oyyy çağlammm oyy diyorum kocaman maşallah seni kaçırılcak kızlar listeme ekledim gitti
konya fotoların ayrı güzel hayatım elbisene bittim bitttim
kuzumm çok güzelsin, enişteylede çok tatlısınız maşallah size41 kere tütütü
Kızçeleriiiimmmmmm arkadaslarımlaaa felektenn bir gecenin dibinee vurdumm vee geldmmm
Çağlaaammm fotoları yine yeni yenidennn baktm ve birkezz dahaa vuruldummmm maşallaaah sanaa tekrarrr kurabiyeeemmmmm hemdeee nişastalıııı mmmm cok severm kiii
Miniiiiimmm teli duvaklıımmmm aşkıımmmmmm hediyenii gülee güleee kullann kiiiiiiii diploman daa hayırlıııı olsunn minnak 21 kurcazzz sanaaa
Kızlaarrr sevdiceğimm bu akşamm Ankara'yaa gidiyorr onu gorememenin huznu var içimde( Pazar gunu geliceekkk, dün akşam da gorusmemiştikkk.. Bu şehri onsuz sevmıorum, özledim bileee..
Kızçeleriiiimmmmmm arkadaslarımlaaa felektenn bir gecenin dibinee vurdumm vee geldmmm
Çağlaaammm fotoları yine yeni yenidennn baktm ve birkezz dahaa vuruldummmm maşallaaah sanaa tekrarrr kurabiyeeemmmmm hemdeee nişastalıııı mmmm cok severm kiii
Miniiiiimmm teli duvaklıımmmm aşkıımmmmmm hediyenii gülee güleee kullann kiiiiiiii diploman daa hayırlıııı olsunn minnak 21 kurcazzz sanaaa
Kızlaarrr sevdiceğimm bu akşamm Ankara'yaa gidiyorr onu gorememenin huznu var içimde( Pazar gunu geliceekkk, dün akşam da gorusmemiştikkk.. Bu şehri onsuz sevmıorum, özledim bileee..
teşekkür ederimm bebikimmmmmmm o senin güzlliginnnn
size de maşallahhhhh bissürü bissürüüüüüüüüüüü
oohhh bugun de sıra sendeydi yani kuzummsıradan felekten gun calıyoruz vallla
yiirrrimm seni yokk içerimmm pelimonataaaaaammsana da yüzbinmilyonyüz kere maşalllaaaaaaahh
ya ben size bişe sorcam kızlar aklıma takılıo...
benimki beni dun aksam aramıs... gemide oldugu ve teli cekmedigi geminin telefonundan arıyo uydu telefonu o da ve sadece savit hatları arabilio cepleri değil... dün arayıp benim evde olmadımı ogrenince bozulmus azcık annem ole dedi
bugun de aramadı bekledim arar die
acaba bana kızdı mı ki ya? hattı dusurememiş de olabilir ama bilemiorum :44:
Miniiiimmiinn pastoşuuuuuuuu
İç benii yuz bin milyon baloncukkkkk olayımmm
Bebegimmm bozulcakk bişi yokkii aslında.. hani tabiki çıkabilirsinn ama ne biliim... sen o uydu telini arayablıo musun kurabiyeemm? hani bozulmussaaa ondan olabilirr.. bana haber verebilirdi diyebilir kendi kendineeee. Bi teekk o geldi aklımaa hemm bu kadar buyutulcekk bişi değilkii di miii eniştem kızmazz kii sanaaaaYarın da kavusuosunuz zaten balımmmm onun tribiii ancaa 1 gunnn
o baloncukların hepsiniiii hammmlarımmm
yok kuzum arayamıyorum ben orayı malesef.. bakalım dedigin gibi yarın donuyo teli ceker en azından cuma gunu de beraberiz zaten
gönlünü alırım ama illaki bi tripcana baglar gittin gezdin bensiz o saatlerde dısardaydın diyeo yanımda yoksa aksam dısarda olmamdan pek hoslanmıyo
neyse gonlunu alıcam artık
O zamann yersizz tribi kurabiyemm çunkuu sen ona haber veremezsin ki sonucta elinde olsa verirdin zaten..Benimki de sinir oluyo gece dışarı çıkmama ama yapçak bişey yok gündüz çalışıoruz sonuctaa.. Bu araa aza indirgedim gerçi gezmelerimi, soyutladım biraz kendimi
O da haklı kurabişkom siz istanbul da yasıyorsunuz.. Aklı kalır naptı ne etti die( Yine dee uzmesin kii bnm canımıııııı
evren eniştem de benim ballı limonatamı üzmesiin hiiiiç
ben de ne zamandır cıkmıyodum canım zaten vaktim yok cevirim yetişmicek bittim mahvoldum aslında ama dün cok kotuydum kafam cok dolmustu artık arkadasım da girdi koluma eve gitmek yok bugun dedi öle oldu planlı bişe değildi yani...
anlayıslıdır benim askım ama bu konusa bazen sartelleri atıyo.. tek sıgınma noktam ona telefonla ulasamıcak durumda olusum o yuzden cok tepki vermiceni dusunuyorum bakalım yarın cıkar zaten kokusu anlarız pasanın derdiini
öpüyorum kocaman kuzuummm seniii ii geceleeerr rüyanda aşkını gör
ay pelimim nasıll kelimeler onlar bayıldımmGölgenin gölgesi olayıııımmm Pastaaaammm kıyamam sana belkii trip atmıodur fırsatı olmamıstır kuşuumm kötüü düşünme seenn eger trıpcana baglarsadaa anlatırsın sıkıntılı oldugunu planlı olmadıgınıı anlar enişteciikk Pelimiiimm sen aşkıından uzakmıı kaldıın şimmdi ankaralaramı yolladııın enişteyiii tüylerim diken diken oluyo ankarayı duyunca askerliikk geliyo aklımaa kabuuuusssss gibiii
AşkıııııııııımmmmmmmÇokk güzeell değil miii miniiiiimmmm oofff offfff...
Bir ülke kuracağım
Aşkın kral olacağı
Aşkın kanun olacağı
Senin kraliçe olacağın
Terketme beni
Terketme beni
Terketme beni
Terketme beni...
Daha ne söylenebilir? kiii..
Aşkilotaammm evettt uzak kaldımmm2 gündür görememiştim sevdiceğimi bu akşam da goremeden gitti Böööyle ıssız kaldı burası sankii onsuz ayy kendine gel Pelinn, dikk duuuurrr Gitmesinii istiodum çöreğimmmm kafa dağıtsınn biraz değişiklik iyi gelir ona. son yıl donumu vakasından sonra cocuğun beynıne kan gitmediğini dusunuorum zaten özledi bile şapşal. görsün o bensizlik nasııııııll
çooookkk güzeelll aşkitilopum yaaaa yarın dinletiiimm kurbişeeeyıldonumu vakasından sonra cıdden bıraz affallamıstır eniştee özlem güzeldee yaa hep beraber olabilsek keşkeeeee zaman geçmiyoo sanki yaa saçımı başımı yapmaya başşlaadım bile şimdiden hiç uyumadan mı gitseem diyorum sevdiceemin yanınaa ama yollarda bayılmiim
geldee uyu şimmmdiiii aşkböcüğüüüümmmm
Dinleeettt bebimimkommmm aşkaaa gelioo insannn bu muzikkk, bu sesss, bu sözler... Oyhhh.
Hazırlanıoo muu benimmm aşkıııımmmm sabahh olsunnn hemenn kavusunnnn miniiiimmm ama uyu kiiiiii gözlerii şiş bir minik gormekk istemezz enişteee sen her halinle güzelsinnnn hoşşşAmaa sağlıkk içinn uyu bebeğimmm tamam mııı bakk bendeee smdii yatıooreeee sendee hazırlığınıı yaaap vee gömüll
Annemm hep olee der gömül yatağınaailk defa bu kelimenin bu kadar anlamsız oldugunun farkına vardım bu aradaa
aşkimmm lopummmm çikolataammm seni kocamann öpüyorummm iyi geceleerr diliyooorummmm veee ayrıcaaa kalannn 3 sade ve sadece rakamla 3, yazıyla üçççç
Allahımmm nasip kısmet ederseeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?