Cokiiieemm tatlım beniim 2 gün kadar yokum, sevgiliciğin kuzenine film çekicez ajanslara yollicak o yüzden nete gelemem muhtemelen merak ederim ama gelişmelerii, girmeye çalışıcam giremessem şimdiden söyliim, hayırlı olsun ilk adımınız, bi ömür boyu mutlu olunn inşallah. Olumsuz bişi olmadan sorunsuz atlatırsın bugüünüü kötüü düşünmeek ve bugüün kafanaa bişiii takmaaakk yoooookkkkSenii çok seviyoooorummm
bence faydalı oluyor. tavsiye edebilirim.
ama bizim tasarruf canavarımız Sirenay... ben de ondan gaz alıyorum
ayyy kızlar bu arada şubat tatilinde İstanbul'a gideceğim,gidiş dönüş 220 olacak,benim için iyi. bugün gidip alayımb biletleri.
ne de çabuk bitiyor taa şubat yani.
hem belki İstanbullu gelinciklerde bi buluşma yaparız,ne dersiniz
bn çok para biriktirim aslında hiç kçarı yokgeleceğimz için :)
anlatırmısın bunu nasıl olcak:)
edit: bnde gelirim istanbula:)
kızlar herkese mrbb
dün giremedm yoğunluktan ancak gelebildm işten gelip dersaneye fln koşturdm sonrada akşam zaman olmadı neseki sorunsuz halledeildik
sizler napıosunuz bakalm:)
bu arada ece ve çağla başınız saolsn çok üzüldmallah rağmet eylesin, çağlacm umarm herşey istediğin gibi geçer mutlu gününde başka tatsızlıklar yaşamazsn bu olayı en az moral bozuntusyla atlatablirsn
minnak naz'ım dün migrosa baktm senin için ama kalmamıstıben o kupaları toriumdaki migrostan almıstm belki başka migroslarda da olabilir cnm aklında bulunsn uğradığında bakarsn
dersane işini halletmene sevindim cnm.ben de aldım o kupalrdan ya çok tatlılarrr
çok yorulduk bazen uzulduk ama bu da gecti :)
artık sözlüyümmm
sıcagı sıcagına paylaşmak istedim... yasamak isteyen herkese rabbim sevdigine sozlummmm diyebilmeyi de nasp etsinn
resimleri cekenlerden alır almaz eklicem.. umarım her ayrıntıyı cekebilmişlerdir
valla o kadar heyecanlıydım kii takip edemedim kızlar ilgilenemedim resim işiyle sizin icin her ayrıntıyı cekicektim ama kuaforden bile son dakika gelebildim eve....
elim ayagım titreye titreye sırtımdan soguk terler aktııı tum aksam ama sonuca degerdiiii
hepniizi seviyorummm
çok yorulduk bazen uzulduk ama bu da gecti :)
artık sözlüyümmm
sıcagı sıcagına paylaşmak istedim... yasamak isteyen herkese rabbim sevdigine sozlummmm diyebilmeyi de nasp etsinn
resimleri cekenlerden alır almaz eklicem.. umarım her ayrıntıyı cekebilmişlerdir
valla o kadar heyecanlıydım kii takip edemedim kızlar ilgilenemedim resim işiyle sizin icin her ayrıntıyı cekicektim ama kuaforden bile son dakika gelebildim eve....
elim ayagım titreye titreye sırtımdan soguk terler aktııı tum aksam ama sonuca degerdiiii
hepniizi seviyorummm
herkese günaydın kızlar sabah sabah uyandm bende mağazada toplantı var ona gidicem
çok sevdm çağlacm umarm herşey istediğin gibi geçmiştr tebrik ederm, artk sen bi sözlüsün:))
)
çok çok çok tebrik ederim.
Allah nişanını,düğününü de gnlünce yapmayı nasip etsin.
Darısı Başımıza
ayyy çokiem tebrik ederim canıım. allaha hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah.. sabırsızlıkla bekliyorum fotoğraflarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?