'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ayy canım h.sonu bende yaşadım o ağrıları ama pzartesi oldum şimdi çok rahatım 3gün öldüm 2 de olduktan sonra uhh atlattım darısı başına
ay artık iş hayatımı çok etkiliyor yaa doktora gittim cumartesi günü çok etkili olduğunu söylediği bir ilaç verdi.bakalım başlar başlamaz kullanıcam umarım işe yarar.sanada geçmiş olsun canımmm ki geçmişş zaten şükür
Edirne gelinisin demek canım sende.yinede çok uzak sayılmayız pelincimm

Son düzenleme:

Sevgilicikk aslen Sivaslı ama doğma-büyüme Edirne Ezgicimm Kısmen Sivas gelini olacağım canım

Evettt Edirnee yakın ama ben ilçedeymm ama olsunn yine de yakınızkiii

benimde kötü oluyor eskiden lisede falan olduğumu anlamazdım herkese söyledim nazar değdi galiba özellikle 3-4 senedir çok kötü oluyorum ama bende akıntı çok fazla oluyor gitmem gerek ama gidemiyorum

Sevgilicikk aslen Sivaslı ama doğma-büyüme Edirne Ezgicimm Kısmen Sivas gelini olacağım canım

Evettt Edirnee yakın ama ben ilçedeymm ama olsunn yine de yakınızkiii

benimde kötü oluyor eskiden lisede falan olduğumu anlamazdım herkese söyledim nazar değdi galiba özellikle 3-4 senedir çok kötü oluyorum ama bende akıntı çok fazla oluyor gitmem gerek ama gidemiyorum

kızlar cevabım gitmemiş yazmıştım halbukii :)) tekrar yazayım. Pelincim en fazla 3-4 saatlik mesafemiz var. sabah çıksan öğle yemeğine yetişirsin

Yağmurcum benim hep ağrılı olurdu ama son 2 yıldır falan felaket arttı. okul varken sorun olmuyordu istediğim zaman gitmemezlik yapabiliyordum (üniversitede devam zorunluluğumuz yoktu çünkü) ama şimdi her ay izin alamıyorum malesef. sürekli çareler arıyorum.doğurunca geçermiş hemen doğurcam bi evleniyim

doktor bana evlenince de gecebilir dedi kuzum... ırsi bir darlık söz konusuymus kanallarda bizim... annemde de var

evlendikten sonra gecer yuksek ihtimal gecmezse cocuk dogurunca mutlaka gecer senin agrıların darlık sebebiyle oluyo dedi dr bana bundan 5 yıl once

bekliyoruz bakalım inşallah gecer :44:

günaydınnnn yeni gelinciklerrr gelmiş heraldeee hoşgelmişlerrr
günaydınnnnn.hoşbuldukkk:)

aaa banada aynı şeyi söylemişlerdi kuzum biliyomusun o yüzden doğurmayı bekliyorum ya ortaokuldaydım ya lisede hatırlamıyorum. doktor serviks kanalın dar o yüzden ağrın oluyor demişti.

banada annemler evlenince geçer dio niye diyorum geçer işte diyorlar hey Allahım:44:
akıntım için bi kere geçen yıl gittim sıvı alcaklarmıs simir testi yaptıramadım açıcakmışım ayyy korktum sedyeden kalktım acımıcak dediler ama dayanamadım kızlık zarının ordan sıvıymış:44:

sana direk dogum demiş beniim doktor kocamdan da umutluydu demek

bunu askıma sölesem kufur etsen daha iyiydi kavgada solenmez der heralde

canım ya smear bakirelerden alınmıyor diye biliyorum ben.... :44: karıstırıoda olabilirim ama arkadasım icin gitmiştik biz bakire oldugu icin smear istemediler

genelde bütün bayanlarda akıntı oluyor canım takma kafana smear testi yaptırsan bile bişey çıkacağını sanmıyorum.

alıyordu hemde özel hastane annemle gittik içeri girdik anlattık akıntı hep var uzan bakalım dedi bende gittim perdeyi çekti abla sana yardımcı olsun ben geliyorum dedi doktor ablada hizmetli yani neyse afedersiniz çamaşırını çıkar dedi neey dedim çıkar korkma aç dedi doktor sıvı alcak dedi hemmmen kalktım ayağı toparlandm sorduk annemle ne alaka dedi test için dedi dokunmıcaz oraya korkma dedi ama dayanamadm şırıngayla kenarında çekiyrlarms zaten orası kaygan dedi alnck sn sürer dedi ama çağlam ezgim korkuyorum yaa

smear testi bakire bayanlarda yapılmaz canım , alttan kontrolde yaptırma hiçbi şekilde bazı doktorlar bişey olmaz diyorlar ama tehlikeli bi durum , akıntın için doktor farklı testler uygulayabiliyor zaten. ben 3 yıldır jinekoloğa gidiyorum bendede farklı sorunlar var ama akıntımda oluyor çoğu zaman şimdiye kadar doktorum hiç öle bişey istemedi ...

gerizekalı kadın ya hemen indir dedi ya anlatır insan önceeee
ona korkumdan 1 yıldır gidemedim bir daha offf gitmem gerek ama nasıl cesaret yok ki

gerizekalı kadın ya hemen indir dedi ya anlatır insan önceeee
ona korkumdan 1 yıldır gidemedim bir daha offf gitmem gerek ama nasıl cesaret yok ki

yok hayatım sen yanlış doktora çatmışsın , önce düzgün bir doktor araştır etrafından sonra git anlat derdini, bende de sürekli akıntı var sadece anlatıyorum ultrasondan kontrol ediyor bişey varmı diye, göğüs kontrolü yapıyor onuda yaptır isterse önemli birşey çünkü elle kontrol yapıyor sadece...

benim etrafımda kimsede yok ya regl öncesi oluyor sadece diyorlar bende her allahın günü var kendimi bildim bileli

canım bendede oluyor.hemen hemen tüm arkadaşlarımdada var korkulacak bişey yok yani.çok normal bu.özellikle genç kızlarda hormonlar daha fazla çalıştığı için daha çok oluyor.smear testi bekarlarda yapılmıyor diye biliyorum bende.benim annem kadın doğumda hemşire ondan biliyorum.ayrıca muayenede çok gerekmedikçe bekarlara yapmıyorlar eğer gerekirse rektal yoldan bakıyorlar kesinlikle senin kızlık zarının olduğu bölgeye doknmuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…