ben burdayım netten soru çözüyorum arada bakıyorum ama bugün pek hareketli değil ben varım tek herhalde
içimde hiç istek yok sanırım bu sene kalıcam
çalış canım hattaha beraber 4 olalım maille bi şekilde haberleşip not paylaşırız ben seneye çok düzenli ve güzel notlat tutucam ayrıca 4 çok kolaymış herkes öyle diyor geçelim bitsin bu illet yaa
biraz gayret et ececim bende pes etmiştim ama çalışıyorum
demin iş ve sosyal güvenlik cevaplarına baktım sendikalara takıldım kaldım :/ maliyet muhasebesi ve finansal yönetim sayısal olduğu için onlar daha kolay geliyor bana
staj yapıyorum canım ben de.. günlerim öyle geçiyo..ayyy cnm buralardayım. bugün sevgülümlen takıldım az,sonrasında iş-güç mevzusu yüzünden annemle atıştık. uyumuşum bi de bu saati buldum ondan.
eski gelincikler ortalarda pek yoklar,maşallah yeni arkadaşlarımız da gün geçtikçe çoğalıyor, sayfalar bayağı bir ilerlemiş.
sen neler yapıosn? malum mülakat da geçti maşallah, artıkın ders de yok?
olur mu tatlım niye unutayım.. sadece ilerleyen sayfalarda mesajları olmayanlar nerdeler diye merak ettim.slmlarr bayanlarr :):)
telomer beni unuttunnn
aaaa 2 gün gelemedim 40 küsür sayfaa konuşmuşsunuzz kızlaarr maşallaahh sizeeearadaki sayfaları okuyamadım laptopum bozuldu ve minik laptopuma kaldım alışamadığım için sanki pc kullanmayı yeni öğreniyomuş gibiyiim :101: umarım çok çok önemli bişi kaçırmamışımdır aradaaa:26: nasısınız bakalım?
telomerrr ikimiz varız heee :)) nasılsın cnm? yüksek lisansı kazanmşsn hayrlı olsunn... ben de başvrcm bakalımm darısı başımaa ELT alanında epey zorrr ama denicem şansımı....
Önemli bişey kaçırmadınızBen üye oldum ama mesela. Merhaba adım Pelin. Ben kendi adıma iyiyim, siz nasılsınız?
hoşgeldin tatlııımm ne iyi yapmışsınnnbende 2013 gelinlerinin minnağıyım bende yorgunum ama çok iyiiimmmm
aaaa 2 gün gelemedim 40 küsür sayfaa konuşmuşsunuzz kızlaarr maşallaahh sizeeearadaki sayfaları okuyamadım laptopum bozuldu ve minik laptopuma kaldım alışamadığım için sanki pc kullanmayı yeni öğreniyomuş gibiyiim :101: umarım çok çok önemli bişi kaçırmamışımdır aradaaa:26: nasısınız bakalım?
ahhhh ahh bian evveeell gelsee ya keşşkeeeeeAhh bu yorgunluklar hepimiz de var canım, hepimizde
2013'ü iple çekiyoruz:) Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı bebişler
valla ben burdaydım ama her gelişimde 6-7 sayfa ilerlemiş oluyordu, çok muhabbetler kaçırdım çoooooook
iyi geceler kızlarrrr. malum yarın okul var:)
kazandııııımmmmmmmmmmmmmm
tıp fakültesi histoloji embriyoloji anabilim dalında yüksek lisans öğrencisiyim artık
çok şükür
minnak sulatanım nerelerdesiin, sınavın vardı heralde kampa almıştın kendini.
cok tesekkur ederim balımmm darısı senin ve isteyen herkesin basına
keşke nişan dugun olsaydı da o streslerde bitmiş olsaydı canımm nerdeee 2013 te onlar ancak
cumartesi gunu beni istemeye geliyolar ve söz takılcak işte aynı gun
sözde ayakkabıya yazan ilk ben olcam galibaaaa topicde sozlenmedigini istenmedigini bildigim herkesin nickini yazıcam kızlar angela super bi fikir oldu bu
ben bildiklerimi sayayımm
minnakım
telomerim
angelacım
almorcum
sineraycım
morgannacım
orchideacım
(karbeyazım ve ececim nişanlılar)
gizcim
devrimcim ( sende henuz sozlu degilsin sanırım :) )
nagishcim ( asker yolu bekledigini biliyorum tatlım sözlu de degildin diye hatırlıyorum )
kızlar genelde muhabbete surekli dahil olan arkdaslar aklımda yeni gelen arkadaslardan ozellikle, nicklerini henuz ogrenemedigim hatırlamadıgım arkadaslar isterse soylesinler onlarıda yazayım :)
kursun kalemle yazıyım diorum söz evde olucak halılarda geze geze silinir hepsi
aynen aynennn
bende uyanır uyanmaz burayı acıyorum yaaaklıma geliyosunuz hatta bikere seninle minnakı ruyamda gordum canımm nasıl gordugumu hatırlamasam da
kısa zamanda sizleri yıllardır tanıyormusum gibi oldum.. facebook um tweet im falan yoktur... bi msn im vardı artık onuda kullanmıyorum.. normal arkadasların cogu bos, çoğu ile samimi olmaya gelmiyo burda anlattıklarımı onlara anlatamıyorum...
nedense art niyetsiz yaklasamıo artık birbirine insanlar ama burası oyle degil... herkes birbirine oyle icten davranıyorki
sineraycım donem donem insanlar boyle anlar yasıyor
bak ben birara kişisel gelişimle cok ilgiliydim.. bunun icin arastırmalar yapan ozel gruplarla calısıyordum yurtdısından.. özel forum sitelerinde paylaşımlarda bulunuyorduk, ilk basta cok hevesliydim ama sonra onlardaki gelişmeleri yakalayamayınca ole icerlemiştimki vazgecip uzaklasma kararı aldım.. ama uzaklasınca anladımki cok sey kacırmısım aslında bana cok yararlı cok faydalı oluyormus da farkında degilmişim
sonra geri donup devam etmiştim ve gercekten hayatımda belkide birdaha yasayamacagım deneyimler yasadım ve her kulturden farklı insanlar tanıyıp bambaska yerler gordum..
biz seni ve paylasımlarını cok seviyoruz
hersey yoluna girecektir erkekler bole biraz bizim kadar dusunmuyor herseyi takılma buna sakın
tatlm ben toriumdaki mağazasındaym hatta toriumu biz açtk haramideredeki, yakında olanlar gelsin görüşebilirz yemek fln yeriz konusuruz da:))
49luk olanlardan bende aldm cnm etiketleri yaparken inanamıodm tüm kış 49dan saatıığımz seyler 3te birine düşünce insan deli gibi alışveriş yapıo:))
hayat8990= hayat
angelanil= nil
giz08=gizem
devrim62=özge
Cookie_Dough=Çağla
nagish=nagehan
lajoie=pelin
telomer= nuray
aöf öğrenme portalından kimlik numaranla oturum açıyorsun fakülte listesinden sınav sorularını seçip ders seçiniz kısmından istediğin yılın sınav sorularını seçiyorsun son olarak bölüm seçiniz kısmından bütünleme sınavı seçeneğini işaretliyorsun.E-kitap açılıyor.E-kitaba tıkladığında soru cevaplar,cevap kağıdı ve kitapçık kodlarıyla birlikte çıkıyor.Ben gerçi netten indirmiştim ama aöfnin sitesinde de varmış :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?