- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
benimki asla bana ödetmez canım herşeyi kendisi alır çok nadirdir benim ödediğim genelde o öder hemen
kızlar bişi sorcam.. sevgilinizle buluşunca şu hesap olayını nasıl yapıyorsunuz
benimkide ödetmiyor bana.. ben ödeyince kızıyor:S ama o ödeyincede ben küsüyorum:S öğrenci zaten. bnm için gelio izmite.. bide bu masrafı yüklemek istemiyorum.s
ben karşıyım bu duruma.. kızlar put gibi arka tarafta duyuro erkek ödemesini bekliyor..
bide erkek ödemek zorunda diyenler var.. bana ters bu düşünce..
ben çalışyıyorum.. maaşımı ailedeme vermiyorum..
o öğrenci.. harcını daha yeni yatırdı 600 küsür..
dışarda okuyor evmiş yolmuş bütün masraflarını ailesi karşılıyor.. bide bunlarla uğraşssın istemiyorum..
aslında şunu dicektim ben, diyarbkırdan izmite gelcek.. malum ucak bileti.. 150 tl.. bari dönüşü ben alsam diyorum.. ama nasıl yapıcam.. almazki:S
ben karşıyım bu duruma.. kızlar put gibi arka tarafta duyuro erkek ödemesini bekliyor..
bide erkek ödemek zorunda diyenler var.. bana ters bu düşünce..
ben çalışyıyorum.. maaşımı ailedeme vermiyorum..
o öğrenci.. harcını daha yeni yatırdı 600 küsür..
dışarda okuyor evmiş yolmuş bütün masraflarını ailesi karşılıyor.. bide bunlarla uğraşssın istemiyorum..
aslında şunu dicektim ben, diyarbkırdan izmite gelcek.. malum ucak bileti.. 150 tl.. bari dönüşü ben alsam diyorum.. ama nasıl yapıcam.. almazki:S
Sehıt haberı duymaya dayanamıyorumBu nedır boyle ya bde dugunune 15 gun varmıs allah sabır versın evlenecegı kısıyede cok zor ya
Sehıt haberı duymaya dayanamıyorumBu nedır boyle ya bde dugunune 15 gun varmıs allah sabır versın evlenecegı kısıyede cok zor ya
hepimiz şehitleirmiz için allahtan rahmet dileyelim ve vatani görevini yapan özellikle sınırda olan askerlermize allahın onları koruması için dua edelim
erkek ödemek zorunda diye bir düşünce yoktur ya bende karşıyım buna.Canım onu kırmadan bi şekilde söyleyebilirsin sen daha iyi tanıyorsunmesela bana ödetmiyor ama bende askerdeyken para gönderiyorum falan aynı şey değil tabi ki ama erkekler gurur yapıyor ne yazık ki bu tür şeyleri :/
hergün ediyorum hergünn tüm askerlerimize
ama artık sınıra erleri göndermeyeceklermiş diye duydum umarım doğrudur
canım biz okulu beraber okuyorduk ben arada istanbula gelceğim zaman bana süpriz bilet alıp al aşkım git bu biletle diyordu bizim para lafı ilişkide hiç olmadı ama üzüldüm şimdi bursuda kesildi ona napsamda bişiler göndersem diye bahane arıyorum
bugünlerde put gibi kalakalıyorum ona ödetmiyordum bişileri ciddi kavga ediyoruz bana sen karışma ben ödicem diyor kzııyor neden böle olduk paranın lafı geçmezken herşeyi o üstleniyo bende ona kıyafet almaya başladım madem o ödüyo bende ayakkbıydı kıyafetti bulunca alıyorum eşitlemeye çalışıyorum bu durum üzüyo beni
sınırı daha tecrübelliler kollamlı diye düşünüyorum umarım dğeişir bu olay ya
aynen canım bnmkininde bursu kesildi.s ailesinden para istiyen biride değil biliyorum.. bizde para muhabbeti hiç açılmıyor. naptın paran varmı yokmu.. bn nasıl sorayım:S
kıyafet olayını falan bnde çok düşündüm. sevgilim zayıf ve uzun. denemeden olmuyor malesef.s aynı şehrdede yaşamıyorz bu durum bana uymuyor.s convers aldım beyaz. beraber beyaz beyaz giyerz demiştim. bide kendime cüzdan almışken onada cüzdn alıvermiştim..
biz zaten 2 3 ayda bir görüşüyoz.. ben bilet masrafının derdindeyim.. bi şekilde küsmeyle kızmayla hesap işini hallediyorum..
mesela çay içiosan en fazla 3tl tutar die düşünüyorum. ozman hesba karışmıyorum. oda kendini iyi hissetsin hep bnm ödediğimi düşünmesin die.. ama yemek falansa kesnlike bn ödüyorum.. bi rezalet oluyr kasada ama napim.s
evet canım çok haklısın bende hep öyle kasada öderdimama hep üzülürdü para konusu hiç geçmedi ama o her beğendiğim ne varsa alıyor kırılıyorum üzülüyorum öğrenci diye bizde şimdi farklı şehirlerd eolcaz gün saycam ayda bir görüşcez yine ama olsun
bak bnm kardeşim seneye askere gitcek. tabiri caizzse derlerya yolda yürümesini bile bilmiyo.. hani öyle bişey:s küçücük bnm kardeşimnasıl gidicek askere.. kardeşim gibi biri nasıl sınır korurki.s yapamaz yani:S
tecrübeli gönüllü yani maaşa bağlanmak isteyenler gitmeli:S
gerçi ozmanda paraya ihtiyacı olan gider:S fakirliktenmi ölsün
bnce buna kökten çözüm bulunmalı.. 1924 den beri bu böyle..
silahlı mücadeleyle olmuyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?