yeni gelincikler hoşgeldiniiz..
çağlam, bebeğim hep gülsün o güzel yüzüün ..
aayyy karbeyaaazz nasıl unuturuuz ki .. çok uzun bi ara oldu ama hoşgeldin tekrardan..
ben de eylül geliniyim sanırımtek olmadığıma sevindiiiiim
benim yuzum bu işyerinde biraz zor guler kuzum
yine tartıstım yanımdaki cok bilmişle...
sabır ya sabııııııııırrrr evlenmicek olsam bu işe ihtiyacım olmasa yemin ediorum durmam bi dkka
ne ifrit insanların biraraya geldigi biyermiş yarabbim
canım paylaştıkalrın çok hoş şeler mobilya evgörmü doğtaşmı karıştırmışta olablrm
bu yazdığının sonuna kadr katılıyorum evlenmicek olmasam bende katlanamıyorm insanlara alıp başımı gidesim var sezgilerm neyin ne zaman olcağnı gösteryorda hiç hazrlksız yakalamıyorlar ama kendmi kapamaktn yoruldm bunaldım
geçen hafta depresyondaydm hala hasta olamadım çağlam kendimi sıkmaktn yoruldum
bazen diyorm giz ihtiyacın yok evlenrken ailen el mahkum en iyisni yapcaklar ne zaman yapmadılar ne zaman yanında olmadılar ki diyorum ama yok bazende giz altından kalkcan kendin yapcaksın bunu diyorum offf offf
herkesin derdi aynı resmen şu sıra bunları yaşamaktn yoruldum gerçekten
canlarım. insanın bulunduğu ortamda huzurunun olmaması ne akdar kötü birşey iyi biliyorum.. allah yardımcınız olsun demekten, dua etmekten başka bişey gelmiyo elimden. keşke gelseydi..
Kurabiyeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmm ne guzel yazmıssınnn yaa bravooooo!!!
doğtaş tabee yaa tahminimde haklıyım çok güzelll vee onun altını beyaz yapabilirler bana çok alternatif sundular biz sevgilicikle hep gidiyoruz böyle mağazalara
canım yine güzel bir özet yapmışsın çok iyi nalatmışssın bıktım çağlam ama 3 senedir çalışıyorum hiç böyle şeyler hissetmemiştim birim değiştirdiğimden beri biri benden nefret ediyor onun herşeyini elinden alcam die kasıyor kendini hırslı tamam bende hırslıyım ama onun gibi değilim kötü yapmıyorum o kötü yapıyor tamam yerimden kalkamadan çalışıyorum o bunu yapmıyor ama onun hırsı kimseyi tanımaz allah odnan korusun ama bilyomusun çokta iyi arkdş gelir dinler alır eder bişeyi yerken illla yedirr ben ona karşı öle olamıyorm o dengesiz bana karşı nasıl anlatamam hani ben bile bazen şaşırıyorum üstüme düşer gidebldnmi hava kötü die msjlar atar peloşumada söledm şaşırtıyor beni
ama gel görki boğuyor beni olanları anlatsam nasıl sesiz kalıyorsun dersin yaa kalıyorum kendim yapcam ev alcam inat ettim bişilere herkes dicek giz başardı die o kadar sınav çalıştım kastım kendimi buda böle olcak bozmucam kendimi şu düzende
aynen ultra zenginde olsa 1000 tl de kazansam bana yetcek aldığım ihtiyaçlarımı kendim görcem en olmadı çocuğm benm paramla okuycak
çağlam inan bende evimde oturayım yemek yapayım hobi geliştreym derim ama zor yapamam karakterime ters denedm birkaç gün izin alıp evde kalmayı denedim annemde diyor ruhuna ters hatta evde durdum sevdiceğe sardım şu anda o diyor milyarlar kazansam bile yine sen çalış sana ters sen evde oturamazsn seni bağlamak olur evde oturtmak diyor
ahhh hayatımmm böylee millet 2 üni bitirri zengin koca arar evde oturasın die ben varya çağlam eskiden bilemzdm millet neden zengn koca arıyor derdim meğersem çalışmamak için iş hayatı zor ve dönemeçli ihtiyaçlar içinde para şart yeni yeni idrak ediyorum milletin amacını büyüklerde der yaa zengin bul rahat et dir hep bu mantıkmış hepp
benim annem bana yemin verdircek duruma geldii giz sakın işten çıkmıcan ben nasıl çalışarak koşturrak seni büyüttüm senin imkanların daha iyi olcak sen daha başarılı olcaksın diyor hayatıma engeller çıkmasa ve ben keşke başarsam
evet inadına Atatürkün çizgisinden giden Türk kadınları olalım imkanları sağlayan en büyük destek
kuzuuuummm
aynen kuzummmm bize göre değil evde oturmak işte... benim annem de oyle diyo dayımın kızını ornek gosterir hep
dayımın kızı hem kendi ailesinden hem kocasından ultra super zengin ama hala bekarken yaptıgı işini yapmaya devam ediyor cıkmadı o sirketten... ve suan hamile inan hala gidiyor
ben calısmadan duramam asla diye... sen de öle olmalısın dedi annem para pul icin değil kendine saygın oldugu icin calısmalısın üretmelisin ben seni bunun icin okuttum diyor haklı da... ne kadar zor da olsa altından kalkarız biz gizoşşumm
inan benim durumum da öle... cok tutarsız biri, her derdimi dinler normalde yardımcı olur cok iyidir ama iş konusunda böle işte ben de anlam veremiorum hatta benimki de sasırıyo ne desem bilemiyorum sizin cok garip bir ilişkiniz var bi bakıorum kardes gibisiniz bi bakıorum birbirnizi yiyorsunuz diye
kuzum beyaz yapılsa model geri planda kalır mı die dusundum ben annem o agırlıgı kalmaz basitleşir model dedi de
bu yemek takımına uyması lazım koltuklarımın... sandalyelerin ayakları beyaz burda ama daha klasik tarz annem uyar bişe olmaz dedi dun aksam gosterdim, biz daha mobilya bakmadık gerci bi bakmya baslayalım da daha buna uygun koltuklar bulurummmm
olmadı böle ayakları olan modellere bakıcam... ama böle ayaklı koltuklar genelde cook kokos oluyo ben öle istemiyorum rahat edemiyorum o tarz satafatlı koltuklarda
sade ve buna uygun olmalı.... günler gecse su sıkıntılarımız bitse dussek su telaslara artıkkk Allahım duy sesimiiiiiiii
canım dün birkaç blog gezdim hattaha birkaçını akşam paylaşcam bir blog sahinin bir mutfağı var aşık olma ihtimalin var yabancı mutfasklardaki gibi eski tip ahşap ama yeşilimsi renk beğenceksin paylaşcam hayal masal mutfak gibi inanamıyor insan
buna gelncede birçok blogda oda düzeni böle dolağlar özellkle ben böle vitrinm olsun istiyorm süs koymak için değil beyaz porselenlermi koymak istiyorum çokmu isteklerim aynı bu düzen olsun istiyorum bu mobilyalar görünüşte heryerde var ama ben bulamıyorm çoğu blog sahibnn evi böle nerede bulunur bunlar çağlamm
annem ikeaya gitti hiçbişide yok dio babamda dün olurmu kızımız country country tutturdu herşey beyaz olsun diyor annemde yaa öle olrmu ne alaka beyaz gize dayanrmı dedi bende koltuklar vizon olsa bile dolaplar o gördüğün tarz olcak anne ben beyaz seviyorm dedim konuyu kapattım eğer öyle olmazsa ömrü hayatmca mutsuz olcamda dedimoffffff beyaz istiyorm neden çok görüyorlar nasıl ikna edicem daha kendi ailem ikna olmadı :)
annemnkide kahve siyah karşmı renk koltukta krem kenerlar deri bellonada var hattaha güzel bişi ama ben olsam beyaz alırdım bana hiç sormadılar
ben en olmadı ikeadan alcam bananne ben gönül verdim ordakielre
çağlam balım söledgn blogerın evine bakcam belkde görmsmdr verdgi bilgler nasıl milyarlara mal olmamıstır insallah
Ben minenesn mutfagnı begenyorm o mtfakmı senln dedgn en olmadı daha hafif country seçicez ne yapalım
Sen bikeresnde demiştn bana sitelerde apartmnlrda oturcz o tarzn fazlası bogar her iki tarfda uydrmlsn dye ben o zamandn beri biraz fikr degstrm modern beyazda kacablrm ama beyaz olsun hattaha şu fotoddaki gbi vtrn istyorm kapalısıda olablr hani camlar mink olandan dedgnde dogru dagınk olursa feci durucaktır
O tarzdan vazgecmeyp koltuklarıda minenesn yaptırdıgnn bir açık rengi yaptırblrrm
Çaglam büyük ihtmal benmde en son ikea olcak sen tanıdıgına gttgnde fyat ögrenrmsn normal fyatlarnı merak edyorm soncta moblyayyı ben adadn almıcam modoko vb yerlerden alcam yeri mühim degl imkanm olsa baksam keske
En son dogtas ve ikea kombn yapcm en olmadı bunlarr çok zor iş yaaa
Çağlaya bende hep katılmışımdır Gizom. Vitrin konusunda 3müzde hemfikiriz. Belki konsol olabilir evet. ama vitrinleri sevmiyorum ya sevmiyorum.çaglam canım sizin oturcagınız ev kaç mtrekare
Kare mutfak hayalim var keske alablsem belkde sadece beyaz dolaplarm olcak hiç bilmyorm ama çagla sen böyle anlatnca bana hep su güne kadar en mantıklısı geldi
Ne olcak böyle milet banada dyo senin evini merak edyorz ayrıntılar ayrıntlar dyolar haklılarda çeyize varasıya çok deli gbi arastrdık ev mevzusundamı üşencez
Çagla sen bnden önce gidceksn en olmadı o telasları atlatcaksn herhalde çogu yerde benzer seyler uygulcaz ve ben bu konuda orta yoluda buldugundan seni takip etcem çok çok düşünyorm bu konuyu ben ne olcak die meraklardayım
Eniştenn dekarasyoncu olması çok harika fikrde verir modokodaki mobilyaciların çoguda iç mimarla çalsyolarms eve göre ne olur dye maket çıkaryolar en sona yine ikeayı bırkcam
Vitrn olayı dedgn gbi küçük evde yasama alanı ırkmyor bende hep gens ev istyorm bende konsol alablrim çünkü bende misafire ayrı açmıcam
3 oda 1 salon olursa 1 tane yemek odası 1 tanede bizim oyun sinema kütpahanemizin olacagı oda yatak odası ve 1 oda bosa benm su anda yasadgm evdede babam bana oda yaptı 3 oda 1 salon sadece 1 tane alan koltklu ve yemek masalı ben evlmde böyle gördüm belkde 2 kardesm diyedr evlenncde öyle yaparm insallah
Biraz genis ev istyorm tek isteyecegm bu
Ezgi canım be ssıklammım hasta olcam herhelde
Ciciler aldım çeyizlik degil kendmi sımarttm aksam yine çekim yapcam
Çağlaya bende hep katılmışımdır Gizom. Vitrin konusunda 3müzde hemfikiriz. Belki konsol olabilir evet. ama vitrinleri sevmiyorum ya sevmiyorum.
Çağladan da pek çok şey öğrenicez:))
bende 3 oda 1 salon evim olsun istiyorum, buyuk evde buyudum ve buyuk bir evde yasıyorum halen. Bu sebeple ferah ortamları seviyorum. 5. katta oturuyoruz kendi evimde bole apaydınlık olsun, evime güneş girsin istiyorum. Ben küçük bi yerde yasadığım için bu konuda sorun yasamam gibi.. Çünkü burda gökdelenler yok
Gerçi en son oyle planlar vardı muteahhitlerden aldıgım duyumlara gore
ben en çok bu evi beğeniyorum ve boyle bir evim olsun istiyorum gizom
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/513244-9829-home-sweet-home-9829-a.html
Vee veeee gizommmmm cicileri çok merak ediyorum merakla beklicem bu akşam evdeym şükür seninle bol bol konusmak istiyorum balım ders calısmazsan
hayatım bu paylaştığını biliyorum ama yatak odasını görmemiştim işte bende artık böyle istiyorum rahat yani en son çağlama bir model göstermiştim çok hantal duruyordu oda apartmana böyle uymaz die yönlendrmşti benmde şekillenyor yani çok hoş gerçekten sanki bloglardan birinde görmüş gibide hissediyorm
yatak odasını modoko bedestan mobilyadan almış ayyy bunları not edeyim oyy oyy heycanlardayım masal gibi ne güzell
o banyo için küvetlerdende alcam hattaha şimdi beni istemeye gelirlerse die anneme tepe homeden sabunlğnu pamukluğu ne varsa alcam ki banyomuzda şık dursun evde herşey yenilenyor pelommm
ben vitrine kızarken babam vitrin ve yemek grubu siparişi vermişkoltuk takımlarınkinden hade hayırlısı evvvv yepis yeni oluyore
çağlamın kelenbeklerinden varr vee ben o kelenbeklerin rafta dizilmiş halini ya bu forumda yada bloglardan birinde görmüştüm çıldıracağım bak hatırlamıyorum böyle şeyler için Pinterest / Home porgramı yapmak faydamıza olcak internette trend olmuş bu unutmuyorsun en azından
peloşum çekip gelcem fotoları canım karnımıda doyurayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?