2013 mayıs haziran ayı gibi düşünüyoruz kısmetse inşallahh :)) 1 sene daha bekarım planlandığı gibi olursa herşeyy
2013 mayıs haziran ayı gibi düşünüyoruz kısmetse inşallahh :)) 1 sene daha bekarım planlandığı gibi olursa herşeyy
ay artık iş hayatımı çok etkiliyor yaa doktora gittim cumartesi günü çok etkili olduğunu söylediği bir ilaç verdi.bakalım başlar başlamaz kullanıcam umarım işe yarar.sanada geçmiş olsun canımmm ki geçmişş zaten şükürayy canım h.sonu bende yaşadım o ağrıları ama pzartesi oldum şimdi çok rahatım 3gün öldüm 2 de olduktan sonra uhh atlattım darısı başına
Edirne gelinisin demek canım sende.yinede çok uzak sayılmayız pelincimmSağ ol Tubiiiiiğiiimmmmm, aminn canımmm
Neee güzell canım benimm, ellerinizz ve kalplerinizz hiç ayrılmasınnn, Allah sizi nazarlardann korusunnn
Sonsuzz aşkk kolyesiii uuuu çok güzell düşünmüşkiiiiiiiiii
Aşkınıızzz daimm, sonsuzz olsunn canımmmmm
amiiiinnnn canımmmm benimmmmmm hepimizi Allah korusun, hiç ayrılmayalımmmm.bizim aşkımızda "sonsuz"luk hep vardı. ‎17 Mayıs 200∞ başlangıcımız.sekizi hep sonsuz yaparız.şimdide simgemiz olduo yüzden dahada bir anlamlı oldu kolye benim için
tüm sevenler musmutluu olsunn inşallaahhhhh
Ezgicimm demek sendee istanbuldansınnn büüssüürü gelincikimizz oldu istanbuldannBen de Edirnedeyimm canımmm
ay artık iş hayatımı çok etkiliyor yaa doktora gittim cumartesi günü çok etkili olduğunu söylediği bir ilaç verdi.bakalım başlar başlamaz kullanıcam umarım işe yarar.sanada geçmiş olsun canımmm ki geçmişş zaten şükür
Edirne gelinisin demek canım sende.yinede çok uzak sayılmayız pelincimm
ay artık iş hayatımı çok etkiliyor yaa doktora gittim cumartesi günü çok etkili olduğunu söylediği bir ilaç verdi.bakalım başlar başlamaz kullanıcam umarım işe yarar.sanada geçmiş olsun canımmm ki geçmişş zaten şükür
Edirne gelinisin demek canım sende.yinede çok uzak sayılmayız pelincimm
Sevgilicikk aslen Sivaslı ama doğma-büyüme Edirne EzgicimmKısmen Sivas gelini olacağım canım
Evettt Edirnee yakın ama ben ilçedeymm ama olsunn yine de yakınızkiii
benimde kötü oluyor eskiden lisede falan olduğumu anlamazdım herkese söyledim nazar değdi galiba özellikle 3-4 senedir çok kötü oluyorum ama bende akıntı çok fazla oluyor gitmem gerek ama gidemiyorum
kızlar cevabım gitmemiş yazmıştım halbukii :)) tekrar yazayım. Pelincim en fazla 3-4 saatlik mesafemiz var. sabah çıksan öğle yemeğine yetişirsin
Yağmurcum benim hep ağrılı olurdu ama son 2 yıldır falan felaket arttı. okul varken sorun olmuyordu istediğim zaman gitmemezlik yapabiliyordum (üniversitede devam zorunluluğumuz yoktu çünkü) ama şimdi her ay izin alamıyorum malesef. sürekli çareler arıyorum.doğurunca geçermiş hemen doğurcam bi evleniyim
günaydınnnnn.hoşbuldukkk:)günaydınnnn yeni gelinciklerrr gelmiş heraldeee hoşgelmişlerrr
doktor bana evlenince de gecebilir dedi kuzum... ırsi bir darlık söz konusuymus kanallarda bizim... annemde de var
evlendikten sonra gecer yuksek ihtimal gecmezse cocuk dogurunca mutlaka gecer senin agrıların darlık sebebiyle oluyo dedi dr bana bundan 5 yıl once
bekliyoruz bakalım inşallah gecer :44:
kızlar cevabım gitmemiş yazmıştım halbukii :)) tekrar yazayım. Pelincim en fazla 3-4 saatlik mesafemiz var. sabah çıksan öğle yemeğine yetişirsin
Yağmurcum benim hep ağrılı olurdu ama son 2 yıldır falan felaket arttı. okul varken sorun olmuyordu istediğim zaman gitmemezlik yapabiliyordum (üniversitede devam zorunluluğumuz yoktu çünkü) ama şimdi her ay izin alamıyorum malesef. sürekli çareler arıyorum.doğurunca geçermiş hemen doğurcam bi evleniyim
günaydınnnnn.hoşbuldukkk:)
aaa banada aynı şeyi söylemişlerdi kuzum biliyomusun o yüzden doğurmayı bekliyorumya ortaokuldaydım ya lisede hatırlamıyorum. doktor serviks kanalın dar o yüzden ağrın oluyor demişti.
banada annemler evlenince geçer dio niye diyorum geçer işte diyorlar hey Allahım:44:
akıntım için bi kere geçen yıl gittim sıvı alcaklarmıs simir testi yaptıramadım açıcakmışım ayyy korktum sedyeden kalktım acımıcak dediler ama dayanamadım kızlık zarının ordan sıvıymış:44:
banada annemler evlenince geçer dio niye diyorum geçer işte diyorlar hey Allahım:44:
akıntım için bi kere geçen yıl gittim sıvı alcaklarmıs simir testi yaptıramadım açıcakmışım ayyy korktum sedyeden kalktım acımıcak dediler ama dayanamadım kızlık zarının ordan sıvıymış:44:
sana direk dogum demiş beniim doktor kocamdan da umutluydu demek
bunu askıma sölesem kufur etsen daha iyiydi kavgada solenmez der heralde
canım ya smear bakirelerden alınmıyor diye biliyorum ben.... :44: karıstırıoda olabilirim ama arkadasım icin gitmiştik biz bakire oldugu icin smear istemediler
genelde bütün bayanlarda akıntı oluyor canım takma kafana smear testi yaptırsan bile bişey çıkacağını sanmıyorum.
smear testi bakire bayanlarda yapılmaz canım , alttan kontrolde yaptırma hiçbi şekilde bazı doktorlar bişey olmaz diyorlar ama tehlikeli bi durum , akıntın için doktor farklı testler uygulayabiliyor zaten. ben 3 yıldır jinekoloğa gidiyorum bendede farklı sorunlar var ama akıntımda oluyor çoğu zaman şimdiye kadar doktorum hiç öle bişey istemedi ...
gerizekalı kadın ya hemen indir dedi ya anlatır insan önceeee
ona korkumdan 1 yıldır gidemedim bir daha offf gitmem gerek ama nasıl cesaret yok ki
benim etrafımda kimsede yok ya regl öncesi oluyor sadece diyorlar bende her allahın günü var kendimi bildim bileli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?