'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

wuuu bayılıorum teraslı evleree hele de bir de manzarası varsaaaaaaaa

terasın olursa kacarın yok pastaaammm alır cayımı gelirim ohhh

ayy pastaaammm valla balkon bıle olsaa ben terasa cevırırıımm artıkımmm odadan alırım gerekırsee pastammm gelceek ayolll yapmazmıyım kartalda falan var aslında ıstedıgım gıbı evler ama kurbşe göre çoookk uzaakmışş göztepe tarafında olursada manzara olarak ben afiş asarıımm yeterkiii sen geel

off gözümden yas geldiii resmeeeeeeenn

yerim ben seni yaaaa bir an manzara yerine afiş astıgını dusundum dee

ayyyy benim balkon apartman manzaralı kusum bu aklıma nie gelmedi yaaa ceyizime afiş almalıyımm benceee

o zaman göztepe tarafında olcaaanız pastoşummm orası da yakın sayılır otobüse atlar fıtı fıtı gelirim gelirken de yoldan diger gelincikleri toplarım

ay cok yasa sen yaa hala guluyorumm hee

neyse ben güle güle kacıyımmm böörtlenimle buluscaaazzz rüyalar aleminde

yarın görüşürüz fıstıklı dürümlerimmmmmmm

heeep güllsünnkii benim bitaneciik pastaaacıııımmmm iyi geceler kusum bende gece 3te fenerbahce parkında buluscam sevgılıcımlee ruyaaaamda tabeee 3 gibi hafiften sızar o fırsatta bulusuruz artık

heeep güllsünnkii benim bitaneciik pastaaacıııımmmm iyi geceler kusum bende gece 3te fenerbahce parkında buluscam sevgılıcımlee ruyaaaamda tabeee 3 gibi hafiften sızar o fırsatta bulusuruz artık

ay pastaaaaam valla da bulustum ruyamda askımlaaaaaaaaa

beraber gemiye binip akdenize kacıyoduuukkk cok guzeldi yaaa

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaar

bebekler nasılsınız bakalımmm

aaa neyi değiştirmişler çağlişşş

aaa çok eğelnceliiiii vuhuu facebook gibi olmuşşş nihahahaha

photosta var demekki foto ekledğnzdede göreceğiz face gibi facem yok ama burdan geri kalmam akşam yeni fotolar eklicem

Son düzenleme:
Günaaayyydııın bebelaklarr

ay pastaaaaam valla da bulustum ruyamda askımlaaaaaaaaa

beraber gemiye binip akdenize kacıyoduuukkk cok guzeldi yaaa

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaar

pastaam ya 2dir aynı seyı goruyoooruum kurbaaaa düğünümüüüü unutuyooooooooooooooooooooooooooooooooo çılgınlar atıııcaaaamm yaaa

Günaaayyydııın bebelaklarr

pastaam ya 2dir aynı seyı goruyoooruum kurbaaaa düğünümüüüü unutuyooooooooooooooooooooooooooooooooo çılgınlar atıııcaaaamm yaaa

ahahahaha bu yeni özellik face gibi yakaladım minnağıda nihahahahahah çok zevkliii be buuu

merak etme miniğim biz kurbağıya yakarız o rüya değil kabuss ayrıcaaaaaaaa unutamazzzzz kurbağan

ahahahaha bu yeni özellik face gibi yakaladım minnağıda nihahahahahah çok zevkliii be buuu

merak etme miniğim biz kurbağıya yakarız o rüya değil kabuss ayrıcaaaaaaaa unutamazzzzz kurbağan

aaaaaa face eksikliğimiii burda götürmeye çalışiiim barii gizikooomm Yakınnn kurbişiiiii düğünüüü unutmak neymişş görsüüün üstümde gelinliğimde kalakallldımmm yaaauuu biz birazdaan denize gidiiciiiğiiiiizz annikom ve tetemle hee bide köpeciklerimiz var tabee

ballarıım,
evlerden konuşmuşsunuz, benim de size sorularııım vaaarrr :) oturcağımız semtleri az çok biliyosunuz, ev kiraları nasıl oralarda bi bilginiz var mı?
ben de 3+1 istiyodum ama kira da oturucaz madem 2+1 olsa da olur.. ne kadar biriktirmeye çalışsak kardır çünkü.
ben de hep büyük evde oturdum. istanbuldaki evimiz 190 m2 ydi, şimdiki de 260 m2 dubleks, teraslı. çok uzak olmasaydı gelirdinizz yahuuuu ama temizliği bir işkence gibi
çok büyük olmasa da olur evim ama odalara aldığımız eşyalar sığsın, yürüyecek yer de kalsın, karanlık olmasın, balkonu mutlakaaa olsun.

giziiimm cicilerini güle güle kullan çok güzeller

canım benim istanbu ldışındaki arkadaşlarımı evi hep 200 m2 vallla oralar daha iyi heee

istanbulda nerede 190 m2 idi beylikdüzü tarafındamı canım çünkü ben hep bostancıda bakıyorum olanda kiralar 3 binden başlıyorr

bende ilkten kirada oturursam 2+1 olcak ama büyük olcak 120 m2 2+q göre çok iyi ama kendi evimide almak istiyorum bakalım

canım sağol istnbla geldiğinde beraber gezer ciciler alırız

Nurayım gönlüne göre bir evin olsun inşallah kuzuuuummmm:)

Canlar ben bu yeni görünümü çok sevdim yaa vallahi çok sevdim. Face gibi olmuş hu huuuuu:) kim ne yapıyor anında goruyoruz

miniiiiimmm aşkım da denize gittii vay canınaaaaaa, cemre 2. kez düşecek denize bende gelince beraber düşürcezki

bebişkom nurayım sen kartal civarıydı dimi senin? oralarda kiralar öyle cok fahiş değil merak etme orta yollu

ay pastaaaaaaaaaammm inanmıyorummm kurbişeeeee ama işte bence ancak ruyanda gorursun böle cunku kurbişin seni hayatta bırakmaaaaaaaaaaz

biz de ne guzel kacıyoduk acık denizlere dogruuuuuuuuu

gizemim avcılarda oturduk canım. evimizin yeri de harikaydı. 5 sene önce bizim bir üst katımız 1500 tl ye oturuyordu kirada..gül gibi evi sattık geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…