'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Aşkıııııııııııııııııııııımmmm hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn

Senii öpmeyeee koklamayaa doyamadııımmm diee giriormm nakarattannn

bendee bi an istanbulaaa dondunn sandımm bebegmm yaaaa tum soylediklernn gecerliiiii bitanemmm sevıormm seniiiii

giderkenn biii fenaaa oldumm beenn ama yaaaaa

oooffffff

neyyseee kavuscazzkiii geneeeeeee

vee ayrıca hepimiz evli ve nişanlıyııızzzzz.. "Sen mi evlisinn? "

iveeeeetttt artık benimdeee 3 resimlikk bi albümümmmm varr iştee oldugum için bölee olduuu

slmlarrrrr
waayyy ne güzell yaaa resimlerii gördümm ben şimdii ne tatlısınızzzz öleee nee güzell yaa vallaa yirimmm siziiii
herkesss nası iyimii baklmmmm

merhaba sibelcim.daha önce hiç konuşmamıştık sanırım ben ezgi çook geçmiş olsun. hemen albümüne bakıcam :))

nuraycım sağol canım.çağlama kuzumada dua ediyoruz yoluna girecek inşallahhh

O zaman futurafını falan cekiiimm

aşkıımm beniiiimmm yaaa rüyaa gibi halaaa eve anca carsamba donucem kuşuuummm
perşembede kurbaaamaa kavusuruuumm çook özlediim onudaaa eniştee geldi mi aşkitiloppp?

merhaba sibelcim.daha önce hiç konuşmamıştık sanırım ben ezgi çook geçmiş olsun. hemen albümüne bakıcam :))

nuraycım sağol canım.çağlama kuzumada dua ediyoruz yoluna girecek inşallahhh

mrb cnmm evettt senleee konusmadık cnmm bende sibel dememe geren yok sanırım
ayrıca çook saol cnmmm

Biziiim kızlarımııızz çoooooooooooooookk güzell kiiiiiiiiiiiiii Sibellciiim maşallaahhh size canımmmmm Allah nazarlardann korusuuunnnn

sibelcim çok tatlısınız maşallahh çok güzel bizim gelincikler
nazlıcımmm sanada aferinn tebriklerr hem güzel hem akıllı gelincikkkk

sibelcim sahilli fotolar samsundamı çekildi ben çok benzettim ama izmirde olabilir yoksa istnbllmu bilemiyorum

fotolara gelicne çok çok yakışıyorsunuz maşlllah topikimiz hep güzel çiftlerle dolduu kiii

O zaman futurafını falan cekiiimm

aşkıımm beniiiimmm yaaa rüyaa gibi halaaa eve anca carsamba donucem kuşuuummm
perşembede kurbaaamaa kavusuruuumm çook özlediim onudaaa eniştee geldi mi aşkitiloppp?

"hadi kalkalım yaa terbiyesiz, pardoooonn!!"

Oyyyy oyyyy başımızaa daha neler gelicekk acabaa aşkıımm yaa

Kavuşş bebegiimmmmmm kocaman sarıll onaaaa

gelmedi cnm bugunn uçaklaa geliceeğmuşş çorluya kadarr.. yarınn çalışcaakk bakalımmm

sibelcim sahilli fotolar samsundamı çekildi ben çok benzettim ama izmirde olabilir yoksa istnbllmu bilemiyorum

fotolara gelicne çok çok yakışıyorsunuz maşlllah topikimiz hep güzel çiftlerle dolduu kiii

ahhhh izmitt kuşuummm yaa orasııı
vallaaa öyleee bendee baktımm vallaa süperr herkesss maşallaahh bizlereee oyy

nurayımm pelinimmm gizoşumm özgemmm ezgimmm pastaaammm hepinize cok tesekkür ederim o guzel dilekleriniz dualarınız için

ezgimm canım benimmm o güzel yüreginden dokulen iyi dilekler dualar bile yeter valla gözlerim doldu okyunca iyi ki gelmisim bu foruma iyiki tanımısım hepinizi dedim

durumum hala muallak.. kafamı toparlayıp ne yapacagıma karar veremedim henuz

son care patronumla konusucam ama onun da anlayıs gostereceginden emin degilim kaldı ki bunu yapmayı hiç istemiyorum cunku burdaki işim acısından da benim hakkında kotu dusunsun istemem

yetiştiremedi beceremedi tarzı bir portre fitlenir ona cunku.. zaten ceviriyi alırken mırın kırın etmişti o yuzden tum kalbimle onla konusmak zorunda kalmamayı diliyorum

kafam o kadar dolu ki... suan yaptıgım ise de konsantre olamıyorum... yedigim yemegin bile tadı yok sanki

maddi zararları bir yana... manevi zararları da olur bana bu alandaki kariyerim acısından ve kahretsin ki yayınevinin gözü gibi baktıgı cok fazla şey bekledigi bir kitap elimdeki sıradan bir kitap değil.... normal aleleade bir sey olsaydı bu kadar korkmazdımmmm

her anlamda cok buyuk bir yatırım yapılacak kitaba... ah salak kafam neden girdiysem bu sorumlulugun altına

resmen ipin ucundayım... umarım düşmem cehennemin ortasında

benden de size tavisye önünü sonunu dusunmeden iyice okumadan hiçbir seye imza atmayın... sözleşmeyi yazan yakın bir arkadasımdı ona guvenmiştim ama simdi o da geri cekti kendini

kimseye de guvenmein kolay kolayyy

ayy hala aklıma geldikçee gülüyooruuummm aşkıımm yaa ahh ahhh kavusunca cooook buyuk sarılcaamm bide gidip gelirkeen herangi bi sorun cıkarmadıgı için bidaha sarılcaamm koca kurbaamaa eniştecikte gelsiin bian eveelll benim aşkım cok ozlediii sevdiceğiniii

Pastaaaamm yaa arkadasın neden cekıyokı kendısınıı hazıranın ılk haftası olarak bıldırmıstık dese vakit kazanmazmısın ? patronlaa konusmak zorunda kalmaa yaa (( elimden bişi gelebilse keşkeee yardımcı olabilsem sanaaa pastaaamm (((

oyy çaaalaammm yaa resmenn çıkmazlarrrdasın kuşummm çook üzüldümmm yaa :26:
arkdaşınnın yağtığıdaa yaniiii
inşş herşeyy düzelirr en kısaa zamandaa kuşumm sıkmazsınnn o tatlı canınııı seeeeenn

sibeliim çok güzelsiin sen, çokta yakışmışsınıııızz 2013 damatları çok şanslı yahuu

çağlam, canım ne diyeceğimi bilmiyorum allahım yardımcın olsun. inşallah patrona gerek kalmadan hallolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…