'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çağlam canım gün doğmadan neler doğar üzme kendini sakın geçmişte çıkan kötü yürekli insanalrıda hayatından def etmen iyi olmuş herkesin karşılarına çıkabilir böyle insanlar

ben sorunu halledeceğini düşünüyorum geçen hafta benimde böyle iş mevzularında canım sıklmıştı düzeldi ben inanıyorumki buda öyle olcak denge var sen bu sorunu aşıcaksın üzüntüden sonra hep mutlulklar gelir çünkü

dua edicem sana canım bak nurayımda nasıl herşey yolunda girdi seninde öyle olcak ümitsizliğğğe yer yok anlatırken hep iyi alternatifileri dök ağzından kötüyü çağırma kuzum

kızlar kimsecikler yok tek kaldım kaçıyorum uyku beni çağırıyor

ay gizoş Allah iyiliğini versin...

görünce bir an heyecan yaptım halkaları yüzük sandım... bizim deli kız ani bir kararla nişanlanmaya karar verdi heralde dedim gözlerim faltası gibi açıldı

meğer peçete hakasıymıs :)

göz alıcı görünüyolar valla güle güle kullan kuzum benimmm

bende ekleyince aa bunlar yüzüğede benziyor dedim ama çok eğlendim heeee

peçete halkaları kokoşmu değilmi bilemeyrekten 12 tane aldım sade sofralarıma bir albeni versin diye bir 12 li daha alacağım yada belki kendim yaparım çiçekli çiçekliii

ben gidiyim yavaştan rüyalar alemine çağlam güzel güze dualarımı edip dalış yapcam uykumaaaa öpüldün ki kocaman

Giziim coook tatlısın yaaaa cidden p.tesi sendromunu calısmadıgım halde bu sefer ben bile yasadımmm enerjıne hayran kaldım cokta guzellermıııss pastaam gibi bende yzük sandımm güzel yemeklerde kullanALIM bak hemennn benimsediiimm onlarıdaaa

Pastaaaaam keyfiiin nasılllll bakalımm

kötüyü düşünmek istemiyorum zaten kuzum... zorlu bir süreç bekliyor beni hakkımda hayırlısı bazı seyleri yasamadan ogrenemiyor insan işte

başa gelen cekilir napalım bunda da vardır bir hayır bir süre bunu dusunmemeye karar verdim dusundukce batıyorum cunku dua edip beklicem bi yandan da yapabildigim kadar yapıyorum ceviri gözleri sesi bes oldu artık

ay yerim o güzel dualarını ben seniiiiiiiiiiiiinnnnnn

inanıyorum olmayacagı varsa bile sizin dualarınız sayesinde iyi şeyler olacak

halkalar cok guzel kuzum... samdanlarla uydurursun bunları kiiii ne de güzel olur ısıl ısıl cok şık

iyi geceler sana da tatlımmmm ben de kacayım kimsecikler yokk

sen calıssan da yasamazsın kuzum sendrom falan sendeki pozitiflik tatlılık eritir sendromu pastosumm

daha iyiyimmm ... çıkmadık candan umut kesilmez modundayım, dua ederekten bekliyorum ne olacak diye bebikimm :44:

herkese de gunaydın bu aradaaa

Günaydın kızlaar dün giremedim çünkü işe gelemedim yine boyun beni yatırdı Öldürmeyen Allah öldürmüyor süründürüyor halaaa etkisindeyim çok ağrım sancım var
pelin ve nazlıcım çok tatlısınız yüzünüz hep gülsün canlarım

günaydınnnnn bebiklerimmmmmmm günümüzz aydınnn güzel olsunn
tubimdeee yukardaymışkiiiiii

aa yağmuşumm çokk geçmişş olsunn kuşummm yaaa şimcikk nasısınn kiiii ? :26:

selam arkadaşlar bende tahmini 2013 geliniyim. 12 mayısta söz yaptık nişan tarihi koyamadık çünkü ikimizde kpss sınavına girceğiz. bizimkilerin geçinebilecekmisiniz memur olmaya çalışın diye diretişleri var biraz ama çok mutlulular baştan bekleyin biraz dediler iş söz yapmaya gelince bi baktık ki bizden önce niyetlendiler heyecanlandılar. şimdi herşey iyi görünüyor. bende sözlümde asgari ücretle çalışıyoruz şuan. evimiz var kira derdimiz olmayacak. sözlüm tek çocuk ailede. düşüncelerinizi fikirlerizi bekliyorum...

canımmm geçmiş olsun çoookk nasılsın şimdi iyi misin biraz daha ?

hoşgeldin aramıza crocus,

kira derdiniz olmıcaksa ne kadar guzel ... Allah tamamına erdirsin

hoşgeldin yagmurr gecmiş olsunnn

günaydınnnnn bebiklerimmmmmmm günümüzz aydınnn güzel olsunn
tubimdeee yukardaymışkiiiiii

burdayım kiiii

nasılsın kuşummm

hoşgeldin canım, hayırlı olsun

hoşgeldinnnn crocuss :)
bi kpss mağdurları dhaa bakalımm inş hepimizz için hayırlısı olurr cnm

canımmm geçmiş olsun çoookk nasılsın şimdi iyi misin biraz daha ?

aa yağmuşumm çokk geçmişş olsunn kuşummm yaaa şimcikk nasısınn kiiii ? :26:

çok sağolun kızlar biraz daha tabiki iyiyim düne göre öldüm diyorum ama öldürmüyor işte sorun orda sürünüyorum cebelleşiyorum ağrım var haa kafam bi dünya toparlıyamıyorum sabah işime 1 durak kala başım öyle bi döndü ki anlatamam işte Rabbim bunu bana uygun görmüş çekiceğim var demekki

ölmekkk falnn töbee töbee yağmuşş yakışıomuu sanaaa
kuzucumm bi doktoraaa falan gitsene senn çözümü yokmu bunun ki yaa hep acı çekiyosun sen ? :26:

hoşgeldin crocus.Allah tamamına erdirsin.inşallah herşey şimdik gibi iyi gider.mutluluklar dilerim.
yağmurcum geçmiş olsunn.
çağlacımmm moralin nasıl?
ve diğer gelincikler sizler nasılsınız tubiş ve sibelcik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…