benııımm tatlı bebekkleeriiim günayyydııınnnn hepiciiniiizeeeebizim çiçek aşkımız halaa bitmedii annneemleee şimdi gidip çiçeek alıcaazz genee aksama dogru gelırımm zatenn haftaya ptesıye kdr burdayııımm beeennn kurbaamı özledim isyeeaaannlardayyııımm
Bu arada gecmıs olsun yagmur
Hoşbuldummm tubiiiikcanımmmmpelinimmm hoşgeldinn
Amaaann amaaann amannn bazıları guzellikk uykusundan uyanmıııssssbenııımm tatlı bebekkleeriiim günayyydııınnnn hepiciiniiizeeeebizim çiçek aşkımız halaa bitmedii annneemleee şimdi gidip çiçeek alıcaazz genee aksama dogru gelırımm zatenn haftaya ptesıye kdr burdayııımm beeennn kurbaamı özledim isyeeaaannlardayyııımm
Bu arada gecmıs olsun yagmur
Günaydın,nazlım sağol cnm..
Yazmıştım ama pelinle resimleriniz çok tatlı Allah sizi nazarlardan korusun güzel gelincikler gülen yüzünüz hiç solmasın
Hoşbuldummm tubiiiikcanımmmm
Nasıııısınnnn cnmmm?
Amiinn Yağmur..Amin pelinim amin kem gözlerden koruusun
İyiyimm bebegimm yogunluk yogunlukk, şu ayın 1inden itibaren tevkifatlar geçerli oldu faturalarımı duzeltiorum.. kafam çoban salata gibi karmakarısıkiyiyim bebikimmm sen nasılsınnn
uzun bir aradan sonra tekrardan merhabalarbazılarınız beni unutmuştur bile sanırım :)
Kendimi tanıtayım tekrardan :) Antalya'da yaşıyorum,1.5 yıldır nişanlıyım,23 yaşındayım,üniversitede okuyorum Allah izin verirse 2013 eylülde evleniyorum :)
Hoşbuldummm tubiiiikcanımmmm
Nasıııısınnnn cnmmm?
Amaaann amaaann amannn bazıları guzellikk uykusundan uyanmıııssssÇiçek miiiii Beenndee gelcem yardımaa lokummummmmmmmm hep beraber ekerizzkiiiiii
Bu aradaa neden pazartesiye kaldı bebiiimmm?
Haftasonu baskın yapabilir miyimmmm:26: Yaparım kiiii
Çok sağ ol Yağmur. :) Allah hepimizi nazarlardan korusunn.. Aminnn cnm.
inşallah yaa.. eylülde olacak bişeyler :) beni yalnız bırakmayın olur mu zorlu sürecimde.. sınavlardan sonra görüşmek üzere gelinlerim hepinizi özlüyorum
Cemreeyiii düşürelimm denizeee itelim onuuuu
yap yap yap yaaappp senide denizee sokiiiimmm cemreyi düşürelim artıkenerjımı yerıne getırdııınnn kızz seni yiyacağğğğııımm öpeceğııııımmmm tetem makedonyadan bugun gelıyo ama bıkac işleri daha varmış aşkım çorluda falan evleri var onun o siteler varya girişe yapılan orda kiracılarla ilgili bişiler olmus anlamadım ama sürekli kosturcakmış çorlu istanbul arası annikoda yanlız kalmasın didiikk ama isyeanlardayııımmm kurbişimmde üzüldüüü ama napaaaakkk elden bişi gelmiiiğğ sen naaaptınnn bebiim ya ben mail atamıoruuumm deliriiiceem attıgın anda yakaladım yakaladımm yoksa açamıyorum eve dönelim sen bana mail at atarkende çağrı at ben hazır kıta bekliiimm açiimm hemen mail sayfasınıı şimciik cıkıyoruuuz aşkııımmm
Tesekkurler yagmurrr amiiinnnn Pelimimlee aşkımızada maşallah
kızlar sizin de aklınızda bulunsun mobilyacılarda orda burda gorurseniz su yemek takımını
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-odasi-takimi/530004-boyle-yemek-odasi-goren-var.html
ben kararımı verdim masa ve sandalyeleri böle istiyorum bulamıcam buyuk ihtimal hazırını yaptırırım diorum ama bakalım :44:
Kurabişkom cok guzelmiş bu hattaaa cok cok guzeeelll amaa daha once gordumm.. Nerde gordugumu anımsamaya calısıorummm:26:
kızlar sizin de aklınızda bulunsun mobilyacılarda orda burda gorurseniz su yemek takımını
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-odasi-takimi/530004-boyle-yemek-odasi-goren-var.html
ben kararımı verdim masa ve sandalyeleri böle istiyorum bulamıcam buyuk ihtimal hazırını yaptırırım diorum ama bakalım :44:
Bende 2013 eylul gelını olacam (ıns)
(ss)
uzun bir aradan sonra tekrardan merhabalarbazılarınız beni unutmuştur bile sanırım :)
Kendimi tanıtayım tekrardan :) Antalya'da yaşıyorum,1.5 yıldır nişanlıyım,23 yaşındayım,üniversitede okuyorum Allah izin verirse 2013 eylülde evleniyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?