuz zaten balımmmm onun tribiii ancaa 1 gunnn

o baloncukların hepsiniiii hammmlarımmm

yok kuzum arayamıyorum ben orayı malesef.. bakalım dedigin gibi yarın donuyo teli ceker en azından cuma gunu de beraberiz zaten

gönlünü alırım ama illaki bi tripcana baglar gittin gezdin bensiz o saatlerde dısardaydın diye o yanımda yoksa aksam dısarda olmamdan pek hoslanmıyo

neyse gonlunu alıcam artık

O zamann yersizz tribi kurabiyemm çunkuu sen ona haber veremezsin ki sonucta elinde olsa verirdin zaten.. Benimki de sinir oluyo gece dışarı çıkmama ama yapçak bişey yok gündüz çalışıoruz sonuctaa.. Bu araa aza indirgedim gerçi gezmelerimi, soyutladım biraz kendimi

O da haklı kurabişkom siz istanbul da yasıyorsunuz.. Aklı kalır naptı ne etti die ( Yine dee uzmesin kii bnm canımıııııı

evren eniştem de benim ballı limonatamı üzmesiin hiiiiç

ben de ne zamandır cıkmıyodum canım zaten vaktim yok cevirim yetişmicek bittim mahvoldum aslında ama dün cok kotuydum kafam cok dolmustu artık arkadasım da girdi koluma eve gitmek yok bugun dedi öle oldu planlı bişe değildi yani...

anlayıslıdır benim askım ama bu konusa bazen sartelleri atıyo.. tek sıgınma noktam ona telefonla ulasamıcak durumda olusum o yuzden cok tepki vermiceni dusunuyorum bakalım yarın cıkar zaten kokusu anlarız pasanın derdiini

öpüyorum kocaman kuzuummm seniii ii geceleeerr rüyanda aşkını gör

Yüreğinii ferah tut turtaaammmmm sorun olmayacak ki aşkınn seni anlayacaktır Kafa dağıtmak hepimizee iyi geliyooorr kurabiyeemm ohh mis gibi de savurdun dertlerini denizeeeeeee çok da guzel olduuu ayrıcaa bunu sanaa o mecbur etti ustunee geldi benm kurabişimmminnn halledemeyeceğinizz problemler olmasın yeter ki canımın içi.. herşey halloluyor kiii

İyii geceleeer frambuazlııı pastooşşş aşkıınıı gor ruyandaa sarılsınn sana kocamaannn bi dee döndürün etrafındaaa ooohhh Öptüm kiii

Bendeeee Ankara'yaa selamm damaraa devam modundayım

Enrico'ya bağladımm, bu şarkı çok iyi geldi gece gecee.. Uyumadan telefondan da dinlerimm.. Sizde dinleyin gelinciklerimi hatta Enrico'nun her şarkısını dinleyiiinnn adam gitarı çalmıyor, konuşturuyor adeta... Hayranıyımmm.. Annemde genç kızken hayranıymış, galiba bu bir kısır döngü

İştee şarkıııııı...

[video=youtube;CG01Km5Jteg]http://www.youtube.com/watch?v=CG01Km5Jteg&feature=related[/video]

Gölgenin gölgesi olayım
Elinin gölgesi olayım
Köpeğinin gölgesi olayım
Terketme beni
Terketme beni
Terketme beni
Terketme beni...

oofff oooffff

tüm sözleri içinnn: GAZOZ AACI - Jacques Brel: NE ME QUITTE PAS

ay pelimim nasıll kelimeler onlar bayıldımm Gölgenin gölgesi olayıııımmm Pastaaaammm kıyamam sana belkii trip atmıodur fırsatı olmamıstır kuşuumm kötüü düşünme seenn eger trıpcana baglarsadaa anlatırsın sıkıntılı oldugunu planlı olmadıgınıı anlar enişteciikk Pelimiiimm sen aşkıından uzakmıı kaldıın şimmdi ankaralaramı yolladııın enişteyiii tüylerim diken diken oluyo ankarayı duyunca askerliikk geliyo aklımaa kabuuuusssss gibiii

Aşkıııııııııımmmmmmm Çokk güzeell değil miii miniiiiimmmm oofff offfff...

Bir ülke kuracağım
Aşkın kral olacağı
Aşkın kanun olacağı
Senin kraliçe olacağın
Terketme beni
Terketme beni
Terketme beni
Terketme beni...

Daha ne söylenebilir? kiii..

Aşkilotaammm evettt uzak kaldımmm 2 gündür görememiştim sevdiceğimi bu akşam da goremeden gitti Böööyle ıssız kaldı burası sankii onsuz ayy kendine gel Pelinn, dikk duuuurrr Gitmesinii istiodum çöreğimmmm kafa dağıtsınn biraz değişiklik iyi gelir ona. son yıl donumu vakasından sonra cocuğun beynıne kan gitmediğini dusunuorum zaten özledi bile şapşal. görsün o bensizlik nasııııııll

çooookkk güzeelll aşkitilopum yaaaa yarın dinletiiimm kurbişeee yıldonumu vakasından sonra cıdden bıraz affallamıstır eniştee özlem güzeldee yaa hep beraber olabilsek keşkeeeee zaman geçmiyoo sanki yaa saçımı başımı yapmaya başşlaadım bile şimdiden hiç uyumadan mı gitseem diyorum sevdiceemin yanınaa ama yollarda bayılmiim

Dinleeettt bebimimkommmm aşkaaa gelioo insannn bu muzikkk, bu sesss, bu sözler... Oyhhh.

Hazırlanıoo muu benimmm aşkıııımmmm sabahh olsunnn hemenn kavusunnnn miniiiimmm ama uyu kiiiiii gözlerii şiş bir minik gormekk istemezz enişteee sen her halinle güzelsinnnn hoşşş Amaa sağlıkk içinn uyu bebeğimmm tamam mııı bakk bendeee smdii yatıooreeee sendee hazırlığınıı yaaap vee gömüll

Annemm hep olee der gömül yatağınaa ilk defa bu kelimenin bu kadar anlamsız oldugunun farkına vardım bu aradaa

aşkimmm lopummmm çikolataammm seni kocamann öpüyorummm iyi geceleerr diliyooorummmm veee ayrıcaaa kalannn 3 sade ve sadece rakamla 3, yazıyla üçççç

Allahımmm nasip kısmet ederseeeee

Son düzenleme:
geldee uyu şimmmdiiii aşkböcüğüüüümmmm saçlarım kuruusuuunn yatıcaam aşkıım azda olsa uyiiimmm dediğin gibi balık gözlü bi minnak görmesinnnn kurbaacık bende anneciğiin sözünden çıkmadann gömülüceeem yataaamaa öpüüyoorumkiiiii balımı peteğimiiii büssürüceneee ii geceler aşkitilopuuuummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…