Günaydıııınnnnn mutlu birr haftaaa, mutlu biiir gun olsuunnnn :)))
Özgeeemm sağ ol bebegiiiimmm biii gün sennle de bole fotolarmzz olamaz miii? olabiliirröpüldünnn
Aşaaağıdaa bir Ezgicaaannnn görüoreeeeee
günaydınnnn fıstıkımmmmm
hepiinize güzel haftalar kızlar hayallerimizin gerçekleşeceği bir hafta olsun
İnşallahh canım beniiimmmmm
Nasısıııınnn kuzuuummm? Dün sınava girecektnn galibaaaa nasıl geçti canımmm?
günaydın ezgicim nasıldı sınavın
Hoşgeldiiinnnn balıııımmmmmmmgünaydın kızlar
çağlam canım sen aşıcaksındır merak etme hayatım kötü şeler nasıl bir yolunu bulup hayatımıza giriyorsa iyi şeylerde yolunu bulup gircekler o yüzden sıkma canını dua ediyoruz canım
pelommm fotolar çok güzel canım bayıldım bayıldım çok güzelsiniz
iyiyimm bende kuzumm :)) Pazartesi sendromunu hasarsız atlatmak istiorummİyiyimm canımm. sen nasılsın? valla tatlım çalışmadan girdiğim için anlamadım iyi mi geçti kötü mü
günaydınnn bebiklerrrrr
pelincimmm ikinizde çok tatlısınız kiiiiiyüzünüz hepp böyle gülsün güzelliklerrrr
Günaydıııınnnnn mutlu birr haftaaa, mutlu biiir gun olsuunnnn :)))
Özgeeemm sağ ol bebegiiiimmm biii gün sennle de bole fotolarmzz olamaz miii? olabiliirröpüldünnn
Aşaaağıdaa bir Ezgicaaannnn görüoreeeeee
ayyy olabilir tabikine pek de güzel olur hem deeee
p.tesi sendromunu ben de atlatmak istiom ama öğleden sonra baya çetrefilli bi işim var
dua ediğn hayırlısıyla atlatayım
slmlarrrrr
waayyy ne güzell yaaa resimlerii gördümm ben şimdii ne tatlısınızzzz öleee nee güzell yaa vallaa yirimmm siziiii
herkesss nası iyimii baklmmmm
Siboşumm hoşgeldin iyiyim ben sen nasılsınnn
iyiyimm kuşummm bendeee şükür
dişimi çektirdimm geldimmm allammm suratım haalaaa uyuşukk
ayy bendee albümm yapcamm şimdii herkesin varmışşş sonradan farketmelerimm yokmuuu benimmm ayyy
ay yazdım yazdımmm siliindi iyi baglayamadım galba kabloyuu kopup duruyo netsibeeliim çok tesekkur ederiiiz kuzuuummm diş işi zorr ya geçmişlerr olsun tatlımmmm bende cumartesi denize girdiğim için hafiften heryerimde agrı varr pelimimin dediği gibi deliyim sanırım çook üşüttüm o güüünn çünküüümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?