gumus mu yuzuklerınız
cnmm çok üzüldüm kurabiyemm
üzme kendini allahtan herşeyin hayırlısını dileyerek çıktık bu yola:26:
keşke sözünüzü 1-2 hafta erteleyebilseniz çünkü babanın amcasının ölümünün gölgesinde olacak herşey:26:
hatta deden demeden seni dedene bu teklifi sunmalısın çünkü bunun cenazesi var belki gitmek isteyecekler hemde sözün yarın
allah sabır versin bitanemm nolur üzme kendini hayırlısı böyleymiş...
kızlar yorumlarınız ıcın tesekkur ederım kıskandıgı ıcın takmak ıstıyo zaten dha askerlıgı var askerden gelınce soz nısan fılan yaparız dıyo bu sadece kendı aramzda olcak
evet canım gümüş daha öğrenciydik bu süprizdemesela biz direk nişan yapıcaz çünkü yüzüklere bizim kadar saygılı ailemizde. eğer ailenin haberi yoksa ve evdeyken çıkartıcaksan hiç takma kuşum tenekeden bile olsa..
bn anneme soylemeyı dusunuyorum ama ters tepkı vermesınden cekınmıyoda degılım cunku aramzda mezhep ayrılıgı var bıraz dha zaman gecsın ıstıyorum
başınız sağıolsun canım,,, iptal etmeyinde biraz daha sade bi söz olur,,, hevesinizi nişana saklarsınız sizde,,,
canım benim ya başınız sagolsunumarım ertelenmez..malum sefer falan sen gönlünü ferah tut olumlu düşünmeye bak herşey hallolur cnm
basınız sağolsun bıtanemmsıkma canını böylesi hayırlıymış demekki bunca hazırlığı yabana atmaz dede diye düşünüyorum ama buruk geçer muhtemelen. üzülme bebeğim sen
canım başınız sağolsun allahtan rahmet diliyorum, karışık geçebilir biraz deden ve baban buruk olabilir ben olsam napardım diyede düşünemedim hiç empati uyguluyım diyorum ama üzücü bir durum
kuşum başınız sağolsun,Allah başka kayıp vermesin.
sözünüz inşallah ertelenmez,ama daha sade geçer.
hem nişan için daha güzel planlar yapabilirsiniz bu durumda.
caglacım cok uzuldum canım ya uzme kendını her ıste bı hayır vardır aılen ne dıyo bu konuda konustularmı
cnmm çok üzüldüm kurabiyemm
üzme kendini allahtan herşeyin hayırlısını dileyerek çıktık bu yola:26:
keşke sözünüzü 1-2 hafta erteleyebilseniz çünkü babanın amcasının ölümünün gölgesinde olacak herşey:26:
hatta deden demeden seni dedene bu teklifi sunmalısın çünkü bunun cenazesi var belki gitmek isteyecekler hemde sözün yarın
allah sabır versin bitanemm nolur üzme kendini hayırlısı böyleymiş...
çok tesekkur ederim kızlarr dostlar sagolsun.. yaslı ve hastaydı zaten aylardır beklenen birseydi ölüm bi kurtulusmudur bilmiyorum ama herkes kurtuldugunu soyluyor
durum boyle de olsa ölüm işte.. cok garip bir yanda kayıp diger yanda beraber bir hayatı kazanmaya calısan iki insan :44:
bu surecte birsuru sey oldu bazen sanki birseyler olmasın bu soz diyor gibime geliyo da neyse
özgecim daha konusmadılar cenaze bugun kalkıyo babamla cenazeye gittiler ole herseyi konusan bi adam degildir zaten dedem durur durur son anda bi bomba atar ortaya
minnakcım dedem hazırlık falan pek dusunmez... boyle olumlerde cok etkileniyo butun kardeşleri öldü kendisi en buyukleri hemen psikolojisi bozuluyo bi tuhaf davranmaya baslıyo ondan korkuyorum
duygucumm yurtdısından gelenler olmasa boyle bi teklifi yapardık ama onlar elimizi kolumuzu bagladı
bakalım dedigin gibi hayırlısı diyerek cıktık vardır bir hayır Allah kendisine gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah bişey diyemiyorumm
anladım canım bencede biraz daha zaman geçsin aileler arasında takarsınız sen kendin alyansa benzer bişi tak kıskançlığı azalır belki biraz kuşum [/QUOT
oda takmak ıstıyo ondan bole yapıyo bnde takmak ıstıyorum ama bakalım :44:
çok tesekkur ederim kızlarr dostlar sagolsun.. yaslı ve hastaydı zaten aylardır beklenen birseydi ölüm bi kurtulusmudur bilmiyorum ama herkes kurtuldugunu soyluyor
durum boyle de olsa ölüm işte.. cok garip bir yanda kayıp diger yanda beraber bir hayatı kazanmaya calısan iki insan :44:
bu surecte birsuru sey oldu bazen sanki birseyler olmasın bu soz diyor gibime geliyo da neyse
özgecim daha konusmadılar cenaze bugun kalkıyo babamla cenazeye gittiler ole herseyi konusan bi adam degildir zaten dedem durur durur son anda bi bomba atar ortaya
minnakcım dedem hazırlık falan pek dusunmez... boyle olumlerde cok etkileniyo butun kardeşleri öldü kendisi en buyukleri hemen psikolojisi bozuluyo bi tuhaf davranmaya baslıyo ondan korkuyorum
duygucumm yurtdısından gelenler olmasa boyle bi teklifi yapardık ama onlar elimizi kolumuzu bagladı
bakalım dedigin gibi hayırlısı diyerek cıktık vardır bir hayır Allah kendisine gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah bişey diyemiyorumm
bn anneme soylemeyı dusunuyorum ama ters tepkı vermesınden cekınmıyoda degılım cunku aramzda mezhep ayrılıgı var bıraz dha zaman gecsın ıstıyorum
çok zor bi durum onun içinde kardeş acısıda farklıdırsıkma canını tatlım olumsuzda düşünmee nolur vardır bi hikmet
kursa gidiyorum bebekleriim öptüm hepiniiiiiziii
cnm benimde sözüm mayısta olcaktı ama sevgilimin babaannesi vefa ettiği için 40 ı 56 sı derken ramazan girdi araya 3 aydır bekletiyoruz bu işi.
o da ölüm döşeğindeydi senin babanın amcası gibi...
böyle hayırlı işlerin arasında ölüm gibi acı haberler almak çok yıkıcı oluyor seni anlayabiliyorum.
diğer taraftan yurt dışından gelenler varmış.
umarım bi problemle daha karşılaşmadan takarsınız yüzüklerinizi
şimdi nasıl peki evin durumu, hazırlıklar filan durdu mu?
anne ne söylüyor konuyla ilgili
öyle tabi tatlım napalım artık kısmet
gorusuruz canım opuldunn
yok canım durmadı... babam yengemleri aradı yarın gelin dedi annemde hazırlıklara tam gaz devam ediyo bizden yana bir sorun yok dedemden korkuyorum
sizinde basınız sagolsun tatlım..
olsun bitsin istiyorum artık belki istemeye hakkım yok ama napayım aylardır bu stresi cekmekten bıktım kuyruguna geldik bitsin gitsin artık
bizde yaklaşık 1 yıldır takıyoruz cnm
önce sevgilim tektaş almıştı bana ama kaybettiğim için ikimize gümüş yüzük aldık.
bence takabilirsinn
bende yüzüğümü eve gelince çıkarıyorum problem olmadı 1 yıldır.
mezhep ayrılığı derken cnm anlamadım ben:44:[/QUOT
bn tuncelıyım o gıresunlu aıle yapılarımız bırbırıne ters ayrıca bn alevıyım o sunnı bızım ıcın sorun deıl ama cıddı dusundugumuz ıcın aılem sorun cıkarır dıye dusunuyorum
kafam cok karısık
içim daralıyo resmen,, ne bu umutsuzluk anlamıyorum,, allahım nolur muradımı nasip eyle artık beni umutsuzluğa düşürme sen biliyosun içimi, sen biliyosun yüreğimden geçenleri,, inanıyorum ve sabırla bekliyorum ,,,, sen sana açılan elleri boş çevirmezsin biliyorum,,,,
kızlar inanın destanlar yazabilirim böyleeee
bizde yaklaşık 1 yıldır takıyoruz cnm
önce sevgilim tektaş almıştı bana ama kaybettiğim için ikimize gümüş yüzük aldık.
bence takabilirsinn
bende yüzüğümü eve gelince çıkarıyorum problem olmadı 1 yıldır.
mezhep ayrılığı derken cnm anlamadım ben:44:[/QUOT
bn tuncelıyım o gıresunlu aıle yapılarımız bırbırıne ters ayrıca bn alevıyım o sunnı bızım ıcın sorun deıl ama cıddı dusundugumuz ıcın aılem sorun cıkarır dıye dusunuyorum
kafam cok karısık
canım sen sunni olmayı düşünüyomusun peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?