'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Benndee guluorm bebegimm ya densiz işte ebeettt özledim ben onu ama pis o bu kadar özlettiği içinn kendini

kurabiyeemmm inşallahh bi çözüm yolu bulcaksınn canımm mutlakaa bi orta yol olmalı...

Veee sibelimmm blioruzzz zaten facetee gormustum fotoşlarınıı cok guzelsn bebegimmm veee eniştemde cok şanslı hani

ben insanlardan cok kazık yemiş biriyimdir pastamm gercekten ama bunu laf olsun diye solemiyorum

ama hala her gordugume inanıp guvenmeye devam ederim... her seferinde soz veririm kendime bidaha dikkatli olcam ama olmaz...

hemen can ciger olurum insanlarla... bu iş yerinde yine biraz biraz ogrendim geride durabilmeyi ama bu kadar oldu gittim yine guvenemicegim birine guvendim

beni bu zamana kadar hep Allah korumustur yani bi sekilde kötü niyetli insanlar cıkmıstır hayatımdan görmüşümdür gercek yüzlerini ama benim icin acı oluyo tabi biraz her seferinde

ben daha yeni yeni giriorum bu alana acı tecrubelerle ogrendim maalesef bu işin deyim yerindeyse raconunu... ama başıma da aldım bikere belayı bakalım nası kurtulcam bu işten

o artık ne dese boş kuzum sözleşmede mayısta teslim yazıyor yani mayıs değilde 5. ay yazılmıs miniicik mercekle goruncek biyere... imza işi de aceleye gelmişti ben de o anın heyecanıyla okumadan attım imzayı ve işte karsınızdayım yani

Çağlacımmm inşallah kimseyle konuşmana gerek kalmadan halledebilirsin

Dua ediyorum senin için bol bol.

teşekkür ederim tubişimmm sağğoll canımm benimm

inşallah kuzum içim cıktı dua etmekten... kimse duymadan cıksaydım su işin içinden

bu arada resimlerinize de baktım cok yakısmıssınız masallah eniştenin subay oldugu da durusundan bile belli

amin kuzum inşallah...

patronun karsısına cıkmak istemiorummm

çağloşummmmm umarım sağlıcakla halledeip aşacaksın bu işleri.

ben çok inanıyorum, gün doğmadan neler doğar sana da bi çıkış yolu mutlaka olacaktır bebeğim

ben de öle diorum peloşumm bi yol olmalı.. dermansız dert yokmus değil mi

benim içinde bir cıkar yol vardır elbet... inşallah yara almadan kurtulabilecegim o yol cıkar hemen karsıma... birileri anlayıs gosterir zorum kolaylasır inşallah

çağloşummmmm umarım sağlıcakla halledeip aşacaksın bu işleri.

ben çok inanıyorum, gün doğmadan neler doğar sana da bi çıkış yolu mutlaka olacaktır bebeğim

inşallah orkideemmmmm...

ben sizlerin enerjisine coook inanıyorum cunku burda herkes temiz kalple art niyetsiz dileklerde bulunuo birbiri için..

iyiki varsınız

Çağlacımmmm güzel haberlerini bekliyoruzz Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.en iyi şekilde kurtul bu durumdan kuzum benim

pastam her ınsan her yasta bişiler ogrenıyoo herkesi birbiriyle kıyaslamak istemiyo ama genede bi şekilde huyu bozuklar cıkıyoo işte iş ve arkadaslık olayı cıdden bırbırıne karısınca ne kadar guvenırsen guven çıkar ilişkisi olarak düşünüyo bi taraf malesef ben en sevdiğim arkadasımı bu yuzden kaybetmiştimm.. Sen içini nolursun ferah tut elinden gelenin en iyisini yapıcaksın ben emınım halledebiliceksin belkı bu donem cok yorulucaksın beynen bedenen ama hallediceksin

yerimm kii saol kuşuummm vallaaa hepiciği şanslııı yaniiii nurayımmmm

hahaaa pelintoşuummm doğruuu bi sen gördüydünnn benii tbi bendee sizii amaa şimdi hepiciğniizziiiii

çaaalaamm yaa bencedee patronunaa kalmadann inşş düzelirr herşey kuşumm yaa üzülmee sen hiççç
asker olduğu direk saçtan belli oluyoo saten yaa subay olamadı daha bakalmmm bu sene olurr belki aöf bitirirsee
olsada olmasadaa fark etmıyo gerç benim içinn yinee askerrr yinee askerr

Çağlacımmmm güzel haberlerini bekliyoruzz Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.en iyi şekilde kurtul bu durumdan kuzum benim

aminn inşallah size güzel haberler vericem kuzucuklar....

alnımın akıyla cıkıcam bu işten... raflarda kitaplarımı gorup mutlulunu yasamak kalcak gerie

inşallah

yorulıyımm kuşumm hiç umrumda değil yeterki ceneleri kapansın...

ben de ondan korkuorum ama hep basıma gelio işte... 18 yıllık arkadasım bile yaptıysa onu surda 6 aydır tanıdıgım birine cok gormuyorum zaten

astı üstü mü var bu işin kuzum hepsi asker hepsi subay işte...

adında subay geciomu gecio... :) nerde olması hayırlı olcaksa orda olsun... hepsi aynı bana göre hepsinin işi cok zor... ayrıca subayların ortamları daha fenaa bana kalırsa

cok ucarı oluyolar coooook... benimki tabiat acısından agır bi adam dısarıya karsı da uymuyo kimseye Allahtan yoksa aklım kalırdı daaa nası kalırdı hemde uykularım kacardı

ona da ayrı bi uzuluyorum zaten ben simdi senden ayrı kalamıorum evlendikten sonra kafayı yicem heralde diyo

bi evlenseydik... gerisini cok da dusunemiyorum artık

Yoktur canım yoktur. Bak mesela Nurayım ne umitsiz oldugu bir anda güldü yüzü.. Seninde olacak kurabiyeemm..

umarım ne maddi ne manevi bir hasar almadan sıyrılırsın bu işin içinden güzelliğimm beniiimmm..

çağlam Allah o kadar büyük ki en umutsuzluğa kapıldığın zamanda bile bi kapı açıyo sana
sen sadece inan ve dua et
herşey gçnlünce olcak inşallah

diyorumm ya kuşumm askerr iştee sonuçtaa
zorr tabii yaaa bende 28 mayıstaa yolllıcam işte ilk defaa ayrı kalcaz bide bizz nasıl alışcam dayancam bilemiyorum valla
yaa bitmicekkii iştee bu şafaklarr hiçççç bi emekli olsalarda kurtulsak
tabi daha 30 yıl falan var heralde

inşallah limomataammm benimmm

ben nelerin üstesinden geldim bunu da aşıcam inşallah ... sensin ki o güzellik yirimmm

çağlam Allah o kadar büyük ki en umutsuzluğa kapıldığın zamanda bile bi kapı açıyo sana
sen sadece inan ve dua et
herşey gçnlünce olcak inşallah

inşallah özgemmm
suan dua etmekten baska bişe gelmio elimden zaten inşallah kabul olur

mecburi hizmet düşmüş 10 yıla kadar kuzu... parayı bulursa biyerlerden bırakır askerligi
keşke öle bişe olsa cok isterdimmm calısmak zorunda olmamasını ya da baska bi işle rahat yasayabilcek durumda olmayı

yoksa daha cok beklicem saksı gibi camlarda

duydumm cnm geçenn benimkii tutturdu satenn bırakcamm diyee 5 yıl daha calısıp bırakcam diyo birbirimizii yerizz sonra dedim bendee bende ısterımm bırakmasını ayrı kaldıgımızz ıcınn beraberr olsakk ıstemem satenn bolu dan sonra sabit olcakk yanı sabredıyoruz şimdilikk cnm yaa bende beklemeyee başlıcamm iştee

benimkinin nolcagı belli deil o yuzden bırakbilse cok memnun olurdum

sayılı zaman gecer be kuzum bi sekilde sonrasında yanında olcaksa problem yok

benimkinin nolcagı belli deil o yuzden bırakbilse cok memnun olurdum

sayılı zaman gecer be kuzum bi sekilde sonrasında yanında olcaksa problem yok

bizimkidee belli değiklii iştee
zaman cabuk geçio saten cnm da tsk nın ipi sapı belli olmuyoo yinedee iştee
bakalmmm ne göstercek zamann kuşumm hayrlısı olsunn yanii
bana paydosss bebiklerimmmm öpüorumm hepiciğiniziiii 7 günümüzz kaldı dolu dolu yasayalımm dimiii aşkımınnn kollarınaaa atlamayaa ucuorumm şimdiii

ohhh mesai biterr ezgi eve giderrrr :))) bu akşam sporum var ama gidebilirmiyim bilmiyorum çook yoruldum ve hala karın ağrın tam olarak geçmedi..öpüldünüz güzellerr yarının bugünden güzel olması dileğiyle

bu aralar biraz fazla yoruyolar bizim gibi güzel gelincikleri
ben de çok yorgunum kızlar ya yüzyıllık yorgunluk varmış üzerimde gibi hissediyom

kızlar herkese iyi akşamlar çeyizimde paylaştım burdada paylaşayım galiba çıldırdım can sıkıntısımı bilemicem bugün gittim linensten cuma günü aldığım beyazı değiştip pemişini aldım bide krem masa örtüsü aldım indirim var günlüklerim çıksın aradan bide bide peçete halkalarım geldiii çok sevinçliyken makinemi taktım boynuma fotolarını çektim çıldırmış olabilme olasılığım var büyük ihtimalll

hani foto her zaman çekersinde bu gün koskoca pazartesi sendromunu dibine kadar yaşadığım gün kendimden bu enerjiyi beklemezdim çok yorgunum çok ama eğlendim

Eki Görüntüle 424348 Eki Görüntüle 424349 Eki Görüntüle 424350 Eki Görüntüle 424351 Eki Görüntüle 424352

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…