geçmiş parasnı fln istemiorm cnm zaten sonuç olarak 5 aydır gitti sayılır dersaneye her ne kdr 2 ayı yaz dönemine de girse onu alamayız sonuçta hizmet verdiler istediğimiz gibi olmasada, ben bundan sonrakileri için diorm 1 yıllık senedimiz var her ay içn bono şeklinde onları almak istiorm, sözleşmeyi de hatırlayamıorm şimdi kimisi paranın tamamını alabilirsn gitmiceği aylar için dio kimisi de gitmesende sözleşmede yazıosa alırlar dio bilmiorm, bu gün dilekçeyi verdm haber gelmesini bekliorm
kızlar selam bende sevdiceğimle bir cevahir turu yaptım yeni geldim eve daha
nil stradiye ne güzel şeyler gelmiş geçen sezon benettondan çoban kaban alamamıştım stradiye çoban pardüse gibi yağmurluk tarzında bişiy gelmiş 125 ytl mi ne ayyy tam üstüme göreydi son anda almadım ama aklım onda onun kaban türüde gelirmi acep birkaç tüyo versene
a.s. hoşgeldin gizcim :):)
ohh maşallah ne güzel geziosun sevdiceğinle :):)
sağolsun geliyor alıyor hergün görüşüyoruz ama gidicek yine ayda bir görücem onu çok üzülüyorum bu ayrılıklar dayanılmaz oluyor artık benim için canım, son senemiz umarım bu son düzlüğede dayanırım ben
dayan cnm son senenmiş benimkide askerde biliyorsun gelicek geldikten sonra yine bi 3-4 ay bekleriz sanırım şubat tatilinde evlenirim ben
ececim 2012 şubattanmı bahsediyorsun canım öyleyse eğer süper valla çok sevindim evlenin fırsatınız varken bizimki bitirseydi bizde bu sene söz nişanı askerdeyken halledicektik ama olmadı beklicem ama zor ya çok zor kendimi kandırıyorum zamanım geçsin diye herşeyi ona göre ayarlıyorum ama zor oluyo evi iş yerime 5 dakka uzaklıkta allahtan yazları hep beraberiz öyle işte ama olsun dayanıcam biraz daha
yok kuzum 2012 şubatta bizim askerliğin yarısı bitmiş oluo yaaa 2013 şubatt
canım ne zaman bitiyo askerlik 15 ay herhalde ama olsun canım terkirdağda değilmi ohh ne güzel aklın kalmaz hiç değilse
ben sana söylemiştm ama gizemcm güzel şeyler geldi die:))
daha gelicek mrk etme kış sezonu yeni açıldı, o kabanların devamı gelicek şu an zaten pek satışı olmaz mrk etme daha güzellerini bekle
olmassa onları değerlendirirsn tatlım
annem bilgisayarı istedi kızlar bende ara veriym biraz hem, hoş sohbetler size, sayfaları çok kullanmadn minik minik yazın
öpüldünüzz
kızlaaaaarrr kimler burdaaa??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?