'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ev yenileniyor sen yeni eve gelceksin ne kadar güzel harika olcak

ada turu yapcaz ama hanımmeleri açtı gitti gidicek bahçe güzel açelyalar döküldü hüzün kaplıyor beni kokularına alışıyorum kayboluyolar gidiyolar pelomm ben onları görmezden gelirdim meğersem eksikliklerini hissedermiş güzelim çiçeklerin yaş ilerledikçe anlıyor insan

eve çıkarken 360 derece deniz manzaralı yoldan çıkıp hala asık suratlı olablyorm arkdşlarım gelince adım atıyor oturalım giz manzara harika bir adım daha yine aynı şekilde en son biri bizim kapının önündeki deniz manzarasını gördü vee yalvardı babanla konuş düğünm burda olsun die ben inanamadm hiç aklıma gelmemişti neresi gibgi bilyomsn manzara şeytan sofrası gibi pelommm otur seyret millet kapımın önünde çadır kuruyorda ben değer bilmiyorum

ama sen gel seni iyi edicem çoğu kişinin moralini düzeltim gönderiyorum gelll gelll gelll kuzucum

paluklarımı yedim bıcımı yaptım pc me bakıyorum birazdan nihat odabaşı misali çekcem fotoları geliyoreee

Hayatcııııımmm hoşgeldinnnn

Teşekkürler bitanem, iki cadı kavuştu süpürgemizi aldık ve uçtuk. süpürge de fetho olsun miniiim

Bebegimm ben kapattım facebookumu. Elimde olmayan sebeplerden, tekrar açabilirim belki. Ama yaklaşık 1 aydır falan kapalıyım.

tatttlııımm cok cok cokkkk tişküüürr ederiiz evet kusum kapattım ben emir büyük yerden geldii ama tekrar açmaaaak çok istiyooruuummm çok özledimm fiyysbukumu

tatttlııımm cok cok cokkkk tişküüürr ederiiz evet kusum kapattım ben emir büyük yerden geldii ama tekrar açmaaaak çok istiyooruuummm çok özledimm fiyysbukumu

Keşke bende size yakın bir yerlerde olsaydım.. Sanırım sizinle görüşmem imkansızın ötesinde yaaa....

gizoşummm balımm evim 140 m2...

3+1 , aynen dedigin gibi bir odamız yasam alanımız olcak, bir oda kutuphane ve calısma odası bir oda yatak odası, bir odamız da bos kalacak utu odası yapıcam bebiş gelene kadar tabi bebiş gelince bebek odası olur

ayy kızçelerimm elime yüzüme bulasmasın alnımın akıyla cıkayım da istediginiz kadar yardımcı olurum valla

onca yıllar gecti gitti de su 1 yıl hiç gecmicek gibi geliyo bana... bir an önce gelsin bitsin hayallerimin vuku bulmus haline göreyim istiyorum

durmadan bişey goruorum kafam karısıyo icimdeki doymak bilmeyen yan ortaya cıkıyo bole gidersem işim zor

suaralar da bi sıkıntılı donemdeyim ya o yuzden galba aklım hep dugunde, baska bişe dusunmeyi reddediyor otomatik olarak bilinç altım... bu da benim sorunlardan kacıslar uzerine geliştirdigim bir savunma mekanizması sanırım bilemiyorum

az once de askımı didikliodum yaa gecmio zaman gecmioo diye kime sarcaamı sasırdım

böle karamsar olmaya devam edersem kollarımı ısırcakmıs... normalde hiç ısırmıyodu zaten

bazı şeylerin kıymetini zamanla anlıyoruz gizom ya yaşımızın verdiği cahillikten ya da uçarılığımızdan önemsemiyoruz. en azından benim için böyle balpeteğimmm:))) ama şimdi bi yerden geçsem o çiçek kokuları beni mestedio, mutlu oluyorum. ya ben kucucuk seylerden mutlu oluyorum bazen kendimi seviyorum

manzara manzara manzaraaaa meraklaar içersindeyim hiç oraya gelmedim gizom yani geldiysem de hatırlamıorum zaten sen bana gezdir oraları gizom inşallah gelcemm balımm:))

bii deee ekle artık su fotoları catlıciiiimmmm gizooooooooooooooommmmm

çağlam 140 metre kare ev alırsam öpüpte başıma koycam üsküdar ümraniye sizin oralarda hep yeni yapılanlar 140 hattaha ümraniyede bakıyoruz uyguna bulallım die benim hayalim 140 metrekarede geniş geniş oturmak ki arkdşımın evi kare mutfak L şeklinde koltukları var mutfaklar eski tip aşırı güzel salon desen beyaz vee minderlere bile yer var 140 metrekareyi gözünde küçük görme varya hiç tıkış tıkış olmuyor belki şimdi oturduğun evde o kadardır ama siz kalabalk kişisiniz o yüzden

inşallah bizde bulabiliriz o büyüklükte şu anda kira bakıp evlenip olcaklar hep 140 160 bakıyorlar bir arkadaşım sadece küçük istedi çünkü o kocaman evde büyümüş ve hep temizlikle yorulmuş küçük olsun benim olsun dedi 70 metrekareyi ailler kızdılar naptılar ne ettiler 110 çıkardılar oda haftasonu temizlikçi tutmak şartıyla ki arkdşmnda evleneceği kişinnde evleri var yaniii ama beğenmiyorlar

oyy oyyy çağlammmm zaman geçiyor aslında valla sevgilimin sınavları bitiyor haziran ocaktyken çok uzağımdaydı ilk 6 ay resmen geçti dicem mezun oluyor ben hala şaşkınım o sınavlar tek tek naısl bitti nasıl sancısız dönemleri atlattık bilmiyorum ama zaman geçiyor

hattaha korkuyorum bu zaman çok hızlı geçiyor herşey ben anlamadn oldu bittiye gelcek die ben tehlikenin farkında değilm ama bu çocuk mezun oldğnda bişiler hemenden olablr ki eylüle ekime endekslyodm nişan için anca temmuzda söz yapablrm yani

zaman geçmesi içinde hergün dua edelim sen sıkma tatlı canını emiii herşey olcağna varıyor

o değilde valla 140 metrekareye öyle güzel öyle feng shui felsefesine yakın ev döşersin kiii görenler vuvv der

pelom ayrıca swayı paylaşmışssın bu versyonunu paylaşmasam hakaret olur düğüne girmeden önce konukları bu parça karşılasın hattaha takı törenindede çalsın off takı törenmi yapcam masalarımı gezicem oda meçhulll neyse işte hayal hayaldir bu şarkı olsun

[video=youtube;zsgcXZzu6io]http://www.youtube.com/watch?v=zsgcXZzu6io[/video]

Gizooooooooooooooooooooommmmmm çok güzellerr balıımmm dediğini yapmışssıııınn blazer cekettt gömlekkkk ayy o çiçeklii çantaaa çok guzeell david jones'un vardı oyle alacaktım ama yandan takmalı bu daha da sekermiş bayıldım kiiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:

ay kusum ev 140m2 ama nedense bana kucuk geliyo odaları falan... cok da buyuk olmasa da 3 tane balkonu var toplasan kuck bi oda kadar yapar 3 ü heralde acaba diorum ondan mı ole gelio

askım da onceden ohoo sakın kucuk deme bana 140 m2 ev diodu simdi o da sanki bizim odalar kucuk yaa bana da ole gelmeye basladı dio benimde yardımcım olacak mecburen temizlikle ben bas edemem annemin de var su an zaten ayda 2 kere geliyo... evlenince bana da gelicek 2-3 kere inşallah

aslında bir ev ya tam buyuk olcak ya da minicik ikeadaki ornek evler var ya onları seviorum mesela hepsi bir yerde ama kalabaık değil

umraniye kıymetleniyor kuzum... metro geliyor evler yavas yavas değerlerinin üzerine cıkmaya basladı.. biz gecen yıl ev alırken solemişlerdi metro gececek buradan acele edin alın diye 1 yıl sonra gercekten de kesinleşti yapımına basladılar bile

yapımı 3 yıl falan surer heralde bu taraflardan bakıosanız metro bitmeden kapın bitaneee

off hemen gelse iyiydi aslında karsıya ulasmam cok daha rahat olcak o zaman metro+metrobüs ikilisiyle hemencik evimde olurum aksamlarııı benm icin cok ii oldu

haklısın kuzumm gecio bi sekilde sabretmek lazım wuhuuuuu süprizlerle dolusun yine bebegimmm yapınn yapınn sen de katıl biran önce sözlü ve nisanlılar kervanınaaaa

ayy hepimizin evlendigi gunleri görelim inşallah yaaaa biran önceee sole bi ohhh diyelimm

3 balkon işi değiştirr işte benim arkidişlerde balkon yoktu olanlarında 1 balkonu vardır o yedi o zaman sizin metrekarelerii

bencede ya çok büyük yada minimal olmalı

bizim ev çok minik ama herşey sığıyor bide babam balkonu eve katttı dışardaki alanada çardak yapıp yeni bir balkon yaptı bizim bahçe tarafı geniş ve bizim ev alt katta balkondanda bana oda çıktı odamın önü yeşillik kış bahçesi gibi dışarıya geçiş varşu anda oturduğum ev minik hattaha böyle bir evde bile oturrum desemde nedense büyük ev istiyorum

bizim evde temizlikçiye ihtiyaç yoktu ama bakıcımız temizlikte yapardı karşıdaki eve taşınırsalar tutarlar ama annem yorulsun istemiyorum bide güvenilcek insan bulmak zor çağla sen bizede gönderrsin arada olurmu

benim şirkettn çok sevdiğim kim varsa ümraniye tarafında oturuyor ve orda evler yeni yapılıyor hep çok gelişiyor kurtköy gibi ama ümraniye bostancı tercih ediceklermden

ümraniye ucuz siteli ve yeni evler, bostancı adaya yakın daha nezih ama eski evler ben tercihimi bana sorsalar ümraniyeden kullanırım ki arada sahibinden.com da takılıyoruz inşallah alırız çağlam ben düğünde takılanlarla kapatıcam 40 bin tl nakitim olsa karşı taraf 30 annemler 30 bin verse olur bu iş gibi geliyor gerisiylede kredi çekilir vermezlersede canları sağolsun insanların düğün olmasada ev olsa diyorum evlendircek oğulları bir benimki var umarım gereksiz masraf çıkaran insan değillerdir

Son düzenleme:
huhuhu napıosunuzzz bakımmmm
derss calııdodmmm bigirimmm bakımm dedimmm
gizeeeeemm ne güzeel cicilerr almışsınn öleeeeçiçeklii çantanaaa bendee bayıldımm güleegülee giyyy canmm hepiciğiniiii
çaalamm evinn nası küçükk gelioo kuzumm 140 metre kare büyükk deilmii :26: ben minnnikk oluncaaa banamı büsbüyükk kocamann gelioo yoksaaa

aynen kuzum güvenilir insan bulmak zooor hem de cokkk zor.. annem basında durucak zaten yapılcagı edilcegi gostericek biraz da o yuzden icim rahatttt gonderirim tabiii diorum ona sakın biyere gitme buralardan ailemizden gibi oldun sen ben evlencem daha diye gülüyo

valla gizoşum sen yasıyorsun orda resmennn adanın havası bile yeter bir de bahce diyorsun vallaha ozendimmm

ben buyuk evi hayalimdeki tarz icin istiyorummm onu yapabilcegim kdr olsun yeter ya cok buyuk evde sevmem zatenn

geeel gel sen buraya geeeeeeeeeellll nurayım pastosummm ezgimm ne güzel komsu olcaz birbirimize heeep

valla ben avrupa yakasını hiç sevmiorum bu tarafın havası bile baska resmen ferah karsı taraf calısılcak bu taraf yasancak yer gercekten baktıgın semtler harika

inşallah olur be kuzummmm biz de borc harc yapmadan evlenebilsek dugunde takılanlarla kredinin bir kısmını kapatırız dioruz ama bakalım Allah buyuk

bende minicigim kız valla adı mı 140m2 anlamadım ben gerci hani cok da hatırlamıorum en son 1 yıl once gordum evi kuzum ordan hatırladıgım kadarıyla cok buyuk degilmiş gibiydi askım da ole hatırlıorum dio simdi

gizoşumun dedigi gibi balkonlar yemiş olabilir m2 leri... yatak odam falan kucuktu baya mesela dolapla yatak arasında bir adım mesafe ancak kalır falan demiştim

kiracılar cıksın da bos hallerini ceker koyarım buraya yine beraber bi arge calısması yaparız

bende böööyüüh ev istereeemmm istreemde isteereeem 3+1 4+1 farketmez kocaman olsunn balkonuda olsun hatta mumkunse teras dubleks olsunnn hayallerım bu yönde ama bakalım karsımıza ne cıkıcak

bende böööyüüh ev istereeemmm istreemde isteereeem 3+1 4+1 farketmez kocaman olsunn balkonuda olsun hatta mumkunse teras dubleks olsunnn hayallerım bu yönde ama bakalım karsımıza ne cıkıcak

wuuu bayılıorum teraslı evleree hele de bir de manzarası varsaaaaaaaa

terasın olursa kacarın yok pastaaammm alır cayımı gelirim ohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…