'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

içimde hiç istek yok sanırım bu sene kalıcam

çalış canım hattaha beraber 4 olalım maille bi şekilde haberleşip not paylaşırız ben seneye çok düzenli ve güzel notlat tutucam ayrıca 4 çok kolaymış herkes öyle diyor geçelim bitsin bu illet yaa

biraz gayret et ececim bende pes etmiştim ama çalışıyorum

demin iş ve sosyal güvenlik cevaplarına baktım sendikalara takıldım kaldım :/ maliyet muhasebesi ve finansal yönetim sayısal olduğu için onlar daha kolay geliyor bana

demin iş ve sosyal güvenlik cevaplarına baktım sendikalara takıldım kaldım :/ maliyet muhasebesi ve finansal yönetim sayısal olduğu için onlar daha kolay geliyor bana

banada iş kolay gelmişti onu hemen vermiştim diğerlerinede pek çalışmamıştım maliyet muhasebesini sevmiyorum onu seneye vercem hattaha kasımda felan biraz not tutcam çalışcam ona finansıda geçerim 4 de bir dersle gitsem iyidir.

telomerrr ikimiz varız heee :)) nasılsın cnm? yüksek lisansı kazanmşsn hayrlı olsunn... ben de başvrcm bakalımm darısı başımaa ELT alanında epey zorrr ama denicem şansımı....

staj yapıyorum canım ben de.. günlerim öyle geçiyo..
ben de sevgilimle takılma istiyoruuum. gelsin askeriim. çok özledimmmmmm

slmlarr bayanlarr :):)

telomer beni unuttunnn
olur mu tatlım niye unutayım.. sadece ilerleyen sayfalarda mesajları olmayanlar nerdeler diye merak ettim.

aaaa 2 gün gelemedim 40 küsür sayfaa konuşmuşsunuzz kızlaarr maşallaahh sizeee aradaki sayfaları okuyamadım laptopum bozuldu ve minik laptopuma kaldım alışamadığım için sanki pc kullanmayı yeni öğreniyomuş gibiyiim :101: umarım çok çok önemli bişi kaçırmamışımdır aradaaa:26: nasısınız bakalım?

Önemli bişey kaçırmadınız Ben üye oldum ama mesela. Merhaba adım Pelin. Ben kendi adıma iyiyim, siz nasılsınız?

telomerrr ikimiz varız heee :)) nasılsın cnm? yüksek lisansı kazanmşsn hayrlı olsunn... ben de başvrcm bakalımm darısı başımaa ELT alanında epey zorrr ama denicem şansımı....

canım mrb.
teşekkür ederim o zaman darısı başına inşallah.. ELT ne oluyo :)

valla ben burdaydım ama her gelişimde 6-7 sayfa ilerlemiş oluyordu, çok muhabbetler kaçırdım çoooooook

Ahh bu yorgunluklar hepimiz de var canım, hepimizde

2013'ü iple çekiyoruz:) Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı bebişler
ahhhh ahh bian evveeell gelsee ya keşşkeeeee siz neden bekliyosunuz canım askerdemi enişte?

valla ben burdaydım ama her gelişimde 6-7 sayfa ilerlemiş oluyordu, çok muhabbetler kaçırdım çoooooook

ben 40 sayfa kacırmısım yaaa sevgiliciim öel güzel mamişler hazırladıkii onları yiyip içerken giremedim netee bugunde gezdik anca bakabildim en son yazdıgım sayfaya bi baktımki 267 şimdikii 310

iyi geceler kızlarrrr. malum yarın okul var:)

ay tum sayfaları okudum ama artık göremiyorum galba minicik yazıları okumaktan :101: neler neler kacırmısım

kazandııııımmmmmmmmmmmmmm
tıp fakültesi histoloji embriyoloji anabilim dalında yüksek lisans öğrencisiyim artık
çok şükür

minnak sulatanım nerelerdesiin, sınavın vardı heralde kampa almıştın kendini.

bebeiim kendim kazansamda ancak bu kadar sevinirdiiim inannn başarıların daim olsun tatlım benım dualarımızla yanındayız heppppp.sınav ertelendı ama ben dosyaları temıze cektım bıde malum daha yenı geldı sevgılıcım hasret gıderıyoruz dun bana ellerıyle yemek hazırladı aksam film fln ızledık patlamıs mısırlaa

harikaa bi fikir olmuş bu yaaa yaz bizi yazz sürt yerede hemen evleneliimm

hayır olsun kusum nası gordun ruyada inan bana ben artık sızı sanal arkadas gibi gormuyorum sen uzulunce uzuluyorum sevınınce sevınıyorum yada sokakta gezınırken bı kıyafet gordugumde dıyorum bak buda olabılır aslında cookime dıyorum farklı bişi bu cok sevıyorum seni, siziii burda tanıstıgım herkesı cok sevıyorummm ve duygularınızı ınanın içtenlıkle paylasıyorum..

aa torium h&mde calısan bı arkadasımdaa var benım ındırımler oldugunda benıde haberdar edermısın Ni'ciimm:26:
bideee o migrostan aldıgın fıncanlara bayıldııımmm beylıkduzu mıgrostanmı aldın acaba varmıdır halaa:26:

hayat8990= hayat
angelanil= nil
giz08=gizem
devrim62=özge
Cookie_Dough=Çağla
nagish=nagehan
lajoie=pelin
telomer= nuray

Hayatcım hosgeldınjbu arada ben tanısma faslında burda deıldım ben Naz'lı lı'yı ayırıyorum cunku kımlıkte ole yazsada kulagıma okunan isim Naz bana gunluk hayattada cogu kısı minnak dediği için bana minnak demeye devam edebilirsiniz kızlarr bu daha hoşuma giderr

ya benim bolumum yenı oldugu ıcın yardımcı kıtap falan bulamadım hiç modelıstlık sınavlarıyla sürekli çakışıyo aöf o yuzden kalıyorum bu haftasonuda girmicem sınava 6 dersim var geçemem hayatta hiç bakmadım bilee kitaplara sevgilimin kuzeni tiyatrocu bikaç dizidede yer aldı geri planda, özel ders alıyodu artık bıraktı ben normalinde radyo tv okudum sevgilimle 2 senelik bu haftasonu ajanslara gönderebilmesi için kısa bi film cekicez onaa sınava tercih ettim onları zaten sınavdan geçemiceem bari Kuzenciimize faydamız dokunsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…