'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evt duygm sende katılsana bizee:))
kız ceyiz topiklerinden fenalık geldi burda hoş muhabbet var, orayı da bırakmıs deilm ama burayı daha çok sevdm

aynen cnm yaa zaten uzun süredir çeyiz meyiz almıyorum

bu aralar gelin kaynana modundayım

alıntı yapcaktım bulamadım:):):)

tebrk ederim canım:) inş çooook ii yerlere gelirsin.d

cnm ortaköye gidin sahilde gezin, beşiktaş da olur, olmadı taksime gidin ama daha sakin başbaşa kalmak isterseniz çok kalabalk yerler tercih etmeyn
o mu gelio ist a sen mi gidiosn anlayamadm

Öff bu müşteriler beni öldürücekk :)

bi gittim dolmuş yine sayfalar anca okudumda buralara geldim kızlar gizcim evet nişanlıyım nişanla ilgili sorabilirsin çekinme elimden geldiğince yardımcı olurum

çağlacım sağol valla bir ara gidicektim her ay arıyorlar neden gelmiyorsunuz hani kayıt olucaktınız eğtimden bahsetmiyorlar sürekli para diyorlar ne ilginçler ya.

duygu hoşgeldin seni takip ediyordum sözlendinizmi

cnm ortaköye gidin sahilde gezin, beşiktaş da olur, olmadı taksime gidin ama daha sakin başbaşa kalmak isterseniz çok kalabalk yerler tercih etmeyn
o mu gelio ist a sen mi gidiosn anlayamadm

bn izmiite yaşıyorum. o istanbula gelicek. bnde izmiiten istanbula geçicem..
pierlottiyi bilirsiniz.. oryaı düşündüm bn.. 3 4 gün beraber olcaz işte.. oda bilmio bnde bn anadolu yakasını biliyorumda avrupa aşıo bni

ya kızlar sayfaları ne çabuk ilerletiyosunuz,,, yanlız bişey sorcam topiğ,in sahibi yok aramızda,,,,,,,,,,,

bn artık burdayım:)

artık sahibi biziz:)

Cookie_Dough
bn bnmkinin okulu bitirmesini bekliyorum:)

ya kızlar sayfaları ne çabuk ilerletiyosunuz,,, yanlız bişey sorcam topiğ,in sahibi yok aramızda,,,,,,,,,,,

evet canım yokkk malesef cezalı sanırım birdaha gelecekmi bilmiyoruz...

dugun tarihleri belli oldugunda bi sayfadan baslatıcak birimiz listeleri burda basladık burda gidelim baska topic acılmasın baska yerlere dagılmayalım istedik

hayat8990= hayat
angelanil= nil
giz08=gizem
devrim62=özge
Cookie_Dough=Çağla
nagish=nagehan
lajoie=pelin
telomer= nuray
-------------------------------------------
isimleri olmayan arkadaşlar bunu kopyalayıp isminizi yazıp öyle düzenlerseniz mükemmel olurrr,,,

benim dğün tarihime oooohhhhooo daha çok var,,,,

herkes birilerini ve birşeyleri maddi manevi bekliyor herhalde arkadaşlar sonumuz hayır olsun diyorum

off çok sıkıcı ve yoğun birgün yaşıoyorum yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…