'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

inş duan kabl olur:S üzme kendini mevla neylerse güzel eyler:S

Son düzenleme:

devrimcim bunlar aşılacak şeyler öyle sunni alevimi kaldı dicem ama bu durumu umursayanlar var aslında, mesela ben sunniyim alevi biriyle evlensem annemler ailem birşey demez çünkü en yakın arkadaşım alevi annemin çocukluk arkadaşlarıda öyle çoğu yerde onlara teslim ediyor onlara güveniyor onlar dedim ayrımcılık yaptığımı sanma ama bu durumu çok takan önemseyen var insan olallım yeter kardeşçe yaşayalım bu durumu ailen anlar bence.

aynı msjdan iki adet yazmışım kızlar kafam çok dağınık kusuruma bakmayın

çağlacım mutlu haberlerini bekliyoruz canım

tatlım sen kaç yaşındasın bana biraz kendini anlatsana,,,

ben 23 yasındayım canım
ingiliz dili edeb. mezunuyum, 3 yıl ingilizce ogretmenligi yaptım suara işsizim
sen?

tesekkur ederim canım dostlar sagolsun
aynen oyle baya bi karısıgız ama oluyor işte

ben 23 yasındayım canım
ingiliz dili edeb. mezunuyum, 3 yıl ingilizce ogretmenligi yaptım suara işsizim
sen?

tesekkur ederim canım dostlar sagolsun
aynen oyle baya bi karısıgız ama oluyor işte

bende 21 yaşındayım,, aöf adalet okuyorum,, hastanede sekreterim tatlım,, bi ara okumuştum mevlanada evlilik teklifi alan sendin dimi,,,

aynı msjdan iki adet yazmışım kızlar kafam çok dağınık kusuruma bakmayın

çağlacım mutlu haberlerini bekliyoruz canım

inşallah gizemcim bende sizinkileri duymayı cok isterim

özgecim bende giresunluyum.. baba tarafın giresun anne tarafı makedon , karadeniz - balkan kırmasıyım

bizimkilerdede aileler birbirlerine soguk bakmıs en basta ama sonradan orta yol bulunmus hakkınızda hayırlısı

bende 21 yaşındayım,, aöf adalet okuyorum,, hastanede sekreterim tatlım,, bi ara okumuştum mevlanada evlilik teklifi alan sendin dimi,,,

kacıncı sınıfsın:) bnmde akrdeşim okuo. çok menun walla. kpss puanlarını atim istersen:)

bu topikte ağırlık 23 yaş herhalde bende 23

devrimcim anlıyorum seni ailller farklı olur diye öyle düşünüyorlar ama bunlar onların düşüncesi mesela benim ailemde aktif olarak siyaset yapılıyor onun ailesi ise farklı bir partiyi tutuyor ilerde sorun olurmu diyede düşünüyorum bende böyle düşünüyorum umarım ilerde sorun yaşamam kimsede yaşamasın bunlar gelip geçici şeyler önemli olan güzel ahlak güzel insan

Son düzenleme:
allah tamamına güzellikle erdirsin inş.
hayatta en sevdiğim şey dua etmek inşallah herkesin dualrı kabul olur,,,

dualarda buluşalım ozman kardeş:) bizede dua et.. sınava gircem bu yıl ALLAH nasip ederse.. bunun için edermisin. bi kez değil:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…