'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

benim yuzum bu işyerinde biraz zor guler kuzum

yine tartıstım yanımdaki cok bilmişle...

sabır ya sabııııııııırrrr evlenmicek olsam bu işe ihtiyacım olmasa yemin ediorum durmam bi dkka

ne ifrit insanların biraraya geldigi biyermiş yarabbim

canım paylaştıkalrın çok hoş şeler mobilya evgörmü doğtaşmı karıştırmışta olablrm

bu yazdığının sonuna kadr katılıyorum evlenmicek olmasam bende katlanamıyorm insanlara alıp başımı gidesim var sezgilerm neyin ne zaman olcağnı gösteryorda hiç hazrlksız yakalamıyorlar ama kendmi kapamaktn yoruldm bunaldım

geçen hafta depresyondaydm hala hasta olamadım çağlam kendimi sıkmaktn yoruldum

bazen diyorm giz ihtiyacın yok evlenrken ailen el mahkum en iyisni yapcaklar ne zaman yapmadılar ne zaman yanında olmadılar ki diyorum ama yok bazende giz altından kalkcan kendin yapcaksın bunu diyorum offf offf

herkesin derdi aynı resmen şu sıra bunları yaşamaktn yoruldum gerçekten

canlarım. insanın bulunduğu ortamda huzurunun olmaması ne akdar kötü birşey iyi biliyorum.. allah yardımcınız olsun demekten, dua etmekten başka bişey gelmiyo elimden. keşke gelseydi..

koltuklar doğtaş canım...

yemek odasını da kartal bir magazada bulmuş turkuazcımm haber verdi... oraya bakıcam

kuzum aslında sorunumuz maddiyat da değil seni cok iyi anlıyorum ben cunku bende senin gibiyim....

simdi cıksam işten babam en alasını yapar herseyin elinden geldigince ama ben yıllarca okuyup dirsek çürüttüm bir işim bir kariyerim olsun diye ayaklarımın uzerinde durayım kimseye muhtac olmayayım diye

benim evlenecegim adam ultra zengin de olsa ben yine calısırımmm yine calsıırımm... evde oturmak icin parcalamadım kendimi bunca zaman... hersey para değil cunku bir egitim aldıysak insanlara bu vatana da bir yerde faydalı olmak zorundayız birikimimizi bilgimizi dört duvarın arasında saklayıp koca parası ya da baba parası yiyerek bu vatanı kalkındıramayız

herkes tüketmeye odaklanmıs zaten tüketim toplumu olup cıktık... tüketiyorum madem elimde olmadan, bir yandan da üretmeliyim o zaman

eğitiimini aldıgım işi üretmeliyim...

ve malesef bununda yolu buralardan geciyor simdi cıksam belki baska biyere de girsem karsılasıcam bu tiplerle sen de karsılasacıksın

cunku heryerde illaki oluyor hırslı kendini bilmez kıskanc insanlar... ve biz biryerlere gelmek istiyorsak katlanmak zorundayız işte... keşke böle olmak zorunda olmasa

hem hepsini gectim calısmayan insanların da sosyal cevresi kendine göre oluyo... bu da cok önemli bir sey

ben calısmak istemiorum evlendikten sonra da evde oturcam eşim bana baksın ben yemek yapıyım ev temizliyim kadın programı izliyim diyen tipleri hiç anlamamışımdır

2 tane üni bitirmiş kac dil bilen arkadaslarımdan bile var yani bunu diyen... zengin koca peşindeler...

evlenelim kocamız bize baksın modundalar... ne acı valla resmen kayıp ülke için zaman kaybı emek kaybı beyin kaybı...

belki de onlar yerine o üniversitelere girebilecek calısıp millete faydalı olabilecek birinin onune gecmiş oldular bölece... ne zaman kötü hissetsem bunu dusunuyorum gizoşşş sakın girme depresyona falan... bir de deli gibi çalışmak isteyip iş bulamayanlar var işte sukur halimize

biz Atatürk'ün görmek istediği Türk kadınlarıyız.... yılmak yok

canlarım. insanın bulunduğu ortamda huzurunun olmaması ne akdar kötü birşey iyi biliyorum.. allah yardımcınız olsun demekten, dua etmekten başka bişey gelmiyo elimden. keşke gelseydi..

huzur gibisi yok her zaman her yerde bal küpümmm

ama iş yerleri böyle maalesef... 4/4 lük olması icin kendi işin olmalı ondada iş yaptıgın insanlarla muhatap oluyosun o bile tamamen huzurlu değil yani

kötünün iyisini bulduysan sukretmen gerekio... ilk geldigimde cok seviodum burayı cennete dusmus gibiydim ama zamanla ilişkiler ilerdikçe iş sorumlulugun cogaldıkca illaki insanlarla karsı karsıya geliosun

düğün olayım olmasa baska iş bakardım ama bu alanda iş bulmak zor o kısım elim ayagımı baglıyo... hayırlısı hakkımda bu işe de hep hayırlısı diye diye girdim ben vardır bir hayır :44:

doğtaş tabee yaa tahminimde haklıyım çok güzelll vee onun altını beyaz yapabilirler bana çok alternatif sundular biz sevgilicikle hep gidiyoruz böyle mağazalara

canım yine güzel bir özet yapmışsın çok iyi nalatmışssın bıktım çağlam ama 3 senedir çalışıyorum hiç böyle şeyler hissetmemiştim birim değiştirdiğimden beri biri benden nefret ediyor onun herşeyini elinden alcam die kasıyor kendini hırslı tamam bende hırslıyım ama onun gibi değilim kötü yapmıyorum o kötü yapıyor tamam yerimden kalkamadan çalışıyorum o bunu yapmıyor ama onun hırsı kimseyi tanımaz allah odnan korusun ama bilyomusun çokta iyi arkdş gelir dinler alır eder bişeyi yerken illla yedirr ben ona karşı öle olamıyorm o dengesiz bana karşı nasıl anlatamam hani ben bile bazen şaşırıyorum üstüme düşer gidebldnmi hava kötü die msjlar atar peloşumada söledm şaşırtıyor beni

ama gel görki boğuyor beni olanları anlatsam nasıl sesiz kalıyorsun dersin yaa kalıyorum kendim yapcam ev alcam inat ettim bişilere herkes dicek giz başardı die o kadar sınav çalıştım kastım kendimi buda böle olcak bozmucam kendimi şu düzende

aynen ultra zenginde olsa 1000 tl de kazansam bana yetcek aldığım ihtiyaçlarımı kendim görcem en olmadı çocuğm benm paramla okuycak

çağlam inan bende evimde oturayım yemek yapayım hobi geliştreym derim ama zor yapamam karakterime ters denedm birkaç gün izin alıp evde kalmayı denedim annemde diyor ruhuna ters hatta evde durdum sevdiceğe sardım şu anda o diyor milyarlar kazansam bile yine sen çalış sana ters sen evde oturamazsn seni bağlamak olur evde oturtmak diyor

ahhh hayatımmm böylee millet 2 üni bitirri zengin koca arar evde oturasın die ben varya çağlam eskiden bilemzdm millet neden zengn koca arıyor derdim meğersem çalışmamak için iş hayatı zor ve dönemeçli ihtiyaçlar içinde para şart yeni yeni idrak ediyorum milletin amacını büyüklerde der yaa zengin bul rahat et dir hep bu mantıkmış hepp

benim annem bana yemin verdircek duruma geldii giz sakın işten çıkmıcan ben nasıl çalışarak koşturrak seni büyüttüm senin imkanların daha iyi olcak sen daha başarılı olcaksın diyor hayatıma engeller çıkmasa ve ben keşke başarsam

evet inadına Atatürkün çizgisinden giden Türk kadınları olalım imkanları sağlayan en büyük destek

Kurabiyeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmm ne guzel yazmıssınnn yaa bravooooo!!!

kuzuuuummm

aynen kuzummmm bize göre değil evde oturmak işte... benim annem de oyle diyo dayımın kızını ornek gosterir hep

dayımın kızı hem kendi ailesinden hem kocasından ultra super zengin ama hala bekarken yaptıgı işini yapmaya devam ediyor cıkmadı o sirketten... ve suan hamile inan hala gidiyor

ben calısmadan duramam asla diye... sen de öle olmalısın dedi annem para pul icin değil kendine saygın oldugu icin calısmalısın üretmelisin ben seni bunun icin okuttum diyor haklı da... ne kadar zor da olsa altından kalkarız biz gizoşşumm

inan benim durumum da öle... cok tutarsız biri, her derdimi dinler normalde yardımcı olur cok iyidir ama iş konusunda böle işte ben de anlam veremiorum hatta benimki de sasırıyo ne desem bilemiyorum sizin cok garip bir ilişkiniz var bi bakıorum kardes gibisiniz bi bakıorum birbirnizi yiyorsunuz diye

kuzum beyaz yapılsa model geri planda kalır mı die dusundum ben annem o agırlıgı kalmaz basitleşir model dedi de

bu yemek takımına uyması lazım koltuklarımın... sandalyelerin ayakları beyaz burda ama daha klasik tarz annem uyar bişe olmaz dedi dun aksam gosterdim, biz daha mobilya bakmadık gerci bi bakmya baslayalım da daha buna uygun koltuklar bulurummmm

olmadı böle ayakları olan modellere bakıcam... ama böle ayaklı koltuklar genelde cook kokos oluyo ben öle istemiyorum rahat edemiyorum o tarz satafatlı koltuklarda

sade ve buna uygun olmalı.... günler gecse su sıkıntılarımız bitse dussek su telaslara artıkkk Allahım duy sesimiiiiiiii

canım dün birkaç blog gezdim hattaha birkaçını akşam paylaşcam bir blog sahinin bir mutfağı var aşık olma ihtimalin var yabancı mutfasklardaki gibi eski tip ahşap ama yeşilimsi renk beğenceksin paylaşcam hayal masal mutfak gibi inanamıyor insan

buna gelncede birçok blogda oda düzeni böle dolağlar özellkle ben böle vitrinm olsun istiyorm süs koymak için değil beyaz porselenlermi koymak istiyorum çokmu isteklerim aynı bu düzen olsun istiyorum bu mobilyalar görünüşte heryerde var ama ben bulamıyorm çoğu blog sahibnn evi böle nerede bulunur bunlar çağlamm

annem ikeaya gitti hiçbişide yok dio babamda dün olurmu kızımız country country tutturdu herşey beyaz olsun diyor annemde yaa öle olrmu ne alaka beyaz gize dayanrmı dedi bende koltuklar vizon olsa bile dolaplar o gördüğün tarz olcak anne ben beyaz seviyorm dedim konuyu kapattım eğer öyle olmazsa ömrü hayatmca mutsuz olcamda dedim offffff beyaz istiyorm neden çok görüyorlar nasıl ikna edicem daha kendi ailem ikna olmadı :)

annemnkide kahve siyah karşmı renk koltukta krem kenerlar deri bellonada var hattaha güzel bişi ama ben olsam beyaz alırdım bana hiç sormadılar

ben en olmadı ikeadan alcam bananne ben gönül verdim ordakielre

ay gizoş alemsinnn

bu yemek odası kartalda bir mobilyacıda var bebişkommm, ayrıca mughetto nun blogu var nette denk gelmişindir onun yatak odası falan da harika ben kendisine sormustum bana modokodan bikaç adres verdi bu tip mobilyalar icin onlara da bakıcaz

bir de tanıdık var mobilya yapan birebir yapıomus resmi goturmen yeterliymiş ona da bakıcaz

ikeadaki country mutfagı istiodum teyzem yaptırdı kuzum gorunce vazgectimmmm... o da sokturuyo suan cooooooooooook pişman oldu

nedenine gelcek olursak teyzemin mutfagı klasil site mutfagı benimki de öle... biliosun o dolapların ustleri kocaman nerdeyse tavana degiyo ayrıca ahsaplar

mutfagın yarısını dolaplar kaplamıs o ust dolaplar uzerine uzerine geliyo mutfagı cok daraltmıs yani o yuzden teyzem sakın böle bişe tercih etme şimdi daha kibar dolaplar cıktı onlara bak dedi ki o da country hastasıdır kendisi de ahsap boyama ile ugrasıo ahsap manyagı biridir ama olmuyor daireye işte kocaman ev lazım dedi

ben de minimal bir sekilde yakalamya calıscam o tarzı gizoşummm, ikeada var bitane kahveerengi sergideki rengi ama onun beyazını yaptırcaz ust kapaklar cok buyuk degil ayagımı kaldırınca uzanabiliorum en ust rafa ole diyim cok miniş bisey

kulpları ve eger cesaret edebilirsem ahsap tezgahıyla yakalıcam o tarzı... duvaları pembik dusunuyorum zaten masam beyaz olcak mutfakta da

perdeleri naparım onu bilemiorum ama ahsap stor alıp üzerine yine pembeli beyazlı fon perde mi gecsem diye dusunuyorum

sakınnnn vazgecmeeeeeeee country ve beyaz askından kim ne derse desinnn hheee belki koltukların beyaz olmayabilir onu ben de dusunuyorum surekli oturulcak cunku benim salon anlayısım yok ole kullanıcam o odayı yani fazladan odamız calısma odası ve kutuphane olcak

o yuzden koltukları vizon yapabilirsin kuzum sekil a bende vizon renklerine bakmaya basladım zor olur diye kullanması

benim de son ercihim ikea ektorplar cok guzel ama hep duzenlı tutmak zorundasın ortu kayınca cok feci gorunuyo

çağlam balım söledgn blogerın evine bakcam belkde görmsmdr verdgi bilgler nasıl milyarlara mal olmamıstır insallah

Ben minenesn mutfagnı begenyorm o mtfakmı senln dedgn en olmadı daha hafif country seçicez ne yapalım

Sen bikeresnde demiştn bana sitelerde apartmnlrda oturcz o tarzn fazlası bogar her iki tarfda uydrmlsn dye ben o zamandn beri biraz fikr degstrm modern beyazda kacablrm ama beyaz olsun hattaha şu fotoddaki gbi vtrn istyorm kapalısıda olablr hani camlar mink olandan dedgnde dogru dagınk olursa feci durucaktır

O tarzdan vazgecmeyp koltuklarıda minenesn yaptırdıgnn bir açık rengi yaptırblrrm

Çaglam büyük ihtmal benmde en son ikea olcak sen tanıdıgına gttgnde fyat ögrenrmsn normal fyatlarnı merak edyorm soncta moblyayyı ben adadn almıcam modoko vb yerlerden alcam yeri mühim degl imkanm olsa baksam keske

En son dogtas ve ikea kombn yapcm en olmadı bunlarr çok zor iş yaaa

evet balımmmmm minenesin mutfagından yaptırdı... ama olmadı teyzemin evine... minenesin mutfagı kare ve bizim mutfaklara gore buyuk benim mutfagım tam kare degil dolap girince biraz dikdortgenimsi ince uzun gibi oluyo... standart site mutfagı işte

teyzeminki de oyle o yuzden olmadı daha da daralmıs mutfak ozellikle o ust dolaplar cok kotuydu yaa uzerimze yıkılcak gibiydi

5000 lira vermişlerdi eniştem dekorasyoncu benim satmıs bile mutfagı baskasına o yuzden maddi acıdan cok dokunmıcak onlara baska bir mutfak begendi dedigim gibi daha miniş bişey onu yapıcaklar artık

ben de o vitrinleri cok seviyorum ama malesef almıcam alamıcam cunku yemek odam da salonun icinde olcak sıkıs tıkıs salonlardan nefret ediyorum... diger mobilyalarında guzelligi kapanıyo

işte o zamanda solemistim daireye uygulayabilmek cok onemli diye kuzum eger salonun buyuk olursa al mutlaka benim salonuma olmaz... askımla da konustuk elimizden geldigince minik ve minimum sayıda esya olmalı diye ferah ferah gorunsun ev istiyorum ruhum daralıyo yoksa benimmm

bu takımın konsoluda minicik cok uzun değil.. sadece konsolu alabilirim uzerine de ayna istemiyorum gerci feng shui ye gore yemek masasının yanında ayna olmalı ama bilemiyorum ben konsol uzerine tablo yanına da aplik daha cok yakıstırıyorum... obur tarafdada feng shui var

ay gizoş napcaz biz yaaa valla benim de en korktugum su dekorasyon olayııı yapmaya calısmıs da becerememiş olmasın istiyorum

herkes merakla benim evimi beklio bir de nası olcak nası olcak diye ole bi durum var... millet hüsrana ugramasın sonra o kadar hayalleri vardı ama bişeye benzetememiş diye

doğtaş ikea kombinnn tuttum bunu ikisi de can valla doğtaşın tasarımları rahat ve güzel

ikeada öyle ama biraz fazla salas o kısmı dogtasla toparlamak lazım

amanınn bizim kızların hepsi birer iç mimar,birer dekorasyoncu olmuşşş :)))) benim sizden öğreneceğimm çooooooooooook şeyy varr:26:

çook bunaltıcıı bayıltıcıı birgündü neyseki artık eve gitme vakti.öpüldünüz cici gelinciklerr

benim de öğreneceğim çok şey var sizden valla
ama daha zaman var herşeyi nişandan sonraya saklıyorum
1 yıl rahat rahat,yavaş yavaş yapıcam hepsini

çaglam canım sizin oturcagınız ev kaç mtrekare

Kare mutfak hayalim var keske alablsem belkde sadece beyaz dolaplarm olcak hiç bilmyorm ama çagla sen böyle anlatnca bana hep su güne kadar en mantıklısı geldi

Ne olcak böyle milet banada dyo senin evini merak edyorz ayrıntılar ayrıntlar dyolar haklılarda çeyize varasıya çok deli gbi arastrdık ev mevzusundamı üşencez

Çagla sen bnden önce gidceksn en olmadı o telasları atlatcaksn herhalde çogu yerde benzer seyler uygulcaz ve ben bu konuda orta yoluda buldugundan seni takip etcem çok çok düşünyorm bu konuyu ben ne olcak die meraklardayım

Eniştenn dekarasyoncu olması çok harika fikrde verir modokodaki mobilyaciların çoguda iç mimarla çalsyolarms eve göre ne olur dye maket çıkaryolar en sona yine ikeayı bırkcam

Vitrn olayı dedgn gbi küçük evde yasama alanı ırkmyor bende hep gens ev istyorm bende konsol alablrim çünkü bende misafire ayrı açmıcam

3 oda 1 salon olursa 1 tane yemek odası 1 tanede bizim oyun sinema kütpahanemizin olacagı oda yatak odası ve 1 oda bosa benm su anda yasadgm evdede babam bana oda yaptı 3 oda 1 salon sadece 1 tane alan koltklu ve yemek masalı ben evlmde böyle gördüm belkde 2 kardesm diyedr evlenncde öyle yaparm insallah

Biraz genis ev istyorm tek isteyecegm bu

Ezgi canım be ssıklammım hasta olcam herhelde

Ciciler aldım çeyizlik degil kendmi sımarttm aksam yine çekim yapcam

Çağlaya bende hep katılmışımdır Gizom. Vitrin konusunda 3müzde hemfikiriz. Belki konsol olabilir evet. ama vitrinleri sevmiyorum ya sevmiyorum.

Çağladan da pek çok şey öğrenicez:))

bende 3 oda 1 salon evim olsun istiyorum, buyuk evde buyudum ve buyuk bir evde yasıyorum halen. Bu sebeple ferah ortamları seviyorum. 5. katta oturuyoruz kendi evimde bole apaydınlık olsun, evime güneş girsin istiyorum. Ben küçük bi yerde yasadığım için bu konuda sorun yasamam gibi.. Çünkü burda gökdelenler yok
Gerçi en son oyle planlar vardı muteahhitlerden aldıgım duyumlara gore
ben en çok bu evi beğeniyorum ve boyle bir evim olsun istiyorum gizom

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/513244-9829-home-sweet-home-9829-a.html

Vee veeee gizommmmm cicileri çok merak ediyorum merakla beklicem bu akşam evdeym şükür seninle bol bol konusmak istiyorum balım ders calısmazsan

hayatım bu paylaştığını biliyorum ama yatak odasını görmemiştim işte bende artık böyle istiyorum rahat yani en son çağlama bir model göstermiştim çok hantal duruyordu oda apartmana böyle uymaz die yönlendrmşti benmde şekillenyor yani çok hoş gerçekten sanki bloglardan birinde görmüş gibide hissediyorm

yatak odasını modoko bedestan mobilyadan almış ayyy bunları not edeyim oyy oyy heycanlardayım masal gibi ne güzell

o banyo için küvetlerdende alcam hattaha şimdi beni istemeye gelirlerse die anneme tepe homeden sabunlğnu pamukluğu ne varsa alcam ki banyomuzda şık dursun evde herşey yenilenyor pelommm

ben vitrine kızarken babam vitrin ve yemek grubu siparişi vermiş koltuk takımlarınkinden hade hayırlısı evvvv yepis yeni oluyore

çağlamın kelenbeklerinden varr vee ben o kelenbeklerin rafta dizilmiş halini ya bu forumda yada bloglardan birinde görmüştüm çıldıracağım bak hatırlamıyorum böyle şeyler için Pinterest / Home porgramı yapmak faydamıza olcak internette trend olmuş bu unutmuyorsun en azından

peloşum çekip gelcem fotoları canım karnımıda doyurayım

Ev çok guzel gizom ben çok sevdim boyle ferah iç açıcı.

Annemde bundan oncki mobilyalarını modoko'dan almıstı pek tavsiye etmez bana her zaman ama benimde kategorilerim arasında buluncak gizom. Zaten avangard-country gibi tarzlarda mobilya bulmak pek mumkun değil, buldugun yerde de fiyatlar fahiş derecede oluyor. Butun seçenekleri değerlendiricez zamanla bakalım heyecanla bekliyorum

Sizin ev yenileniyoooor hu huuu gizom bende yeni haline gelcemkiiii sizeeee ada turu yapcaz ohh miiss gibi açelyalar zambaklar hanımelleri. Miiss miiiisss

gizom bize ayrıca bi liste lazım neyi nerde gorduk fotografı vs. bazen kendimi bakırköy'deki düşünen adam gibi hissediorum

gizomm fotografları merakla beklıyorum karnını da doyur bi güzel

Ben eve geldim yedim ve netteyim mutluyum

Buu şarkı daaa banaa ve tümmm jazzseverlereee:)))

[video=youtube;dG8giVJKQPI]http://www.youtube.com/watch?v=dG8giVJKQPI[/video]

Peloşş ve minnakk fotolara baktım süpersiniz cadılar sizi.... Çok tatlı, çok güzel, çok mükemmel çıkmışsınız ( zaten öylesiniz ) Ha bide bişey sorucam siz faceleriniiz mi kapattınız ben zaten face kullanmıyorum ama açmıştım pelin ekliyim diyince ama kullanmadım doğru düzgün.. Geçen girdim ikinizde silinmişsiniz.. Dedim hayrola noluyiii ???:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…