'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

maalesef o sözleşme çok bağlayıcı. ben de iki yıldır kardeşimi dershane gönderiyorum ve sözleşmede dersaneden ayrılma şartları pek kolay değildi. tamemen o kurumda çalışan insanlara bağlı kalıyor o sebeple. insaflı kişiliklerse ne ala, ama zorluk çıkarırlarsa sen de zorluk çıkar onlara.

daha akşam yemeği yemedim,saat 12 gibi sevgülümlen kahvaltı yaptım o kadarcık.

gidip azcık bir şeyler atıştırayım şekerler

cnm zorlukla da bi yere varılmazki bi kurumla karşı krşıyasın, bende herşey normal bi şekilde hallolsn istiorm kafamda senaryolar bile uydurdm neden devam edemiceği ile ilgili, asıl neden dersaneden memnun deilz, gerekirse anne babalarımızın ayrılığını bile ileri sürücez ben yaptırdm çünkü kaydını, umarm inandırıcı olabilirm bi aksilik çıkarsa

kızlar selam bende sevdiceğimle bir cevahir turu yaptım yeni geldim eve daha

nil stradiye ne güzel şeyler gelmiş geçen sezon benettondan çoban kaban alamamıştım stradiye çoban pardüse gibi yağmurluk tarzında bişiy gelmiş 125 ytl mi ne ayyy tam üstüme göreydi son anda almadım ama aklım onda onun kaban türüde gelirmi acep birkaç tüyo versene

a.s. hoşgeldin gizcim :):)

ohh maşallah ne güzel geziosun sevdiceğinle :):)

a.s. hoşgeldin gizcim :):)

ohh maşallah ne güzel geziosun sevdiceğinle :):)

sağolsun geliyor alıyor hergün görüşüyoruz ama gidicek yine ayda bir görücem onu çok üzülüyorum bu ayrılıklar dayanılmaz oluyor artık benim için canım, son senemiz umarım bu son düzlüğede dayanırım ben

dayan cnm son senenmiş benimkide askerde biliyorsun gelicek geldikten sonra yine bi 3-4 ay bekleriz sanırım şubat tatilinde evlenirim ben

dayan cnm son senenmiş benimkide askerde biliyorsun gelicek geldikten sonra yine bi 3-4 ay bekleriz sanırım şubat tatilinde evlenirim ben

ececim 2012 şubattanmı bahsediyorsun canım öyleyse eğer süper valla çok sevindim evlenin fırsatınız varken bizimki bitirseydi bizde bu sene söz nişanı askerdeyken halledicektik ama olmadı beklicem ama zor ya çok zor kendimi kandırıyorum zamanım geçsin diye herşeyi ona göre ayarlıyorum ama zor oluyo evi iş yerime 5 dakka uzaklıkta allahtan yazları hep beraberiz öyle işte ama olsun dayanıcam biraz daha

yok kuzum 2012 şubatta bizim askerliğin yarısı bitmiş oluo yaaa 2013 şubatt

ben sana söylemiştm ama gizemcm güzel şeyler geldi die:))
daha gelicek mrk etme kış sezonu yeni açıldı, o kabanların devamı gelicek şu an zaten pek satışı olmaz mrk etme daha güzellerini bekle
olmassa onları değerlendirirsn tatlım

bu arada fatmagülde yine başlamıs kzlar, kucaamda bilgisayar bi yandan onu izliorm bi yandan da sevdiceğime msj atmaya çalışıorm arada size de yetişiorm beynim de kaça bölünüceni şaşrdı

nill gerçekten dediğin kadar vardı harika şeyler gelmiş.

benettondan onları alamadım ya içimde kaldı resmen indirimi bekledim girdiği anda tükendi stradide indirim beklemlerim başarılı oldu ama ama çok tatlı gördüğüm andan beri benim olmalı diyorum giydim böyle sevdicekte beğendi tam üstüme göre geldi yahu ama beklicem daha güzellerini bide biraz uzun olsun benim bacaklaım hemen üşüyo koyu kahvesi felan gelsin alcam.

ece canım geçer merak etme seviniyorum senin adına ki sorunlu biryerde değil diye

ben de beğendiğim bluzu alıp almamakta kararsızım şeker, ama o kdr çok açılmısımki bu ay maaş dire kredi kartına gidicek, kış indirimine kdr bana da ciciler yasak bi süre

annem bilgisayarı istedi kızlar bende ara veriym biraz hem, hoş sohbetler size, sayfaları çok kullanmadn minik minik yazın
öpüldünüzz

Son düzenleme:
annem bilgisayarı istedi kızlar bende ara veriym biraz hem, hoş sohbetler size, sayfaları çok kullanmadn minik minik yazın
öpüldünüzz

öptüm canım seni bu arada bende kış indirimini beklicem ben kredi kartıyla almıyorum peşin alıyorum yle ayarlıyorum kendimi peşin paramı veriyorum alışverişe.

kızlar bende ders çalışayım birazda şu okul bitsin biraz kafa patlatayım öptüm sizi yine gelirim gelebilirsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…