kızlar herkese iyi akşamlar çeyizimde paylaştım burdada paylaşayım galiba çıldırdım can sıkıntısımı bilemicem bugün gittim linensten cuma günü aldığım beyazı değiştip pemişini aldım bide krem masa örtüsü aldım indirim var günlüklerim çıksın aradan bide bide peçete halkalarım geldiii çok sevinçliyken makinemi taktım boynuma fotolarını çektim çıldırmış olabilme olasılığım var büyük ihtimalll
hani foto her zaman çekersinde bu gün koskoca pazartesi sendromunu dibine kadar yaşadığım gün kendimden bu enerjiyi beklemezdim çok yorgunum çok ama eğlendim
Eki Görüntüle 424348 Eki Görüntüle 424349 Eki Görüntüle 424350 Eki Görüntüle 424351 Eki Görüntüle 424352
ay gizoş Allah iyiliğini versin...
görünce bir an heyecan yaptım halkaları yüzük sandım... bizim deli kız ani bir kararla nişanlanmaya karar verdi heralde dedim gözlerim faltası gibi açıldı
meğer peçete hakasıymıs :)
göz alıcı görünüyolar valla güle güle kullan kuzum benimmm
çağlam canım gün doğmadan neler doğar üzme kendini sakın geçmişte çıkan kötü yürekli insanalrıda hayatından def etmen iyi olmuş herkesin karşılarına çıkabilir böyle insanlar
ben sorunu halledeceğini düşünüyorum geçen hafta benimde böyle iş mevzularında canım sıklmıştı düzeldi ben inanıyorumki buda öyle olcak denge var sen bu sorunu aşıcaksın üzüntüden sonra hep mutlulklar gelir çünkü
dua edicem sana canım bak nurayımda nasıl herşey yolunda girdi seninde öyle olcak ümitsizliğğğe yer yok anlatırken hep iyi alternatifileri dök ağzından kötüyü çağırma kuzum
kızlar kimsecikler yok tek kaldım kaçıyorum uyku beni çağırıyor
Giziim coook tatlısın yaaaa cidden p.tesi sendromunu calısmadıgım halde bu sefer ben bile yasadımmm enerjıne hayran kaldım cokta guzellermıııss pastaam gibi bende yzük sandımmgüzel yemeklerde kullanALIM bak hemennn benimsediiimm onlarıdaaa
Pastaaaaam keyfiiin nasılllll bakalımm
Günaydın kızlaar dün giremedim çünkü işe gelemedim yine boyun beni yatırdı Öldürmeyen Allah öldürmüyor süründürüyor halaaa etkisindeyim çok ağrım sancım var
pelin ve nazlıcım çok tatlısınızyüzünüz hep gülsün canlarım
Günaydın kızlaar dün giremedim çünkü işe gelemedim yine boyun beni yatırdı Öldürmeyen Allah öldürmüyor süründürüyor halaaa etkisindeyim çok ağrım sancım var
pelin ve nazlıcım çok tatlısınızyüzünüz hep gülsün canlarım
selam arkadaşlar bende tahmini 2013 geliniyim. 12 mayısta söz yaptık nişan tarihi koyamadık çünkü ikimizde kpss sınavına girceğiz. bizimkilerin geçinebilecekmisiniz memur olmaya çalışın diye diretişleri var biraz ama çok mutlulular baştan bekleyin biraz dediler iş söz yapmaya gelince bi baktık ki bizden önce niyetlendiler heyecanlandılar. şimdi herşey iyi görünüyor. bende sözlümde asgari ücretle çalışıyoruz şuan. evimiz var kira derdimiz olmayacak. sözlüm tek çocuk ailede. düşüncelerinizi fikirlerizi bekliyorum...
günaydınnnnn bebiklerimmmmmmm günümüzz aydınnn güzel olsunn
tubimdeee yukardaymışkiiiiii
selam arkadaşlar bende tahmini 2013 geliniyim. 12 mayısta söz yaptık nişan tarihi koyamadık çünkü ikimizde kpss sınavına girceğiz. bizimkilerin geçinebilecekmisiniz memur olmaya çalışın diye diretişleri var biraz ama çok mutlulular baştan bekleyin biraz dediler iş söz yapmaya gelince bi baktık ki bizden önce niyetlendiler heyecanlandılar. şimdi herşey iyi görünüyor. bende sözlümde asgari ücretle çalışıyoruz şuan. evimiz var kira derdimiz olmayacak. sözlüm tek çocuk ailede. düşüncelerinizi fikirlerizi bekliyorum...
canımmm geçmiş olsun çoookk nasılsın şimdi iyi misin biraz daha ?
aa yağmuşumm çokk geçmişş olsunn kuşummm yaaa şimcikk nasısınn kiiii ? :26:
çok sağolun kızlar biraz daha tabiki iyiyim düne göre öldüm diyorum ama öldürmüyor işte sorun orda sürünüyorum cebelleşiyorum ağrım var haa kafam bi dünya toparlıyamıyorum sabah işime 1 durak kala başım öyle bi döndü ki anlatamam işte Rabbim bunu bana uygun görmüş çekiceğim var demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?