'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydıııınnnnn mutlu birr haftaaa, mutlu biiir gun olsuunnnn :)))

Özgeeemm sağ ol bebegiiiimmm biii gün sennle de bole fotolarmzz olamaz miii? olabiliirr öpüldünnn

Aşaaağıdaa bir Ezgicaaannnn görüoreeeeee

günaydınnnn fıstıkımmmmm
hepiinize güzel haftalar kızlar hayallerimizin gerçekleşeceği bir hafta olsun

günaydın kızlar

çağlam canım sen aşıcaksındır merak etme hayatım kötü şeler nasıl bir yolunu bulup hayatımıza giriyorsa iyi şeylerde yolunu bulup gircekler o yüzden sıkma canını dua ediyoruz canım

pelommm fotolar çok güzel canım bayıldım bayıldım çok güzelsiniz

Hoşgeldiiinnnn balıııımmmmmmm

Sağğ oollll gizommm dun cok guzel bi gunduuu ayy ayrılırkenn ağlayacaktım tutmasamm kendimiiiii( Çok sevdiimmm ben onuuu yaaaaa kıyamamm yerimkiii

İyiyimm canımm. sen nasılsın? valla tatlım çalışmadan girdiğim için anlamadım iyi mi geçti kötü mü
iyiyimm bende kuzumm :)) Pazartesi sendromunu hasarsız atlatmak istiorumm
günaydınnn bebiklerrrrr

pelincimmm ikinizde çok tatlısınız kiiiii yüzünüz hepp böyle gülsün güzelliklerrrr

Çok sağ ol Tubaaammmmmm sende öylesinn kuzucummmm:)) Hepimizz gülelimmm hepimiz musmutlu olalımkiiiiii

ayyy olabilir tabikine pek de güzel olur hem deeee

p.tesi sendromunu ben de atlatmak istiom ama öğleden sonra baya çetrefilli bi işim var
dua ediğn hayırlısıyla atlatayım

bebeklerııımmm ben suan anladımkı benım elımden her iş cidden geliirr kabloları taktık biraz amatör bi iş olsada ayrıca kabloların ora sakat bir bacağı sarmış gibi kalsadaa genede nete girebiliiceem kadar bagladım kabloları

Nurayıııımmm cok sevındım lokumummm herseyın yoluna gırmesınee dualarımız kabulll olduuu

Pastaaaam kitap işine cok uzuldum ama neden belırtmedılerkı sanaaa yaa çalışma planını ona göre ayarlardın inş sorun yasamadan ahlledersiin bebeegııımm

Hepiniziiii çoook özlemişiiiimmmm

Pelimimmm aşkımmmm seniii öleee çok fazla sevdiimkiii annişinideee çoook sevdim kuzentoşuda herkesiii bikere daha dediiim çok şanslıyııımm beeennn ve hislerimde hiiç yanılmıyoruum içimde gram korku bile yoktu sana gelirkeen sanki senelerdir tanıstıgım arkadasımın evine gidiyoo gibiydiiimm çook sıcak kanlısııın benım minicikiiiiimmm yerim seniii bak içim kaynadı gene Herşey için tekrar tekrar tesekkur ederıııımmmmm aşkıııımmmm ama keşşke geri dönmeseydık yada senıde kacırsaydık dıyorum kıyamam yaa vedalasırken resmen 6 kere öptük sarıldık gene doyamadım ayrıca demeeden gecemıcem hepımız evlı vede nişanlıyız taaammm mıı evli olanda fethiyeeeeeeee

slmlarrrrr
waayyy ne güzell yaaa resimlerii gördümm ben şimdii ne tatlısınızzzz öleee nee güzell yaa vallaa yirimmm siziiii
herkesss nası iyimii baklmmmm

Siboşumm hoşgeldin iyiyim ben sen nasılsınnn

iyiyimm kuşummm bendeee şükür
dişimi çektirdimm geldimmm allammm suratım haalaaa uyuşukk
ayy bendee albümm yapcamm şimdii herkesin varmışşş sonradan farketmelerimm yokmuuu benimmm ayyy

merhaba bebeklerim..
çağlam gelmemiş bugün hiç.. çok çok dua ediyoruz ona, benim işlerim nasıl düzene girdiyse onunkide girecek. enerjimize inanıyorum.

ezgicim sende babacığınla konuş inşallah bir sorun çıkmaz ve bir an önce tanıştırırsınız aileleri..

ay yazdım yazdımmm siliindi iyi baglayamadım galba kabloyuu kopup duruyo net sibeeliim çok tesekkur ederiiiz kuzuuummm diş işi zorr ya geçmişlerr olsun tatlımmmm bende cumartesi denize girdiğim için hafiften heryerimde agrı varr pelimimin dediği gibi deliyim sanırım çook üşüttüm o güüünn çünküüümm

sağol kuşummmm sanadaa geçmişlerr olsunnn
bi tane resim yükleyebildimmm hep boyutlarr büyükk geliooo küçiltiyimdee yüklerimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…