wuuu bayılıorum teraslı evleree hele de bir de manzarası varsaaaaaaaa
terasın olursa kacarın yok pastaaammm alır cayımı gelirim ohhh
ayy pastaaammm valla balkon bıle olsaa ben terasa cevırırıımm artıkımmm odadan alırım gerekırsee pastammm gelceek ayolll yapmazmıyımkartalda falan var aslında ıstedıgım gıbı evler ama kurbşe göre çoookk uzaakmışş göztepe tarafında olursada manzara olarak ben afiş asarıımm yeterkiii sen geel
off gözümden yas geldiii resmeeeeeeenn
yerim ben seni yaaaabir an manzara yerine afiş astıgını dusundum dee
ayyyy benim balkon apartman manzaralı kusum bu aklıma nie gelmedi yaaa ceyizime afiş almalıyımm benceee
o zaman göztepe tarafında olcaaanız pastoşummm orası da yakın sayılır otobüse atlar fıtı fıtı gelirim gelirken de yoldan diger gelincikleri toplarım
ay cok yasa sen yaa hala guluyorumm hee
neyse ben güle güle kacıyımmm böörtlenimle buluscaaazzz rüyalar aleminde
yarın görüşürüz fıstıklı dürümlerimmmmmmm
heeep güllsünnkii benim bitaneciik pastaaacıııımmmmiyi geceler kusum bende gece 3te fenerbahce parkında buluscam sevgılıcımlee ruyaaaamda tabeee 3 gibi hafiften sızar o fırsatta bulusuruz artık
ay pastaaaaam valla da bulustum ruyamda askımlaaaaaaaaa
beraber gemiye binip akdenize kacıyoduuukkk cok guzeldi yaaa
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaar
Günaaayyydııın bebelaklarr
pastaam ya 2dir aynı seyı goruyoooruum kurbaaaa düğünümüüüü unutuyooooooooooooooooooooooooooooooooo çılgınlar atıııcaaaamm yaaa
ahahahaha bu yeni özellik face gibi yakaladım minnağıda nihahahahahah çok zevkliii be buuu
merak etme miniğim biz kurbağıya yakarız o rüya değil kabuss ayrıcaaaaaaaa unutamazzzzz kurbağan
ballarıım,
evlerden konuşmuşsunuz, benim de size sorularııım vaaarrr :) oturcağımız semtleri az çok biliyosunuz, ev kiraları nasıl oralarda bi bilginiz var mı?
ben de 3+1 istiyodum ama kira da oturucaz madem 2+1 olsa da olur.. ne kadar biriktirmeye çalışsak kardır çünkü.
ben de hep büyük evde oturdum. istanbuldaki evimiz 190 m2 ydi, şimdiki de 260 m2 dubleks, teraslı. çok uzak olmasaydı gelirdinizz yahuuuuama temizliği bir işkence gibi
çok büyük olmasa da olur evim ama odalara aldığımız eşyalar sığsın, yürüyecek yer de kalsın, karanlık olmasın, balkonu mutlakaaa olsun.
giziiimm cicilerini güle güle kullan çok güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?