bebeklerııımmm ben suan anladımkı benım elımden her iş cidden geliirrkabloları taktık biraz amatör bi iş olsada ayrıca kabloların ora sakat bir bacağı sarmış gibi kalsadaa genede nete girebiliiceem kadar bagladım kabloları
Nurayıııımmm cok sevındım lokumummm herseyın yoluna gırmesınee dualarımız kabulll olduuu
Pastaaaamkitap işine cok uzuldum ama neden belırtmedılerkı sanaaa yaa çalışma planını ona göre ayarlardın inş sorun yasamadan ahlledersiin bebeegııımm
Hepiniziiii çoook özlemişiiiimmmm
Pelimimmm aşkımmmm seniii öleee çok fazla sevdiimkiii annişinideee çoook sevdim kuzentoşuda herkesiiibikere daha dediiim çok şanslıyııımm beeennn ve hislerimde hiiç yanılmıyoruum içimde gram korku bile yoktu sana gelirkeen sanki senelerdir tanıstıgım arkadasımın evine gidiyoo gibiydiiimm çook sıcak kanlısııın benım minicikiiiiimmm yerim seniii bak içim kaynadı gene Herşey için tekrar tekrar tesekkur ederıııımmmmm aşkıııımmmm ama keşşke geri dönmeseydık yada senıde kacırsaydık dıyorum kıyamam yaa vedalasırken resmen 6 kere öptük sarıldık gene doyamadım ayrıca demeeden gecemıcem hepımız evlı vede nişanlıyız taaammm mıı evli olanda fethiyeeeeeeee
slmlarrrrr
waayyy ne güzell yaaa resimlerii gördümm ben şimdii ne tatlısınızzzz öleee nee güzell yaa vallaa yirimmm siziiii
herkesss nası iyimii baklmmmm
Aşkıııııııııııııııııııııımmmm hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn
Senii öpmeyeee koklamayaa doyamadııımmm diee giriormm nakarattannn
bendee bi an istanbulaaa dondunn sandımm bebegmm yaaaatum soylediklernn gecerliiiii bitanemmm sevıormm seniiiii
giderkenn biii fenaaa oldumm beenn ama yaaaaa
oooffffff
neyyseee kavuscazzkiii geneeeeeee
vee ayrıca hepimiz evli ve nişanlıyııızzzzz.. "Sen mi evlisinn?"
merhaba sibelcim.daha önce hiç konuşmamıştık sanırım ben ezgiçook geçmiş olsun. hemen albümüne bakıcam :))
nuraycım sağol canım.çağlama kuzumada dua ediyoruz yoluna girecek inşallahhh
Biziiim kızlarımııızz çoooooooooooooookk güzell kiiiiiiiiiiiiiiSibellciiim maşallaahhh size canımmmmm Allah nazarlardann korusuuunnnn
iveeeeetttt artık benimdeee 3 resimlikk bi albümümmmm varr iştee oldugum için bölee olduuu
O zaman futurafını falan cekiiimm
aşkıımm beniiiimmm yaaa rüyaa gibi halaaaeve anca carsamba donucem kuşuuummm
perşembede kurbaaamaa kavusuruuumm çook özlediim onudaaaeniştee geldi mi aşkitiloppp?
sibelcim sahilli fotolar samsundamı çekildi ben çok benzettim ama izmirde olabilir yoksa istnbllmu bilemiyorum
fotolara gelicne çok çok yakışıyorsunuz maşlllah topikimiz hep güzel çiftlerle dolduu kiii
o zaman seka park izmit ayyyy oda değilse burası bilmediğim biryer oluyoree
hepimizz güzelizzzzzzzz güzelizzzzz
"hadi kalkalım yaa terbiyesiz, pardoooonn!!"
Oyyyy oyyyy başımızaa daha neler gelicekk acabaa aşkıımm yaa
Kavuşş bebegiimmmmmm kocaman sarıll onaaaa
gelmedi cnm bugunn uçaklaa geliceeğmuşş çorluya kadarr.. yarınn çalışcaakk bakalımmm
nurayımm pelinimmm gizoşumm özgemmm ezgimmm pastaaammm hepinize cok tesekkür ederim o guzel dilekleriniz dualarınız için
ezgimm canım benimmm o güzel yüreginden dokulen iyi dilekler dualar bile yeter valla gözlerim doldu okyunca iyi ki gelmisim bu foruma iyiki tanımısım hepinizi dedim
durumum hala muallak.. kafamı toparlayıp ne yapacagıma karar veremedim henuz
son care patronumla konusucam ama onun da anlayıs gostereceginden emin degilim kaldı ki bunu yapmayı hiç istemiyorum cunku burdaki işim acısından da benim hakkında kotu dusunsun istemem
yetiştiremedi beceremedi tarzı bir portre fitlenir ona cunku.. zaten ceviriyi alırken mırın kırın etmişti o yuzden tum kalbimle onla konusmak zorunda kalmamayı diliyorum
kafam o kadar dolu ki... suan yaptıgım ise de konsantre olamıyorum... yedigim yemegin bile tadı yok sanki
maddi zararları bir yana... manevi zararları da olur bana bu alandaki kariyerim acısından ve kahretsin ki yayınevinin gözü gibi baktıgı cok fazla şey bekledigi bir kitap elimdeki sıradan bir kitap değil.... normal aleleade bir sey olsaydı bu kadar korkmazdımmmm
her anlamda cok buyuk bir yatırım yapılacak kitaba... ah salak kafam neden girdiysem bu sorumlulugun altına
resmen ipin ucundayım... umarım düşmem cehennemin ortasında
benden de size tavisye önünü sonunu dusunmeden iyice okumadan hiçbir seye imza atmayın... sözleşmeyi yazan yakın bir arkadasımdı ona guvenmiştim ama simdi o da geri cekti kendini
kimseye de guvenmein kolay kolayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?