'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

öncelikle eger kırıcı olcaksa özür dilerim..
enson haber .com olan bi haberde bi kullanıcı şu yorumu yapmıştı. şehit olan biri için "" para için gidip komutan olursan, bunu zaten göze almıştınız demektir" bunu yazmıitı.. ALLAH korusun askerlern komutanların bi gn şehit olma ihtimli var. bnce kesinlikle ama kesinlikle bi genç askerlik mesleğini seçmemeli..

benimde kardeşim var lisede okuyor bende düşünüyorum..

Neyse kızlar ben biraz ders çalışayım hem iş hem ders gelirim sonra kolay gelsin tüm çalışanlara

sanada kolay gelsin canım bende ders çalışıyorum iş yapıyorum buraya yazıyorum ahh haftasonu bir geçse keşke

evet canım kırıcı değil sende haklısın evet ihtimalleri var polis ve askerlerin hattaha doktor ve öğretmenlerinde bu ihtimalleri var tabi asker ve polisin daha yüksek bilmiyorum zaten oda istemiyor ekonomi okumak istiyor fikirleri değişti öyle canım.

minnakım elbette haberdar ederm, h&mde bi tip var hiç hoşlaşmıorm ne zamn gitsem arkdaşlarına beni gösterio umarm arkadaşn o deildir

valla olabilir çoğunluk kendinden haz etmez tarif et bakim tipini

kızlar bişi sorcam.. sevgilinizle buluşunca şu hesap olayını nasıl yapıyorsunuz

4. yılımızdayız çok çok nadirdir benim hesap ödediğim ben öderkende öle ortaya koymam çaktırmadan ona veririm o kalkıp ilerlediyse dur nereye gidiyosun cüzdanın bende derim kimsecikler anlamaz nedense erkekler karsı taraf ödediğinde kendilerini kötü hissediyo.

Kızlar bna bı akıl verın sevgılım aramızda yuzuk takalım dıyor onun aılesının bnden haberı var ama bnm aılem bılmıyo sızce boyle bırsey yapmam dogru olurmu:44:

Kızlar bna bı akıl verın sevgılım aramızda yuzuk takalım dıyor onun aılesının bnden haberı var ama bnm aılem bılmıyo sızce boyle bırsey yapmam dogru olurmu:44:

bana göre çok yanlış ya kendi kendine yüzük takmak ha seni çok kıskanıyorsa sen bi tane geçiçi bi yüzük tak ama ailen bilmeden yanlış kayınvalidecim almış bana bi tane yüzük takı kutuma koydum bekliyo =)

canım benim erkek arkadaşım hep yüzük takalım diyoru uzaktayız ve ben çalışıyorum diye ama bana en baştan beri doğru gelmedi takanlara saygım sonsuz belki bende takarım ama ailem bilmeden yanlış o yüzüğü evd eçıkarcaksam takamam kısmetse biraz daha beklmesi gerekiyor anca askere giderken ailelerin onayıyla takarım gibi geliyor canım.

bana pek doğru gelmedi

bende çok saçma bulurum kendi aralarında yüzük takmayı ben ona hatta pastane sözü diyorum,, hani sorarsın yüzüğü görünce de sözlü gibiyim derler ya bide sinir olurum ,, bence biraz daha sabredin güzelce söz yaparsınız, çünkü erkeklerin çoğu ister bunu ben asla düşünmedim bile gerçi benim aşkımda hiç teklif etmedi yüzük takmayı takmayacağımı biliyo herhalde,

gunaydın kızlarr hepinize selamlarr

güne kötü bir haberle başladık babam amcasını kaybetmiş.. bizim söz biraz buruk gececek iptal de edemedik bu saatten sonra uzaktan gelenler oldu

yani şimdilik böle ama dedem de heran bir sorun cıkarabilir benim kardeşim öldü ne sözü diyebilir bilmiyorum ne olcak

eger iptal olursa zaten birdaha nezaman olabilir bilmiyorum askım sefere gidebilir o zaman nezaman doner belli deil

3 aydır bu konuyla alakalı durmadan aksilik cıkıyo zaten, son günde de oldu olan :2:

bizde kendı aramızda taktık ama biraz süpriz gibi oldu teyzelerimiz bizimleydi tatildeydiik :101: ama ailelerimiz zaten biliyodu ilişkimizi

başınız sağıolsun canım,,, iptal etmeyinde biraz daha sade bi söz olur,,, hevesinizi nişana saklarsınız sizde,,,

canım benim ya başınız sagolsun umarım ertelenmez..malum sefer falan sen gönlünü ferah tut olumlu düşünmeye bak herşey hallolur cnm

basınız sağolsun bıtanemm sıkma canını böylesi hayırlıymış demekki bunca hazırlığı yabana atmaz dede diye düşünüyorum ama buruk geçer muhtemelen. üzülme bebeğim sen

canım başınız sağolsun allahtan rahmet diliyorum, karışık geçebilir biraz deden ve baban buruk olabilir ben olsam napardım diyede düşünemedim hiç empati uyguluyım diyorum ama üzücü bir durum

kuşum başınız sağolsun,Allah başka kayıp vermesin.

sözünüz inşallah ertelenmez,ama daha sade geçer.

hem nişan için daha güzel planlar yapabilirsiniz bu durumda.

caglacım cok uzuldum canım ya uzme kendını her ıste bı hayır vardır aılen ne dıyo bu konuda konustularmı

cnmm çok üzüldüm kurabiyemm

üzme kendini allahtan herşeyin hayırlısını dileyerek çıktık bu yola:26:

keşke sözünüzü 1-2 hafta erteleyebilseniz çünkü babanın amcasının ölümünün gölgesinde olacak herşey:26:

hatta deden demeden seni dedene bu teklifi sunmalısın çünkü bunun cenazesi var belki gitmek isteyecekler hemde sözün yarın

allah sabır versin bitanemm nolur üzme kendini hayırlısı böyleymiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…