- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
hayırdır canım?
içim daralıyo resmen,, ne bu umutsuzluk anlamıyorum,, allahım nolur muradımı nasip eyle artık beni umutsuzluğa düşürme sen biliyosun içimi, sen biliyosun yüreğimden geçenleri,, inanıyorum ve sabırla bekliyorum ,,,, sen sana açılan elleri boş çevirmezsin biliyorum,,,,
kızlar inanın destanlar yazabilirim böyleeee
bizde yaklaşık 1 yıldır takıyoruz cnm
önce sevgilim tektaş almıştı bana ama kaybettiğim için ikimize gümüş yüzük aldık.
bence takabilirsinn
bende yüzüğümü eve gelince çıkarıyorum problem olmadı 1 yıldır.
mezhep ayrılığı derken cnm anlamadım ben:44:[/QUOT
bn tuncelıyım o gıresunlu aıle yapılarımız bırbırıne ters ayrıca bn alevıyım o sunnı bızım ıcın sorun deıl ama cıddı dusundugumuz ıcın aılem sorun cıkarır dıye dusunuyorum
kafam cok karısık
devrimc,m bunlar aşılacak şeyler öyle sunni alevimi kaldı dicem ama bu durumu umursayanlar var aslında, mesela ben sunniyim alevi biriyle evlensem annemler ailem birşey demez çünkü en yakın arkadaşım alevi annemin çocukluk arkadaşlarıda öyle çoğu yerde onlara teslim ediyor onlara güveniyor onlar dedim ayrımcılık yaptığımı sanma ama bu durumu çok takan önemseyen var insan olallım yeter kardeşçe yaşayalım bu durumu ailen anlar bence.
devrimc,m bunlar aşılacak şeyler öyle sunni alevimi kaldı dicem ama bu durumu umursayanlar var aslında, mesela ben sunniyim alevi biriyle evlensem annemler ailem birşey demez çünkü en yakın arkadaşım alevi annemin çocukluk arkadaşlarıda öyle çoğu yerde onlara teslim ediyor onlara güveniyor onlar dedim ayrımcılık yaptığımı sanma ama bu durumu çok takan önemseyen var insan olallım yeter kardeşçe yaşayalım bu durumu ailen anlar bence.
tabi mantıklı bakıldıgında böyle olması lazım.. aleviler, HZ.ali sevenleri sonucta..
sunni alevi die bakmamak lazım.. bence burada önemli olan nasıl bi insan oldugu ve üstüne düşen görevleri(ibadetleri) yerine getirmesi..
suni olupta oruç tutmayan çok insanda var..
bi dileğim var gerçekleşmesini çok ama çççookk istediğim bi dileğim,, hemde çok uzun zamandır içimde taşıyorum ama hala olmuyoooo
inş duan kabl olur:s üzme kendini mevla neylerse güzel eyler:s
hayırlısı olsun canım
canım sen sunni olmayı düşünüyomusun peki?
ben ayrım yapmıyorum aslında aılemde yapmaz sorun su bn onlar gbı olamam ve onun aılesıyle sorun yasarım dıye cekınıyorum benım aılemde ogrense bnm dusundugum gbı dusunurler benım sorun yasamamı ıstemezler
tatlım sen kaç yaşındasın bana biraz kendini anlatsana,,,
cookie başınız sağolsun tatlımerteleyemiceksiniz gibi görünüyor dedeninde kötü bir tepki göstereceğini sanmıyorum zaten hastaymış ama bu tip olaylar ne yazık ki ister istemez insanda durgunluk üzüntü veriyor. Sevinç ve üzüntüyü bir arada yaşattırıyor insana..
ben 23 yasındayım canım
ingiliz dili edeb. mezunuyum, 3 yıl ingilizce ogretmenligi yaptım suara işsizim
sen?
tesekkur ederim canım dostlar sagolsun
aynen oyle baya bi karısıgız ama oluyor işte
aynı msjdan iki adet yazmışım kızlar kafam çok dağınık kusuruma bakmayın
çağlacım mutlu haberlerini bekliyoruz canım
bende 21 yaşındayım,, aöf adalet okuyorum,, hastanede sekreterim tatlım,, bi ara okumuştum mevlanada evlilik teklifi alan sendin dimi,,,
evet canım o benim dogru hatırlıyorsun :26:
buarada guzel dualar etmişsin inşallah hepsi kabul olur
bende 21 yaşındayım,, aöf adalet okuyorum,, hastanede sekreterim tatlım,, bi ara okumuştum mevlanada evlilik teklifi alan sendin dimi,,,
kacıncı sınıfsın:) bnmde akrdeşim okuo. çok menun walla. kpss puanlarını atim istersen:)
allah tamamına güzellikle erdirsin inş.
hayatta en sevdiğim şey dua etmek inşallah herkesin dualrı kabul olur,,,
ben 2. sınıfım kpssye girmedim ama bana biraz sıkıcı geliyo sırf hukuk ya patlıyorum ders çalışırken,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?