'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

benimki asla bana ödetmez canım herşeyi kendisi alır çok nadirdir benim ödediğim genelde o öder hemen

benimkide ödetmiyor bana.. ben ödeyince kızıyor:S ama o ödeyincede ben küsüyorum:S öğrenci zaten. bnm için gelio izmite.. bide bu masrafı yüklemek istemiyorum.s

kızlar bişi sorcam.. sevgilinizle buluşunca şu hesap olayını nasıl yapıyorsunuz

canım ünideyken onla yemek yemiyordum sırf ödücek diye sonra izah ettim ikimizde öğrenciyiz sen ödersen yemek yemem beraber halledicez dedim.

işe girdiğimde ise o yemek ısmarlıyordu öğrenci haliyle bende kahveydi tatlıydı ama üzülüyordum çok para harcıyo diye benimde erkek kardeşim var sonuçta öyle onun ödemesini görünce kardeşimde geliyo aklıma ama yaa hep onun ödemesi bozuyo moralimi bide ben çalışıyorum düşünün.

dün beni almaya geldi zorla yemek yedircekti her akşam beni alıyo vapura bırakıyo düşünün ben evde yemek yiyebilirim ama herşeyi alıyor ediyor dün ise eve gidiyoruz boşa masraf etmeyelim canım dedim ısrar etti ama istemedim üzülüyorum çok.

benimkide ödetmiyor bana.. ben ödeyince kızıyor:S ama o ödeyincede ben küsüyorum:S öğrenci zaten. bnm için gelio izmite.. bide bu masrafı yüklemek istemiyorum.s

canım öğrenci durumu farklı tabi onu bilmiyorum.Evet ödemek isteyince kızıolar erkeklerin doğasında var bu galiba

ben karşıyım bu duruma.. kızlar put gibi arka tarafta duyuro erkek ödemesini bekliyor..
bide erkek ödemek zorunda diyenler var.. bana ters bu düşünce..

ben çalışyıyorum.. maaşımı ailedeme vermiyorum..
o öğrenci.. harcını daha yeni yatırdı 600 küsür..
dışarda okuyor evmiş yolmuş bütün masraflarını ailesi karşılıyor.. bide bunlarla uğraşssın istemiyorum..

aslında şunu dicektim ben, diyarbkırdan izmite gelcek.. malum ucak bileti.. 150 tl.. bari dönüşü ben alsam diyorum.. ama nasıl yapıcam.. almazki:S

Son düzenleme:

erkek ödemek zorunda diye bir düşünce yoktur ya bende karşıyım buna.Canım onu kırmadan bi şekilde söyleyebilirsin sen daha iyi tanıyorsun mesela bana ödetmiyor ama bende askerdeyken para gönderiyorum falan aynı şey değil tabi ki ama erkekler gurur yapıyor ne yazık ki bu tür şeyleri :/

Sehıt haberı duymaya dayanamıyorum Bu nedır boyle ya bde dugunune 15 gun varmıs allah sabır versın evlenecegı kısıyede cok zor ya

canım biz okulu beraber okuyorduk ben arada istanbula gelceğim zaman bana süpriz bilet alıp al aşkım git bu biletle diyordu bizim para lafı ilişkide hiç olmadı ama üzüldüm şimdi bursuda kesildi ona napsamda bişiler göndersem diye bahane arıyorum

bugünlerde put gibi kalakalıyorum ona ödetmiyordum bişileri ciddi kavga ediyoruz bana sen karışma ben ödicem diyor kzııyor neden böle olduk paranın lafı geçmezken herşeyi o üstleniyo bende ona kıyafet almaya başladım madem o ödüyo bende ayakkbıydı kıyafetti bulunca alıyorum eşitlemeye çalışıyorum bu durum üzüyo beni

Sehıt haberı duymaya dayanamıyorum Bu nedır boyle ya bde dugunune 15 gun varmıs allah sabır versın evlenecegı kısıyede cok zor ya

canım bnm bu durumda yaabilceğimiz bi fatihe okumak.. eve gidincede bi yasin.. şehitlerin buna ihtiyacı var..
ve barışı istemek.. rabbim sabır versin..

hepimiz şehitleirmiz için allahtan rahmet dileyelim ve vatani görevini yapan özellikle sınırda olan askerlermize allahın onları koruması için dua edelim

hepimiz şehitleirmiz için allahtan rahmet dileyelim ve vatani görevini yapan özellikle sınırda olan askerlermize allahın onları koruması için dua edelim

hergün ediyorum hergünn tüm askerlerimize

ama artık sınıra erleri göndermeyeceklermiş diye duydum umarım doğrudur

konuya baktım bulamadım.. bi topikte bi kaç kız erkek ödesin onun işi falan diyenler olmuştu.. işte onu kırmadan nasıl yapabilirim:) ben alıp aldım canım.. yoldan geçerkn gördüm aklıma geldin aldım demende saçma olur:S

aynen canım bnmkininde bursu kesildi.s ailesinden para istiyen biride değil biliyorum.. bizde para muhabbeti hiç açılmıyor. naptın paran varmı yokmu.. bn nasıl sorayım:S
kıyafet olayını falan bnde çok düşündüm. sevgilim zayıf ve uzun. denemeden olmuyor malesef.s aynı şehrdede yaşamıyorz bu durum bana uymuyor.s convers aldım beyaz. beraber beyaz beyaz giyerz demiştim. bide kendime cüzdan almışken onada cüzdn alıvermiştim..
biz zaten 2 3 ayda bir görüşüyoz.. ben bilet masrafının derdindeyim.. bi şekilde küsmeyle kızmayla hesap işini hallediyorum..
mesela çay içiosan en fazla 3tl tutar die düşünüyorum. ozman hesba karışmıyorum. oda kendini iyi hissetsin hep bnm ödediğimi düşünmesin die.. ama yemek falansa kesnlike bn ödüyorum.. bi rezalet oluyr kasada ama napim.s

sınırı daha tecrübelliler kollamlı diye düşünüyorum umarım dğeişir bu olay ya

bak bnm kardeşim seneye askere gitcek. tabiri caizzse derlerya yolda yürümesini bile bilmiyo.. hani öyle bişey:s küçücük bnm kardeşim nasıl gidicek askere.. kardeşim gibi biri nasıl sınır korurki.s yapamaz yani:S
tecrübeli gönüllü yani maaşa bağlanmak isteyenler gitmeli:S
gerçi ozmanda paraya ihtiyacı olan gider:S fakirliktenmi ölsün
bnce buna kökten çözüm bulunmalı.. 1924 den beri bu böyle..
silahlı mücadeleyle olmuyor işte

evet canım çok haklısın bende hep öyle kasada öderdimama hep üzülürdü para konusu hiç geçmedi ama o her beğendiğim ne varsa alıyor kırılıyorum üzülüyorum öğrenci diye bizde şimdi farklı şehirlerd eolcaz gün saycam ayda bir görüşcez yine ama olsun

ben arada ödüyorum yemek parasını mesela mırın kırın ediyor önce sonra bi şekilde halediyoruz bende çalışıyorum falan diyorum :)

ben bileti alim.. bi şekidle veririm herhalde.. almazsa boşa gidicem. bunu kabl etmez herhalde:)

bilmiyorum canım ya benimde erkek kardeşim var üniversiteye gidicek seneye biz onun hep asker olmasını istedik okulu bitirdiğinde belki asker olur o onun seçeceği birşey ama ailem zorlamadı asker oslun diye ama şimdi düşünüyorumda üni bitirsin asker olsun istemem askere gidince bile napıcağını düşünüyorum

benimde kardeşim var lisede okuyor bende düşünüyorum..

Neyse kızlar ben biraz ders çalışayım hem iş hem ders gelirim sonra kolay gelsin tüm çalışanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…