'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gunaydın canlar cıgerler
suan ıstanbula dogru yol almaktayım telefondan gırdım
bı selam vereyım dedım kaderdaslarımaaa
yagmurum okuyamadım pek ama hasta mısın canım eger oyleyse cok gecmıs olsun
yenı gelen arkadasımız da hos gelmıs
hepınızı optum cok cokkkk

benııımm tatlı bebekkleeriiim günayyydııınnnn hepiciiniiizeeee bizim çiçek aşkımız halaa bitmedii annneemleee şimdi gidip çiçeek alıcaazz genee aksama dogru gelırımm zatenn haftaya ptesıye kdr burdayııımm beeennn kurbaamı özledim isyeeaaannlardayyııımm

Bu arada gecmıs olsun yagmur

Günaydın,nazlım sağol cnm..
Yazmıştım ama pelinle resimleriniz çok tatlı Allah sizi nazarlardan korusun güzel gelincikler gülen yüzünüz hiç solmasın

pelinimmm hoşgeldinn
Hoşbuldummm tubiiiikcanımmmm

Nasıııısınnnn cnmmm?

Amaaann amaaann amannn bazıları guzellikk uykusundan uyanmıııssss Çiçek miiiii Beenndee gelcem yardımaa lokummummmmmmmm hep beraber ekerizzkiiiiii
Bu aradaa neden pazartesiye kaldı bebiiimmm?
Haftasonu baskın yapabilir miyimmmm:26: Yaparım kiiii

Günaydın,nazlım sağol cnm..
Yazmıştım ama pelinle resimleriniz çok tatlı Allah sizi nazarlardan korusun güzel gelincikler gülen yüzünüz hiç solmasın

Çok sağ ol Yağmur. :) Allah hepimizi nazarlardan korusunn.. Aminnn cnm.

uzun bir aradan sonra tekrardan merhabalar bazılarınız beni unutmuştur bile sanırım :)
Kendimi tanıtayım tekrardan :) Antalya'da yaşıyorum,1.5 yıldır nişanlıyım,23 yaşındayım,üniversitede okuyorum Allah izin verirse 2013 eylülde evleniyorum :)

Amin pelinim amin kem gözlerden koruusun
Amiinn Yağmur..
iyiyim bebikimmm sen nasılsınnn
İyiyimm bebegimm yogunluk yogunlukk, şu ayın 1inden itibaren tevkifatlar geçerli oldu faturalarımı duzeltiorum.. kafam çoban salata gibi karmakarısık

Merhaba karbeyaz

yap yap yap yaaappp senide denizee sokiiiimmm cemreyi düşürelim artık enerjımı yerıne getırdııınnn kızz seni yiyacağğğğııımm öpeceğııııımmmm tetem makedonyadan bugun gelıyo ama bıkac işleri daha varmış aşkım çorluda falan evleri var onun o siteler varya girişe yapılan orda kiracılarla ilgili bişiler olmus anlamadım ama sürekli kosturcakmış çorlu istanbul arası annikoda yanlız kalmasın didiikk ama isyeanlardayııımmm kurbişimmde üzüldüüü ama napaaaakkk elden bişi gelmiiiğğ sen naaaptınnn bebiim ya ben mail atamıoruuumm deliriiiceem attıgın anda yakaladım yakaladımm yoksa açamıyorum eve dönelim sen bana mail at atarkende çağrı at ben hazır kıta bekliiimm açiimm hemen mail sayfasınıı şimciik cıkıyoruuuz aşkııımmm

Tesekkurler yagmurrr amiiinnnn Pelimimlee aşkımızada maşallah

final dönemi sürecindeyim şu 3 haftayı da atlatayım..sizin fikirleriniz ve güzel sohbetiniz için tekrardan burada olacağım inşallah :) kendinize iyi bakın şimdilik :)

inşallah yaa.. eylülde olacak bişeyler :) beni yalnız bırakmayın olur mu zorlu sürecimde.. sınavlardan sonra görüşmek üzere gelinlerim hepinizi özlüyorum

crocus hoşgeldin

karbeyaz canım topikimde seni gördüğümde nerelerde bu kız dedim meğersem ders çalışıyormuşssun tekrardan hoşgeldin

inşallah yaa.. eylülde olacak bişeyler :) beni yalnız bırakmayın olur mu zorlu sürecimde.. sınavlardan sonra görüşmek üzere gelinlerim hepinizi özlüyorum

inşallah cok guzel gecer sınavların canımmm...

sen de bizi bırakmaaa bi gittin nerdeyse 1 sene kayboldun ya

görüşürüzz

Cemreeyiii düşürelimm denizeee itelim onuuuu ayyy seneninnn ilkk denizinee senin yanındaa girsem yaaa

teeeemmm aşkiloatammmm ben sana maill atacağuuummm ve aynı anda cagrı da atacağummm
karışık oldu ama yapacağuuzzz kocamankooo öpeeeeğriimmm sniiiiiiiiiii

Kurabişkom cok guzelmiş bu hattaaa cok cok guzeeelll amaa daha once gordumm.. Nerde gordugumu anımsamaya calısıorummm:26:

Kurabişkom cok guzelmiş bu hattaaa cok cok guzeeelll amaa daha once gordumm.. Nerde gordugumu anımsamaya calısıorummm:26:

dergide falan gormus olabilirsin belki pelimonatammm :26: keşke magazada falan gormus olsan ayyyy valla artık yemek odası arayıslarım bitti resmennn

koltuk takımı olarak da sunu begenmeye basladım arkadaki yastıklarına bittim dantelli gibi duruyo ama ayaklarının renginden dolayı acabalıyım... ayaklarının beyaz olması lazım beyaza boyanır mı boyanırsa nası olur???????

bir de askım ikeadakileri daha rahat buluyo ektorpları

ektorplar da cok guzel en basından beri onu istiodum ama ikeada biraz dagınık halini gorunce sogudum azcık ortuler oraya buraya kayınca hiç hoş gorunmuyodu

çağlacımmm çok güzel ki buuuu

Bende 2013 eylul gelını olacam (ıns)

(ss)

hoşgeldinnn

yeni gelincikler hoşgeldiniiz..
çağlam, bebeğim hep gülsün o güzel yüzüün ..

aayyy karbeyaaazz nasıl unuturuuz ki .. çok uzun bi ara oldu ama hoşgeldin tekrardan..
ben de eylül geliniyim sanırım tek olmadığıma sevindiiiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…