'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bn artık burdayım:)

artık sahibi biziz:)

Cookie_Dough
bn bnmkinin okulu bitirmesini bekliyorum:)

inşallah cok kalmamıstır canımm :26:

benim dğün tarihime oooohhhhooo daha çok var,,,,

canım hiç belli olmaz :) bende oyle diodum yaaa 1 sene onceki halimi hatırlıyorum da şimdi evlilik topiklerindeyim soyleseler hadi canım ordan derdim

benim mesaim 4,30 da bitiyo kızlar yarın görüşürüz,,

kuzenimin bu ay sonu düğünü var çeyiz görmeye gidicem iş çıkışı oraya allah hepimize hayırlsıyla o günleri göstersin inşallah,,,

asmunikal = berfin
hayat8990= hayat
angelanil= nil
giz08=gizem
devrim62=özge
Cookie_Dough=Çağla
nagish=nagehan
lajoie=pelin
telomer= nuray
-------------------------------------------
isimleri olmayan arkadaşlar bunu kopyalayıp isminizi yazıp öyle düzenlerseniz mükemmel olurrr,,,

berfincim memnun oldumm

gelinciklerr ben dolma sarmaya gidiyorummm malum buyuk gun yaklastıı

aksama gelebilirim belkii şimdilik gorusmek uzereee

geçen gün bnde sardım:)
bayramda sabah namazında uyanıp köfte harcı yoğurduk muşun içli köftesi meşur:) yavaş yavaş öğrenmek lazım:)

ay kızlar cnm bişiye çok sıkıldı su anda, bi fikir verirmisniz bana uff diğer arklardan da belki tecrubesi olanlar vardr fikir almak istedm
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/468879-dersane-kaydi-sildirme.html#post20814404

Canını sıkmak istemem ben de, ama bizim bir aile dostumuz oğlu gitmiyor diye dershaneden kaydını sildirmek istedi fakat parayı geri vermediler. Yandı yani paraları. Yinede bu kuruma göre değişebilir. Israrcı olursan belki de mümkün olabilir silme işlemi. Bekle bakalım inşallah halledebilirsin..

Son düzenleme:
sorma cnm ya forumları inceledm biraz herkes aynı şeyden şikayetçi
dilekçemde de kardeşimn devam etmek istememesi ve maddi olanaksızlıklar nedeniyle yazdm belki daha etkili olur die umarm bi sonuca ulaşabilirm
yazık olucak yoksa

cookieeemmmmm kolay gelsin, evdeki tatlı telaşınız başlamıştır artık :)
orchideam nerelerdesin hocam :)
minnak sulatanım nerelerdesiin, sınavın vardı heralde kampa almıştın kendini.

kızlar gicikcadıdan haberi olan var mı? kendisi bayadır yok.
karbeyazda çok yoğun
freckless yerleşti mi acaba :)

ay herkesleri merak ediyorum ben..

yeni gelenler hoş geldiniz aramıza .. neden 2013 ü bekliyosunuz ?

ayyy cnm buralardayım. bugün sevgülümlen takıldım az,sonrasında iş-güç mevzusu yüzünden annemle atıştık. uyumuşum bi de bu saati buldum ondan.

eski gelincikler ortalarda pek yoklar,maşallah yeni arkadaşlarımız da gün geçtikçe çoğalıyor, sayfalar bayağı bir ilerlemiş.

sen neler yapıosn? malum mülakat da geçti maşallah, artıkın ders de yok?

burdayız orcideacm telomer çıktı sanırm ama:)
negüzel sevdiceğinle çıkıp gezmişssin moral depolamıssındır, annelrle atışılır arada kafana takma:)
bu gün benm de cnm sıkkın foruma da yazmıstm gerçi umarm bende bi sonuca bağlayabilirm de kafam rahat olur, kafam daılsn die buraya bakıorm bende

Son düzenleme:

gördüm konunu cnm.
böyle şeylerde dersanelerin tutumu farklı farklı oluyor. bazılar çok da zorlamazken,bazıları işte kıl çıkıyor.
bi yarını bekle,ona göre hareket edersin,şu noktada yapılacak bir şey yok.
yoksa kavga da çıkarılabilir yani. geçmiş paranı da mı talep ettin bu arada?

geçmiş parasnı fln istemiorm cnm zaten sonuç olarak 5 aydır gitti sayılır dersaneye her ne kdr 2 ayı yaz dönemine de girse onu alamayız sonuçta hizmet verdiler istediğimiz gibi olmasada, ben bundan sonrakileri için diorm 1 yıllık senedimiz var her ay içn bono şeklinde onları almak istiorm, sözleşmeyi de hatırlayamıorm şimdi kimisi paranın tamamını alabilirsn gitmiceği aylar için dio kimisi de gitmesende sözleşmede yazıosa alırlar dio bilmiorm, bu gün dilekçeyi verdm haber gelmesini bekliorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…