ayy hala aklıma geldikçee gülüyooruuummm aşkıımm yaaahh ahhh kavusunca cooook buyuk sarılcaamm bide gidip gelirkeen herangi bi sorun cıkarmadıgı için bidaha sarılcaamm koca kurbaamaa eniştecikte gelsiin bian eveelll benim aşkım cok ozlediii sevdiceğiniii
Pastaaaamm yaa arkadasın neden cekıyokı kendısınıı hazıranın ılk haftası olarak bıldırmıstık dese vakit kazanmazmısın ? patronlaa konusmak zorunda kalmaa yaa(( elimden bişi gelebilse keşkeee yardımcı olabilsem sanaaa pastaaamm (((
ayy hala aklıma geldikçee gülüyooruuummm aşkıımm yaaahh ahhh kavusunca cooook buyuk sarılcaamm bide gidip gelirkeen herangi bi sorun cıkarmadıgı için bidaha sarılcaamm koca kurbaamaa eniştecikte gelsiin bian eveelll benim aşkım cok ozlediii sevdiceğiniii
Pastaaaamm yaa arkadasın neden cekıyokı kendısınıı hazıranın ılk haftası olarak bıldırmıstık dese vakit kazanmazmısın ? patronlaa konusmak zorunda kalmaa yaa(( elimden bişi gelebilse keşkeee yardımcı olabilsem sanaaa pastaaamm (((
Çağlacımmm inşallah kimseyle konuşmana gerek kalmadan halledebilirsin
Dua ediyorum senin için bol bol.
oyy çaaalaammm yaa resmenn çıkmazlarrrdasın kuşummm çook üzüldümmm yaa :26:
arkdaşınnın yağtığıdaa yaniiii
inşş herşeyy düzelirr en kısaa zamandaa kuşumm sıkmazsınnn o tatlı canınııı seeeeenn
sibeliim çok güzelsiin sen, çokta yakışmışsınıııızz2013 damatları çok şanslı yahuu
çağlam, canım ne diyeceğimi bilmiyorumallahım yardımcın olsun. inşallah patrona gerek kalmadan hallolur.
Benndee guluorm bebegimm ya densiz işte ebeettt özledim ben onu ama pis o bu kadar özlettiği içinn kendini
kurabiyeemmm inşallahh bi çözüm yolu bulcaksınn canımm mutlakaa bi orta yol olmalı...
Veee sibelimmm blioruzzz zaten facetee gormustum fotoşlarınıı cok guzelsn bebegimmm veee eniştemde cok şanslı hani
çağloşummmmm umarım sağlıcakla halledeip aşacaksın bu işleri.
ben çok inanıyorum, gün doğmadan neler doğar sana da bi çıkış yolu mutlaka olacaktır bebeğim
sibeliim çok güzelsiin sen, çokta yakışmışsınıııızz2013 damatları çok şanslı yahuu
çağlam, canım ne diyeceğimi bilmiyorumallahım yardımcın olsun. inşallah patrona gerek kalmadan hallolur.
Benndee guluorm bebegimm ya densiz işte ebeettt özledim ben onu ama pis o bu kadar özlettiği içinn kendini
kurabiyeemmm inşallahh bi çözüm yolu bulcaksınn canımm mutlakaa bi orta yol olmalı...
Veee sibelimmm blioruzzz zaten facetee gormustum fotoşlarınıı cok guzelsn bebegimmm veee eniştemde cok şanslı hani
Çağlacımmmm güzel haberlerini bekliyoruzz Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.en iyi şekilde kurtul bu durumdan kuzum benim
pastam her ınsan her yasta bişiler ogrenıyoo herkesi birbiriyle kıyaslamak istemiyo ama genede bi şekilde huyu bozuklar cıkıyoo işteiş ve arkadaslık olayı cıdden bırbırıne karısınca ne kadar guvenırsen guven çıkar ilişkisi olarak düşünüyo bi taraf malesef ben en sevdiğim arkadasımı bu yuzden kaybetmiştimm.. Sen içini nolursun ferah tut elinden gelenin en iyisini yapıcaksın ben emınım halledebiliceksin belkı bu donem cok yorulucaksın beynen bedenen ama hallediceksin
yerimm kii saol kuşuummm vallaaa hepiciği şanslııı yaniiii nurayımmmm
hahaaa pelintoşuummm doğruuu bi sen gördüydünnn benii tbi bendee sizii amaa şimdi hepiciğniizziiiii
çaaalaamm yaa bencedee patronunaa kalmadann inşş düzelirr herşey kuşumm yaa üzülmee sen hiççç
asker olduğu direk saçtan belli oluyoo saten yaasubay olamadı daha bakalmmm bu sene olurr belki aöf bitirirsee
olsada olmasadaa fark etmıyo gerç benim içinn yinee askerrr yinee askerr
ben de öle diorum peloşumm bi yol olmalı.. dermansız dert yokmus değil mi
benim içinde bir cıkar yol vardır elbet... inşallah yara almadan kurtulabilecegim o yol cıkar hemen karsıma... birileri anlayıs gosterir zorum kolaylasır inşallah
inşallah orkideemmmmm...
ben sizlerin enerjisine coook inanıyorum cunku burda herkes temiz kalple art niyetsiz dileklerde bulunuo birbiri için..
iyiki varsınız
astı üstü mü var bu işin kuzum hepsi asker hepsi subay işte...
adında subay geciomu gecio... :) nerde olması hayırlı olcaksa orda olsun... hepsi aynı bana göre hepsinin işi cok zor... ayrıca subayların ortamları daha fenaa bana kalırsa
cok ucarı oluyolar coooook... benimki tabiat acısından agır bi adam dısarıya karsı da uymuyo kimseye Allahtan yoksa aklım kalırdı daaa nası kalırdı hemde uykularım kacardı
ona da ayrı bi uzuluyorum zaten ben simdi senden ayrı kalamıorum evlendikten sonra kafayı yicem heralde diyo
bi evlenseydik... gerisini cok da dusunemiyorum artık
pelimiiiimmm eksik kalan son futurafflarııı ekliyoooruuummmm şimciiikkk
Yoktur canım yoktur. Bak mesela Nurayım ne umitsiz oldugu bir anda güldü yüzü.. Seninde olacak kurabiyeemm..
umarım ne maddi ne manevi bir hasar almadan sıyrılırsın bu işin içinden güzelliğimm beniiimmm..
çağlam Allah o kadar büyük ki en umutsuzluğa kapıldığın zamanda bile bi kapı açıyo sana
sen sadece inan ve dua et
herşey gçnlünce olcak inşallah
diyorumm ya kuşumm askerr iştee sonuçtaa
zorr tabii yaaa bende 28 mayıstaa yolllıcam işte ilk defaa ayrı kalcaz bide bizz nasıl alışcam dayancam bilemiyorum valla
yaa bitmicekkii iştee bu şafaklarr hiçççç bi emekli olsalarda kurtulsak
tabi daha 30 yıl falan var heralde
mecburi hizmet düşmüş 10 yıla kadar kuzu... parayı bulursa biyerlerden bırakır askerligi
keşke öle bişe olsa cok isterdimmm calısmak zorunda olmamasını ya da baska bi işle rahat yasayabilcek durumda olmayı
yoksa daha cok beklicem saksı gibi camlarda
duydumm cnm geçenn benimkii tutturdu satenn bırakcamm diyee 5 yıl daha calısıp bırakcam diyo birbirimizii yerizz sonra dedim bendeebende ısterımm bırakmasını ayrı kaldıgımızz ıcınn beraberr olsakk ıstemem satenn bolu dan sonra sabit olcakk yanı sabredıyoruz şimdilikk cnm yaa bende beklemeyee başlıcamm iştee
benimkinin nolcagı belli deil o yuzden bırakbilse cok memnun olurdum
sayılı zaman gecer be kuzum bi sekilde sonrasında yanında olcaksa problem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?